NU DRAR VI

  2009-10-31 / 17:07:08 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Ska självklart inte ha kläderna jag har på bilden. Ni får se ikväll vad jag har vart för något sött/läskigt, who know? ;)

DÅLIG UPPDATERING

  2009-10-31 / 15:14:19 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hej alla söta, brunett Emelie här.

Jag & duttis kom precis hem från stan där hon köpte lite stuff och pojken min kom in och åt lunch med oss. Vi gick runt lite tills vi s¨g att klockan va 2 då rörde vi oss hemmåt. Nu sitter jag i mitt rm, as stressad, mitt rum är helt kaos, jag vet inte vad jag ska ha på mig eftersom tjejmiddagen kom i sista mínuten som jag ska på ikväll. Vad jag ska va? Det får ni se sen ;) Kiss and goodbye nu ska jag locka barret !

Snyggosar, fuck blond - brunett är hett ;)

ELIN IS HOME

  2009-10-31 / 09:35:22 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Igår va vi hos vi hos Johanna med massa folk. Även hennes systers vänner va där så de va kul.

Jag gick upp 6 idag och åkte till bästaste,  åååååh hon är hemma min lilla pepparkaka :D Vi har hunnit käka frukost och Elin har dschat, nu ska vi fixa oss för att åka in till staden. Tänkte köpa ny förlängning men jag vet inte om jag är nöjd med min färg. Men jag ska kika lite, och även Elin !

hahahah min lila prinsessa :D

IGÅR

  2009-10-30 / 14:55:07 / / 9 KOMMENTARER





SHOPPING

  2009-10-29 / 18:20:50 / emelie englund / 6 KOMMENTARER
Ja mina småvänner, nu är jag brunett kan jag börja med att säga.

Vi åkte till centrum och kikade lite, jag hittade en tunika och så köpte jag hårfärg. Blev rätt nöjd med håret faktist, måste blåsa och kolla hur det blir, men först ska jag sminka mig och byta om. Ska möta pojken min snart, haha han kommer inte känna igen mig (a) kulkul !

GOODBYE BLONDIE

  2009-10-29 / 14:15:28 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

SEE YOU

  2009-10-29 / 14:13:57 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag packa väskan, gå mot bussen och möta Elin, ta bussen till Centrum och sen köpa lite stuffs. Sen vet jag inte vad vi gör faktist !? Ska iallafall möta pp Johan också, men nu måste jag börja städa och göra mig klar ! Kisses

Do you remember?

OUTFIT

  2009-10-29 / 14:09:45 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Fastnade inte på bild idag, look awful !Butbut...
Linne - Gina Tricot
Skärp - systers
Jeansleggings - Gins Tricot
Halsband - Gina Tricot
Mössa - Syster gjort själv


ETT STEG NÄRMARE NU

  2009-10-29 / 12:31:36 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu ska jag börja fixa mig, har nyss duschat. Måste upp till Centrum och köpa hårfärg och även möta Elin Torsler. Vi ska väl chilla galet eller något i dont know. Outfit kommer sen ;)

The queen of the world, haha skämt och sido !

RESULTATET SKA BLI :

  2009-10-29 / 12:19:10 / / 1 KOMMENTARER

Egentligen borde självkänsla vara ett obligatoriskt ämne på skolschemat, för det spelar ingen roll hur många mattetal vi löser eller hur många årtal vi lär oss. Om vår självbild säger att vi är sämst i världen på matte och historia (t.ex) så är det just det resltatet som kommer synas. Ingenting går med en påse skit till självkännsla !

Dags att träna upp detta, jag kommer försöka skriva av mig lite någon&några gånger i veckan för att hjälpa er som kände er träffade. Jag har varit där själv och är där även nu, men jag har lärt mig genom alla åren vad som är rätt och fel .

Efter jag hjälpt er vill vi ha det här resltatet:
 Vi tycker om oss själva - och känner oss värdefulla, oavsett vem eller vilka som finns i våran omgivning
 Vi blir gladare - och har helt enkelt roligare
 Vi gämnför oss ite med andra - utan utgår från oss själva och våra egna förusättningar
 Vi klarar av att begå misstag utan att känna oss misslyckade och dåliga - Vi ser misstag som utveckling och erfarenheter och gör enkelt om dom till roliga historier
 Det blir lättare för andra att tycka om oss - eftersom vi tycker om oss själva, på riktigt !
 Vi känner tillit - till att vad som än händer så klarar vi av att hantera det.
 Vi tar ansvar för våra relationer - och vi känner oss trygga.
 Vi får distans till oss själva - samtidigt som vi på riktigt tar ansvar för vårt eget liv och hur vi mår.
 Vi följer våra egna drömmar - och blir mer och mer framgångsrika, dessutom njuter vi av de framgångar vi har.
 Vår inre trygghet för att vi säger ja när vi menar det , och nej när vi inte vill

ZzZZzZZ

  2009-10-29 / 03:36:20 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nej nu har jag bäddat ner mig så mysigt i sängen, ska sätta på musik på lågnivå och ta det lugnt, fundera lite och sen lägga mig och sova.

Imorgon har jag fullt med planer, ska ställa larm så jaag inte sover bort hela dagen, ska upp, duscha, fixa mig, packa väska, städa rummet, locka håret, träffa Torsler, möta Johan och sova hos han ! Ska även trycka in att färga håret där någonstans, är lite scared för det asså. Aja jag har ju varit brunett förut så why not lixom :)

Sov gott alla sötnosar <3


DESIGN

  2009-10-29 / 02:29:14 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Jag gjorde en makeover och hoppas ni gillar det, jag bev iallafall nöjd. Ska fixa lite små saker men det får bli en annan dag. Klocka är halv 3 och jag ligger fortfarande i soffan och kollar jst nu på One Three Hill, fyfan va det är bra ! Skulle gjort en jävla massa som inte blev av nu, men jag får göra det imorgon eller något när jag har tid över.

Haha, anka, förvånad, skum och ja...

GRATISBIO, det är gratis ;)

  2009-10-28 / 23:39:48 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Gör som jag, bli medlem och få hem biobiljetter helt gratis, jag har redan fått hem två stycken, någon som vet någon bra bio att se ?
Gratisbio.se
Klicka på anonsen och bli medlem direkt och du får hem biobiljetter på nolltid ;)


5 TIMMAR FICK HON STÅ UT MED MIG

  2009-10-28 / 23:33:34 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Now we are home from my dady ! Det gick jävligt bra faktist, lillasyster somna rätt fort så vi satt och degade framför tvn tills pappa kom hem vilket inte va så ansträngande direkt, så det va väl bra ;)

Pratade nyss med baby och jag ska sova hos honom imorgon troligen, som vanligt blir vi bänkade framför tvn liggandes i hans säng och myyysa. Tell eachother how mutch we love us and so on, det är vi det ! Annars ska jag faktist färga håret också, shiit kommer börja gråta och sen hoppas på ett bra resultat. Det är svårt att få en fin gämn färg när man är så blond som jag är. Det blir oftast grönt eller grått men då ska man ha rött i så blir det bra, det lärde jag mig från sist jag blev brunett, färgade dock hos frissan och blev inte nöjd alls, gick därifrån och grät, jag satt där i 5 jävla timmar och försökte bli nöjd, färgade och färgade, tror vi skrapade ihop 5 eller 6 färgningar under dom 5 timmarna, min bästaste va självklart med och fick trösta mig, sen blev jag mörk mörk hårig och blev jätte nöjd, tur det !


:)

  2009-10-28 / 17:59:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ VICKAN HÄR JAO!

Vi ska snart chilla järnet till Daddy COOL och chillchillchilla, take a chillpill asså. Jag kan ju passa på att tipsa om en bra låt: http://open.spotify.com/track/4AhJFBNBS0lHAQdDJWFQUk

FETT BRA
JAG ÄR MONGO
/VICKAN FROM THE H00D

HEJ APA

  2009-10-28 / 17:23:40 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Ändrade planer, jag och Vickie ska till pappa och passa Tilda medans han är på innebandy träning. Runt halv 8 ska vi va där så vi åker väl runt 7.

Sen vid 10-halv 11 är vi hemma hos mamma igen och då ska jag börja med att städa rummet sen plugga lite. Får se hur mycket jag orkar ;)

Man måste ju bjuda på sig själv ? ;) grr jag och EmmaPemma


HEMMAKVÄLL

  2009-10-28 / 15:34:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag&Syster sitter på hennes rum och sjunger Håkan Hällström, någon favorit hos er? Knappast hos mig asså, haha men jag sjunger ändå, i och emd att syster kan alla låtar så får jag lida med och lyssna ;)

Vi gick aldrig med ut pågrundav olika anledningar. Jag ska vara hemma ikväll och göra saker jag behöver göra, plugga, städa, ansiktsmask osv. Ska blir rätt mysigt, men jag vill ta vara på varenda dag det här lovet och träffa brudarna, va ute, stan, bio och sånt där. Menmen ikväll blir jag bänkad framför datan&bloggaaaaa !

VILKEN HÅRFÄRG?

  2009-10-28 / 14:35:47 / emelie englund / 61 KOMMENTARER

1. Lite rödbrun

2.Mörkbrun

3. Askblond

4. Nästan svarthårig

5. Väldigt mycket rött i brunt

6. Ljusare brun


1 2 3 4 5 eller 6, HJÄLP MIG !!!!

SKOGSMULLE

  2009-10-28 / 14:18:59 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag och hela fammiljen ut med fika och ja jag är inte direkt sugen, mina planer pajade. Jag skulle mött Alle i Centurm 4 för att lämna hennes skärp men det blev det inget av, jag skulle köpt hårfärg, och färga håret, jag skulle köpt kläder, jag skulle träffat massa folk. Men nejnej nnu ska man ut i skogen och typ dö ?

Aja någon dag i denna vecka måste jag va social, har inte vart det sen i torsdags, har bara sovit hos Johan eller med honom här hemma. Så faktist jag måste vara social.

ZzzZZZzz

  2009-10-28 / 13:00:50 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Johan sover, jag är vaken.

Ska snart börja klä på mig och väcka Johan för att gå ut på en liten famlijetur i skohen med fika, hah avi får väl se hur det går ;) Vi ska leta efter någonting vad vet jag inte. Menmen, sen ska vi upp till centurm och köpa hårfärg till mig och om jag ska färga idag får vi se. Kanske sprarar mig till imorgon eller något ;)

STREET LIFE

  2009-10-28 / 11:25:36 / musik / 2 KOMMENTARER

BRUNETT EMELIE ?!

  2009-10-28 / 11:24:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon, nu ligger jag och Johan i sängen, har precis snackat med Elin och berättat hur mycket jag älskar henne och hur mycket jag saknar henne. Det måste påminnas ibland även fast hon vet om det ! Hon kommer iallafall hem på lördag och då ska vi mysa hon och jag :)

Jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite för att åka till centrum och köpa hårfärg. Vist blir det brunt idag asså, shiiiiiit ! Spännd som satan. men det kommer nog bli bra, sen ska jag klippa mig och sen köpa förlängning ;)

Say goodbye to my nice blondie hair :(

MIN KUSIN

  2009-10-27 / 23:14:37 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


Malin


SVAR

  2009-10-27 / 23:07:01 / emelie englund / 1 KOMMENTARER



Madde: Det är många som fejkar asså, sjukt att folk inte har ett eget utseende att komma med. Menmen, so what? Alla älskar mig :) (skämt&sido)
Emma: Jo självklart, ska göra det denna vecka
Lisa Einarsson: Det blir lätt så nu på lovet då jag knappt är hemma osv. uppdaterar så ofta jag kan såklart!
Tazz: Jag är född platinablond men blir mörkare och mörkare genom åren vilket syns på min utväxt !

