SLEEP WELL

  2009-11-30 / 23:14:59 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Nej nu är det dags för mig att stänga av datan och ta det lugnt, har sjukt ont i huvet. Ska börja lägga mig i tid nu den här veckan somnar i skolan annars ! Men jag uppdaterar som vanligt imorgon ! Puss påå er söntosar.


I KNOW YOU LOVE ME

  2009-11-30 / 22:58:11 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


ATT DÖMMA

  2009-11-30 / 22:49:21 / / 5 KOMMENTARER

Är det jätteviktigt att se bra ut? Vad tycker du? Ska vi döma våra vänner och människor vi möter efter utseende och på kläderna dom har på sig? En bra person och en pålitlig vän är någon som är bra på insidan. Snygga kläder, läckert hår, rätt sminkning, vara smal, ha en nice kropp menar inte att man är dum och en dålig vän. Men vad är då en dålig vän? Jag har dömt människor efter sitt utseende vilket är jävligt fel. Precis som ni säger så är jag en liten bitch egentligen. Och självklart mot dom jag inte känner. Haha hallå whats the deal? Synd för mig om jag inte får vänner på det, lixom CAREFACE!? Lika mycket som jag inte ska vara otrevlig mot folk jag inte känner ska inte ni ha den attityden mot mig, snorungar !


FRÅGOR/SVAR

  2009-11-30 / 22:35:23 / frågestund / 2 KOMMENTARER
Vad rekomenderar du för redigerings pogram till bilder. Finns det något gratis du brukar använda på nätet? :) Jag använder mig at Photoshop, inga andra gratis sidor, minns inte vad dom heter tyvärr ! Vadhar DU fö tips att få bloggen intressant, Vad för slagt bilder & vad ska man skriva om ? Inga sudiga och ointressanta bilder, skriv om något annat än vad du gör på dagarna, t.ex HISS/DISS, "visste du att" osv. Hur många har du haft sex med? 1. Vilken storlek har du på bh? 75 C snälla jag ganska rädd för att förlora min oskuld . förstår att det är privat men snälla skulle du inte bara kunna förklara om det gör ont och hur det känns liksom tack emelie för din blogg är superduper bra! Det är helt normalt, ska inte sitta och berätta detaljer, men din pojkvän ska acceptera om du inte vill eller något. Om ma säger såhär: ta det bara lugnt ! umgås du fortfarande med alle ignell? Nej Vilken skostorlek har du? 36. hur lång är du? jag är 158 ungifär. Har du haft många förhållanden? Aa hyffsat Var bor du? kraam älskar din blogg. Glad jag blir, jag bor i Haninge . vem vet allt om dig? Malin&Elin Hultman. är dina föräldrar skilda? Yes sen flera år tillbaka. har du nått syskon isf. visa en bild på den. Aa 3 stycken faktist, vadå visa bild på den? allvarligt, är det m min blogg eller din? herregud... hur lång är johan? Han är 175 cm.

ÄLSKLING

  2009-11-30 / 21:24:14 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

I will stand by you forever, my one and only biglove <3


PLUGGIS

  2009-11-30 / 20:48:05 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Hej alla sötnosar, nu hoppas jag på att kunna lite mera kunskaper till provet imorgon. Annars går det åt pipan. Men det lär väl lösa sig hoppas jag. Som sagt jag och Malin gick till mig efter skolan och käkade nästan direkt när vi kom hem, sen har vi bara suttit i min säng och ätit glass och hon har försökt trycka in matte i mitt huvud -.- Usch hatar matte !! Sen åkte vi och lämnade Mulin och hämtade grejer hos min mamma vilket innebär kläder, kläder, kläder, skor, jackor, hårgrejer, smink, platttång, data, Johans grejer, osv.


FACELOOK

  2009-11-30 / 08:29:49 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Vi hörs inte förnst ikväll. Ha en super bra dag !


OUTFIT

  2009-11-30 / 08:25:21 / my look / 4 KOMMENTARER


Ehm... Jag fastnade inte på bild idag !

tröja: Gina Tricot
tights: H&M


TIME TO START

  2009-11-30 / 07:38:20 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

God morgon sötnosar. Jag ska packa min väska, fixa mig, klä på mig och allting innan jag drar till skolan så jag har brottom. Laddade över massa sköna låtar igår så jag hoppas på att kunna koncentrera mig i skolan, vi går ju trots allt till 4 idag -.- Dags att kämpa nu sista, betygen sätts snart och det är snart lov. Tjihooooo :)


MORGON DAGENS PLANER

  2009-11-30 / 00:19:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

- Gå till skolan
- Möta Johan och få min kamera
- Hem och plugga med älsklingen Malin
- Hämta väskan med allting från mamma
- Packa upp, ta det lugnt !


LOVE YOU BRUDAR

  2009-11-30 / 00:10:56 / / 7 KOMMENTARER


+ alla andra


10 av frågorna

  2009-11-29 / 23:40:37 / frågestund / 1 KOMMENTARER
Inte dirket ngn fråga då men kan inte du ta kort på hur du bor haha, typ ditt vardagsrum, sovrum osv? jag har sett på vissa bilder, är jätte avensjuk du bor så fint ;) (drogar din blogg, den är sååå bra :D

Aaw vad sweet, självklart kan jag det, men inte just nu ! Påminn mig i veckan :)


Hej! fin blogg :) Min fråfa är; Vad har du för musik still?
Tack så mycket, ja du... det beror helt på vid vilket tillfälle, och på vilket humör jag är på.
house, party, hiphop, svenskhiphop, smooth. Helt olika ! men något jag inte tycker om är Rock .

hej!
photoshop fråga..
läste om den där klonstämpeln, och ville jätte gärna göra det, men jag hittade inte den :o har cs4, kanske inte har den funktionen?..
Så min fråga är, vart hittar man den :)
Klonstämpeln finns på sidan av PH och ser ut såhär:


Vart köpte du ringarna ifrån?
Du kan intr bara skriva "ringarna" jag har ingen aning om vilka !?

Hej! Jag undrar om du tycker att det är töntigt att ha en blogg när man är tio år? (är det)
Sjulle bli glad om du svara
Nej det är klart det inte är, dock är man väldigt liten och så. Och det beror helt på hur man uppför sig i bloggen alltså hur man skriver, vad man lägger in för bilder, vad inläggen handlar om osv. Men gör man det bra tycker jag bara att det är ballt ;)

vilken är den snyggaste manliga & kvinnliga kändisen?
Fortfarande så vet jag inte, haha har ingen koll på det där med kändisar, har inget intresse för det.


hej, jag tycker du verkar väldigt mogen för din ålder men jag vet inte, men det känns verkligen så! hur kommer det sig?
Du är inte den första som säger det, jag har oftast umgåtts med äldre, jag har blivit uppfostrad och insett att man inte kan vara en liten skitunge längre. Det är väl det ? ;) Tack iallafall.

vad använder du för smink?
Har lagt in det för ett tag sen ! Kolla bakåt i arkivet :)

Hm, okej jag kör på den klassiska:
Skrynklar du eller viker du toalettpappret? :)
Haha faktist så viker jag det ;)

har du fräknar?
Ja det har jag, dock får jag mer på somrarna men inte extremt mycket, lite charmigt sådär (a)


tomte med stora (.)(.)

  2009-11-29 / 23:04:47 / / 1 KOMMENTARER


Nu kankse ni förstår vad jag menar med tomtegummorna med stora tuttar. Man får sig ett litet garv när man tittar på dom. Det finns andra med grymt mycket större och rawwr ! Man ska stå för det man har eller hur är det ;)

Dom finns att köpa på mammas butik i Farsta vid namna av "COOZIE". Kika in hemsida också ! www.coozie.se


PAXAD

  2009-11-29 / 22:23:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Hey hey hallå jag måste ju visa att jag är Johans? haha gryym eller hur ;)


DUSCHEN

  2009-11-29 / 21:20:06 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Nu har jag julpyntat, fikat och kollat lite på en film. Dags för dusch och "Hemma Spa" See you later bitches. Ska även svara på några av fårgorna senare :) Puss

Nämen grr.. dont mörda mig nu VickiePick

JULPYNT

  2009-11-29 / 18:48:37 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Insåg nyss att min kamera är glömd hos pojkvännen, fan då ! Aja, jag får klara mig utan mina vackra bilder från igår och idag. Dom får ni se imorgon förhoppningsvis :)

Mamma kom nyss in och sa att vi ska upp på vinden och ta ner massa julpyssel och skit. Så det ska jag göra Mitt rum kommer bli sååå mysigt ! Dock ska jag till pappa imorgon så jag hinner inte sitta och titta på mina söta tomtar med stora tuttar (tolka det inte fel) och julstjärnan som lyser i mitt fönster... men det ska bli skönt att komma dit, har saknat resten av familjen!

love you


ÄNTLIGEN HEMMA

  2009-11-29 / 18:43:31 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Som alla vet så är det MIN dag idag. Jag har mina skönhetsgrejer på plats och dschen skriker efter mig. Hade en jätte mysig dag från mrogon till natt igår. Så jävla underbara människor.

Först åkte jag Elin Torsler och Romina till "tjejmässan" som var i Handen. Där skulle Romina jobba så vi gick runt och jag blev sminkad t.ex, jag gjorde en grej till min pojkvän (höhö) och dessutom gjorde jag en tröja. Tjiho så jävla ball. Ni får se den sen ;) Sen vann vi en Goodiebag som vi blev jävligt besvikna på btw.. menmen !


HEMMA SNART

  2009-11-29 / 16:42:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Är hos Johan nu,s ka börja dra mig hemmår. Vi hörs sen :)

OUTFIT

  2009-11-28 / 12:01:29 / my look / 7 KOMMENTARER


GOD MORGON

  2009-11-28 / 10:48:36 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

God morgon sötnosar. Igår drog Bella och Torsler runt 12 då började jag fixa min förlängning medans Romina fick kolla på film, självklart blev det High School Musical. Vad annars lixom ? ;)

Nu ska vi börja fixa oss för att åka till Kulturhuset och Romina ska jobba. Sen ska jag möta Johan och vara med han hela dagen/kvällen. Sover äve hos honom så uppdatering blir det inte förnst imorgon !

Romina sötis kollar på det hon köpt !


SVAR PÅ TAL - kolla snett

  2009-11-27 / 21:54:36 / / 8 KOMMENTARER



du är inte alls närintill perfekt?
du kanske är snäll mot dina vänner men du är dryg av de jag har sett :O varför ? du får direkt inte nåra vänner av de..
när jag såg dej irl första gången kolla på snett på fett många

sv: fast gumman lilla har jag påstått att jag är perfekt? haha jag har vänner så det räcker. Känner du inte mig tolkar du mig som en bitch, har sagt det förut, jag är aldrig trevlig mot folk jag inte känner, varför ska jag va det? haha om du nu såg mig, skulle du kommit fram och hälsat så skulle jag vara jätte trevlig, men aa... låt mig stumpan ;)


SHOPPING

  2009-11-27 / 21:47:28 / shopping / 1 KOMMENTARER


vi köpte likadana armband :)

lacktights och hårförlängning

foundation, hårspray och nagellack

presenter !


CHILLKVÄLL

  2009-11-27 / 21:33:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hejsan hopsan, nu är jag, Romina och Elin Torsler hemma hos mig. Jag och Romina har varit i stan och shoppat till oss själva, julklappar och fikat och bara tagit det lugnt. Jätte mysigt hade vi det ! Romina köpte även en jävla massa fett som vi ska trycka i oss till en film eller något. Elin kom precis hit så vi ska ha massa girltalk :)


FACELOOK

  2009-11-27 / 08:38:50 / emelie englund / 2 KOMMENTARER



Ha en bra dag, vi hörs ikväll ! puss


OUTFIT

  2009-11-27 / 08:35:04 / my look / 0 KOMMENTARER


MY DAY

  2009-11-27 / 08:20:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Idag ska jag till skolan, slutar ett och tar bussen till gullmars, där hoppar Romina på så vi åker in tillsammans och ska shoppa lite, fika och snacka massa skit. Sen runt 6 måste jag hem så då köper vi med oss lite gottigott och åker hit och passar lillebrorsan medans vi tjockar oss lite (a) Vi kommer inte höras på hela dagen förnst sent ikväll.

Haha sa jag att kvällen slutade med hemska bilder ? ;)


MY ROOM

  2009-11-27 / 08:00:07 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Jag är jätte nöjd med rummet ska jag säga er, så himla mysigt, just nu är det lite stökigt (igen) haha men ska fixa det innan jag går till skolan.

STÄDAT

  2009-11-26 / 23:56:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag och mamma har hållt på med mitt rum i flera flera timmar, har städat från golv till tak. Har rensat varenda låda jag har och mublerat om. Aa vad mer? Allt ! Nu är det dags för mig att gå och lägga mig för att orka upp imorgon. Har en skön dag sltar ett sen har jag lite planer som ska bli av ;) Men jag får säga god natt ! PUSS

HÄMTAR BRORSAN

  2009-11-26 / 15:48:25 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Jag ska ta mitt osminkade ansikte och mitt lockiga hår till dagiset och hämta lillebror. Ha det bra så länge!


FRÄSH

  2009-11-26 / 15:13:44 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Har precis duschat och rakat benen, haft ansiktsmask, smörjt in mig med brunutansol och målat om naglarna. Magen gör fortfarande ont. Men mamma bad mig gå och hämta lillebrorsan så det ska jag göra om någon timme eller något. Först ska jag blåsa håret, sätta på mig kläder och läsa ut min bok så jag slipper stressa sista dagarna. Puss


LILLASYSTER

  2009-11-26 / 15:04:08 / / 0 KOMMENTARER


jag älskar dig min lilla gaphals <3


HOW COULD THIS HAPPEN TO ME?

  2009-11-26 / 14:07:41 / musik / 1 KOMMENTARER


lyssna på texten, så jävla bra !


