@ Alle

  2009-09-04 / 19:22:18 / emelie englund /

Hej alla söta, nu är vi hos Alle, har precis ätit och ska fixa oss lite och sen vet jag inte vad vi har för planer. Men nu ska vi försöka hitta på något medans vi lyssnar på Sara löfgren - starkare




alexandra

ahh ;o jo samma här, har vart hemma i två dagar nu, vill inte missa skolan mer.. ooh my gad. jag har skolfoto på tisdag på morgonen vet inte vad jag ska ha på mig ; O! förslag ?<3

2009-09-04 @ 19:30:29
URL: http://ballehoe.blogg.se/
sofia

sv : jag är 96a, du är 95a va?

Kram

2009-09-04 @ 19:45:39
URL: http://mobilberoendeh.blogg.se/
Anonym

Från och med nu är du tilllagd i favoriter i min dator :D kramkram

2009-09-04 @ 20:30:21
URL: http://feliciamiller.webblogg.se/
Anonym

bu

2009-09-05 @ 01:04:46
Anonym

Hejsan hoppsan! Lite kuriosa(slå upp ordet om du inte förstår), såg en video från din blogg som någon länkat som årets största skämt.

tycker det här är fruktansvärt sorgligt att en liten flicka på 13 år sitter och försöker skriva blogg och dessutom förnedrar sig på det här viset. okej att du skriver om ditt liv, men gör det med måtta. Och okej att du lägger upp bilder på dig själv(det är bra att du är nöjd med ditt utseende) men som sagt du är 13(unga) år. Du behöver inte trycka upp din byst på majoriteten av fotona, okej dom är där, vi har sett dom, det räcker nu. Bilden man får utav dig är dessvärre inte positiv med tanke på att du beter dig och tror att du är störst, bäst och vackrast. Misslyckandet är ett faktum. Du kan på fullt allvar inte tycka att det är konstigt att folk tycker du är en fjortis, du är och ser ut som en(tyvärr). Slår du upp ordet "fjortis" i en ordbok hittar man en bild på dig(igen, tyvärr). Nu tycker säkert du att det här är ett väldigt taskigt och hårt påhopp från våran sida,kan vara svårt att ta i dina 13(unga) år. But someone has got to do it (notera rättstavningen på engelskan, då vi upptäckt dina undermåliga kunskaper men som sagt du är bara 13(unga) år). Översättning: någon måste göra det. Alltså tala om att detta inte är hållbart, då dina "kompisar" uppenbarligen inte har gjort det(talat om att din blogg inte är okej). Men och andra sidan så har väl din "kompisar" fullt upp med annat viktigt så som att göra läxor och beteé sig som 13(unga) år. Och hela den här grejen med att du gillar "stora" saker, vad går det ut på? är du vegetarian med tanke på moroten som du så stolt suger på? eller är den symbolisk för något annat?

Vi hoppas att du tar till dig det här inlägget och varje gång du känner dig frestad att lägga upp ytterligare en utmanande tuttbild(brösten på foto) så tänk på det här hjälpande inlägget, "hmm detta är kanske inte en sådan bra idé"(<--tanken i ditt huvud, förhoppningsvis). Men high five för dig att du "bara smakar" på alkoholen och inte dricker dig full, för det är ju "inte alls" skadligt när man är 13(unga) år. Kom ihåg att du bara är 13 år och dessa bilder och sjävla bloggandet kan komma upp vid senare tillfällen i ditt liv, då du insett att detta inte alls är coolt utan snarare pinsamt. Vi önskar dig lycka till på livets långa väg!



MVH/ De två vise kvinnorna!

2009-09-05 @ 02:04:28
Maria

låten va fett bra juh :P

2009-09-05 @ 16:03:29
URL: http://mariakarle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
RSS 2.0