älskling

  2009-10-27 / 22:53:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Nu är vi hemma hos mig och ska kolla på film. Mer uppdatering blir imorgon ;)

SOVIT GOTT?

  2009-10-27 / 14:14:26 / emelie englund / 10 KOMMENTARER
Tjingeliiiing, igår gjorde vi inte så mycket, träffade lite folk och sen åkte vi hem tillsammans med David, köpte lite gottigott och åkte hem och kollade på film. Somnade nog inte förnst vid 5 eller något, och vaknade 1.

Nu badar iallafall älsklingen och jag har precis fixat mig lite. Idag ska vi till stan&jag måste köpa lite nya stuffs ! Vi hörs nog senare under dagen ;)

Haha fan vad jag älskar dig & fan vad alla älskar oss :)

byeeeee

  2009-10-26 / 17:39:01 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Nu ska jag börja dra mig och möta pojkvännen, sover hos honom ikväll ! See you

MIN MOBIL

  2009-10-26 / 17:36:28 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Någon ville se bild på den, here it is !

LITEN SMYGTITT

  2009-10-26 / 17:31:07 / emelie englund / 2 KOMMENTARER



I KNOW YOU LOVE IT

  2009-10-26 / 12:08:40 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu ska jag och Malin börja fixa oss för att ta en liten Photoshoot ute ! Ni får se senare, Puss på er !

ELIN HULTMAN

  2009-10-26 / 12:06:19 / / 0 KOMMENTARER

I dont know what to do without you darling, Kom heeeeem :(

ITS PERFECT

  2009-10-26 / 11:50:49 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Jag kan inte göra annat än att älska mitt liv. Jag har en underbar pojkvän, grymma vänner, familj, pengar, jag får mat på bordet och tak över huvudet. Jag är så lycklig !

YAMAHA MAMA

  2009-10-26 / 11:44:19 / musik / 0 KOMMENTARER


From the east to the west, scream for me if your my number one lady.
Take a lead from the rest you can go fast speed it up for me baby,
Imma a G, whats next? One night wid me would drive you crazy
One night wid me would drive you crazy.
Let starts off you ready, take your marks and get steady,
You know that its about to get heavy,
Cause shes a rider
My Yamaha mama


KÄNNER DU DIG TRÄFFAD?

  2009-10-26 / 11:41:50 / / 5 KOMMENTARER

 Du är svartsjuk
 Du styrs av en massa rädslor
 Du är överdrivet självupptagen
 Du ser ner på & pratar massa skit om andra människor
 Du känner dig ful och tror att allt blir perfekt bara du blir lite snyggare
 Du känner dig som en bluff och tror att du snart kommer bli avslöjad
 Du gör saker för att visa andra att du kan, istället för att göra det du själv vill
 Du gämnför dig med andra hela tiden, och känner dig bra så länge ingen annan är bättre

SJÄLVKÄNSLA

  2009-10-26 / 11:31:45 / / 0 KOMMENTARER

Har lite nya kategorier här på bloggen och en som jag ska jobba mycket med är "självkänsla". Många tonåringar har dålig självkänsla och det måste man jobba på ! Så håll lite utkik lite senare idag ;)


MUMS

  2009-10-25 / 23:35:29 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

I FREDAGS

  2009-10-25 / 21:34:17 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Fick jag med mig lite smått&gott hem. Bland annat det här:


+ underkläder men dom har jag på mig så dom får ni se en annan dag ;)

@MY PLACE

  2009-10-25 / 20:33:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu är jag och älsklingen Malin hemma hos mig. Jag ska ta mig tid till att skriva ihop ett litet inlägg om Självkänsla snart. Hoppas ni lär er någonting av det ! Kika in lite senare ;)

ÄÄÄH?

  2009-10-25 / 18:07:11 / emelie englund / 12 KOMMENTARER

Förlåt, men ser du mitt careface? Jag har en underbar pojkvän som jag vill vara med. Han är faktist viktigare än att sitta framför datan och berätta vad jag gör om dagarna. Jag har ett liv utanför bloggen också, acceptera tack !?

Blir så irriterad på människor som tror att det är Johan som har förstört någonting?  Han har ingenting med bloggen att göra? Jag väljer om jag vill skriva, eller så... Så snälla sluta snacka så ?

SUGNA PÅ LITE BILDER?

  2009-10-25 / 17:50:09 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Hej allihoppa, nu sitter jag och Alle och chillar galet hemma hos henne, ska snart ta bussen som Malin hoppar på hem till mig. Vi ska väl bara ta det lugnt, en liten photoshoot eller något smaskigt? Det återstår och ser ;)

Bara för att vi är snyggast bäst och ballast ?

BABY

  2009-10-25 / 14:53:02 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Love you !

Nu drar vi..


NYTTIGT?

  2009-10-25 / 14:38:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Såhär såg våran frukost ut imorse. Yammi ! Vi gick ner till affären och handlade godis, läsk och frallor ;) Sen har vi bara kollat på tv, film och myst.


Johan sitter nu i badet och jag har precis fixat mig. Ska åka och möta Alle i Gullmars sen vet jag inte vad vi ska göra. Vet heller inte vad som händer ikväll men det återstår och ser. Jättedålig uppdatering but i have a life bitches ;)


TREVLIG KVÄLL

  2009-10-24 / 16:15:39 / emelie englund / 7 KOMMENTARER

Nu är vi redo att gå, in mot stan och käka middag sen bio, och sen hem till Johan. Vet inte om vi hörs senare eller så men annars hörs vi troligen imorgon när jag kommer hem. Pussssss

Slumpad bild, darling !


DET ÄR SNART DAX

  2009-10-24 / 13:40:03 / emelie englund / 4 KOMMENTARER



BILDER FRÅN IGÅR

  2009-10-24 / 13:34:14 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


älskling

Turist Fia, haha sötnos&Riksdagshuset

Ladies

Fiket på Hötorget efter Riksdagen

HELLOULO

  2009-10-24 / 13:10:45 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu har jag och älsklingen vaknat vid liv, vi vaknade runt 10 av att vi somnat i vardagsrummet och det va jätte ljust, lillebrorsan skrek och ja jag vet ej fan asså.

Nu ska vi iallafall ta en dusch och fixa i ordning oss för att åka in mot stan och kolla på Bio

RESTEN AV SVAREN

  2009-10-24 / 12:34:22 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Er det slutt med Johan?
Nej verkligen inte ?

hur gammal är du?
14

förlorat oskulden än?:)
Ja

du och johan har väl haft sex? och blev du av med oskulden med honom? bra blogg! <3
Ja&ja&tack :)

oh blir så avis när man ser bilder på dig och johan!
men nu till frågan :) hur beskriver du dig själv som person ?
BRA BLOGG<3
Åhh vi är vi söta (a)
Ja du, omtänksam, snäll, as ball, och älskad.

vart bor du?
grymt bra blogg!
<3
Jag bor i Haninge ;)
tack så mycket, puss

vart är klänningen köpt?
Vilken klänning?

Du sa att du ska svara på ALLT så right ;)
Absolut

har du och johan haft sex??
Ja
är du osams med någon just nu, isf varför??
Nja, inte vad jag vet faktist :o
vad tycker dina föräldrar om att johan är så mycket äldre är dig??
Vad tycker du att dom ska tycka? Jag älskar precis vem jag vill !
om du får välja bara EN, vem skulle du då anse vara din bästavän??
Jag har många vänner jag tycker om och som jag älskar. Men min bästaste är Elin och Malin är också väldigt väldigt speciell för mig.
röker du??
Ja, men ska sluta
har du någongång gjort bort dig totalt??
Ja, haha vem har inte?
PUSS ÄLSKAR DIN BLOGG !
Tack vad jag blir glad <3

hur många unika besökare har du om dagen?
kan du länka?
Olika, men ungifär 600-800 unika om dagen
Haha absolut inte om du inte förtjänar det ;) moahah

Kan du fixa en design åt mig?
Ja, när jag har tid ;)
Spelar du the sims (1/2/3)?
Nope, haha jag fastnar bara och släpper det aldrig
Är du oskuld?
Nej
Har du några tillbehör till din kamera, typ stativ objektiv, mm?
Jag har tre olika ojektiv !
Har du varit tsm med någon äldre än Johan
Nej det har jag inte.
Är du nära vän med Michaela Fallenholm
Vi umgås aldrig längre och pratar inte så mycket heller. Men våra mammor är vänninor så ja jag känner henne ;)

kan du lage sminke-video og hår-video?
Mja, det skulle jag väl kunna fixa någon gång
hvilket år er du født i ?
1995
hvor gammel er johan?
18 år
hvor mange penger bruker du i uken?
föstår inte det där
hvor bor du ?
Haninge
har du noen dyr?
???
røyker du ?
Ja men ska sluta
snuser du ?
Neeeesh
drikker du ?
Nope, bara smakar !

håper du forstår norsk da :) digger bloggen din!
förstog inte allt, menmen ! Vad kul ;)

har du silikon i dina läppar?
Har jag? det är frågan...

och några fråga till:
hur går det för dig i skolan?
Sådär just nu, men ska få extra hjälp så det blir nog bättre
vad vill du bli när du börjar jobba?
Inget jag tänkt på ännu faktist.
vilken gymnasium?
Ingen aning, någonstsns i stan tror jag.
vad har du för kamera?
En digital kamera och en systemkamera D90

va har du köpt den rosaeller svarta klänningen som du har på några bilder?
Den rosa är från D33P&den svarta är från URBAN STR33T (om det är dom jag tror du menar)
hur gammal är du?
14 år
hur gammal är johan?
Fortfarande 18
va är din favoritmat?
Har många, pannkakor, pasta, kött och pommes osv.
va brukar du göra på din helg?
Ute med kompisar, va med pojkvän, hemmakvällar med film.

Är du verkligen 95:a?
Yes im
Har du varit full någon gång?
Tyvärr
vad är din första tanke när jag säger...
- Fjortis
foundation på läpparna, stort hår, skruvade mjukisbyxor, fjortis sträck och uppmärksamhet
- Kärlek
MIN JOHAAAAAAN, det bästa som finns
- Mc donals
UUUUUUUSCH, fett
- Shopping
I looooove it

Vilken ämne i skolan gillar du bäst?
Inget, men om jag måste välja ett så är det nog... Hkk
När fick du din första kyss?
I 2:an/3:an
Ser du dig själv så populär?
Beror på, folk som inte känner mig är jag nog i högst upp på listan hos
Hur många gånger har du färgat håret?
Totalt i hela mitt liv? 20-25 kanske :o
Vad smink använder du?
Olika, Bed Head, Maybeline, Max Factor och massa mer

har du någonsin bantat?
Ja
hur håller du formen?
Jag gör ingenting faktist :o
vad säger du till en fjortis på stan?
Usch, fjortis !
när ska du bli brunett?
Någon gång nästa vecka
älskar din blogg
Vilket sammanträffande ;)


MIN LILLA PRINS

  2009-10-23 / 23:14:51 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu är jag och älskling hemma från en dag på stan och lite shopping som ni får se imorgon. Sen åkte vi hemmåt, åt middag på Mias och sen träffa vi lite människor. Nu är vi iallafall hemma och ska sätta på en film, göra tée för vi båda är sjuka och äta chips och dipp. See you tomorrow !