S.O.S

  2009-11-26 / 10:40:38 / musik / 1 KOMMENTARER


TACK FÖR ATT DU FINNS

  2009-11-26 / 10:40:14 / / 0 KOMMENTARER
Min bästaste vän <3

SJUKLING

  2009-11-26 / 10:28:40 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Vill bara säga att jag är hemma idag. Har sjukt ont i magen vet inte vad det är ! Har inte lust att sitta vid datan, ska lyssna på lugn musik, plugga, läsa klart boken och bara ta det lugnt. Vi kommer nog höras senare antagligen ! För det är dags för mig att börja tagga ner. See you

BYE BITCHES

  2009-11-26 / 08:58:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Skola tar kål på mig ! Gosh jag orkar inte ...

Efter skolan ska jag hämta ut en grej och sen kolla på julklapp till min älskling, jag raggade med mig Viktor som får hjälpa mig. Så jag kommer troligen inte hem efter skolan. Mår inte så bra idag, har fortfarande ont i magen men jag går till skolan iallafall och ser om det blir bättre. Puss på er


OUTFIT

  2009-11-26 / 08:54:10 / my look / 1 KOMMENTARER


TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE

  2009-11-25 / 23:45:06 / musik / 0 KOMMENTARER


and she takes another step
slowly she opens the door
check that he is sleeping
pick up all the broken glass
and furniture on the floor
been up half the night screaming
now it's time to get away
pack up the kids in the car
another bruise to try and hide
another alibi to write
another ditch in the road
you keep moving
another stop sign
you keep moving on
and the years go by so fast
wonder how I ever made it through

and there are children to think of
baby's asleep in the back seat
wonder how they'll ever make it
through this living nightmare
but the mind is an amazing thing
full of candy dreams and new toys
and another cheap hotel
two beds and a coffee machine
but there are groceries to buy
and she knows she'll have to go home

another ditch in the road
you keep moving
another stop sign
you keep moving on
and the years go by so fast
wonder how I ever made it through

another bruise to try and hide
another alibi to write
another lonely highway in the black of night
there's hope in the darkness
I know you're gonna make it

another ditch in the road
keep moving
another stop sign
you keep moving on
and the years go by so fast
silent fortress built to last
wonder how I ever made it


FRÅGA MEN INGET SVAR, daah?

  2009-11-25 / 23:30:33 / / 1 KOMMENTARER

Det var ett jävla snack om vad jag skulle göra på Ungdomsmottagningen. Jag har ett privatliv, har ni glömt det? Fråga hur mycket ni vill men det är inget jag kommer svara på öppet i bloggen.


FÖRSTÖRD

  2009-11-25 / 23:14:56 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag orkar inte sitta här. Har ingen blogglust, svar på frågorna kommer en annan dag. Min mage gör sjukt ont, det bara forsar tårar från mina ögon. Ska stänga av allt, lägga mig i sängen och bara ta det lugnt. Vakna upp imorgon & Kolla om jag kan gå till skolan, hoppas inte att jag börjar bli sjuk bara.  Har ju lite planer i helgen som jag vill bocka av ! aja vi hörs imorgon antagligen



KÖPTE DENNA SÖTSAK

  2009-11-25 / 22:36:29 / shopping / 2 KOMMENTARER


Jag som har blivit så kär i rosetter köpte den här sötasaken, lite odiskret sådär. Men jag älskar att sticka ut  !


TACK ÄLSKLING

  2009-11-25 / 22:04:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Titta vad jag fick av pojkvännen. Du är världens bästa, jag älskar dig !


SHOPPING

  2009-11-25 / 21:42:00 / shopping / 0 KOMMENTARER



Sen en till söt sak som ni får se snart ;)


CAFFE LATTE

  2009-11-25 / 21:05:57 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hej alla sötnosar, förlåt för att ni fått sakna mig ett tag nu, men jag åkte till centrum när jag slutat. Så var vi där och jag köpte en julklapp och sen lite smycken. Ni får se snart ;) Sen käkade vi donken och tog en caffe på Sandys jag och baby. Sen mötte jag en brud och fick tillbaka min kofta. Efter det åkte vi till gården och bakade pepparkakor och lite sånt. Nu är jag hemma ! Har magont, ska ta medicin för 5 gången idag. Det är något som inte är bra ... aja !


PUSS

  2009-11-25 / 07:47:29 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Efter skolan åker jag och Johan till UMO (ungdomsmottagningen) så vi hörs inte förnst sent imorgon antar jag. Då kommer även några av svaren på frågorna så håll er ppdaterade älsklingar :) Ha en bra dag i skolan !


OUTFIT

  2009-11-25 / 07:41:15 / my look / 2 KOMMENTARER


SOV GOTT

  2009-11-24 / 23:19:16 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Då var det dags, jag har läst, jag har pratat i telefon, jag har ätit, jag har planerat klart min vecka, jag har bytt om, jag har noppat ögonbrynen och jag har ätit glass. Är klar med det mesta, ska bara bädda om sängen, städa lite, ta fram kläder för imorgon och sen lägga mig i sängen och sen ZzZZzz. Vi hörs imorgon för då ska jag upp i tid ! Love <3

Gammal bild från i somras


SYSTER <3

  2009-11-24 / 21:24:47 / / 0 KOMMENTARER


FRÅGA MIG VAD DU VILL

  2009-11-24 / 17:40:00 / frågestund / 56 KOMMENTARER


IM A BUSY GIRL

  2009-11-24 / 17:38:34 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Snart är det dags för mig att sätta mig vid matbordet och bli serverad med god mat. Sen ska jag och mamma troligen fixa mitt rum och sådär, sist men inte minst kommer det roligaste: Plugga (ehm) Sa jag att jag hade mycket till nästa vecka? Om inte så säger jag det nu, är helt busy egentligen men ska försöka uppdatera så mycket jag kan.

Vet inte om det blir så mycket uppdatering senare i och med att jag har mycket att göra. Och ikväll måste jag lägga mig i tid och inte sitta uppe till halv 1 på kvällarna, så det är väl det jag ska göra ikväll. Men annars hörs vi imorgon ;)

Puss från mig till er


ÄLSKAR MINA LÄSARE

  2009-11-24 / 17:32:41 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Har tänkt på en grej, jag får nästan aldrig någon negativ komentar. Det rä nästan bara bra saker och det gör mig så jävla glad. Jag älskar när folk skriver till mig " Jag älskar din bogg, du är så fin "och så vidare. Det höjer mitt självförtroende en hel del kan jag säga. Jag vet inte vad jag ska säga därför blir det bara - tack så mycket, vad glad jag blir ! Vad mer ska man säga lixom?

Det jag ville säga är att jag älskar er mina små läsare, ni komenterar så gulligt och tar kontakt med mig på msn/facebook det gör mig glad, keep going :)


MIN HELG

  2009-11-24 / 17:27:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Fredag: Träffa Romina baby, in till stan, fika och shoppa&antagligen vara barnvakt på kvällen.
Lördag: Träffa Johan älskling, inga exakta planer
Söndag: Chilla galet, ta det lgunt och bara relaxa, sen plugga och ha MIN dag


NY DESIGN

  2009-11-24 / 17:15:49 / emelie englund / 15 KOMMENTARER



För mörk? För mycket? Tråkig? Ful?


SHOPPING

  2009-11-24 / 17:03:07 / shopping / 0 KOMMENTARER

OUTFIT

  2009-11-24 / 17:02:07 / my look / 0 KOMMENTARER


SORRY

  2009-11-24 / 16:57:08 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Hellou alla gullungar, kunde inte uppdatera igår pga att mitt internet va jätte konstigt. Hoppas det löser sig snart annars vet jag inte vad jag gör.

Imorse började jag med att försova mig *suck* kom till skolan runt 9 och hann till andra lektionen som tur var. Sen rullade det på, slutade rnt halv 3 och åkte till centrum med snyggingen Emma. Där shoppade jag lite grejer som behövdes och köpte även en julklapp till min lilla mamma.  Och nu är jag hemma ! Ska försöka uppdatrera en hel del nu för ikväll ska jag och mamma göra om i mitt rum, alltså mublera om och planera lite. Sen ska jag plugga. Har sjukt mycket att göra till nästa vecka !!!


BETYG TILL JUL

  2009-11-23 / 21:22:39 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Är helt slut,
tog en powernap sittandes medans jag lyssnade/läste min bok. Så rolig är den gott folk ! Man somnar till den, toppen ;) *suck*

Innan jag somnade hann jag läsa ett par sidor och innan det började jag att skriva rent min nyhetsartikell jag fått hjälp med nu. Ska även lämna in en extra uppgift som jag ska skriva, ämnet blir självklart självkänsla vilket jag är ganska bra på. Så det blir väl bra? Dags att smöra lite nu innan betygen ska sättas. Puss


TIDEN SPRINGER IVÄG

  2009-11-23 / 19:41:51 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Jag tycker att tiden går så himla fort, inte långt kvar tills jag och Johan har två månader, inte långt kvar till vi har jullov, inte långt kvar tills det är snö, julpyntat, dags för julbak och våran härliga tradition JULAFTON, sen kommer nyår vilket är toppen. Snart är det 2010. Helt amazing tycker jag !

Tyckte nyss att det var dags att börja lägga sig i tid och gå upp tidigt för ett nytt skolår i 8:an. Tyckte nyss att det var sommar, min födelsedag och jag var fan nyss 13. Nu ska jag vänja mig vid att säga att jag är 14 också? haha aa shit, tiden bara springer iväg. Vad kan det bero på tror ni? Något man längtar till? Att man är lycklig?

Det borde man börja fundera på...

Jag var nyss här...


SHOPPING

  2009-11-23 / 19:28:37 / shopping / 3 KOMMENTARER

Hej sötnosar.  Drog till handen en stund därför inen uppdatering som det skulle för 4 timmar ;) Fick med mig ett par ringar som ni får se snart. Har fastnat för ringar nu för tiden, så grymt snyggt med massa ringar, därför har det blivit en hel del inköp på det. Köpte en ring i fredags också som inte ni har fått se ännu.

Dom köpte jag idag

Köptes i fredags


HA EN BRA DAG BABY

  2009-11-23 / 08:30:26 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Dags för mig att tralla mig till skolan, vädret suger som vanligt. Ingen frukost har jag fått i mig heller. Aja, det är väöls om vanligt, men denna morgon har jag väldigt ont i magen. Kan bero på stress? eller den långa dagen jag har framför mig. Går som vanligt till klcokan 4 idag och efter skolan vet jag inte om jag drar hem eller om ajg måste till centrum och kolla mitt öga. Det märker ni ;)

Ska packa väskan och gå, puss på er babes

OUTFIT

  2009-11-23 / 08:25:14 / my look / 0 KOMMENTARER


ZzZZzZZ

  2009-11-23 / 00:51:50 / / 2 KOMMENTARER

Jag är helt slut, ni får se håret imorgon&ännu mer uppdatering kommer då troligtvis om jag hinner. Har inte ens sett det själv ännu. Vet inte om jag vågar titta ens. Haha skoja bara ;) imorgon börjar jag senare så vi hörs då. Är helt jävla slut nu asså ! Puss

Jag och Frida baby förra helgen !


KVÄLLSMYS

  2009-11-23 / 00:30:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


mandariner och blåbärspaj, yammi !


Nu är allt avklarat, har städat rummet lite fort, färgat håret, smörjt in mig med brun utan sol, färgat håret, duschat, rensat garderoben. Slängde bort 3 påsar fulla med kläder., JIPPI nu kanske allt får plats -.-


HUR SKA DETTA BLI ?

  2009-11-23 / 00:15:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


MALIN

  2009-11-22 / 21:39:01 / / 1 KOMMENTARER


DAGS ATT SÄTTA IGÅNG

  2009-11-22 / 21:25:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


- Rensa garderob
- Läsa bok
- Peela ansiktet
- Göra lite nyttigt
- Färga håret


MY DAY ?

  2009-11-22 / 21:04:45 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Min data är seg - pågrund av alla miljarder bilder jag har
Jag är seg - har lingonveckan och är överdrivet trött
Jag får panik - har mycket att göra men har bara ingen lust

Vad hände med min dag? ni vet, MIN ingen annans ;)
Jag ska egentligen sitta med mask just nu, städa rummet, lyssna på hög musik, måla naglarna, planera veckan och bara ta hand om mig själv. Är sjukt trött idag, haha kankse är det pojken som hållt mig vaken för länge ? :o haha nejnej, skoja bara älskling :)


THAIFOOD

  2009-11-22 / 20:36:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag vaknade av att min älskade pojke viskade "älskling" i mitt öra. Hans mamma sa att vi fick äta ute så vi valde Thaimat, brukar inte äta det. Men det var faktist jävligt gott ! Mätt blev jag helt klart. Sen mötte vi David en stund, köpte Marabou och knatade hem och kollade på filmen "Honey" riktigt bra va den men hackade helt plötsligt så vi sket i det. Istället började vi klä på oss och åkte till Haninge. Sa farväl och jag åkt hem !


YESTERDAY

  2009-11-22 / 18:46:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Im home bitches, haha så låter det varje gång jag kommer hem.

Jag och Elin åkte som sagt till Donken och käkade mat. Sen mötte vi Johan, Surre och Nicke och drog vidare till Torsler där vi bara satt och tog det lugnt. Senare åkte vi till Statoil och köpte chips och läsk och jag och Johan åkte hem till honom. Vi kollade film och tog det lugnt. Somnade rätt sent !


SEE YOU BITCHES

  2009-11-21 / 19:16:14 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu drar vi ut, vet inte vad vi ska göra sen men först ska vi till Donken och äta middag. Sover antagligen os pojken så uppdatering blir nog imorgon eller något :) puss och ha en trevlig kväll babes

OUTFIT

  2009-11-21 / 18:49:27 / my look / 2 KOMMENTARER


BÄSTASTE

  2009-11-21 / 18:42:18 / / 5 KOMMENTARER



VIDEOBLOGG

  2009-11-21 / 16:11:20 / / 1 KOMMENTARER

we are the best, mohaha !


haha jag är jättelång i mina klackskor därför jag står som ett cp


PÅ TAL OM PH

  2009-11-21 / 14:28:08 / / 4 KOMMENTARER


- Jag vet inte vart man kan ladda ner det
- Det kostar 10 000 om inte mer i butik
- Och mitt Photoshop heter Adome Photoshop CS !