Tagen nyss, fan vad vi är söta :)

MOT RIKSDAGEN

  2009-10-23 / 09:03:44 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu måste jag börja gå till skolan, vi hörs när jag kommer hem ! Puss på er ofh ha en mysig dag, för det ska jag ha ;)

Ldies

SVAR PÅ NÅGRA FRÅGOR

  2009-10-23 / 09:01:47 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
går du på någon sport?
har du börjat få pengar på din blogg?
älskar din blogg :)<3
Nej det gör jag inte, har gått på gymnastik i 5-6 år förut, men jag hoppade av ! Sen har det bara varit dans (street&show)
Ja det har jag, men inga stora summor !

- Vem är din bästa vän?
- skal du färg håret brunt igen?
- Är du född 1995?

Elin Hultman
Ja det ska jag
Japp precis ;)

vad köper du dina kläder någon stans?
hur kan du va så jävla sööt?
jag älskar dig och din blogg söötnos<333
På Gina mest, sen H&M, osv. ;)
Haha naaw så söt du är. Tack så mycket, hur? i dont know
Taaaaack love you tooo, ahha !

kan du lägga in ett inlägg om hur du fixar dina nagel-tippar?
Aa absolut, men det blir inte förnst nästa gång jag gör om dom :(

vart köpte du dina lösnaglar du gör själv?
& hur mkt kostade dom?:)

Jag vet inte vart dom är köpta, men jag tror dom finns på typ CUBUS KICKS eller liknande för runt 300 eller något kanske mera i dont know !

GOD MORGON

  2009-10-23 / 08:43:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag börjar halv 10 idag, eller bussen till Riksdagen i stan går 09.28 så jag går väl runt 9. Som sagt vi ska till Riksdagen typ jätte tråkigt men hellre det än skolan? Eller vad säger ni ;) Jag stannar iallafall kvar i stan och mlöter upp Johan, så går vi runt lite, hoppas jag hittar någonting som jaag kan få med mig hem !

Nu ska jag bara packa väskan och fixa lite på rummet. Pussis

JAG&JOHAN

  2009-10-23 / 08:26:42 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Det vad någon som ville se mer bilder på mig och Johan. Självklart ;)





SKA SOVA I 20 MINUTER NU

  2009-10-22 / 23:41:40 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Im home bitches, träffade Johan efter skolan och vi gick hem till mig och käkade, tog det lugnt och sådär.  Efter en stund vid matbordet drog vï ut. Träffade lite poolare, sen skulle vi alla dra så jag gick hem ! Nu är jag helt slut, funderar på att lägga mig, me måste göra lite grejer först ! love yah


DET ÄR DITT VAL

  2009-10-22 / 08:46:19 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

If i could turn back time, I should 'nt do like this...


Det är så mycket man ångrar och så mycket man vill göra om. Jag skulle aldrig fallit för dom killarna jag hängt efter, jag skulle aldrig druckit, rökt, bråkat, snattat osv. Jag vill spola tillbaka tiden och göra allt mycket bättre, mycket lättare och jag skulle haft ett bättre förtroende hos alla på den här jorden, alla som känner mig !

Man får skit för allt fel man gör, men det är DU som väljer vilka val du vill göra i livet !

MIN HELG

  2009-10-22 / 08:23:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Fredag: gå på stan med Johan, kolla lite och sen hem till mig och sova här
Lördag: bio med älsklingen och sen sova hos han
Söndag: Antagligen ta det lugnt, dock är det lov men jag vet inte vad som händer ännu.

Ska alltså vara med min pojkvän hela helgen vilket ska bli jävligt skönt, kommer antagligen inte uppdatera speciellt mycket men jag ska försöka så mycket jag kan ;)

FRÅGA MIG NÅGONTING

  2009-10-22 / 08:01:50 / emelie englund / 7 KOMMENTARER
http://eemsn.blogg.se/2009/october/ask-me-what-you-want.html?_tmp=bb705453ec6a1d58c110e3ab4a02f98a06d3ade6

Sista chansen att fråga mig någonting som jag måste svara ärligt på ! Svarar på frågorna ikväll..

SAKNAR DIG

  2009-10-22 / 07:45:51 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
SYSTER...

AM I SCARED?

  2009-10-22 / 07:42:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


I dont know why she leaving or where shegonna go.
I guess skes got at reason but I just dont wanna know...


ÄR JAG SJUK ?

  2009-10-22 / 07:39:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Mår fortfarande lite illa från allt fika igår, åt iförsej bara en liten bit kladdkaka, men det räcker för att jag ska få ont. Viste inte att det skulle stanna såhär länge, men ja får ta min medicin och köra vidare. Börjar kvart över 8 så måste gå snart. Vet inte om jag träffar baby idag, annars slutar jag 4 ;)

Ha en bra dag babes

OUTFIT

  2009-10-22 / 07:35:56 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Enkelt

jeans: G-star
T-shirt: JC
Linne: H&M


RESULTATET

  2009-10-22 / 07:34:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


I love them,
dock kan jag inte knäppa byxorna eller sätta på mig halsbandet själv, men ska man va fin får man lida pin, right ? ;)


ÄR UPPTAGEN

  2009-10-21 / 22:41:56 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Har sytt Paulinas löshår och sitter nu med mina tippar. Är jätte upptagen just nu. Har knappt bloggat någonting denna dag, men det kommer senare eller imorgon !


VILKEN?

  2009-10-21 / 19:04:28 / emelie englund / 21 KOMMENTARER




Canada Goose/Fjällräven?


NÄR JAG INTE SKRIVIT HAR JAG HUNNIT:

  2009-10-21 / 17:59:16 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Plugga, baka, möta Paulina och hämta löshår, duschat, Pratat i telefon&ätit middag. Det är väl det?

Nu kommer iallafall mormor och hela släkten och ska fika lite. Mamsen fyller ju år idag så vi ska väl mysa lite med tända ljus här hemma.


ITS PLUGGTIME

  2009-10-21 / 14:25:24 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Har precis ringt tandläkarn och bokat om min tid och även pratat med pojkvännen min. Ikväll kommer mormor och co. och ska fixa mamsen lite. Men nu ska jag sätta mig i mitt&systers mysiga  tv-rum och plugga, puss


NU DRAR JAG

  2009-10-21 / 07:41:43 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
till skolan, slutar ett och då kommer jag hem. Vi hörs sen

DET RÄCKER NU

  2009-10-21 / 07:40:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Det spelar ingen roll vad ni säger, jag vet vad som är bäst för mig !


Ni vet inte hur det är, ni har ingen aning om vad som händer. Sluta dömma, sluta lägga er i, sluta bry er om vad jag gör och inte gör? Om jag inte gör si eller så, gör det själv? Jag ansvarar för aldeles för mycket just nu, och det är inte rätt. Jag har mig själv att skylla och mig själv att stå upp för vilket jag gör, jag står upp för alla fel jag gör och det gör jag mer än rätt tycker jag. Det är inte alltid bra som vi har märkt. Men ett fel och allt kaosar... Jag orkar inte längre !


FRIENDS

  2009-10-20 / 23:10:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag funderar på att sov atidigt idag och verkligen komma upp imorgon då mamma fyller år. Så jag ska lägga mig i sängen, tänka på Elin som är på andra sidan jorden och har det skit bra, SAKNAR DIG.  Johan som jag älskar så, Malin som alltid ställer upp för mig och alla andra vänner jag har. Ni betyder enormt !

Sötnosar

HISS/DISS?

  2009-10-20 / 23:01:43 / emelie englund / 15 KOMMENTARER


Midjekjol, eller höftkjol som jag säger. Har aldrig haft på mig det förut, helt fel stil !
Ska man börja emd något nytt eller såg det helt förjävligt ut?


NAGELTIPPAR

  2009-10-20 / 22:55:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Jag älskar att pilla, jag älskar egen-tid, det är inte ofta jag har det längre. Hela tiden är det någonting ! Naglar är något som jag tycker är väldigt snyggt, långa, franskmanikyr, och någon blomma eller diamant på. Snyggt? Självklart är det det. Imorgon tänkte jag pilla med detta, undra hur länge mitt tålamod pallar asså.

Annat ma kan göra när man kör en ta-hand-om-sig-själv-dag är väl att duscha, skrubba kroppen, smörja in sig med brunutansol eller bara bodylotion, smeta in extra mycket serum i håret, måla naglarna, osv. Sjukt mysigt !

DID YOU?

  2009-10-20 / 22:37:56 / emelie englund / 9 KOMMENTARER

- Jag skulle egentligen med Elin till Thailand&varit där nu...

Men jag trodde inte att jag skulle hinna spara ihop pengar. Men nu har jag fattat att jag skulle gjort det. Förstå mig och Elin, i Thailand, på beachen med en drink i handen, blickar, bränna och sol nu. Jag ångrar det så jävla mycket asså !  Saknar dig enormt mitt lilla hjärta :(

MYSIGT HUH?

  2009-10-20 / 22:23:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Det ända som saknas är du...


MY LIFE IS GOOD

  2009-10-20 / 22:15:54 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Har nyss tändt lite ljus, suttit mig ner och planerat min vecka och ätit min kvällsmacka jag gjorde nyss. Gud vad livet är härligt ibland ! Jag har världens bästa pojkvän, jag har vänner som älskar mig för den jag är, jag klarar av allting och går vidare, tar varje dag som den kommer och glömmer (nästan) alla konflikter och problem bakom mig. Det sitter jag och funderar på just nu, i mörket med några enstaka ljus tända. Åååh !


KEN RING - GODMORGON

  2009-10-20 / 20:51:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Gråter när jag hör den här låten ...

PLUGGAPLUGGAPLUGGA

  2009-10-20 / 20:36:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu har Johan åkt hem och jag sitte ri mitt rum, ska städa det sista och sen plugga lite. Spanska prov och matteprov på torsdag, usch !

Jag <3 dig


PUSS

  2009-10-20 / 17:07:08 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu är jag och bebis hemma hos mig, maten håller på att lagas nu. Efter skolan gjorde iv inte så mycket, gick till Elin och hämtade min USB-kabel och sen hem till mig, här har vi bara städat lite och sådär !

SCHOOL

  2009-10-20 / 07:46:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Måste börja dra mig mot skolan, vet inte vad jag gör när jag slutat. Men om jaginte har kommit hem så är jag troligen med Johan eller någonting. Men vi hörs iallafall runt middag ;) Kiss and goodbye bitches

FACELOOK

  2009-10-20 / 07:46:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Trött, sliten, lite smink = neutral (nästan)


OUTFIT

  2009-10-20 / 07:43:11 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


HHA SHAKE IT BABY

  2009-10-20 / 00:43:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Haha jag är helt exhalterad, shake it Simon !


LADIES

  2009-10-20 / 00:42:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Ja mina vänner, jag har precis tagit mig en snabb dusch och måste sova nu fakitst, börjar som vanligt kvart över 8 imorgon och efter det ska jag träffa Johan tror jag :) Ögonlocken bara faller ihop, det här funkar inte. hah nu måste jag sova. Vi hörs imorgon !

Jag glömmer det aldrig, i love you ladies

ASK ME WHAT YOU WANT

  2009-10-20 / 00:19:39 / emelie englund / 18 KOMMENTARER


känner du..? har du..? vet dina föräldrar att..? ska du..? vad är din favorit..?