Varsågod och köp, nu slipper jag dessa frågor varje dag eller hur ? ;)


SHOPPING

  2009-11-21 / 14:14:04 / shopping / 0 KOMMENTARER


hårfärg:
H&M 59 :-
nagellak: H&M 39 :-
puder: H&M 49 :-
ögonbrynspenna: H&M 29 :-
mascara: H&M 99 :-
tights: H&M 79 :-
skärp: Gina Tricot 99 :-
midjekjol: Gina Tricot 99 :-


HEMMA HEMMA HEMMA

  2009-11-21 / 14:01:53 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hej alla sötnosare, igåår shoppade jag en hel del, sen åkte jag och Johan till Haninge och träffade Torsler, Abbe och Fredde en stund, drog och käkade och sen träffade lite folk. Runt 10 fick vi skjuss hem av Johans pappa :)

Nu är Elin baby och jag hemma hos mig och ska ha photoshoooooooot, gosh vad snygga vi kommer bli ;) ny design kommer ikväll också. Smack på det brää ! haha nej nu driver jag. Men dags för mig att fixa mgi lite och sånt. Puss på er babes <3

Från igår, jag och Torslaaaan :)

Fredde, Johan och Abbe !

NU DRAR JAG

  2009-11-20 / 14:30:32 / / 5 KOMMENTARER


Gud vad vi är snyggaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SÖTA UNGE

  2009-11-20 / 14:11:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hejsan alla sötnosar, sitter nu hemma hos Frida. Ska fixa mig klart och sen ta bussen till Gullmars och möta Johan för att åka in till stan och kika lite ;)

Förlåt för ingen uppdatering imorse, vaknade försent och jag orkade inte. Men vi kommer antagligen inte höras förnst ikväll eller imorgon. För vi ska tralla runt på stan och sen åka till Haninge och möta lite folk eller något. Sen sover jag hos älskling <3

vist är hon grymt vacker? www.ffriidzz.blogg.se LÄS :)


jag <3 dig

  2009-11-20 / 00:49:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Finns inte så mycket mer att skriva till dig, du vet redan allt babybo !
När jag slutade leta - kom du <3


ÄNDRADE PLANER

  2009-11-20 / 00:43:49 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Ändrade planer inför morgondagen:
Jag åker till KTH på morgonen och vet inte om vi hinner tillbaka till skolan. Kommer till skolan runt 1 och vet inte om vi hinner till sista lektionen. Men sen möter jag antagligen Johan för Romina är sjuk så henne kan jag inte träffa. Istället ska jag mysa med Johan och hans kompis troligen hela dagen imorgon, ska även shoppa imorgon/lördag ;)


PHOTOSHOP + FRÅGOR

  2009-11-20 / 00:29:10 / / 3 KOMMENTARER


- Jag har Adobe Photoshop CS
- Headers tar olika lång tid beroende på om du vet hur du vill ha och har rätt storlek på bild och så vidare.

Vill du göra sådär?
1. ta fram en bild du vill ha.
2. använd dig utav "klonstämpeln"
3. Högerklicka och  välj en pensel. 
4. Håll pilen på det stället du vill kopierna t.ex fötterna, benen, hela kroppen.
5. Tryck in Alt och klicka.
6. Ta upp en helt vit bakrund.
7. Klika bara som vanligt så ska bilder komma upp som du valt


MINA PLANER

  2009-11-20 / 00:06:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Mina planer för livet (långt fram)
Mja, på mitt samtal frågade hon mig vad jag ville bli och jag har alltid velat bli dagisfröken, haha garva bäst ni vill. Men jag har alltid älskat barn/människor och när jag spådde mig så sa spåtanten det också. Jag kommer antagligen jobba med människor i och med att jag älskar att göra folk glada och ställa upp, ge tips och få folk att må bra. Det är lixom jag ! Sa iförsej på mitt samtal att jag sklle va rik, bo med min sambo i Thailand i feta lyxvillan osv osv. Men nja, jag drev men hon tog det seriöst. (haha) Jag vill flytta hemifrån så tidigt som möjligt och börja jobba, tjäna pengar och börja ta eget ansvar vilket jag troligen inte kommer kunna, menmen...

Mina planer nu (det här året)
- Åka till Fjällen med Johan, tjihoooo vad mysigt vi ska ha det baby ;)


ÄR HELT SLUT

  2009-11-19 / 23:30:09 / emelie englund / 4 KOMMENTARER



Har nog kört dansmatta i 45 minuter nu, duschen nästa efter syster är klar !


NI BESTÄMMER IDAG

  2009-11-19 / 21:27:36 / emelie englund / 16 KOMMENTARER


att jag ska blogga om sen?
tell me, vad ni vill ;)

mer om självförtroende? mer bilder på mig? tips? om johan? planer? photoshop?


OSMINKAD

  2009-11-19 / 21:23:08 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


NU BÖRJAS DET

  2009-11-19 / 21:20:24 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Jag ska läsa lite i boken och sen är det dags för mig att sätta på shorts och ett linne för att bränna fett med fett på dasmatta&sen upp till gymmet. Det är gaaaalet bra träning, och sjukt kul ! Men i see you son bitches :)

Jag i somras på grönan, sweet huh ;)


SPRUTA - aj

  2009-11-19 / 20:52:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hej alla sötnosar, det blev senare än jag trodde. Men jag har anledning till det faktist, först stog jag och sålde kakor till alla livrädda människor som skulle ta sprutan, sen kom Elin och Johan så skulle vi vänta tills Elin tagit sprutan, dock tog det jävligt lång tid. Sen sa mamma att jag också skulle ta den så jag gick in samtidigt som Elin och hahah våra ansiktsttryck asså, haha men nu har vi en grej till vi gjort tillsammans stumpan ;)

Ni kan inte få nog av oss :)


NAILES

  2009-11-19 / 07:52:05 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

Btw, så slängde jag på ett par lösnaglar igår :)


BROTTOM

  2009-11-19 / 07:50:39 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Har lite  brottom till skolan nu, har gympa första lektion och sen rullar det på till 3-4 då jag och Emma ska börja sälja kakor och massa annat i skolan. Kommer hem runt 5 kan jag tänka mig :)

OUTFIT

  2009-11-19 / 07:48:56 / my look / 0 KOMMENTARER


MITT LILLA PÅHITT

  2009-11-19 / 01:00:46 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Rosetter, rosetter, rosetter. Tror jag ska göra en vit och olivgrön imorgon, grymt snyggt till brunt hår !


MELISSA HORN

  2009-11-18 / 23:12:34 / musik / 0 KOMMENTARER


Jag följde dig längst vägen den natten, så vuxen i din hand.
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jah hellre hem.
Kvar i något jag lämnat, för länge sen !


RESULTATET

  2009-11-18 / 23:01:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Äntligen klart, ska låta dom svalna, strö på florsocker och sen skära upp dom i tårtbitar och lägga ner i burkar för att ta med till skolan imorgon. Vi ska nämligen sälja bakelser och skit imorgon när folk tar Svininfluensa-sprutan. Folk står där i 3-4 timmar så dom kanske hinner bli hungriga? Självklart står några i klasser där och är räddare i nöden ;) We are the best...


SMET BABY

  2009-11-18 / 22:41:04 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



KLADDIS

  2009-11-18 / 21:14:59 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Står och bakar i köket nu, mamma skjussade mig till konsum istället så slapp jag gå i spöregnet. Ska dela upp smeten i 3 olika delar nu elelr vad man nu ska kalla det. See you soon bitches <3

KLADDIS

  2009-11-18 / 20:08:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Dags för ig att ta en tripp till Konsum för att köpa smör till kladdkakorna jag ska ha med mig till skolan imorgon. Måste skynda mig, vi hörs nog om en timme drygt. Puss och kram <3


PHOTOSHOP

  2009-11-18 / 19:52:14 / / 3 KOMMENTARER


För att göra "blink/stjärna" grejen måste man ladda ner olika brushes.
http://myphotoshopbrushes.com/brushes Gå in där och leta efter vilka brushes du vill ha så kan du ladda ner det till photoshop och sen är det bara att köra på ;)


SNART KLAR

  2009-11-18 / 19:31:37 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu har vi precis ätit middag vilket blev köttbullar och makaroner. Jag och syster sitter i vardagsrummet och pluggar båda två. Jag blev nyss klar med min idrottsinlämning jag ska lämna in imorgon. Skönt att ha en sak avklarat iallafall, nu ska jag bara läsa 10 sidor i min bok och läsa spanska.

Har pysslat lite mer med rosetter också, gjorde ett jätte gulligt hårspänne (igen) fast nu med en blå rosett, ni får se sen ;)


PLUGGTIME

  2009-11-18 / 17:36:26 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Mjukiskläderna på, oboy'en i koppen och näsan i böckerna, ta mitt liv !


PISSED OFF

  2009-11-18 / 07:51:24 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Är helt slut och förstörd se igår, kunde knappt öppna mina ögon imorse. Så många tårar som föll ner från min kind ! Vet inte om jag kommer klara av skolan men jag måste. Nu är det dags att gå, kommer nog lite sent men wtf, jag är iallafall där ! Nej gud vad jag låter anti skolan och yes im... Nu drar jag !

OUTFIT

  2009-11-18 / 07:46:31 / my look / 1 KOMMENTARER


TILL DIG...

  2009-11-18 / 00:20:14 / / 2 KOMMENTARER


...

  2009-11-17 / 23:08:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Jag orkar inte mer...


"KALL" BILD

  2009-11-17 / 22:35:15 / / 1 KOMMENTARER




- välj en bild du vill redigera
- tryck på "bild" (det som är inringat med rött)
- välj justeringar.
- automatisk färg

Sen om du vill ha lite mörkare kontraster och skuggor.
gå in på samma igen (bild sen justeringar) och tryck på "nivåer".
Där kan du dra dom små pilarna som du vill.

    


happyfaces

  2009-11-17 / 22:05:25 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


SMILE FOR THE WORLD, BIATCH !


PIMPAT

  2009-11-17 / 21:37:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Satte även på små rosetter på ett par tights, blev lite gulligt sådär :)

LITE TIPS

  2009-11-17 / 21:23:33 / / 1 KOMMENTARER

Har du en mössa som är tråkig, en vanlig stickad?

Jag har på något sätt blivit lite kär i rosetter, har alltid haft rosetter i håret och typ på örhängen, men nu ahr jag börjar "pimpa" mina egna kläder med rosetter. Så mitt tips till dig: köp en lite rosett som är som ett hårspänne och sätt det på din mössa t.ex så grymt läckert.

Kolla här tillexempel !

grymt snyggt vist ? :)


TVÄTTAT LÖSHÅR: check

  2009-11-17 / 20:54:20 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


självklart sprutar jag i lite bra-grejer för håret också ;)


DÅ/NU

  2009-11-17 / 18:53:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



GUESS WHAT?

  2009-11-17 / 18:03:20 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Im home bitches, det började brinna i skolan idag btw :o haha aja, mötte upp Johan och chillade lite, sen åkte vi och mötte bästaste och Erika en snabbis och kom hem för en halvtimme sen ungifär. Dags för mig att börja plugga lite nu, SO&idrottsinlämning ska jag göra denna vecka plus att jag måste läsa/lyssna på min bok. Vi hörs snart då får ni se vad jag gjort för gulligt idag :)

slänger in en gammal bild. haha i know u love me ;) *ehm*


VIDEOINLÄGG

  2009-11-17 / 10:49:19 / / 10 KOMMENTARER

"shit vad jag är snäll idag..." - and yes im, ni får tilloochmed ett videoinlägg ;)

haha - herregud !


OMG

  2009-11-17 / 10:44:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


LÅT INGEN TRYCKA NER DIG

  2009-11-17 / 10:26:15 / / 3 KOMMENTARER

Stå upp för dig själv, visa att du inte är den människan folk kan trycka ner ! R E S P E K T


DEL 2

  2009-11-17 / 10:17:16 / frågestund / 4 KOMMENTARER
Är med många av dina vänner som inte accepterar lr tycker om att du är tillsammans med Johan?
Tyvärr så är det så, dels för att jag inte har så mycket tid för dom och sen beror det väl på lite avundsjuka.
Bråkar du med Elin Breime , om ja varför ?
Haha, inget jag tar upp här.
Går du fortfarande på dans ?
Nope det gör jag inte, men jag ska börja nästa termin ;)
Puss älskar din blogg , DU ÄR GRYM ! <3
Glad jag blir, tack <3
Är det ngn i din klass som du inte gillar ?
Nej, I like them everybody, fast självklart vissa mer&mindre
Din blogg är bäst, och du med ;)<33
Så söt du är :)
varför heter du just eemsn? :)
Jag vet inte, det var ellidutten som kom på det förut när péa va poppulärt. Sen har det bara blivit så ;)
I vilket program gör du dina headers och bilder? Som frågestundbilden och så? Dom är jättefina :)
Jag gör allt i Photoshop ! tacktack
om johan skulle vara otrogen, och ångra sig och kriga för att få dig tillbaka. tror du att du skulle ge han en till chans & ta tillbaka han? din blogg är jättebra :)
Hmm... väldigt svår fråga, jag skulle nog se vad han har att säga, bortförklaringar som"det betydde inget" går jag inte med på, eftersom jag älskar honom så mycket så skulle jag troligen tagit tillbaka honom, men jag vet inte riktigt !
om man har varit tillsammans med en kille i ca 2 år , sen gör han slut på ett väldigt dumt sätt, men man ändå har känslor för han , och nu börjar man snacka med han igen.. vad ska man göra ? ska man försöka bli tillsammans med han igen, även fast man vet att han gjort dumma saker
Det beror nog aldeles på vad för dumt han har gjort, hade jag varit du så hade jag låtit han hunda som fan för dig och sen om du fortfarande är kär så ge han en till chans, men inte för många ! Låt honom inte tro att han kan göra vad somhelst mot dig, visa honom vart skåpet ska stå !
Har du något drömyrke?
Nej faktist inte!
Har du några syskon?
Yes, 3 stycken ;)
Vart köper du dina kläder?
Gina Tricot, H&M mest!
Sportar du?
Nope inte nu, men jag har gått på gympa sen jag va 4-5 år och slutade för några år sen pga skador
Kan du göra ett inlägg och visa hur du sminkar dig men bilder och så ?
Aa det kommer i veckan !
Får du månadspeng/barnbidraget ?
Månadspeng
Ifall du får månadspeng , hur mkt ?
Jag får 600, plus att jag får pengar när jag behöver något!
Hur mkt handlar du för i månaden ?
Det är olika, ibland kan jag ha värsta ruschen och handla hur mycket som helst, ibland ingenting. Men ungifär 600 i månaden ;)
Läser dina föräldrar din blogg ?
Mja ibland tror jag.
Älskar din blogg emelie! :D
RUUULIGT, TACKAR :D
älskar din blogg :)
Denna fråga har jag svarat på tror jag?!
vart bor du?
I haninge
hur lång är du?
runt 158 cm
vilka bloggar läser du?
Mina vänners och kändisar !
1.vart hade du helst velat bo ?
kiruna , piteå eller umeå ? :)
Har itne vart i något av ´städerna, så kan tyvärr inte säga !
2. vilka storlekar har du på dina kläder ?
tröja: S
jeans: 25
3. åker du slalom ? snowbord ?
slalom
ja det var lite frågor :) gillar din blogg grymt mkt <3
Tacktack :)
p-piller eller kondom?
p-piller
hur träffades du och johan ? :)
På en fest
älskar din blogg. <3
hihi, va sweeet !

KÄRLEK

  2009-11-17 / 10:03:43 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Vad vore livet utan kärlek? Thats the question...

Jag har gått igenom mycket genom kärleken, jag har blivit dumpad på ett elakt sätt, jag har blivit utnyttjad, en killa har slagit vad med sina kompisar om att han kan få mig inom en vecka. Och yeah he got me! Kärlek är svårt.

Du ska aldrig hunda - låt honom komma till dig
Något jag gjort fel i mitt liv, jag har hundat efter alla killar jag haft förutom Johan, Det är fel !
Tro inte för mycket på det han säger - sometimes he lies
"jag älskar dig" säger han och vet inte ens vad älska betyder...
Ge honom inte det han vill ha för snabbt - då dumpar han dig efter han fått det
Det är inte alltid så, alla killar är olika, men dom flesta är så tyvärr.

Ett tips till alla er som älskar en kille men inte får något tillbaka:


FRÅGA/SVAR

  2009-11-17 / 09:56:32 / / 0 KOMMENTARER
Snällllaaa, kan du förklara för mig hur man sätter in anoner brivid menyn,
Jag är medlem på frossle genom dig. men jag fattar inte hur man sätter in dom jälvla annserna på bloggen, jag blir galen. :O

SV: självklart ! www.designadinblogg.se har grymma förklaringar om allting, hur du fixar om exakt allt på din design, gå in där och kika lite. Annars har jag en direkt länk till hur man lägger in design : http://www.designadinblogg.se/2008/april/reklam-pa-bloggen.asp

Lycka till <3

JAG SY? haha

  2009-11-17 / 09:54:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Någon dag i veckan ska jag faktist ta tag i att sy upp/in jeans och sy in klänningar och så vidare. Jag har klänningar och jeans jag aldrig användt i och med att dom är lite utsvängda eller för långa och så vidare. Dags att fixa detta, när symaskinen väl står framme då jääävlar !

en del av kläderna jag ska sy in och upp ;)


TAKING BACK MY LOVE

  2009-11-17 / 09:51:30 / musik / 0 KOMMENTARER


Go ahead just leave, can't hold you, you're free
You take all these things, if they mean so much to you
I gave you your dreams, 'cause you meant the world
So did I deserve to be left here hurt
You think I don't know you're out of control
I ended up finding all of this from my boys
Girl, you're stone cold, you say it ain't so,
You already know I'm not attached to material

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love
My love..

Yeah
What did I do but give love to you
I'm just confused as I stand here and look at you
From head to feet, all that's not me
Go 'head, keep the keys, that's not what I need from you
You think that you know (I do), you've made yourself cold (Oh yeah)
How could you believe them over me, I'm your girl
You're out of control (So what?), how could you let go (Oh yeah)
Don't you know I'm not attached to material

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

So all this love I give you, take it away, (Unh, uh huh)
You think material's the reason I came, (Unh, uh huh)
If I had nothing would you want me to stay (Unh, uh huh)
You keep your money, take it all away

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love

I'd give it all up but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, I'm takin' back my love
I've given you too much but I'm takin' back my love
I'm takin' back my love, my love, my love, my love

Ooh, my love
Ooh, my love


EMELIE TIPSAR

  2009-11-17 / 09:47:44 / / 0 KOMMENTARER

Vill du liva upp dina bilder lite? Så att dom inte är sådär tråkiga och vanliga? Köp då klister märken och klistra på, det gör bilden sååå mycket roligare ;)


FUCK YOU ALL

  2009-11-17 / 09:45:27 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


GÅR TILL SKOLAN NU

  2009-11-17 / 08:53:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Efter skolan möter jag Johan och jag vet inte riktigt vad vi gör då, om vi hittar på något ute innan vi åker hem till mig och bakar, haha ! Tror vi träffaar bästaste en snabbis, Men vi hörs senare babes<3

OUTFIT

  2009-11-17 / 08:50:13 / my look / 0 KOMMENTARER



BEHÅLL GLÖDEN

  2009-11-17 / 01:04:06 / / 0 KOMMENTARER

Sitter här och funderar på allt jag gjort i mitt liv, en hel del festande, har varit riktigt full en gång, jag har rökt och så vidare. Det är inget jag ångrar, eller vist att jag rökt en lång period får jag väl ångra men att jag vart full är inget jag ångrar förutom att det blev för mycket. Det är lixom något alla tonåringar gör någongång i livet, det har våra föräldrar också gjort. Plus att man lär sig efter den här fyllan (det gjorde jag iallafall)

Jag är inte en sån som dricker, kan uttrycka mig själv som en nykterist faktist, vist kan det hända att jag smakar något på fest, men aldrig så att jag blir full. Hellre tar jag hand om fulla människor och kommer ihåg gårdagen när man vaknar upp på morgonen därpå, slipper denna "bakisdag" och mår bra istället.

Jag står faktist emot grupptryck vilket jag inte gjorde förut, jag började röka pågrundav grupptryck, sen rökte jag för att döva det onda och för att få denna kick, efter ett tag försvinner denna kick och jag började röka regelbundet, kan inte säga hur mycket jag rökte. Det är inte nödvändigt ! Man fastnar tillslut och det blir svårt att sluta. Nu kämpar jag och min pojkvän med att sluta och det går bra faktist. Det är lättare att sluta med någon man tycker om ska jag bara meddela !

Ciggaretter kostar bara pengar, man får dålig kondition, folk dör tillslut, astma, sämre lungor, gift osv. Ni suger faktist i er Aceton, det är hemskt egentligen !


JAG ÄLSKAR DIG

  2009-11-17 / 00:29:01 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Dom där tre orden får mitt hjärta att dunka och mina ögon att glänsa.


BECAUSE OF YOU

  2009-11-17 / 00:13:27 / musik / 0 KOMMENTARER

BÄSTASTE

  2009-11-17 / 00:12:33 / / 0 KOMMENTARER

Har itne hunnit läsa igenom inlägget min lilla babe skrev här på bloggen förnst nu, har varit uppe i varv exakt hela dagen.

Tack gumman, tack för allt, jag vet inte hur mitt liv skulle vart om du inte funnits där när allt var som svårast. När jag föll ner, kom upp och föll igen. Då var det du som var the hero och drog upp mig, det ska du veta mitt lilla hjärta. Tack för att du alltid förstår mig och du ska veta att du är the one and only som gör det när det gäller vissa saker, vi har gått igenom ungifär samma saker i livet vilket gör mig både ledsen och glad för det är inte bara bra grejer vi gått igenom. Vi har krigat för det ena och det andra, vi har gråtit, vi har skrattat, vi har gjort allt i stortsätt, jag vill bara säga till dig att du är världes bästa Elin och jag älskar dig enormt !

Om du inte orkar - ska jag orka för dig !


TACK MAMMA

  2009-11-16 / 23:24:50 / shopping / 3 KOMMENTARER


LÄSFÖRSTÅELSE

  2009-11-16 / 23:22:41 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Sitter nu på rummet, tänkte inte på att "fågeln Roger" spelades, stängde fort av, satte på en annan låt, det blippade till på msn, vem kan det vara? självklart älsklingen, vad ska jag göra nu, tänkte jag för mig själv. Fick genast lite panik över idrottsinlämningen som ska vara inlämnad i veckan som jag måste börja på, men hur? jag vet inte ens vad jag ska skriva, förstår inte hela uppgiften... Dags för mig att ta tag i allting nu !

mina två nuvarande lossasvänner, Fan vad jag vill riva sönder dom. Fick böckerna på samtalet, take my life !


HJÄRTKUDDE

  2009-11-16 / 22:43:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Sista lektion var slöjd och jag var rastlös, kunde inte bestämma mig, ville göra en midjekjol men det var för mycket jobb, skulle göra ett linne men fick inte använda det tyget jag ville. Så jag gjorde en kudde på 1 timme ungifär. Såhär blev den ;)

Vist blev den lite cool?


KALLT SOM I GRAVEN

  2009-11-16 / 21:47:29 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Förlåt men jag måste pluggam lyssna på min bok som jag fått på skiva nu i och emd att det är svårt för mig med läsförståelsen. Ska se om det funkar bättre. Efter några sidor ska jag uppdatera mycket och städa lite, fixa naglar osv. Puss see you soon


HÄMTAR KLÄDER

  2009-11-16 / 20:46:47 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Är hos pappa nu och väntar på att syster ska bli klar. Skyndar mig hem och ska sätta mig vid datan och uppdatera så mycket jag kan innan jag måste plugga. (ta mitt liv) aja vi hörs snart babes<3

fuck skolan, jsute mitt utvecklingssamtal idag, hur tror ni att det gick?


ELIN HULTMAN GÄSTBLOGGAR!

  2009-11-16 / 17:15:10 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Tjingeling! Jag tänkte att Emelie inte kommer att höra av sig på ett tag, så kan jag ju passa på att slänga in ett trevligt inlägg där jag kan berätta om hur Emelie är in reality!

Emelie är världens finaste människa, både på ut & insidan. Hon har ett hett temperament & hon försvarar alltid sig & sina vänner. Hon är omtänksam & hon bryr sig verkligen, hon är världens bästa vän! Hon kan dock vara lite smått tjurig ibland & då måste man säga åt henne att andas & ta en paus från allt.

Emelie älskar att ta bilder på sig själv & på andra, varje gång jag är med henne så åker alltid kameran fram både 1 & 2 & 3 gånger, oavsett hur hon & jag ser ut. Hon är en grym stöttare & lyssnare. Jag skulle inte kunna leva utan min Emelie, hon är verkligen one of a kind.

Tack för att du finns, du betyder grymt mycket för mig. Jag älskar dig enormt & du är min absolut bästa vän.

/ Emelies Elin Hultman!


NI FÅR VÄNTA PÅ MIG

  2009-11-16 / 08:27:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Idag är en sån där måndag som alltid kommer var 2:a vecka. Då jag åker till mamma och då är det lite speicellt, kommer inte kunna uppdatera förnst seare ikväll. Min data kommer vara kvar hos pappa tills vi hämtar allting imorgon. Men ni får vänta på mig ;) Kommer nog uppdatera runt 8-9 om jag inte är hel ute och cyklar !

Men ni får ha en super dag, vilket jag hoppas på också, har vaknat på rätt sida idag känner jag, kanske var det dom urgulliga smsen från älsklingen som får mig att bli så jävla glad? självklart, love you johan <3


SKA JAG?

  2009-11-16 / 08:23:51 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Som ni såg på outfit bilden så har jag ingen förlängning idag, trivs inte sådär jätte bra men jag orkar inte slita på mitt hår mer, plus att förlängning är tungt och jobbigt. Men ska vman vara fin får man lida pin, right?

Aja, vad tycker ni? :)


OUTFIT

  2009-11-16 / 08:20:14 / my look / 1 KOMMENTARER


tights:
gina tricot
skor: Stadium
tröja: gina tricot
kofta: H&M
klocka: Ur&Penn
ring: H&M


NY DESIGN I VECKAN ;)

  2009-11-16 / 00:23:18 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Tänkte sitta och pilla på en design till mig själv, men insåg att jag måste ta nya bilder nu när jag är brunett, funderar på att kankse ta några imorgon eller kanske senare i veckan? Folk börjar ju undra om jag är blondin på headern och brunett på alla andra bilder. Haha plus att jag behöver nya bilder ;) Dock måste jag rensa varenda album på denna data, eller lägga över det på en hårdisk eller något. Får se ;)

Måste iallafall lägga mig i sängen nu, ta ett glas cola till boken jag ska börjar läsa nu, 10 sidor per dag har mamma sagt. Det ska väl funka, somnar alltid med boken i handen menmen, efter tio sidor ska jag springa in på toan för att vakna till liv och borsta tänderna, städa lite på rummet och ta fram kläder till imorgon, kommer inte komma i säng förnst 2 säkert. Menmen, börjar 9 imorgon så det är chill !

Vi hörs imorgon !

Detta ansiktsutryck asså, haha julen 2008. Det var tider det ...


FROSSLE.COM?

  2009-11-15 / 23:42:47 / / 1 KOMMENTARER

Frossle.com
Är det sant? klart det är, jag har inte tjänat in överdrivet med pengar, men några hundralappar i månaden har jag väl fixat. Såklart det är sant, bara att registrera dig så får du 50 kronor gratis bara att bli medlem ! Vad får dig att neka? Kör på ;)

bara denna månad !


MIN VECKA

  2009-11-15 / 23:24:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Shit asså, det är redan måndag imorgon ! Veckorna går så fort nu för tiden, är det för att man är lyckig? något att tänka på kanske... Imorgon åker jag till mamma så det är ett par saker som alltid händer på måndagar som kommer hända.

Måndag: Utvecklingssamtal, hem, ta det lugnt, plugga, städa och hämta grejer från pappa.
Tisdag: Träffa baby och åka till ungdomsmottagningen antagligen.
Onsdag: Plugga, fixa naglar antagligen.
Torsdag: Hem och ta det lugnt
Fredag: Träffa Romina älskling
Lördag: Liten plåtning med Elin Hultman och träffa Johan.
Söndag: Typiska Emelie dagen !