Fråga mig precis vad du vill, jag ska svara så ärligt jag bara kan :)


TACK FÖR ALLT

  2009-10-20 / 00:16:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag är så jävla glad att jag har dig gumman, du lyser upp mina skoldagar. Du hjälper mig genom allt ! När du får det jobbigt ska jag orka åt dig, för det har du gjort för mig. Jag älskar dig Malin, du är undebrar ! <3

RÖSTA

  2009-10-20 / 00:09:16 / emelie englund / 24 KOMMENTARER


- http://pojkensgarderob.devote.se/
- http://mmylove.devote.se/


CHECKLISTA

  2009-10-19 / 23:49:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Målat naglarna röda: Check

Pratat med pojkvännen: Check

Testat lite kläder: Check

Proppat in allt i garderoben: Check

Bytt till mjukiskläder och pluggat lite: CheckCheck !

MYCKET GREJER

  2009-10-19 / 22:50:16 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Dags för mig att packa upp väskorna. See you !


MIN PRINS

  2009-10-19 / 22:15:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Mc Dondald's

  2009-10-19 / 21:45:15 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Slutade 11, åkte till Gullmars och mötte pojkvännen. Vi åkte mot Haninge igen och tärffade lite folk och sen runt 5 gick jag hem. Mamma kom vid 7 och då åkte vi till pappa och hämtade grejer och sen Donken och köpte middag. Glamouröst hah? Spyr typ när jag äter fettmat, menmen det händer inte allt för ofta :)

Nu sitter jag på rummet och kollar igenom massa bilder, ska strax städa lite på rummet, packa upp väskorna och läsa lite Spanska till provet imrogon. Pussis


ÄLSKLING

  2009-10-19 / 08:34:38 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


TVÅ TIMMARS SKOLA

  2009-10-19 / 08:33:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Efter ksolan idag så träffar jag min baby, sen åker ja hem till mamma. Vi hämtar kläderna och datan osv. senare ikväll så jag vet int enär jag kommer uppdatera igen idag. Men ni får vänta :) Nu ska jag börja gå till bussen, sbörjan 9 och slutar 11. Najs huh? Jaja ska inte göra er avundsjuka.

Veckans blogg startar när den startar. Hade inte tid igår, sorry !

Emelie fucking Englund


OUTFIT

  2009-10-19 / 08:30:50 / emelie englund / 2 KOMMENTARER



SAY WHAT YOU WANT

  2009-10-19 / 08:24:13 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Cause i'll always know ho im.
Im not a bitch - but i know how they play this game


VÄSKAN ÄN PACKAD

  2009-10-19 / 08:21:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Check !

PLANERINGAR

  2009-10-19 / 01:08:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Måndag: Träffa Johan, sen hem till mamma
Tisdag: Plugga
Onsdag: Plugga
Torsdag: Inget planerat än
Fredag: Träffa pojkvän.
Lördag: Träffa min pojkvän i think, eller brudsen?
Söndag: Vet ej fan, ledig sen juuuuu! (lov)

Som ni ser, har inte så mycket planerat. Men ska hem varje dag efter skolan för att ta det lugnt. (måste varva ner) förutom imorgon för då ska jag träffa Johan ! Aja nu vet ni det iallafall. Kommer antagligen uppdatera jätte mycket i veckan och med massa fina bilder eftersom jag har systemkamera där ;)


Många har frågat vad det är för kamera. Och jag är inte expert på sånthär, men jag tror att det är en NIKON D90 :)


BILDER FRÅN HELGEN

  2009-10-19 / 00:54:39 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Virror, johan och jag

Haha jag vet att jag är snygg ?

Gottigott

Johan <3 Emelie (det är morot som man ser)

KOM HEM FÖR 1 TIMME SEN

  2009-10-19 / 00:44:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Filmen va helt okej, inga sådär jätte starka omtycken om den, tycker inte att den va dålig och inte super bra. Någonstans där mittimellan lixom ;) Sevärd va den väl iallafall.


OUTFIT

  2009-10-18 / 20:30:48 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Körde en inte emelie stil idag, har aldrig haft på mig ett par stövlar vad jag minns, och kort hår kör vi på idag också.


Nu drar vi mot Söder, Bilder kommer nog senare ikväll och då ska jag även starta Veckans blogg, håll utkik ;)

OUTFIT

  2009-10-18 / 18:16:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Enkelt, skulle bara åka och testa en jacka.

Kofta: H&M
Jeans: Gina Tricot
Skor: Belle


HÖSTEN ÄR HÄR

  2009-10-18 / 18:04:40 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

BOORING

  2009-10-18 / 17:02:20 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Ja ni ser ju vad jag har att göra, usch hatar skolan -.-

BRÖLLOPS FOTOGRAFEN

  2009-10-18 / 16:57:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu är jag hemma, satt på bussen och bestämde med pappa att han skulle hämta upp mig och syster och kolla på en jacka. Vilken? haha det lär ni väl märka om jag nu får den :) Iallafall, så vi åkte och kollade på lite saker, handlade lite och nu är vi hemma. Pappa håller på med maten och vi ska sätta oss och äta, jag ska plugga lite och sen bär det åt bio på Söder. Så nu vet ni vart jag håller hus från 9 och några timmar frammåt :)

(INGA  NYA BILDER FRÅN GÅRDAGEN, GLÖMDE USB-SLADDEN HOS ELIN)

I fredags jag och baby

IM HOME SOON

  2009-10-18 / 14:21:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon alla sötnosar, jag vaknade av största förvåningen halv 2 idag vilket är skandal  ! Men jag och Johan gick och la oss runt 8 igår -.- haha. Aja vi har precis ätit frukost som bestog av tacos från gårdagen och jesper och viktor har kommit hit också. Nu sitter alla där nere och kollar på tv. Jag ska snart ta bussen hemmåt för att plugga och lite sånt. Sen ikväll ska jag pappa och min syster på bio :) Men i hörs när jag kommer hem, puss

MATLAGNING

  2009-10-17 / 19:44:42 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu har vi varit på Konsum och handlat massa mat och gottigott till kvällen, maten är precis klar så vi ska äta nu. Puss

Världens bästa

Tacooooooooos :)

OUTFIT

  2009-10-17 / 16:24:07 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Nu drar vi till Elin och köper mat osv. till ikväll, Viktor och Johan kommer senare och vi ska laga mat och bara chilla hemma ikväll. Men vi hörs när jag är där, puss


NEUTRAL

  2009-10-17 / 16:22:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Trodde det aldrig om mig själv heller, men yes jag är utan hårförlängning ikväll. Kommer troligen sätta i det senare, haah menmen (a)


HAHA NICOLE

  2009-10-17 / 13:49:41 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Dont kill me now, men jag hittade dom här bilderna och jag dööööör av garv gumman. Typ 2 år gamla, vilka tider alltså !


Do you remember ?


FAMILY

  2009-10-17 / 13:36:36 / emelie englund / 11 KOMMENTARER
Fan va ni är fina, jag älskar er


GOD MORGON

  2009-10-17 / 13:31:15 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon alla söta. Gårdagen blev lyckad med mina söta vänner och pojkvän. Vi kollade film, satt ute på altanen, lyssna på musik och sådär. Något vi måste göra om !

Jag och Elin vaknade för en timme sen ungifär och vi har precis käkat frukost, ska upp och duscha och ladda inför denna härliga dag eller härlig och härlig, kollade nyss ut i fönstret och såg det här tråkiga vädret. Verkligen piss väder på hög nivå asså ! Aja nu ska vi plocka undan frullen och ta oss upp på badrummet och take a shoxer. I see you soon :)


MYSKÄÄLL

  2009-10-17 / 04:24:36 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Mysig kväll hemma hos mig framför TVn, usch är sjukt trött, ska stänga av datan och gå upp och lägga mig tror jag med Elin. Vi har vart hos mig hela kvällen, tagit det lungt, spelat hög musik och bara chillat. runt 11 drog jesper och viktor hem och johan tog halv 3 bussen här i från. Jag orkar inte skriva så mycket mer idag, mer uppdatering kommer imorgon ! puss





@ELIN

  2009-10-16 / 14:01:51 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Nu sitter jag hemma hos Elin efter en skön skoldag, det gick snabbt idag vilket gör mig lite lättad och just att vi slutar så tidigt gör det ännu bättre.

Ja vet inte vad vi ska göra nu, men ikväll ska vi hem till mig och ta det lugnt med Johan. Vi hörs nog mer när jag är hemma om jag har tid att blogga. Puss på er

OUTFIT

  2009-10-16 / 07:39:18 / emelie englund / 6 KOMMENTARER



SOV GOTT&DRÖM OM MIG

  2009-10-16 / 01:25:25 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu måste jag börja gå och lägga mig, hallå jag ska lixom upp om 4 och en halv timme ? Sheat det blir inte kul att sova med mig imorgon (ehm Elin) haha men du älskar mig ändå även fast jag alltid somnar framför tvn, i soffen med mobilen på bröstet, visst? ;)

Aja, morgondagens planer kommer imorgon hoppas jag kommer upp imorgon. Annars så ska ni veta att jag kommer hem imorgon någon gång men jag har lite poolers och pojkvän med mig så jag vet inte om jag kan uppdatera. Men det lär i märka ! Måste stänga av datan innan min säng briner upp (laptop) den är het som satan nu. Kyss och smek !

Bild från i somras när vi var i Åre.

EN FRÅGA TILL ER

  2009-10-16 / 01:17:23 / emelie englund / 9 KOMMENTARER


Har aldrig gjort det seriöst förut utan bara drivit, vad tycker ni? Själv hatar jag att stå och titta in i kameran och säga "HEEEEEEEEEEJ ALLA BLOGGLÄSARE" osv. att man måste täka på rösten, håret, yeah you know. Man vill ju inte skämma ut sig ...


EN BILD FRÅN IDAG

  2009-10-16 / 01:08:58 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Vi hade gympa som första lektion och eftersom jag har vart sjuk så va inte jag med. Istället gick vi in på gymmet (i skolan) och lyfta hävstångar (?) hah hur många jag klarade av behöver vi inte ens ta upp tycker jag. Aja, såhär kul kan man iallafall ha med en kamera på gymmet, stike a pose bitches !

STAY TONIGHT

  2009-10-16 / 00:42:49 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Tror faktist att jag ska börja tänka på att sova nu. Ska upp 6 imorgon och jag får fan vakna då asså, har ställt klockan på 6 vajre dag denna vecka men ändå vaknat 10 över 7. Lyckat ! Ska upp och duscha och sen fixia mig lite extra imorgon tänkte jag, har kännt mig "ofin" hela veckan i och med brotskan på mornarna vilket ger mig ingen egen tid till att stå och puta framför spegeln. Men det ska jag se till att hinna göra imorgon ;) Hoppas på lite mer uppdatering imorgon också, gör inte ni det också? Jo tänkte väl det... 


MY LOVE

  2009-10-16 / 00:21:05 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Kameran är ju det bästa som finns. Skärpan, ljuset, kontrasten ååh orgasm asså !

DET FINNS EN GRÄNS...