DEL 1

  2009-11-15 / 21:55:53 / frågestund / 1 KOMMENTARER
vilken film såg du på bio? =)
Paranormal Activity

1.har johan nån blogg?
haha nej inte dirket ;)
2.kommer du alltid älska johan vad som än händer?
Aa, en gång älskad - alltid älskad
3.vem litar du på upp till 100%
Jag vet inte om jag kan säga att jag litar på någon upp till 100 %
4.Vem är din allrabästavän?
Elin Hultman och Malin Englund faktist.
5.älskar du din blogg?;P
OM jag gör? den är ju bäst asså :) haha skämt och sido
Kram & Puss,
jag älskar din blogg emelie, den är bäst !
Tack vad glad jag blir :)

vad tycker du man ska göra om man börjar tvivla på sin kille?
Det beror på vad man börjar tvivla på hos honom, känns det inte bra så berätta det och ta en paus eller gör slut om du klarar av det.
kan du skriva ett inlägg o visa hur du sminkar dig,
(du sminkar dig grymt fint!)
Tack så mycket, jo det ska jag göra nästa vecka då jag har systemkamera ;)

hur gammal var du nrä du tog ditt första bloss?
Vet inte om jag ska svara på det, det va för länge sen.
älsakr du dig själv ?
Älska och älska, jag tycker om mig själv precis som jag är, men älska är nog steget högre.
vilken mobil har du ?
En Sony Ericsson T700
om du var tvungen att tatuera in någons namn på¨dig vilken skulle dte bli ? och varför?
mitt egna såklart, det skulle nog blivit på handleden eller foten !
blir det dricka på emmas fest?
Nej
festar du varje helg ?
Festar? beror på vad du menar med det, jag går inte på fest lika ofta nu som jag gjorde förut, nu har jag pojkvän och vi träffar folk ibland, men dricker gör jag inte ;)
puss älskar din blogg kollar den tyå 20 gånger per dag:D <33
Tack vad glad jag blir, keep read min lilla trogna läsare !

tänkt nått på videoinlägg kanske ? (a)
Jaja, det kommer när det kommer (a)

hur är du som person? =)
Jag ser mig själv som glad, sprallig, snäll, omtänksam och väldigt gullig, tar alltid hand om dom som vill ha hjälp och så, skulle du se mig på stan kankse jag verkar vara en liten bitch, men nope im not ! (om det inte behövs såklart)

1. hur gammal är du?
Jag är 14 år, FORTFARANDE!
2. hur gammal är johan?
Han är 18 år, FORTFARANDE!
3. är du oskuld?
Nej, fortfarande!
4. hur länge har ni varit tsm?
Oh herregud, du är en ny jävel, har nog berättat om varenda fråga du ställt flera gånger. VI har varit tillsammans i 1 månad och 2 veckor idag!


1. vem litar du på upp till 100%?
Jag kan inte lita på någon till 100%
2. älskar du johan upp till 100%?
Ja såklart ?!
3. hur mycket älskar du malin från 1 till 100?
Men vafan är det för fråga? Klart jag älskar henne 100!?!?! människor aså...
älskar dig och din blogg<3333333

1. hur många unika besökare har du om dagen?
Runt 600-700/dag
2. vem är din absolut bästa vän, om du inte har flera;)
Elin&Malin, fortfarande!
3. är dennis o elin tsm :)
Nej du vet dom pussas bara lite ibland?! gosh, ja det är dom...
jag älskar din blogg emilie

1 läser du fokis nblogg?
aa ibland
2 vem är din idol
Som jag ser upp till? vill inte se upp till någon, jag är som jag är !
3 vad händer om johan dumpardig ?
Jag vet inte vad jag gör, sitter hemma och deppa, skiter i allt, mår dåligt, typ tar mitt liv :o eller göra allt för att få honom tillbaka...

Du ser gravid ut på din header bilb, e du det?
Haha, jag är 14 år gumman?!
Har du och J haft samlag?
hhaha, ja
Har du bra betyg i skolan?
Skapligt bra iallafall.
Har du någon Martin Å i din klass?
Nej

har du någonsin sugit av någon?
har du någonson tänkt på att sluta vara så nyfiken ? stackare :)

På bilden nedanför, är de sugmärke elr rivsår?
Älskar din blogg ! ?=) <3
Haha du är inte den första som frågar, det är sugmärken tror jag gjorde 8 st på hans hals (a)

tror du att du och johan kommer va tillsammans när du är 20 ?
Man kan ju alltid hoppas såklart :)

OUTFIT

  2009-11-15 / 18:24:33 / my look / 5 KOMMENTARER


tröja: gina tricot
jeans: levis


TACOS TILL MIDDAG

  2009-11-15 / 18:00:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Har precis tagit en snabb dusch och håller på att sätta på mig kläder. Vi ska ha lite gäster ikväll, en nyfödd bebis är också med :) senare ska jag sitta på rummet, plugga lite, packa klart väskan och sen städa lite. Bara ta han om mig själv alltså, typisk söndag för mig !

VÅGA LE

  2009-11-15 / 17:43:36 / / 3 KOMMENTARER

Det bevisar att du är nöjd med dig själv, det bevisar att du är glad, det betyder att du älskar ditt smile !

Mitt leende är inte perfekt, mina tänder är inte raka och perfekta. Men jag ler ändå, för att utstråla :)


DET SYNS BARA PÅ INSIDAN

  2009-11-15 / 17:37:58 / / 1 KOMMENTARER


Det kan alltså se väldigt olika ut på utsidan, men vad som är gemensamt för alla med låg självkänsla är hur det känns på insidan. Alla personer med låg självkänsla styrs av en massa rädslor, de är rädda för att misslyckas, göra fel, verka korkade, känna dig utanför, välja fel, tycka fel, vara fel och så vidare.

När jag pratar om självkänsla gämför jag ofta med kondition. Alla som har tränat någon gång vet att så fort vi slutar träna försvinner konditionen eftersom kondition är färskvara. Självkänsla är själens kondition. Och om kroppen är vältränad är vi bättre rustade att gå många tuffa ronder när livet bjuder på motstånd. Eller springa ett Maraton lopp istället för att ge upp efter bara några hundra meter. Är vi starka inombords tar vi inte åt oss på samma sätt snär någon utsätter oss för grilningar eller taskigheter.

Om självkänslan är extremt låg tar det såklart längre tid att tärna upp den, och när den är god fortsätter vi att träna för att behålla den. En del får med sig sin självkänsla hemigtån, men kanske ändå tappar bort den i tonåren som jag gjorde.. Andra har trassliga hemförhållanden när de växer upp och får inte med sig ett skit av självkänsla hemifrån. Om vi tillexempel aldrig får höra att vi är bra och att vi duger av våra förälldrar, kan det ge upphov till svag självkänsla. Vi kankse har 48 rätt av 50 på ett prov och kommer hem as glada och berättar det för mamma och pappa. Vi får frågan: "Vilka fel hade du? varför har du inte alla rätt?" Får vi den rekationen av våra föräldrar sjunker självkänslan. Vi lär oss att vi inte duger och att vi bara är godkända om vi har alla rätt.


TACK PAPPA

  2009-11-15 / 17:17:50 / shopping / 1 KOMMENTARER


Det behövdes :)


NU KAN JAG BLOGGA

  2009-11-15 / 17:12:44 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Hej alla gullungar, sitter i mittt rum alone nu. Gick precis med Johan till bussen och fölråt för dålig uppdatering men ni måste förstå att jag vill vara social och inte sitta vid datan när han är här :)


@Emmas place

  2009-11-15 / 00:44:30 / / 2 KOMMENTARER





Mer bilder kommer imorgon, nu tjatar Johan på mig ! sov gott bitches om vi inte hörs senare ;)


MYSPYS

  2009-11-15 / 00:40:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hemma nu med Johan, mysig kväll med brudarna&grabbarna, hoppas dom hade kul när jag drog ! Vi ska sätta på en rulle jag och Johan och bara chilla galet nu :) Ha en trevlig fortsatt lördagsnatt

Och för er som undrar, det är sugmärken Johan har på halsen, inget annat ;)


AKON E40

  2009-11-14 / 15:09:26 / musik / 2 KOMMENTARER


AVSLUTAD

  2009-11-14 / 15:07:31 / frågestund / 28 KOMMENTARER


kör vi på en frågestund, fråga vad du vill så svarar jag på dom frågorna imorgon !

hälften av frågorna har jag svarat på ;)


JAG ÄLSKAR DIG

  2009-11-14 / 14:47:42 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


IGÅR

  2009-11-14 / 14:46:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Bion var hemsk, jätteläskig, verkade som värsta B filmen i början men sen i slutet hände det grejer. Jag höll på att skita på mig, Johan fick ont i örat och Elin började nsätan gråta Dennis satt och lyssnade på musik. Vi fick sällskap av Elin och Dennnis föresten, hann inte skriva någotnign igår vi hade brottom till bussen. Men kort sagt om filmen: Den var as läskig, trodde inte jag skulle kunna somna igår men det gick bra med älsklingen i famnen.

Det blev Donken innan, såklart ;)

fan va snygga vi är :D


sötnosar

love yah


JALLA

  2009-11-14 / 14:39:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Dags för mig att börja packa mitt och dra mig till Frida med alla brudarna, fixa oss lite och sen vidare till Emma. Fan va vi ska ha kul ikväll :) Sen möter jag upp Johan och vi går hem till mig och slaggar !

Jag&Emsi

GRATTIS ÄLSKLING

  2009-11-14 / 14:27:09 / / 1 KOMMENTARER


14 jääävla bast !

Love you babyboo, fan va kul vi ska ha ikväll :)


NU DRAR VI

  2009-11-13 / 17:14:06 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

v hörs ikvälll


MED BEBIS

  2009-11-13 / 15:31:42 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

Muséeumet var helt okej, vi gjorde inte ås mycket, gick mest runt och tittade lite, svarade på lite frågor och ritade. Runt ett då vi slutade mötte jag Johan och vi tog bussen hem.

Nu ska vi ner och käka! :)


BYEBYE

  2009-11-13 / 08:26:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Har jätte brottom nu, börjar 9 oc bussen går om 10 minuter. Idag åker vi till Morderna Muséet och typ dör, as tråkigt menmen... haha sen stannar jag kvar i stan och möter Johan. Är med honom och tar det lugnt. Sen vet jag inte vad vi gör men uppdatering blir det nog inte förnst ikväll, sent ! Eller imorgon i dont know ?

älskling

OUTFIT

  2009-11-13 / 08:24:31 / my look / 3 KOMMENTARER


tights: Gina Tricot
sidentunika:Cubus
skärp: Gina Tricot
ring: H&M


JAG GLÖMDE MIG SJÄLV

  2009-11-13 / 07:44:49 / / 0 KOMMENTARER


Jag älskar att ställa upp på folk. På min förra blogg la jag ut min msn och sa "hör av er så fort ni känner att ni mår dåligt eller har något att prata om, jag ställer upp" Jag fick en massa nya addningar och folks krev och skrev. Jag vill självklart att alla ska må bra, men jag glömde bort mig själv ! Det var bara andras problem hela tiden. Men har du något du vill prata om så skriv en komentar så ska jag hjälpa dig.

Det är dags snart igen

  2009-11-13 / 07:38:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

KALLT SOM I GRAVEN

  2009-11-13 / 02:11:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Dags för mig att lägga mig i min nya underbara säng, måste testsova den. Det värsta som kan hända är väl att jag vaknar upp imorgon och har ont som fan i ryggen och nackspärr? Är inte speciellt trött därför ska jag först ladda över lite bilder från datan till mobilen, och sen ska jag lägga mig och läsa en bok vi har fått som hemmauppg. från skolan, hann inte klart med den förra men fick bra på provet ändå, den här ska jag fan bli klar med !!

Schtekigt ;)

FRÅGOR&SVAR

  2009-11-13 / 01:52:53 / / 0 KOMMENTARER

Saknar du ditt blonda hår?
Nja, jag vill inte vara blond nu i vinter, kommer säkert färga blondt till sommarn, skulle inte förvåna mig ;)

Vart har du köpt din hårförlängning?
Precis som alla andra så har jag köpt min förlägning på Thai Mahal, ligger längst upp på Drottning gatan, kostar runt 500-700 kronor plus minus ;) Det är helt klart värt det, man blir beroende...


EGOIST - JAVISST

  2009-11-13 / 01:47:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


SOMMAREN 09 - åre

  2009-11-13 / 01:42:46 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Minns när vi var i Åre i somras, det låter lite skumt. Åre är lixom ett place där man åker skidor, men vi hade det faktist riktigt mysigt, jag och syster satt på balkongen och pressade, vi fick bara mer och mer färg. Det var det som va kul :) Vad gjorde vi mer där? Vi åker såndär lina högt över höjder, bäckar och skit. Vi badade i havet och lossaspappa och hans kompis var med i ett lopp.




Det här åkte vi över när vi åkte sån där lina. As vackert !


PLANER

  2009-11-13 / 01:22:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Fredag: Moderna Muséet med skolan, möta upp Johan, gå på stan eller något och sen bio på kvällen (troligen)
Lördag: Vakna upp brevid pojken, ta det lugnt, åka till Frida och fixa mig, Tjejmiddag hos en kompis :)
Söndag: Sover jag hos Johan på lördagen så vaknar jag förhoppningsvis upp hos honom också !

Denna helg ska alltså spenderas med älskling och mina älskade vänner.


RESULTATET

  2009-11-13 / 01:10:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Ny säng, ommublerat, städat, nybäddat (igen), ny dammat
och hela fadderrullan är det najs eller ? Jag blev iallafall skit nöjd :) Vi gör inte så mycket mer i rummen nu eftersom den 18 septermber måste vi flytta härifrån. Dock kommer inte vårat nya hus vara klart, så jag och Vickie bor nog hos mamma eller något !


VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

  2009-11-12 / 23:04:01 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Vad gör jag? Vart är jag? Det får ni se snart ;)

JAG <3 UPPMÄRKSAMHET

  2009-11-12 / 21:31:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag är mycket för uppmärksamhet, älskar att få blickar på mig, älskar att höras mest, älskar att va annorlunda lixom.

Jag tror inte att jag är ensam om det, många lever på uppmärksamhet, många har ett jobb att få uppmärksamhet, låter konstigt men en människa som står inför folk och pratar och sånt får uppmärksamhet, alltså har alla ögonen på sig ! Ibland klarar jag inte av att folk tittar på mig, jag har t.ex jätte svårt att stå framför klass, just för att man ska stå och läsa och läsa är inte min grej, om man inte ska läsa ska man minnas och mitt minne suger så det är inget jag vill göra direkt ! 

Uppmärksamhet får man på olika sätt, som att t.ex ha annorlunda kläder på sig, eller ILL grönt hår, osv osv. Man tänker inte på det, men man ger uppmärksamhet till en tjej som inte kan gå i klackskor t.ex eller en människa med fetaste finnen på näsan. Man kan även visa att man vill ha ögon på sig genom att skrika högt, dansa, börja slåss eller något liknande mellan inom dom ramarna.

Jag skriker, jag sjunger högt, jag dansar (fult och oseriöst) inför folk jag inte känner&folk jag känner. Det roligaste är ju om någon kommer fram och frågar mig vafan jag håller på med, eller kollar snett, självklart måste jag säga högt : Shiiiiiit, det känns som att en viss människa tittar på mig, eller oj vad hon glor, eller hej på dig också ;) folk blir så ägda och går därifrån generat. haha det är lixom jag, emelie englund !

T.ex som idag, dessa 3D glasögon man får när man går på bio, dom hade vi på oss när vi gick ut från biosalongen och så står det ett gäng med killar vid oss. Han tittar på oss och säger någonting, ursäkta? säger jag.

Han: nej, asså ni är jätte söta, vart kan man köpa?
Jag: asså man måste gå på bio för att få dom.
Trodde på fullaste allvar att han menade 3D glasögonen, men nejnej.
Han: Vart kan man köpa er mena jag!
Jag: Tyvärr jag är ingen hora som är till salut, IDIOT !

Genom att ha ett par glasögon ger en uppmärksamhet, det är så underbart (a)


BIO

  2009-11-12 / 20:33:32 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



HÖRS OM NÅGRA TIMMAR

  2009-11-12 / 17:03:17 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Kom hem för en stund sen, bion var helt okej. Gick hem i det här hemska vädret, svinkallt med skinnjacka. Ska ner och käka nu och sen åker jag och pappa iväg en stund. Bilder från dagen kommer senare !

Så jävla tuff med mina snygga brillor !

SAKNA MIG INTE FÖR MYCKET

  2009-11-12 / 10:25:59 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Måste börja fixa mig för att gå till bussen, börjar 11 så jag kommer fram precis 11. Kommer antagligen lite sent menmen, inte mitt fel att bussarna inte går när jag vill och när det passar ;)

Vet inte när vi slutar idag i och med att vi ska in till stan och kolla på bio, men jag ska hem iallafall, kan tänka mig att det blir runt 4 eller något ! Eller skainte säga något jg vet faktist inte... haha aja, vi ses sen, ha en underbar dag allihoppa !

HAIRLOOK

  2009-11-12 / 10:22:52 / my look / 2 KOMMENTARER


Plattat, halva luggen uppsatt med en rosett från H&M barn !


OUTFIT

  2009-11-12 / 10:15:45 / my look / 0 KOMMENTARER


tunika: H&M
linne: D33P
tights: H&M


MY HAIR

  2009-11-12 / 09:26:59 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Det var någon som frågade mig hur långt mitt hår är nu utan förlängning. Here you have it !

Exakt samma längd har det varit sen april 08. KUL !!! :(


JAG ÄR TRÖTT PÅ DET HÄR

  2009-11-12 / 08:57:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag förstår inte hur folk kan bete sig, slänger skit på mig och sen hör dom inte ens av sig själva. Vafan är det för idioter? Acceptera mig och min pojkvän annars är ni inga riktiga vänner! Jag är trött på det här nu, det är inte många som förstår, men dom som gör det vill jag säga tack till !

Jag nämner inga namn men vi har inte pratar på 3-4 veckor, du skiter i att höra av dig, när du väl ser mig säger du inte ens hej, och jag ska kalla dig för bästavän eller ens VÄN? Jag begär inte att du ska höra av dig exakt varje dag men att du skiter i mig helt gör mig ledsen, jag har smsat dig men du har inte svarat, detär väl som vanligt... jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig eller någonting. Men du ska veta att jag orkar itne det här längre !

Sen har vi ju alla andra som inte accepterar mig och Johan, jag är med honom så ofta jag kan, har ni några andra tankar om det så säg det gärna, men säg det inte bara utan om du bara slänger ut dig massa skit och inte gör någonting åt det (som t.ex fråga om vi kan träffas) jag vet att det är jobbigt att jag bara är med honom, men det brukar vara så i början, ni som inte vet det vet det nu !


So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
my feet run out of ground
I gotta found my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
I'm just trying to be happy...


Typiska morgon rutiner

  2009-11-12 / 08:40:43 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Vad gör ni varje morgon? Tar en dusch? Äter frukost? Kör ett yogapass? Kollar på film innan ni går till skolan?

Jag har mina rutiner. Varje morgon börjar jag med att snooza aldeles för länge, ibland kan det bli över 40 minuter, sen tillslut när jag inser att jag har kort tid på mig så flyger jag upp som ett spjut och sätter på mig några kläder jag hittari min kaosiga garderob, sen sminkar jag mig, tar en outfit bild och lägger in på bloggen, medans jag gör det brukar min kusin Malin komma till mig och jag borstar gaddarna, tar en frukt och vi går till bussen tillsammans.

Det är typ det jag gör på mornarna, har jag lite mer tid sätter jag på mig förlängningen och lite mer not casual clothes lixom ;) Frukost hinner jag aldrig äta, det spelar ingen roll hur tidigt jag går upp, det första jag tänker på är mitt utseende ändå. Jag är ju en liten egoist som ni vet !

Tack vare dig kommer jag upp på mornarna, jag älskar dig kusinen min, du är så jävla grym baby !


BIOTIME

  2009-11-12 / 08:29:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon sunshines. Jag är vaken, börjar 11 men tänkte hoppa in i duschen nu och sen fixa mig lite så jag har tid på mig ;) känns jävligt skönt. btw så somnade jag bumms igår. Tror det var för att sängen var nybäddad, det är då den är som skönast !

Vad gör man idag då? Varför börjar jag 11? Orkar jag inte gå till skolan bara ?

Nej självklart inte, jag har sovmorgon för att vi ska kolla på bio med skolan, det blir "en julsaga" eller något, med 3D och grejer så jag hoppas man får sånna här fula glasögon, ahah det är ju lite kul sådär, efter skolan ska jag hem, måste hem, hem och uppdatera bloggen bättre, hem ensam för att kunna koncenterar mig på dom läxor jag har till nästa vecka, now its time to share up my life !

SVAR PÅ ERA FRÅGOR

  2009-11-11 / 23:48:37 / frågestund / 0 KOMMENTARER


hur blev du och johan tillsammans?
Ja shit, hur blev vi tillsammans? Vi träffades första gången på en fest faktist, sen frågade han efter mitt nummer och vi började snacka jätte mycket, sen började vi träffas och sen efter ett tag blev vi tillsammans, 4 oktober <3

är du blyg eller har du lätt för att prata med honom?
Jag pratar med Johan om allt, exakt allt mellan himmel och jord. Så nej jag är inte blyg för att prata med honom ;)

vilken datum blev du av med oskulden?
Haha fan det minns jag inte :o men det va efter någon vecka vi varit tillsammans ;)

tog du johans oskuld?
Nope

Hur är Johan som person?
Världens gulligaste, världens bästa, världens ärligaste, världens underbaraste, världens sötaste, världens mest omtänksammaste kille jag någonsin haft and so on... Han lyssnar mycket på vad jag säger och har gjort mycket för min skull. Jag älskar honom för den han är !

Hur länge har du varit tillsammans med Johan?
1 månad och en vecka idag :)


JAG SUGER

  2009-11-11 / 23:33:41 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Förlåt för sämst uppdatering idag, men efter skolan har jag bara varit med pojkvännen och myst. Vi var först ute och träffade Virror sen drog vi hem till mig och gjorde inte så mycket. Kollade lite på datan, snackade, och ja vad mer? haha juste vi bäddade om min säng också :) Han åkte hem för en halvtimme sen ungifär. Stackars mig, är helt alone i mitt rum, i min nybäddade sängen...

Jag och brudarna på gympan ;)


OUTFIT

  2009-11-11 / 07:37:31 / my look / 4 KOMMENTARER


TRÖTT...

  2009-11-11 / 07:34:36 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

God morgon, har försvorit mig så ser ut som skit idag. Ska träffa pojken min men han har sätt mina värsta dagar så jag hoppas han överlever ;) Jag och kusinen tar bussen om 20 minuter så att vi kommer i tid. Jag får se ut som jag gör, orkar inte bry mig !


HÅR

  2009-11-11 / 02:50:34 / / 0 KOMMENTARER

kan du lägga ut vad för färg du färgade håret med nu sista gången ?
Det är faktist H&M's egna som jag färgade med. Dock är det inte de bästa, så fort jag dschar så åker färgen ut typ ?

Hur satte du upp ditt hår som du har på bilden i typ 2 inlägg neråt, "Svar på tal"? Skitfint :)
Jag tog lite hår längst fram vid ansiktet occh snurrade det bakåt och satte bara fast det med ett hårspänne !


Mina små vänner, här har vi mitt hår neutralt, dock var det nyblekt i somras. Därav den bländande färgen. Bli inte rädda, sätt bara på solglason som slipper ni bli bländade ;) ahah skämt och sido ! Mitt naturliga hår i somras. Har varit i samma längd i ett år nu ... blääääää!!


THINKING OF YOU

  2009-11-10 / 23:54:55 / musik / 0 KOMMENTARER


Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

You're like an Indian summer
In the middle of winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best
You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...

You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
Looking into your eyes
Looking into your eyes
Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...


DIREKT FRÅN MITT HJÄRTA

  2009-11-10 / 23:33:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Jag vet inte vad jag ska säga asså, du är världen för mig.


Vill bara att du ska veta att för mig är du den ända,
ett liv utan dig är som ett liv utan syre. Jag är så glad
för att du finns du är mitt liv. Du fångade mig,
du tog mig i din famn.
Nu är du mitt allt, och du har mig för evigt.

Jag minns första gången jag såg in i dina ögon, Då visste jag
att jag var kär. Jag sitter här idag och tänker på dig,
min lilla älskling, varje morron jag stiger upp,
varje kväll jag går och lägger mig, varje gång jag blundar,
varje gång jag ser mig om, ser jag ditt underbara ansikte framför mig,
och jag drömmer om dig, varje natt&Vill aldrig vakna upp.


Du är så jävla bra för mig, jag vet inte vart jag skulle stå idag om du inte fanns, inte på samma plats jag står nu, det är en sak som är säker. Jag vet att vi klarar allt tillsammans. Mamma nr2 har jag fått blivit till dig min lilla prins men du vet att det bara är för ditt eget bästa. Jag älskar dig över hela mitt hjärta. Mår du dåligt - mår jag dåligt, klarar inte av att se dig varken ledsen eller "down". Utan dig är jag ingenting, du är en som får mig att bli glad. Jag har gått igenom tårar och svek, men det jag känner nu är inget jag känt förr. Jag vet att det är bra för det här är en stark känsla som alltid kommer stanna kvar. Du ger mig hopp, du får mig att må bra, jag har kännt den känslan förr, men inte som idag. Du är speciell, inte som alla andra, du skiter i vad alla säger och du får mig att inte falla. Jag skulle gör vad som helst för dig för jag vet att du skulle göra vad som helst för mig. Du och jag ingenting kan skilja oss åt baby <3


Emma Wall

  2009-11-10 / 22:40:24 / / 3 KOMMENTARER

VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?

  2009-11-10 / 22:07:12 / / 1 KOMMENTARER

Frossle.com

Vem som helst kan självklart bli medlem, ingen åldersgräns på Frossle.se så varför tveka? Klicka på rutan åvan och bli medlem nu direkt så får du 50 kronor helt gratis, hur bra är inte det :o Tack vare mig kommer ni ha tjänat massa pengar nu :) hihi känner mig sååå generös.


Hos Luciano

  2009-11-10 / 18:11:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Efter skolan åkte lite folk till centrum för att kika på lite grejer. Sen åkte jag och mötte Locho och nu sitter jag hemma hos honom och snackar lite. Om en stund ska jag börja rulla och möta Johan sen hem.

Läs hans blogg www.lucianocau.blogg.se ;)


SEE YOU

  2009-11-10 / 11:29:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Efter skolan ska jag antagligen åka till centrum, kika lite och sådär. Sen åker jag hem och då blir det mycket uppdatering hoppas jag. Ska svara på lite frågor, fixa designer och lite sånt där. Puss ha en bra dag


OUTFIT

  2009-11-10 / 11:26:57 / my look / 1 KOMMENTARER

VAKEN

  2009-11-10 / 10:27:43 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Somnade tidigt igår, därav ingen uppdatering, Johan väckte mig ett par gånger under natten. Vi skulle gått upp 9 men så blev det ju inte, nu är vi iallafall vakna och Johan ska snart åka iväg till skolan.

Bild från min tjejmiddag :)


Älskko<3

  2009-11-09 / 21:28:56 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu sitter jag och älsklingen emelie i hennes underbara säng och dricker läsk och äter godis tjuhoo!!=D Aja ska softa vidare hare bra allihoppa tjuuuzz //Johan

BABYBO

  2009-11-09 / 19:40:36 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hej alla gullungar, imorse gick jag till skola som vanligt. Jobbig dag men det gick ändå rätt okej. Dirket efter jag slutat va Johan i skolan så jag träffade han en stund, vi satt på Mias jag käkade pizzasalad och johan en pommes som sen blev våran. haha ! Runt halv 6 kom syster och mötte mig, vi köpte med oss lite godis och gick tillsammans hem.

Sitter nu i sängen, pratade nyss med min skitunge till pojkvän och han är på G till mig. Börjar 12:15 imorgon så jag får sovsällskap ikväll :) love yah.