  2009-10-16 / 00:09:15 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


... den gränsen har gått för långt


FÖRE/EFTER - inte stor skillnad

  2009-10-16 / 00:07:31 / emelie englund / 1 KOMMENTARER




TILL DIG ELIN

  2009-10-15 / 23:54:23 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu sitter du antagligen på planet flera hundratusen mil härifrån. Jag hoppas verkligen att du kommer få det bra nu när du är borta mitt lilla hjärta. även fast jag kommer sitta här hemma och bara längta tills dom här veckorna går. Du kommer inte försvinna ur mitt huvud en ända gång. Även fast jag sitter här hemma helt ensam så finns du alltid hos mig. Men hjärtat för att du ska hinna läsa det här innan din tid går ut på internet cafét så ska jag inte skriva så långt. Men du ska veta att jag älskar dig grymt mycket och du är min bästaste och kommer alltid att vara no mather what ! <3

This is why i love you, my crazy girl !


JOHAN <3 EMELIE

  2009-10-15 / 23:12:10 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag nyper mig i armen för att kolla om jag drömmer, är det här verklighet? Du är bäst <3


nr 1

  2009-10-15 / 22:28:26 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Hej alla sötnosar, förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit upptagen med min pojkvän hela dagen. Slutade 4 och väntade sen på honom och gick hem till mig. Sen har vi bara myst på mitt rum med en film och självklart blev det High School Musical ;) haha ! Johan lider lika mycket varje gång alltså (a)

Nu sitter jag och pratar med Elin Torsler och vi planerar morgondagen och sådär. Men nu sk ajag fixa lite små saker på datan och även läsa lite till imorgon. Vi hörs snart !

I know u love my utväxt -.-


OUTFIT

  2009-10-15 / 07:42:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


GOD NATT

  2009-10-14 / 23:27:42 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Ska ta mig en nypa luft och sen gå och lägga mig, läsa igenom allting vi har till imorgon kanske vore bra också, tror jag går till skolan. Kommer säkert bli hemskickad menmen -.-

Vi hörs imorgon bitti med en OUTFIT bitches :) Sov gott, love yah

MIN HELG

  2009-10-14 / 23:23:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Torsdag: Skolan? (orkar inte va hemma, så rastlös)
Fredag: Träffa Elin och Johan, mysa eller ut !
Lördag: Bara vara med älskling.
Söndag: Chilla, plugga lite om det behövs.

Min helg ska spenderas med dom här pinglorna


SNABB VA? ;)

  2009-10-14 / 23:16:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


- Noppa ögonbrynen
- Måla naglarna rosa
- Plattat håret
- Pluggat lite
- Pratat med älsklingen, elin&elin i telefon
- Tagit lite bilder
- Planerat helgen
- Plocka på rummet


HEJ BABY

  2009-10-14 / 22:35:16 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

you are...


I <3 SMYCKEN

  2009-10-14 / 21:54:01 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag sa väl att jag fick en jävla massa fina smycken när jag fyllda år av mina brudar? Check this out, nu har jag en massa smycken och ännu mer i en påse. ;)

NATURLIGA HÅR

  2009-10-14 / 20:21:18 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Yeah, där va det btw nyblekt och jätteblondt. Men mitt hår har vart sådär långt i ett och ett halvt års tid nu, det har lsutat växa. Kan bero på mina 15 blekningar på sista tiden ochäven alla andra gånger jag färgat brunt osv. Guess why jag använder förlängning?


KOMPLEX

  2009-10-14 / 20:06:43 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Jag har alltid haft komplex över vissa saker på min kropp.

Mina ben tillexempel, jag har aldrig tyckt om dom. Gämnförde mig alltid med follk som är motsatsen till mig och såg mig själv som fet. Nu har jag byggt upp mitt självförtroende och skiter i vad alla andra tycker. Jag trivs med min kropp, jag har alltid döljt dom med stora mjukisbyxor men nu har jag bara itghta slimmade jeas som framhäver mina ben vilket är skit bra tycker jag ! Gör så du också om du har haft samma komplex som jag :)


Jag har även haft komplex över mina tänder, dom är inte helt jämna och jag har alltid velat ha tandställning men får dock inte det för att jag inte har så stort fel. Endast mina "drakullatänder" som är lite längre upp och min ena framtand som är lite framför den andra. Jag tänkte först köpa tandställning vilket kostar 10 000 me jag mådde så dåligt för det så jag skulle få det av mina föräldrar. Min tandläkare sa till mig: NEJ Emelie du ska inte ha tandstläning du har så himla charmiga tänder. Och jag äsger bara emot, jag ville inte le med tänderna på bilder osv. och jag gör det knappt fortfarande. Men jag ska börja göra det så ni får se mig, emelie englund lixom ;)


im busy

  2009-10-14 / 17:37:53 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu ska jag ner och hjälpa min family med  maten och sen plugga. Vi hörs om någon/några timmar. Kiss and goodbye baby

Me and my sistah


BITCH

  2009-10-14 / 17:15:12 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Det är okej att vara bitch, att ser ut som e bitch, men inte till överdrivt !

ÄR JAG INTE SNÄLL?

  2009-10-14 / 16:53:07 / emelie englund / 21 KOMMENTARER

Vill du ha en design?

Jag är inte proffs men jag fixar väl någolunda designer. Det kostar bara en länkning i din blogg och jag fixar så fort jag har tid och innan du frågar mig så måste du:
- Fixat bild till headern
- Veta hur den ska se ut (färg osv.)
- Veta vad det ska stå på headern (t.ex emelie englund)
 

Bli inte besviken om jag inte gör någon till dig, jag har inte alltid tid och så vidare men jag ska göra så mycket jag kan :) Skriv en komentar i det här inlägget att du vill ha en design av världens bästa Emelie och din msn ;) Kiss and good bye

'Såhär blev Elins design :) Varsågod stumpan


VILL NI HÖRA MIG SJUNGA?

  2009-10-14 / 15:54:31 / emelie englund / 6 KOMMENTARER


Brudarna dansar, jag sköter sången, lyckas jag bra?
Nja haha så seriös va jag inte direkt, men idol 2010 ska jag iallafall söka till :)


ELIN <3 EMELIE

  2009-10-14 / 15:10:45 / emelie englund / 4 KOMMENTARER



Hhaha yeahyeah i know you love us bitches.


Jag har väl sagt att jag är ego?

  2009-10-14 / 15:09:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


2021 bilder tog jag bort igår, eller det va btw filmer och lite Photoshop grejer också, men minst 1900 bilder va det iallafall. Hihi !


MY DREAM

  2009-10-14 / 15:06:56 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Fatta att ha värsta motorbåten där man kan sova i, värsta lyxbåten.

Jag skulle vilja ha en fet båt att schteka i, den skulle hetat Emelie och jag skulle åka ut med henne varje sommar i flera veckor med mina vänner och pöjk. Det är något jag ska ha när jag blir äldre och kommer vara mijlonär för det ska jag bli ! haha wish me luck (a)


TILL SJUKLINGEN

  2009-10-14 / 14:36:19 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Lossasmamma kom hem med choklad och nyposoppa till mig, yammi !

Jag tipsar er verkligen om chokladen, kostar runt 15 kronot (tror jag) och har massa crisp med apelsinsmak i sig, choklad och apelsin = muuuums !


FÖRE/EFTER

  2009-10-14 / 14:33:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER





Jag börjar lära mig !


NY DESIGN

  2009-10-14 / 12:59:50 / emelie englund / 13 KOMMENTARER

 


GJORDE DU? - döende

  2009-10-14 / 10:16:10 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


- Om man har vart sjuk/hängig i mer än 4 dagar kan man vara döende...


Yes it's trough ! Alltså, svininfluensan är som värst nu, fick höra att är man hängig i 4 dagar allså förkyld, feber, hosta osv. så efter 4:e dagen om man inte blivit bättre måste man åka till läkarn och kolla sig ! Man kan ha svininfluensan och vara dödligt, ligga på sjukhuset i flera dagar. Usch vill inte ens tänka på det !


ANMÄL DIG TILL:

  2009-10-13 / 22:52:47 / emelie englund / 21 KOMMENTARER


Sen kommer jag välja ut några jag tycker är värda att vinna och ni kommer få rösta, så bli inte besvikna om ni inte kommer med. För det går inte att ha
HUR många som helst !


DU ÄR EN VACKER PERSON

  2009-10-13 / 20:47:16 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Först vill jag säga det finns många som du
som blir mobbade i skolan, känner ångest som du
som aldrig har fina kläder, nånting att visa världen
men det spelar ingen roll för vi har alla lika värde
skrattar dom åt dig så ska du skratta tillbaks
jag lovar din kompis skrattar, skratta tills du tappar andan
och hackar nån på dig, kallar dig tjock och ful
då är risken ganska stor att även han har mått som du
jag menar, hans pappa kanske sårar, hans mamma kanske drogar
även han vill älska andra men saknar förmågan
han är fast i ett träsk där han lever bäst
och hans spott på din sko är hans segergest
för han vet väl bäst att ingen älskar väl han
och om han söker efter hjälp så vill väl ingen hjälpa han
så istället för att kämpa så flyr han iväg.
- Men kom ihåg, alla är lika mycket värda
Först vill jag säga det finns många som du
som gråter varje kväll innan dom somnar till slut
som har skilda föräldrar som bråkar på telefonen
och det är du som får ta smällen när dom slår och skäller på dig
men upp med hakan och tänk på dom som hatar
för det ni har gemensamt är att båda två blir slagna
din farsa är ett svin, besöker dig på natten
och alla i din närhet har bedövat dig på makten
kraften att stå fast vid din stolthet så ta dig i kragen och gå i kamp mot din ångest
för du blir retad i skolan, alla ser dig som en hora
men den tjejen som sa det är smal och lever på toan
och har komplex över sin kropp, gråter som du
och det finns många fler än dej som aldrig vågar sig ut
dom kommer ångra allt dom gjort, den dagen dom slutar
du är en vacker person
- Allt handlar bara om avundsjuka


YOU WILL NEVER KNOW

  2009-10-13 / 20:30:38 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Snart säger vi hejdå till mitt blonda vackra hårsvall. När ? haha you will nerver now baby :)


EMELIE TIPSAR

  2009-10-13 / 20:00:00 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Äter du dåligt och känner dej stressad så kan det ge torrt o skört hår !
försök att få i dej lite extra järn, zink, B och- C-vitaminer. Ät mycket potatis, skaldjur, fisk, och cirtusfrukter.

Skydda håret mot starkt solljus som torkar ut håret snabbt ! Ta en paus från fönen o värmetången (platttången) för då får ditt hår vila. Gör en hårinpackning o glöm ej att använda balsam .

Använd serum för att återfukta och reparera håret.


BÄTTRE SJÄLVFÖRTOENDE?

  2009-10-13 / 19:56:08 / emelie englund / 13 KOMMENTARER


Jag kom ihåg det själv.
Jag har fått bättre självförtroende genom att skita i vad folk tycker om mig, so what om någon tycker jag är ful? Jag är som jag är, passar det inte så blunda varje gång du ser mig? Så tänker jag, och det är precis det som fått mig att tänka att jag faktist är nöjd med mig själv, jag har en hyfsat fin kropp, jag har en rolig personlighet. Allt kan ibland va så himla bra.

Jag brukar ställa frågan till mig själv "När känner jag mig fin&vacker?"
Svaret blir oftast: när jag är fixad, när jag har fina kläder och förlängning. Är fest sminkad och har färg på läpparna, då känner jag mig fin. Fast faktist, det ska inte behöva va så, jag tycker man ska känna sig fin hela tiden, man ska känna sig stolt för den man är. Osminkad eller sminkad, it doesn't matter. Och ja det är jag, men självklart har man vissa saker man vill ändra på, men innerst inne känner man sig snygg och söt.