OUTFIT

  2009-11-09 / 08:21:10 / my look / 5 KOMMENTARER


PÅ TAL OM DESIGN

  2009-11-09 / 07:44:35 / / 5 KOMMENTARER
God morgon, jag är helt slut som jag visste såklart. Jag ska nog vara ganska glad över att jag inte satt och gjorde en design igår, för gör jag det så ger jag mig inte förnst jag verklign gjort klart den ! Just därför jag nästan aldrig har tid att göra designer till er, för jag är aldrig hemma på dagarna (antingen skola eller med kompisar/pojkvän)  och på kvällarna orkar jag knappt, så när jag väl gör en design så är det för att jag tvingar mig själv, men DU måste veta hur du vill ha den, sitt inte och säg "vad tycker du? bestämm du. jag vet inte hur jag vill ha det" när jag frågar dig vilken färg på bakrunden eller något sådant. Så var redo på det damer mina ;) Det är svårt för min att bestämma över er och sen blir det inte bra lixom.

Jag har några designer jag ska göra till mina vänner, sen ska jag köra värsta racet med designer till er ! Nu vet ni, så att ni slipper fråga mig varje dag om jag kan göra design !

NO MORE

  2009-11-09 / 01:45:31 / musik / 0 KOMMENTARER



I should have never let you have my heart
You made me not want to feel again
Made me scared to open up, but
Now I'm better off
No more bad days
Don't need you to validate me
You made me
Made me think we had something real
But then you tried to use the way I feel
Against me
Make me a yes girl
You tried to do
Had to free myself
'Cause I can't let you
Get the best of me
No more misery
Had to free myself
'Cause you're not the one for me


ZZzZzzZz

  2009-11-09 / 01:29:39 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Klockan är halv två, är inte direkt trött. Ska upp klockan sju imorgon vilket kommer gå åt helvete. Menmen, det får lösa sig, kan jag inte sova så kan jag inte. Men jag måste fan börja tänka på refrängen nu. Måste bara läsa några sidor i SO:n och "Kallt som i Graven". Sen blir det sov dags för mig. Kommer antagligen hinna skriva imorgon, om jag kommer upp i tid !  Annars hörs vi efter skolan för jag ska hem imorgon. Puss

Haha älksling och DimmaN på Sandys idag :)

JAG SKRIVER AV MIG OM SJÄLVKÄNSLA

  2009-11-09 / 00:40:25 / / 2 KOMMENTARER


Man kan känna sig klok, smart, rolig, härlig, snygg och spännande med låg självkänsla, men bara så länge ingen annan kommer in i rummet som är klokare, smartare, roligare, härligare, snyggare och mer spännande än vad vi är. Så fort den här nya coola personen kommer in i rummet  förvandlas vi och känner oss korkade, puckade, tråkiga, ihärliga och fula. Vi känner oss bara bra så länge ingen annan är bättre. Andra med låg självkänsla tar tvärtom ingen plats alls. I klassrummet sätter de sig allting där det sitter flest människor, för att gömma sig i flocken.  Kanske vill de bli veterinärer men söker inte ens in till utbildningen, eftersom de tycker att det finns så många andra, viktiga och duktiga personer som borde gå där istället. Inte för att det tror att de själva klarar av utbildningen - det skulle räknas som en brist på självförtroende. Nej, de anser sig själva inte värda en plats eftersom alla andra är mer värdefulla och viktiga än de själva, och det är såklart inte sant ! Men så kan en person känna som har svag självkänsla.

Att se ner och snacka mycket skit om andra människor är yttligare ett tecken på att vi behöver träna upp våran självkänsla. Visst lite skvaller och spekulationer om kompisar och bekanta är såklart helt okej. Det är att lufta ut hjärnan bara. Men om du märker att du pratar illa om andra för att du lyfter dig själv, eller om du inte ens kan öppna munnen utan att det hoppar ut en massa elaka kommentarer om andra hela tiden, så får du se det som en varningssignal ! Förmodligen behöver du gå hem och öva lite självkänsla !

Det finns alltid folk som säger "Jag pratar inte skit om andra". - nej men hur tänker du då? Det är ju inte så mycket bättre om vi tänker massa skit om folk hela dagarna. När självkänslan är så låg att det bara finns självförakt kvar är det vanligt med olika typer av självskadebeteenden, till exempel att någon skär sig eller självsvälter. Andra agerar utåt och är kaxiga mot alla som de upplever som ett hot. De snacka skit om folk i sin omgivning, mobbar och slåss. Det här bottnar också i låg självkänsla.


SVAR PÅ FRÅGOR "ÖVRIGT"

  2009-11-08 / 23:35:55 / frågestund / 2 KOMMENTARER



Vart kan man köpa sån tapet som du har ? ( den som man kan rita på )
Jag vet inte vart man kan köpa den

kan du lägga ut vad för färg du färgade håret med nu sista gången ?
Hmm... Har ingen bild på den, men faktist så är det H&M's "egna" hårfärg. Minns inte vad den hette.

absoluta favoritbloggen?
Har inte favorit, läser mest dom jag har här på datan :)

tkr du man ska skämmas om man har 80B?
Storleken har egentligen ingen betydelse, skämmas ska man verkligen inte göra. Självklart kan man vilja ha större och även mindre bröst. Men man kan inte göra så mycket åt det, förutom förstoring såklart. Men det vekrar vara lite onödigt, man är som man är ! Vissa killar tycker om större bröst, men B-kupa är ändå inte så litet. Kör på!

känner du någon vän som gått bort?
En vän? nej inte vad jag kommer ihåg, men några släktingar har gått bort. Rest In Peace <3

vet du vad man ska göra när man har sjukt slitet hår och det bara dras av så fort man nuddar det? :( jag har slutat färga men det bara åker av)
Åh hej kompis, tack för att jag inte är ensam om det, mitt hår går av så fort jag dshcar, borstar, drar fingret igenom eller plattar. Man ser småsmå korta hårstrång ligga överallt på hela gilvet vilket ger mig lite panik. Jag vet själv inte vad man ska göra.Jag har försökt med tabletter, C-Vitaminer och massa, men det hjälper inte. I can't help you raring ! Lycka till

Din vägg, jag älskar den haha! men jag ska måla om och fixa mitt rum, så jag undrar, hur gör man en sån där kritvägg, kostar det mycket? vart kan man fixa det! snälla svara för min pappa vet inte vad jag ska snackar om.
Vist är den lite cool? Jag har börjat tröttna och använder den knappt längre, men my friends like it ! Den är dyr som satan men vart man kan köpa den vet jag inte. Fråga i målarfärgsbutiker eller något ;)

vad gör du? bloggen din är jättekul
Jag lyssnar på Jason Mraz - You and I Both, snackar med lite folk på msn och Facebook, fixar lite bilder på Photoshop och sitter här och skriver ;) Tack vad glad jag blir

vilken skola går du i ? e den bra ?
Jag går i Vendelsömalmsskolan och nej den är inte bra !

Vad är det sämsta du har köpt ?
Ja du, haha I don't Know :o Dumheter...

hvor lenge har du røyket?
Inget jag vill prata öppet om, men tillräckligt länge

noen gang vært full?
Ja det har jag!

etfersom att du säger att du röker så undrar jag om du röker hemma åxå? :) alltså utanför ditt hus när dina föräldrar ser
Självklart får jag inte röka för mina föräldrar, har rökt 1 gång framför både mamma och pappa, men det är inget jag får göra direkt.

vilken är den vackraste kändisen ? Manliga/kvinnliga? :)
Jag har ingen aning, det där med kändisar har jag inte koll på, tyvärr ;)

har du en tattuering på armen ?:O
Haha nej, du måste nog ha sett Johans tatuering och trott att det är min arm.


vill du perca dig någon stans?
Ja, i naveln och tungar tror jag :)

hur håller du dig i form om du inte tränar ?
Haha, det är så jävla kul för jag får den frågan VARJE frågestund. Och jag svarar samma sak, INGENTING !

dricker du mycket ?
Alkohol? Om du menar det, så nej det gör jag inte ! Men läsk drågar jag.

vad är din största dröm ?
Leva ett lyckligt liv, flytta till något varmt land, vara lycklig med en underbar kille. Ha ett barn och leva livet. Jag vill till och med dö med ett leende på mina läppar, SÅ bra ska jag ha det !

den drömmen som du tror kommer gå i uppfyllelse snart som du önskar ?
Hhaha åka utomlands med pojkvännen !

Har du någonsin varit otrogen ?
Ja haha faktist, men jag vet inte om man kan räkna med det, tror det  va i 4:an då jag va tillsammans med 11 pers på samma gång. Det va inte direkt seriösa förhållanden förutom EN av dom, hade vart tillsammans med han 3 år.


MY DAY

  2009-11-08 / 22:35:18 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Åkte till centurm tidigare idag och köpte en fars-dag present till min älskade pappa. När Johan och company skulle dra passade jag på att gå förbi mormor en stund. Va 1 timme för tidig så jag åkte till henne och snakcade lite, hon bjöd på kladdkaka och vi hade jättemysigt den lilla timmen vi fick tillsammans.

Sen vid 5 gick jag in till farfar (dom bor nära varandra) och sen käkade 3rätters middag , pappa blev jätteglad för presenten och runt 8 åkte vi hem.

Vi är så himla olika alla tre, men släkt... det är vi ! Love yah

Sistah !


MJUSIK

  2009-11-08 / 22:05:58 / musik / 0 KOMMENTARER

MY LOOK TODAY

  2009-11-08 / 21:50:28 / emelie englund / 5 KOMMENTARER


GOD MORGON

  2009-11-08 / 10:37:44 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Tänkte börja morgonen med en härlig dusch. Johan sover så jag smet in på badrummet så han får soca klart. Senare ska vi till centrum och jag ska köpa lite grejer och sen åka hem till farfar och käka middag idag ! Har inte så mycket mer planer utan dagen kommer som den kommer ;)

Älskar söndagar fast ändå inte, att ta ahnd om sig själv och göra saker som man behöver är mysigt, men sen när man är klar med det man ska göra så är man rastlös, orkar inte gå ut utan man sitter bara hemma och ruttnar.

Haha ladies ;) grr...


High School Musical

  2009-11-08 / 00:37:53 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu kom vi precis hem. Det tog ett tag eftersom Johan bor en bit från Gullmars!

Vi har precis poppat popcorn och ska lägga oss i sängen och kolla på film. Uppdaterar mer imorgon när jag vaknar vilket troligen blir ganska sent. Då ska jag svara på frågestunden också ;) Puss & Kram


MOT MIG

  2009-11-07 / 22:23:53 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu ska vi börja rulla oss hem till mig. Vi hörs om någon timme eller två ! Puss på er

Haha en förklöaring till detta skulle jag gärna vilja ha ! HAHAHAHAHA busisar är vad vi är (a)


JOHAN <3 EMELIE

  2009-11-07 / 21:41:18 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


@baby

  2009-11-07 / 21:30:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Igår gjorde vi inte så mycket, käkade ute och mötte upp lite folk. Senare åkte jag och Johan hemmåt och kollade bara på film. Somnade sent och vaknade klockan ett. Meningslöst i know men dagen har bara spenderats i sängen framför massa filmer med godis och chips från igår. Våran " frukost lunch och middag" blev Tacos. Yammi !

Nu vet vi inte vad vi ska göra, försöker hitta på något men vi vet inte vad. Någon bio finns det ju inte heller, så vi hyr väll antagligen film och köper något gott och lägger oss i sängen. (som vanligt) ahah men alla är emos ikväll och ligger hemma. *Suck*

NU DRAR VI UT

  2009-11-06 / 18:54:25 / emelie englund / 6 KOMMENTARER
Käkar ute och möter sen pojken för att åka hem till honom och sova. Vi får se om vi hörs ikväll eller imorgon ! Kisses ha en bra kväll :)


VI ÄR SOM VI ÄR

  2009-11-06 / 17:07:44 / / 2 KOMMENTARER


and i know you like it !


OUTFIT

  2009-11-06 / 16:52:57 / my look / 0 KOMMENTARER


MELLIS PÅ G

  2009-11-06 / 14:11:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Sitter hemma hos Emma nu, vi ska ta det lugnt hemma nu och sen hem till mig och fixa oss för att sen ut och käka tror jag :) Vi hörs senare !

Breath you in

  2009-11-06 / 13:54:28 / musik / 0 KOMMENTARER


MIT TÅLAMOD SUGER

  2009-11-05 / 23:56:10 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Fuck min data, hade svarat på alla frågor med rubriken och hela shiten, sen hände någotnting och internet stängdes ner så hela skiter försvann, gaaaaah ! Nu ger jag upp, börjar tidigt imorgo så ska sova, uppdaterar imorgon. (svarar självklart på frågorna en annan dag). Puss&sov gott

DUSCHEN NÄSTA

  2009-11-05 / 21:21:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjoooooosan, nu har jag städat rummet, rensat lite bland kläder och smink, packat upp väskan och byt sängkläder. Dags för mig att hoppa in i duschen, sen ska jag svara på era frågor från frågestunden, dundundun ;) haha see you soon bitches

MITT VAL NU

  2009-11-05 / 19:11:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag är inte bäst, jag är inte duktig, mitt tålamod är kort, jag är inte perfekt, jag kan inte allting, jag har ingenting annat än mig själv att skylla. Det räcker nu !


I LOVE TO BE ME

  2009-11-05 / 18:31:16 / my look / 0 KOMMENTARER


Myskläderna är på


IM GOOD

  2009-11-05 / 18:29:40 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Lång dag och som sista lektion HKK (hemkunskap) halva gruppen lagade mat och andra halvan gjorde uppgifter, jag gjorde mat och inte bara en maträtt -.- eller maträtt och maträtt. Gjorde soppa, bröd och kakor, grymt gott alltihopp förutom soppan då, den va helt okej ! Så jag är långt ifrån hungrig. Kommer inte äta någoting på hela kvällen nu. (efter sju ska man inte äta, det vet ni va?)

ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt, göra nödvändiga saker som jag inte har tid med annars. Men idag känns det amazing att vara hemma, faktist ! Kommer uppdatera som en galning, bra va ? ;)

Haha brudarna va helt slut efter gympa lektionen !