Klart man har sin förebilder och det kommer alltid finnas någon du tycker är finare än du. Och det kommer du och alla andra få leva med.

Säg till dig själv att du är fin, ger någon dig en komplimang som t.ex att du är söt eller snygg, säg Tack och inte "Nej det är jag inte, jag är skit ful" för det får dig att tänka att du är ful. Övertala dig själv hela tiden att du är bra som du är, att älska sig själv är lite mycket begärt om du före haft sjukt dåligt självförtroende, ta ett steg i taget och sen kommer det gå prima ballerina. I promise you !


HOPPAR DU - HOPPAR JAG

  2009-10-13 / 19:36:08 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu har min älskling ååååkt, vad ska jag göra utan dig?

Du vet hur mycket jag älskar dig, du vet hur mycket jag ångrar allt jag gjort, det är du och jag mot världen min älskling, du kommer alltid finnas i mitt hjärta och du har världens största plats. Min bästastevän <3


BARNVAKT

  2009-10-13 / 17:40:01 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu är min bebis här och ska hämta sin mobil och säga farväl till mig. Vi kommer inte ses på tre veckor :( Buhu !! Tilda har vi hand om också eftersom den ena jobbar och den andra är på möte. Hoppas dom kommer hem snart så jag kan plugga lite.

NI HAR VÄL INTE GLÖMT?

  2009-10-13 / 15:38:27 / emelie englund / 2 KOMMENTARER



Vi är kändisar, jag vet ! Hahah skämt och sido :)


DÄR BLEV NI RÄDDA VA

  2009-10-13 / 15:10:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Som ni aknske märkt så har min blogg vart lösenordsskyddad i och med att jag försökt fixa lite med designen men det går inget vidare nu när jag är sjuk. Får be någon annan jävel göra det eller om jag fixar lite senare :)

Inom den här tiden har jag hunnit sova lite, fått téa och frukt serverat av lossasmamsen, badat och ja vad mer? Juste, tagit bort en jäävla massa bilder som åt upp mitt minne så jag inte kunde redigera bilder på Photoshop osv. Det ska jag fortsätta med, men först ska jag göra något annar, you will never know !


Här ligger sjuka lilla jag :(

ÄLSKAR DU EEMSN?

  2009-10-13 / 12:09:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu kan du följa min blogg i bloglovin ! klicka på ikonen till vänster i menyn och prenumerera om du tycker om www.eemsn.blogg.se hih, puss på er <3


BATH

  2009-10-13 / 10:56:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

tjenare, im home bitches !

Gick hem och det var svinkallt, gick nästan och hackade tänder medans snöflingorna föll ner. Och som ni vet så hatar jag snön, vill bara dö när det snöar. Så jag skyndade mig hemmåt och gjorde en macka & tog ett glas jouice, ska tappa upp ett bad och ligga och bli varm tänkte jag.


OUTFIT

  2009-10-13 / 07:26:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Ser hemsk ut, kanppt något smink !


Nu går vi till skolan, kommer hem sen vet inte om jag går hela dagen men det märker ni ! Smack


IM SICK

  2009-10-13 / 07:07:13 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God mrogon alla söntosar ! Själv har man vart vaken sen klockan kvart i 6 imorse pågrund av att jag inte kunde sova. Är helt täppt i näsan och jag hosstar som en idiot. Funderar på att vara hemma och det tycker pappa också men jag går till skolan och försöka åtminstonde !

Ska börja klä på mig nu, skiter i frukosten idag precis som alla andra dagar. Blää hatar mornar, att tvinga i sig frukost som inte går ner, speciellt inte när man är hungrig ! Aja nog om mina matproblem haha :)

EN KOMIKERS UPPVÄXT

  2009-10-12 / 23:04:02 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har jag läst 50 sidor i min skitbok. Den är så himla tråkig, har absolut inge handling alls -.- Kan inte läsa en tråkig bok, så hiiimla tråkigt.

Ska borta gaddarna och ta massa krämer i håret och sen lägga mig i sängen med datan i knät. Känner mig sjukt hängig så jag funderar på att sova rätt tidigt idag ! Imorgon börjar jag 08.15 och slutar kvart i 3 och jag måste träffa bästaste imorgon för på torsdag åker hon :(

PLUGGIS - (update)

  2009-10-12 / 20:02:01 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu måste jag ta tag i allting, ska hoppa in i duschen och sen plugga lite. Hoppas syster kan hjälpa mig annars blir det aldrig av. Vi hörs nog om någon timme ! Kisses


är de bara ditt riktiga hår på bilden? :O
svar: Nej det är fake fake fake !

...

  2009-10-12 / 18:56:49 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



GÖR SÅ DU OCKSÅ

  2009-10-12 / 18:21:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Det här är mitt sätt att säga att allt är över, alla elaka ord är inget för mig !

KOMMER SAKNA DIG

  2009-10-12 / 18:13:33 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Min älskling åker till Thailand om 3 dagar :( Ta mitt liiiiiiiv!!!

Jag älskar dig min lilla prinsessa.


NU SLIPPER ALLA FRÅGA IGEN

  2009-10-12 / 17:49:02 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Såg att jag fått några komentarer om Johan och jag svarade på den frågan i frågestunden längre ner ! Men just för att ni är så sega så ska jag ta det igen . Johan är 18 år !


USCH VAD JAG SAKNAR

  2009-10-12 / 08:16:57 / emelie englund / 3 KOMMENTARER




... med dig !

FUCK YOU

  2009-10-12 / 08:12:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
cause we're so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor
so you say it's not okay to be gay
well I think you're just evil
you're just some racist who can't tie my laces
you're point of view is not legal

Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch

do you get, do you get a little kick out of being small-minded?
you want to be like your father
it's approval you're after
well that's not how you'll find it
do you, do you really enjoy living a life that's so hateful
cause there's a hole where your soul should be
you're losing control of it
and it's really distasteful

Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch
Look inside, look inside your tiny mind
and look a bit harder
cause we're so uninspired
so sick and tired
of all the hatred you harbor
Fuck you, fuck you very very much
cause we hate what you do
and we hate your whole crew
so please don't stay in touch
fuck you, fuck you very very much
cause your words don't translate
and it's getting quite late
so please don't stay in touch


OUTFIT

  2009-10-12 / 08:06:04 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Enkelt och snyggt !

Jeantights: Gina Tricot
T-Sirt: Gina Tricot


IM TIRED

  2009-10-12 / 08:04:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu är jag vaken, har lite brottom ska ner och äta frukost och packa väskan som jag inte gjort ännu. Kommer hem efter skolan idag och jag slutar 4 så runt 5 kommer jag uppdatera. Love yah <3

Min vackra ängel


ABOUT SJÄLVFÖRTROENDE

  2009-10-11 / 22:27:21 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Jag är en sån människa som skiter i vad alla andra säger. Jag gör precis som jag vill, bara jag är nöjd så ska jag inte klaga ! För vad gör man om man inte älskar allt man har hos sig själv? Jo självklart så gör man någonting åt det . Det är en självklarhet, tycker man att sitt hår är för kort, eller ful färg osv, köp förlängning, färga håret, köp nya kläder. Det ger dig iallafall en bra början på att bättra ditt självförtroende.


ZZzZzzzZZ

  2009-10-11 / 22:15:08 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Höll på att somna när jag läste så jag ska aldeles strax hoppa in i duschen och piggna till lite.

Imorgon går vi i skolan till 4, kul ! Usch bara ta mitt liv eller någoting, långa skoldagar tar kål på mig. Efter en helg, sena nätter och utekvällar blir man så jävla trött också så jag funderar på att duscha och sen lägga mig? Haha känns sjukt men det kanske är det som behövs.


LYCKAT !

  2009-10-11 / 20:17:26 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu måste jag försöka läsa lite, har över 250 sidor att läsa ut på 4 dagar. Bra där ! Kiss and goodbye


EMELIE TIPSAR

  2009-10-11 / 19:03:00 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


Den snygga kläningen från *PIP*, guess?

Skitsnygg, figursydd, tubtopp, paljetter, party ! Kan det bli bättre ? ;)


ALONE

  2009-10-11 / 18:36:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Nu har min baby dragit,
vi har mest legat i sängen och degat framför massa filmer idag så har egentligen inte så mycket att skriva om dagen.


/JOHAN

  2009-10-11 / 15:43:20 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Tjennare allihoppa , nu har jag och älsklingen tittat på en moviiiee ;) aa mer behöver ni inte veta , tjuuues <3.// woody


YOU KOW IT

  2009-10-11 / 12:02:30 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Du är det finaste jag vet, älskling <3

SCHMÄÄÄK

  2009-10-11 / 12:01:36 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Nu har jag och Johan vaknat och ska sätta på filmen vi aldrig såg igår (a)

Idag vet jag inte vad som händer, men jag måste plugga lite senare men vi hörs då !

Hej jag ser ut som en kines :)


MOVIE

  2009-10-11 / 01:28:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag & älsklingen mysa framför CRANK med dipp, gurka&morot :) See you tomorrow

ALLA PRESENTER

  2009-10-11 / 00:04:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tack tjejer, är sjukt nöjd med allting !

underkläder, bodylotion, kläder, parfym, nagellack

En jävla massa smycken, lovely !

DAGENS SHOPPING

  2009-10-10 / 23:58:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Vantar&Mössa - H&M
Jeansleggings - Gina Tricot


KVÄLLENS OUTFIT

  2009-10-10 / 23:53:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


OUTFIT

  2009-10-10 / 17:37:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Ny tunika jag fick av Emma sötnos.
Jeans från Cheap Monday


FINA VA?

  2009-10-10 / 10:13:24 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Tack min älskade Elin. (den ända presenten jag har bild på nu)

STADEN STHLM

  2009-10-10 / 10:10:29 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Idag mina vänner ska jag åka in till stan med min mamma ! Hon kommer och hämtar mig om 30 minuter så kör vi hem Johan och sen vet jag inte vad vi gör exakt. Men vi ska hitta på något tillsammans hon&jag. Så i vet vart jag är idag, vet inte om jag kommer hem innan jag träffar min Johan. Men det lär ni väl märka. Ni vet iallafall vart jag är :)

Såhär såg det ut efter ett par gånger Johan försökt väcka mig (a)

YESTERDAY

  2009-10-10 / 10:04:34 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag va jätte stressad och vid halv 6 kom brudarna och så gjorde vi mat. Snackade lite. Så öppnade jag presenter och fick suuuuper fina saker, tack så hemskt mycket ! (ni får se sen)

Sen kom lite killar som satt med och gillade läget bland alla oss brudar. Ute på altanen med värme och massa filtar, glaqss godis chips och massa gott satt vi nästan hela kvällen och mycket dansande blev det ju också såklart. Vill tacka alla för en underbar kväll igår.

När alla hade dragit började jag Älskling&Syster städa allting och det gick rätt fort. Green street Hooligans satte vi på sen och självklart somnade jag, Johan fick kämpa för att väcka mig och tillslut kom vi upp på rummet och ja ... ;)







IM HAPPY TODAY

  2009-10-09 / 13:29:31 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Är det för att min pojkvän ska komma? Eller my ladies? haha självklart både och.

CANDYSHOP

  2009-10-09 / 13:27:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Tjenare alla sötnosar. Now im home efter 1 och en halv timmes mathandling ! Vi köpte mat, godis, chips, läsk osvosv. Ska bli skit mysigt med alla mina brudar ikväll. Hoppas på en jävla massa bilder för det ska komma upp här och även Facebook :)


OUTFIT

  2009-10-09 / 10:55:37 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Nu tar jag med mig mitt osminkade face och åker och handlar med lossas mamman !


EFTERLYST

  2009-10-09 / 09:47:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Were are you ?


IKVÄLL BRUDAR

  2009-10-09 / 09:45:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Ska börja städa nu och fixa allting. Musiken ska spelas på högsta jävla nivå och jag ska städa hela huset, men framför allt mitt rum. Usch det ser hemskt ut.

Ska även skrubba mina händer, måla naglarna, bestämma kläder, handla, fixa allting,

SVAR PÅ ERA FRÅGOR

  2009-10-09 / 09:30:59 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Är det sant att du ha dyslexi? undra bara med:an du skrev det förut inåt inlägg att du trode :P
Ska inte påstå något jag inte vet än.

har du och jihan haft sex ?

Skit i det du

vem e skönast i 8D ? :D
Alla mina ladies

vem ser du som din bästa vän ?
Elin Hultman, sen har jag många vänner som står mig väldigt nära.

vilken radiostation lyssnar du på?
105.9, 107.5 typ ;)

säg ngån som du vet om har träffat några gånger men absolut inte känner :P :)
Det känns som att du är en sån? Eller? haha vet ej fan asså

har du någonsin funderat på att lägga ner din blogg ?
Ja det har jag

vilken årstid gillar du bäst?
SOMMAAAAAAAAAR !

hur gammmal är johan ?
18 bast

vad gör man för att bli nöjd med sig själv?
Titta dig i spegeln, vad är det som är fel? Börja träna, gör en förändrning, färga håret, sminka dig annorlunda å och shoppa nya kläder. Det går att göra så mycket, men börja med det !
känner du cornelia lundberg?<3 jag bara undra för hon känner typ dig:) älskar dig och din blogg<3
Ja jag har kännt henne sen hon va en liten bebis ;) tack !

vad tycker din familj om johan?
Mycket bra !

vem vet mest om dig av dina vänner`?
Malin tror jag nog att jag får säga.

känar du pengar på din blogg?
"Frossle" jag har uppe i hörnet har jag tjänat pengar på. Men små summor

ska du bli brunett igen? du borde verkligen!:D
Ja det ska jag, förhoppningsvis på lovet ;)

kan inte du berätta the whole story om dig och din mamma?
Nej absolut inte

vilka länder har du varit i?
Oj, så himla  många, Thailand, Turkiet, Grekland, Italien, Island, Spanien, Tyskland osv.

läser dina föräldrar din blogg:)
Hmm, jag tror det !

DIN BLOGG E BÄST<3
Tack så mycket <3

hur länge var du & johan 'på g' innan ni blev tillsammans?
I två-tre veckor ungifär !

hur känner ni varandra?
Vi träffades på en fest faktist och efter det frågade han efter mitt nummer, så har vi snackat rätt mycket på sms och sådär. Har väll lärt känna han genom en massa kompisar ;)

vem tog första steget?
Ja du, jag vet faktist inte ! :o

vart ska man vara osv för att träffa nya kompisar/kontakter?:)
Hur menar du?

älskar din blogg, puuuuss.
Tack va kul :) <3

Drömer du om att bli känd bloggerska som tex Foki ?
Nej jag vaknar aldrig av att jag står på Blogg Awards och får ett diplom, det är inte det jag drömmer om. Hah men det skulle självklart vara kul !

BULLEMI

  2009-10-09 / 09:07:39 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Vi ungdommar har förmågan att säga att "jag är så tjock" och blablbabla, bara för att man gämnför sig själv med någon som är mycket mindre. Det finns alltid någon som kan "vinna" över dig och vara smalare.

Titta på dig själv i spegeln, se vad du tycker är fel på dig själv. Trivs du absolut inte aknske du inte ens ska titta dig i spegeln. Är magen lite större ? Är the lovehands (höfter) lite större. BRA ! Det är så det ska vara. Killar gillar lite mer att ta på och det är inte snyggt att vara pinnsmal.

Mitt självförtroende har bara blivit bättre. Just för att jag har tänkt " jag är fin som jag är, acceptera - dra ", jag försöker alltid stå upp för mig själv och säga sanningen för det kommer man alltid längst med. Det påverkar också ditt självförtroende.


BARA FÖR DIG

  2009-10-09 / 09:00:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


- Allt för dig


ELIN&ELIN

  2009-10-09 / 08:53:19 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Igår va jag med dom här sköningarna, grrr !


SORRY

  2009-10-09 / 08:52:14 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Igår blev det en lite panikslagen kväll. Jag fick gå in och ta hand om min syster så jag blev kvar inne hos henne igår natt. Vaknade när hon skulle till skolan, somnade om och vaknade nu !

Idag är det städning, fixning, handla och bara massa sånt som gället. För ikväll kommer det en jävla massa brudar hit ! WIHOOOO :D

Såhär ser mitt hår ut efter silverschampoo igår !


OH YEAH

  2009-10-08 / 22:34:01 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


SHOWER

  2009-10-08 / 21:56:55 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Tjenare, kom precis hem från att var tute med Emma och Ewe, vi möttes vid Konsum och stötte på min baby och några andra. Där satt vi en stund sen åkte jag hem. Tur att man satte på sig vinterjackan för varmt va det fan inte ! Usch hatar kallhet och vinter.

Aja nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen, skrubba mig, ta silver schampoo och tvätta migg löshår. Tiao så länge !

SKA UT EN STUND

  2009-10-08 / 19:17:48 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag är hemma, har precis ätit. Va en stund i Centrum för att se om jag hitta något till imorgon men jag gjorde inte det ! Istället hängde jag lite tillsammans med Elin&Elin. Sweet va? :) haha aja, har inte så mycket mer att skriva, funderar på om jag ska ut och träffa Emma&Ewe ett tag. -vi hörs nog sneare ikväll då det kommer en amssa uppdatering för imrogon är jag ledig ! Puss


BEBIS

  2009-10-08 / 07:36:37 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Jag blir så jävla glad, Alexandra <3 Emelie

FIKA BABY

  2009-10-08 / 07:35:37 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Efter skolan idag ska jag träffa Elin&Elin och kolla på en klänning sen kommer jag hem till maten tänkte jag ! Ska försöka blogga mycket idag så att ni får lite att underhålla er med, för självklart är det min blogg ;) haha ! Så nu vet ni vart jag håller hus efter skolan och sakna mig inte för mycket !

Bästaste, gud vad jag är glad att jag har dig, kommer aldrig lämna dig ! Hoppar du så hoppar jag gumman, jag älskar dig super duper mycket mitt lilla hjärta.

OUTFIT

  2009-10-08 / 07:32:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


A HEART IN MY LIPS

  2009-10-08 / 06:46:56 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Try to be cool as me, haha du har ingen chans sötnos!


MORGON RUTINER

  2009-10-08 / 06:44:32 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Håret är viktigast
Sminket går på 3 minuter
Kläderna går jävligt snabbt
 Frukosten äter jag knappt

Fy på mig, det viktigaste är frukost och den äter jag typ aldrig vilket jag måste börja göra. Håret går egetligen också rätt så fort så jag förstår inte varför jag inte hinner med att äta. Haha aja det är mitt problem.

Jag skulle kunna gå upp 07.15 varje morgon för egentligen behöver man inte mer tid, jag kan fixa allting på¨30 minuter men om det blir lika  bra som när jag fixat mig på en timme är en annan femma, men att sova ut är kanske bättre? Hmm... Aja, jag spenderar iallafall hela morgonen framför spegeln.

Vad är dina morgon rutiner?


MISSED ME LAST NIGHT?

  2009-10-08 / 06:37:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Im awake !! Hela amazing, pappa kom in och väckte mig och sa att jag inte kan somna med datan i knät, inte förnst då förstog jag att jag gjort det natten innan. Gosh det är sååå typiskt mig ! Aja anledning till att jag inte bloggade igår iallafall.

Gud så skönt att gå upp såhär tidigt, jag kommer ju hinna städa mitt rum och grejer ;) haha dags att börja? Nja kankse ska blogga lite först.


VI ÄR HOPPLÖSA TILLSAMMANS

  2009-10-07 / 23:16:06 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har jag färsökt söva min urgulliga men hopplösa lillasyster (därför jag inte uppdaterat). Tillslut gav jag upp och pappa tog henne istället så nu är jag på rummet ska ta det lugnt en stund vid datan sen lägga mig i sängen och läsa min hemska bok vi har i läxa att läsa. Jag har rätt mycket panik nu... Ligger på sidan 17 av ungifär 300 sidor och man ska ha läst klart den inom en vecka Bra där Empasvempa *SUCK*


Hahah yeahyeah jag är medveten om min blick på det där jädrans läppsylet, det ger mig... ääh... skitsamma !

IM HOME

  2009-10-07 / 21:38:06 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Elin kom förbi mig och så skulle vi åka till Elin Torsler och hämta lite kläder. Det blev en hel hög haha se fick jag skjuss hem av Elins söta mamma !


Älskling


PICS

  2009-10-07 / 19:21:42 / emelie englund / 0 KOMMENTARER




MIN NYA JACKA: update!!

  2009-10-07 / 19:07:40 / emelie englund / 9 KOMMENTARER


Hiss/Diss ?


Hoppas ni försdtog att jag drev, det här är ingen jacka för mig ! Passar inte i sånt, verkligen inte..

OUTFIT

  2009-10-07 / 07:49:57 / emelie englund / 3 KOMMENTARER




Försovit mig, får skjuss till skolan nu.

Efter skolan ska jag och Johan plus Alle och Viktor till Centrum och kolla lite. Vi hörs när jag kommer hem antagligen !


WHAT

  2009-10-06 / 23:34:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nej nu ska jag fixa Rominas design lite snabbt. kisses

Haha bortse från minnen jag har i ansiktet.
SNART BLIR JAG BRUNETT !!!


KÄRLEK

  2009-10-06 / 23:12:47 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

ALEXANDRA SJUNGER

  2009-10-06 / 22:49:01 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Så underbar, och låter sjöng hon till mig. Mitt lilla hjärta ! love you so mutch


I DINA BLÅ ÖGON

  2009-10-06 / 22:40:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjenare, kom hem för ett tag sen från att ha kollat på världens bästa Alle när hon hade uppspel och shiit vad duktig hon var ! Innan det virrade vi runt i Sickla som idioter tills vi kom fram till Mc'Donalds där vi käkade och sen in till skolan. Alle var skit duktig såklart även fast hon är sjuk och har luftrörskatarr och hela skiten ;)

Efter hon sjungit klart så åkte vi till Mias och Alle käkade och sen hem

Alle min fina tjej

Jag&Älsklingen

MongoViktor

OUTFIT

  2009-10-06 / 07:37:44 / emelie englund / 5 KOMMENTARER



Ni vet vart jag är efter skolan, vi hörs sent ikväll !


I KNOW I CAN

  2009-10-06 / 00:24:56 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

even if sometimes life's hard. everything is gonna be OK,  i knew it !

SOV GOTT

  2009-10-06 / 00:23:15 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu har jag suttit lite på PH, och tiden har bara sprungit iväg. Musiken spelas fortfarande i mina öron och det är dags för mig att gå och lägga mig.