INGEN ORK ALLS

  2009-11-05 / 07:34:17 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Måste4 verkligen hem efter skolan idag, slutar fyra. Ska hem och ta det lugnt har lite saker att göra som t.ex byta sänglakan, packa upp väskan, städa rummet, skriva min nyhetsartikel osv. Så det blir og bra med ppdatering idag. Funderar på om jag ska svara på alla frågor ni har ställt? Såg en hel del intressant ;) Kanske i ett videoinlägg? haha vi får se, det är inte mig grej det där ! Sista chansen att fråga någonting nu !!!!!

Då vet ni, kommer troligen hem idag, ha en skit bra dag så hörs vi ikväll då, tiaoooooooo <3

JAG SAKNAR SOMMAREN

  2009-11-05 / 07:29:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Minns den här bilden som igår. Första dagen i skolan och jag satte på mig en klänning och var barbent för typ första gången i mitt liv i skolan. Kändes obekvämnt men jag va inte ensam om det. Ett skärp i midjan fick det bli också, började tralla mot skolan och wips, allt gick jätte bra ! Självklart var det ett helvete att komma tillbaka efter 11 veckors sommarlov, menmen ...


OUTFIT

  2009-11-05 / 07:26:11 / my look / 1 KOMMENTARER


Gina och H&M outfit today !


THINK ABOUT IT

  2009-11-05 / 07:03:28 / / 2 KOMMENTARER
Om du går in någonstans, tänk först efter hur du skall komma ut igen.

KVÄLLENS FRÅGA

  2009-11-05 / 00:32:01 / emelie englund / 17 KOMMENTARER


ALONE BIATCH

  2009-11-04 / 23:54:18 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Pojken min har precis åkt hem. Vi möttes efter skolan och åkte till centrum för att kika lite. Sen köpte Johan godis och vi åkte hem till mig, låg inne på rummet och mös medans musiken spelades högt ! Vi tog en tripp till Mias och käkade för att hitta på något, det är j trotsallt våran 1 månadsdag idag, och sen hemmåt. Vi har bara legat i min säng och lyssnat på musik, pratat om både bra&dåliga saker. Jag älskar dig Johan. tack för att du ställer upp !


OUTFIT

  2009-11-04 / 23:39:50 / my look / 4 KOMMENTARER


(ögonen blev skumma när jag tog bort "röda ögon")

Tunika: Gina Tricot
Skärp: Gina Tricot
Tights: H&M


SÓRRY

  2009-11-04 / 21:37:47 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Är med älsklingen hemma hos mig, vi har käkat ute och bara myst idag. Vi hörs sen <3

brottom

  2009-11-04 / 07:44:18 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
måste gå till skolan, försov mig. Möter nog Johan efter skolan och hittar på  något eller om vi åker hem ! Vi hörs <3

GOD NATT BABES

  2009-11-04 / 00:53:33 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu börjar ögonlocken åka neråt. Ska stänga ner datan och lässa mig i min sköna säng, ensam ! Jag och Johan har ju en månad idag. Tycker tiden har gått sjkt fort, minns fortfarande första gången vi träffades (eller träffades och träffades), när du skulle ha Alvedon. Eller ha och ha, haha egentligen inte ! Aja, jag älskar dig iallafall din lilla skit !

Imorgon ska vi iallafall fira lite genom att käka ute och sen hem till mig för att kolla på film och myyyysa. Så ni vet vart jag håller hus, men jag kommer antagligen uppdatera ändå så fort jag sätter mig vid datan ;) Men ni får ha det så bra och om det är någon nattuggla vaken med mig nu så borsta tänderna och lägg dig, säger jag !


MELLAN 2006-2009

  2009-11-04 / 00:17:04 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

För 1-2 år sen i typ Norrland? Vet ej fan

För 1 och ett halvt år sen i studion

Jag&syster Julafton 2008.

Sommaren 2008 på Öland

År 2007, fjortiws

2008 i maj

2007, där har vi naturliga hårfärg ! (med brunt löshår, underhåret)

2008 Januari

2007/2008 - precis när jag blivit brunett från blondin, älskar hårfärgen btw

2006 - 2007, HAHA skratta så mycket ni vill men jag har seriöst sett ut sådär

2009 Januari, lugg va inte min grej

i 7:an, glömmer inte den dagen asså !

Somras

2009 Februari

1 månad med Johan

  2009-11-04 / 00:00:06 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Den bästa månaden i mitt liv, jag älskar dig !


WE DON'T CARE

  2009-11-03 / 22:39:21 / musik / 0 KOMMENTARER


See I met her at club on the Friday
Big booty, small waist
Seeing her coming my way
So I had to bag her
I really had to have her (oh-ooh)
I didn't see a ring on her finger
I asked her have you ever been with a singer before
She said no (oh-ohh)
So let me introduce you to my world
Big diamonds and pearls all of part of being my girl
(I got that paper)
Bet you ain't never seen before
Saw around the world
I got them coming back for more
And that's when I noticed

People are watching!
But we don't care
The way I am touching your body
Cuz we don't care
See you droppin' and poppin'
But we don't care
Makes me want to keep grinding
But we don't care (oh-ooh)
See I bet you're nasty
When you're on the dance floor
You got me going: Oh-Oooh!

Could you be the reason why I'm losing control
Fo Sho! Shawty we don't care!

Got shorty right where I want her
Strapped up, hands trapped in the corner
Grinding slow, and I won't let go (no-ooh)
Baby more better than ammonia
Feeling tipsy from the bottle of Corona (oh-noo)
She probably let go (oh-ooh)
She said she wants to bring me to bring me to her world
She whispers some words
That damn near made my toes curl
She said she's got that
That I have never seen before
And if I get the taste
I'll be coming right back for more
And that's when I noticed
People are watching!
But we don't care
The way I am touching your body
Cuz we don't care
See you droppin' and poppin'
But we don't care
Makes me want to keep grinding
But we don't care (oh-ooh)
See I bet you're nasty
When you're on the dance floor
You got me going: Oh-Oooh!

Could you be the reason why I'm losing control
Fo Sho! Shawty we don't care!

I'm working your body
Like you are in my bedroom
Yeah...Yea...Uh-uhh...Yeah...Yeah
Everybody in the club got a clear view
But that won't stop us
Cuz we don't care!

People are watching!
We don't care
The way I am touching your body
Cuz we don't care
See you droppin' and poppin'
But we don't care
Makes me want to keep grinding
But we don't care (oh-ooh)
See I bet you're nasty
When you're on the dance floor
You got me going: Oh-Oooh!

Could you be the reason why I'm losing control
Fo Sho! Shawty we don't care!


STRESSAD.COM

  2009-11-03 / 20:13:30 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Har två designer att göra ikväll, ska även skriva en Nyhetsartikel. Gosh ! Får skynda mig, uppdatering kommer senare babes ;)


OUTFIT

  2009-11-03 / 19:48:22 / my look / 2 KOMMENTARER


Jeans: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Tröja: H&M


SEE YOU AFTER SCHOOL

  2009-11-03 / 07:35:55 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Börjar tralla mot bussen, har ingen USB-kabel så outfit får ni sen för jag möter Elin efter skolan. Puss och kramis ! Ha en bra dag <3

SKULLE PUBLICERAS IGÅR

  2009-11-03 / 06:55:01 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu har jag duschat, ringde älsklingen direkt efter, hunnit packa upp lite av kläderna som jag ska föortsätta på imorgon eller någon dag som jag har tid. Annars imorgon ska jag träffa Duttis en stund, jag måste ha min USB-kabel och hon sina hemnyckla !

Nej jag orkar inte somna med datan i klät och vaknat av värsta dunsten i väggen och DÄR rök den datan lixom ;) Vi hörs imorgon

NU: HAHA så jävla kul, det slutade så ändå. Datan låg brevid mig när jag vaknade (a)

FRÅGA MIG VAD DU VILL

  2009-11-02 / 23:28:18 / frågestund / 42 KOMMENTARER

baby

  2009-11-02 / 22:09:11 / / 2 KOMMENTARER

Some love one.
Some love two.
I love one and that is you.


SVAR PÅ TAL

  2009-11-02 / 21:25:54 / / 2 KOMMENTARER


Folk frågar mig om jag är brunett och om jag färgat håret. Förlåt haha men är folk blinda? Förstår vissa som faktist bara går in här och tittar på bilder och inte läser. Men det står som rubriker "Brunett Emelie" och bilder på mig som brunett. Men för er som missat, JA jag har blivit brunett ! ;)


FETDISS TILL

  2009-11-02 / 21:17:14 / / 1 KOMMENTARER


Storaklips - Sitter inte fast bra på dom som har tunnt hår.


Så om du snart ska köpa ny förlängning och är tunn hårig, köp SMÅ klips, dom sitter 10 ggr bättre och är dessutom billigare (10kr styck) Nu vet ni ;)


HUR SKA NI KLARA ER?

  2009-11-02 / 20:42:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Tjatja, efter skolan mötte jag Johan och vi tog det lugnt ett tag ute, sen runt 6 åkte jag hem och åt sen skjussade pappa mig och syster till mamma och hämta alla grejer. Och nu sitter jag på mitt rum, kom på att jag inte har något USB-kabel till min kamera (den är hos Elin) ska se om syster har  någon annars blir det no pictures idag :(

Imorse... trött om fan!

SCHOOL GIRL

  2009-11-02 / 08:26:03 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

u är jag klar för att börja gå till skolan, ska bara stoppa ner allt jag ska ha med mig i väskan, klä på mig och sen går jag. Efter skolan vet jag inte om jag åker hem direkt kankse träffar baby en snabbis men slutar 4 så i dont know. Det märker ni, uppdatering blir iallafall sent ikväll för min data kommer vara hos mamma tills vi hämtar kläderna&datan ikväll. Önska mig lycka till för provet :| puss


OUTFIT

  2009-11-02 / 08:23:06 / my look / 0 KOMMENTARER

SOV GOTT

  2009-11-02 / 00:46:50 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu har jag suttit och planerat lite i min almenacka. Ska skriva upp vad jag ska göra imorgon bitti så jag inte glömmer någonting och sen lägga mig i sängen och läsa till provet vi har imorgon. iPoden är självklart på laddning och likaså mobilen, alltid! Har även lagt fram två olika outfits till imorgon ifall jag inte tycker om det första så tar jag det andra ;) Det ser rätt städat ut så jag är rätt nöjd med min dag idag.  Har hunnit med mycket !

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon babes <3


HEAVEN

  2009-11-01 / 23:37:50 / musik / 2 KOMMENTARER


Jag måste sätta den här låten som kvällens låt idag. Hörde den idag på väldigt lång tid och jag minns för flera flera år sedan en tjej som sjöng till sin pappa som dött i det här tornet den 11 september för några år sedan (minns inte vad det heter) och hon va så söt. Det var en annan text men den här melodin. Jag kommer ihåg att vi bodde på Valla och varje gång jag hörde den här låten så föll det tårar på min kind. Kunde knappt engelska men mamma satt och förklara vad hon sa och det va väldigt sorgligt och känsligt som fan !


MAKE UP

  2009-11-01 / 23:30:19 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


från vänster:
ögonskugga, LOREAL
foundation, BED HEAD
kajapenna, BED HEAD
mascara1, LUMENE
mascara2, MAYBELINE
löspuder, BED HEAD
solpuder, ISADORA


IM FAST BABY

  2009-11-01 / 22:40:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Suttit vid datan, pluggat, fixat min förlängning, pratat med älsklingen, dammsugat och dammat hela rummet, ätit middag hos faster och kusinerna, packat väskan ätit glass, Bytt massa bilder i mina 30 ramar på rummet.

Känns jävligt bra faktist, måste bara duscha, byta sängkläder, måla naglarna och blogga sen kan jag sova ;)


FRÅGAN ÄR ...

  2009-11-01 / 22:02:05 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Det får ni veta snart, önskemålen kommer självklart komma upp här på bloggen. Bara sägt till så ska jag göra som ni önskar ;)

BRUNETT ELLER BLONDIN?

  2009-11-01 / 15:59:47 / emelie englund / 52 KOMMENTARER
Vad va finast tyckte ni? Och Varför?


OUTFIT

  2009-11-01 / 15:55:11 / my look / 4 KOMMENTARER

LOVE YOUR BODY

  2009-11-01 / 15:24:57 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Skit i vad alla säger - du är fin som du är


HAR EN TIMME PÅ MIG

  2009-11-01 / 15:11:45 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Dags för mig att:
- Packa väskan
- Duscha av mig
- Fixa mig
- Städa rummet
- Åka till Faster och äta middag


EMELIE TIPSAR

  2009-11-01 / 15:07:35 / / 0 KOMMENTARER
För dig som haft mycket problem, vart i mycket konflikter, kärleksproblem och så vidare och känner att du vill börja om. Lägg alla problem i ett varsitt "fack" och glöm det som hänt. Öppna aldrig facket och tänk tillbaka, det blir jobbigare. När du gått vidare och glömt allting så öppnar du varje fack för fack och garvar åt det som hänt. " Fan va löjligt " utbrister du och inser vilken omogen liten tönt du var. Nu är jag ganska säker på att du aldrig gör om samma misstag.


GJORDE DU?

  2009-11-01 / 14:54:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

- Jag kan skriva/rita vad jag vill på min väg.
- Jag har säkert 30 bilder på mig själv i mitt rum.
- Jag har 60 speglar så jag kan kolla från alla håll&vinklar.

IM THE WINNER

  2009-11-01 / 14:22:54 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag sörjde dina svek men för dig va allt en lek för historia, är historia. Nu när jag kan dina spel, så vet jag hur vinnaren ser ut, det är jag och inte du !


POJKVÄN

  2009-11-01 / 11:48:21 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Smack ! Jag älskar dig


GIRLS

  2009-11-01 / 11:23:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER




Tack för igårkväll !

SJÄLVKLART VA JAG EN:

  2009-11-01 / 10:32:10 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Passade mig så bra eftersom jag är en liten ängel (a)

R

  2009-11-01 / 01:20:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Helt sjukt vad jag är trött, ska joina vännen min som ligger och snarkar brevis mig. Usch jag är helt lost, trött som sata gick lixom upp 6 imorse!Aja vih örs imorgon dirket när jg vaknat !

RSS 2.0