Imorgon ska jag och älskling plus Viktor åka till stan och kolla på Alles uppspel, ska bli skit kul så det kommer jag göra imorgon efter skolan. Kommer självklart ha kameran med mig så en jävla massa bilder hoppas jag på ;) Men vi hörs som vanligt imorgon bitti ! Kiss and goodbye bitches

ÄR DET NÅGOT DU VILL VETA OM MIG?

  2009-10-05 / 23:51:45 / emelie englund / 15 KOMMENTARER


Jag ska svara ärligt på det som behövs ha svar på !


DET ÄR JU TROTTSALLT MIN FÖDELSEDAG

  2009-10-05 / 23:02:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Då sitter jag själv, uppe på mitt rum, pappa&lillasyster sover, lossasmamma jobbar och storasyster pluggar. Kul födelsedag? hmm... nej inte direkt men det är inte barnkalas och tårta längre.

Vist ser det gott ut? det är det också :)


ÅT HELVETE

  2009-10-05 / 22:38:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag pluggar aldrig utan frukt och musik när jag är hemma. Det går fan inte ! Men jag satte mig ner och tänkte verkligen att jag skulle göra bra ifrån mig nu, sen efter någon halv timme gick det åt helvete. Istället la jag mig ner och pratade med min älskling i telefonen. Usch vad jag hatar skolan !


Yammi


PLUGGTIME

  2009-10-05 / 20:04:22 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Nej nu måste jag verkligen plugga. Ska sätta mig och mata in allting till provet imorgon så att jag iallafall går ett G ! Sen ska jag verkligen blogga brudar&grabbs !

(min gamla blogg som blev borttagen)


I MISS IT

  2009-10-05 / 19:59:55 / emelie englund / 1 KOMMENTARER



HALSBANDET

  2009-10-05 / 19:08:04 / emelie englund / 5 KOMMENTARER


bakom hjärtat gömmer sig ett J & E (fick ingen bra bild på det)


TILDA

  2009-10-05 / 19:06:51 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjenixen, jag är så glad. Tack så hemskt mycket för alla gratulationer och allting idag. Vill också tacka min älskade pojkvän så himla mycket för presenten jag fick idag. Så himla vacker !

Som ni kanske förstår så träffade jag Johan efter skolan en snabbis och sen gick jag hem. Fick lövbiff och potatis till middag och nu sitter jag här. Behöver plugga lite så det ska jag sätta igång med !

älskling syster

OUTFIT

  2009-10-05 / 08:26:20 / emelie englund / 11 KOMMENTARER



Nu går jag och Malle till skolan !


PRESENTER

  2009-10-05 / 07:30:20 / emelie englund / 13 KOMMENTARER


Kamera, minneskort, parfym, sminkväska, presentkort, örhängen, mysig kofta, skärp + lite andra grejer som inte kom med på bild ;)


SOV GOTT

  2009-10-05 / 01:19:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

JAG KAN MIN GREJ

  2009-10-05 / 01:11:57 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nej nu är det dags för mig att börja tänka på refrängen. Ska lägga mig och läsa den urtråkiga boken vi har att läsa från skolan, och mata in allting i SO:n. Blir väckt om 6 timmar, lyckat ! Känns ju sådär att vakna på fel sida när man fyller år. Haha aja jag får smajla på ändå ;)


POJKVÄN

  2009-10-05 / 01:07:40 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Johan <3 Emelie


FÖRE/EFTER

  2009-10-05 / 00:35:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Klockan är halv 1 och jag har iallafall hunnit locka håret. Nu är det bara reste som ska göras. Undra när jag kommer somna ikväll, haha ! Men skitsamma för jag är FJORTON, trallallallaaaaa !




PÅ 9 minuter

  2009-10-05 / 00:09:03 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


+ massa mer Och typ 20 sms, jag älskar mina vänner ! ååååh tack för alla gratulationer. puss


JAG ÄR 14 ÅR!!

  2009-10-05 / 00:00:06 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Och fjortis !


SILLY GIRL

  2009-10-04 / 23:32:07 / emelie englund / 1 KOMMENTARER



FRÄSIGT

  2009-10-04 / 22:41:22 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Nu har jag duschat klart och även snackat med Alle Balle. Ska städa mitt rum lite, kolla tv, läsa lite SO och sen kila till sängen. Börjar 9 imorgon så det blir og lite uppdatering imorgon. Pappa väcker mig med frukost och presenter på sängen gissa jag på. Hiohih ! Men vi hörs snart, skriver ett litet inlägg innan jag går och slaggar. Kiss&Goodbye <3


SEE YOU

  2009-10-04 / 21:08:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Ska hoppa in i duschen, spela musik och när jag kommer tillbaka ska jag svara på lite frågor och även starta lite grejer ni får va med på. Det är ni som viner på det så håll er uppdaterade ;)

Vi hörs snart då

<3

  2009-10-04 / 20:50:04 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Jag älskar dig, världens bästa pappa !


EMELIE ENGLUND&VICTORIA ENGLUND

  2009-10-04 / 20:25:31 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Den osminkade sanningen


SISTA DAGEN SOM 13 BASTARE

  2009-10-04 / 19:34:25 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Hur ska man sammanfatta mitt liv som 13 åring? hmm...Jag har hunnit en jävla massa under ett års tid. Skratt och tårar, Jag har blivit påkommen, jag har förändrats, jag har gått ut 7:an, jag har hittat nya umgängen and so on. Jag skulle kunna komma på sjukt mycket. 

Ibland vill jag att det ska kännas som att jag fortfarande är liten, som att jag fortfarande ligger i pappas knä och suger på nappen, att springa och ramla, skrika och bli omhändertagen. Men så är det inte längre, man får ta tag i sina egna problem. Jag är snart 14 bast, ett år äldre och "fjortis". Det känns sjukt egentligen, jag vill va liten eller stor inte där emellan.

Har ni tänkt på en sak? Ibland vill man va liten och ibland stor. Jag har alltid kännt mig äldre eftersom jag ofta umgås med folk som är något/några år äldre. Men hemma är man fortfarande liten, man får maten på bordet, kläderna tvättade, det ända man gör är att sitta på sitt rum vid datan (så är det för mig iallafall).

Det känns inte som att jag snart är 14 . Shiiit !


BDB? never

  2009-10-04 / 18:34:59 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Nej jag har inte Bilddagboken, tycker det är lite roligt att någon ful jävel sitter där och lägger in bilder på mig bara för att människan är avundsjuk. Stackare ! Skaffa dig ett liv människa.


i cant smile anymore

  2009-10-04 / 18:26:09 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag är så jävla trött på det här, du förstår inte hur jobbigt det är att se på dig... Jag kan inte prata med någon heller. Vad ska jag göra? Jag mår inte bra av att hålla allting inom mig. Att ligga hemma gråtandes varje kväll är inte jag. Jag är alltid glad, har aldrig sagt att mitt liv är kaos. Men nu gör jag det !

I smile but im just faking, cause inside im braking...


SKA ÄTA

  2009-10-04 / 17:33:35 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Kom precis hem, har träffat Johan och lite annat folk. Ska ner och äta. Kisses

Me and my Emmaluuu


OUTFIT

  2009-10-04 / 17:03:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


@EMMA

  2009-10-04 / 11:33:49 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Igår hade vi lite planer som inte blev av, istället slutade vi hemma med två chips påsar och läsk. Vi satte oss i sängen och snackade om allting. Boys are our thing ;)

Vaknade 10 och nu har vi ätit och sådär. Ska nog dra mig hemmåt snart och plugga en stund tills jag ska träffa Johan. Vi hörs när jag kommer hem <3






MÄTT SOM SATAN !

  2009-10-03 / 17:40:11 / emelie englund / 7 KOMMENTARER
Nu sitter jag nere i köket och tittar på min söta lillesyster och lossasmamma som leker så gulligt. Har precis ätit en macka och lite yoghurt med flingor. Det blir min middag idag, ska börja fixa mig och sen dra till Emma. Vi hörs nog snart eller senare eller kankse tillochmed imorgon !

Snyggo

IM JUST ONE CALL AWAY

  2009-10-03 / 17:04:12 / emelie englund / 3 KOMMENTARER



Lyssna på låten, jag älskar dig gumman !


SNART ÄR DEN HÄR

  2009-10-03 / 16:56:35 / emelie englund / 7 KOMMENTARER



Är det någon mer än jag som hatar vintern?


COMING FOR YOU

  2009-10-03 / 16:36:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


En låt jag aldrig tröttnar på


Det blit bättre

  2009-10-03 / 16:29:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Håll hakan högt, visa vem du är och stå för det du gör.
 Det kommer man allting längst med !


HISS/DISS

  2009-10-03 / 16:21:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

- Bloggar med bilder från mobilkamera som är suddiga...
Vist fine alla har inte en kamera, men tar ma bilder med mobilen kan man väl ändå försöka att inte skaka så mycket?

-  Pällsjackor...
Vissa passar verklgien i det, jag har faktist inget emot "djurplågeri" eller något sånt. Det är inte därför jag dissar pällsjackor, men jag passar verkligen inte i det !

- Dryga människor...
Jag va tvungen ! Usch vad jag hatar dryga människor, dom är så jääävla tråkiga att prata med och jag har ibland lust att *PIP* människan. Blää


- UGGS...
Så sött, så mysigt, så varmt och så bra till detta höstväder. Dock inte till snö och regn då åker det bara rakt igenom

- Färgade naglar...
Jag är mycket för färg just nu, tycker det är så himla snyggt om man har någon utstickande färg på naglarna. Det piffar upp det hela lixom ;)

- Höstfärger...
Skit snyggt nu när löven börjar få färg vilket ger oss en liten piff om hur vi ska klä oss. Brunt, Grönt&Grått är sjuukt snyggt nu, love it

OUTFIT

  2009-10-03 / 16:08:17 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Den nya tröjan : Gina Tricot
Jeans: Gina Tricot
Armband: Coozie


YESTERDAY

  2009-10-03 / 12:04:09 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Åkte vi in till stan, sen gick vi runt lite i affärer och jag köpte en tröja som ni får se sen. Sen gick vi och käkade på Kungshallarna. Det blev en TacoBar för dom tre och kebab för mig (a). Sen tog vi det lugnt i stan  en stund tills vi bestämde oss för att åka och hyra film. Självklart blev det en skräckfilm och till det chips och lite godis ! När vi sett klart (vet inte vad den hette) satte vi på John Tucker must die för att få andra tankar i huvet ;)

Nu har jag och Johan precis vaknat och ska börja fixa oss för att träffa Elin och lämna filmen.



<3

  2009-10-03 / 03:35:51 / emelie englund / 6 KOMMENTARER


.

  2009-10-02 / 17:18:48 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu drar jag Johan, Vickie & Zacke till stan och käkar middag. Vi hörs troligen ikväll

OUTFIT

  2009-10-02 / 07:28:30 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


SLEEP TIGHT

  2009-10-02 / 00:33:02 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Somnade på soffan, pappa väckte mig nu. Ska läsa genom engelskan och sätta iPoden på laddning och sen gå och sova. Vi hörs imorgon ! Puss och sov gott

hjärta

TILL MINA VÄNNER

  2009-10-01 / 20:22:31 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

ni har ett hjärta av guld, och har alltid stöttat mig
för när skiten var som svårast vare ni som trösta mig!
när allting gick åt helvete, när allting bara brast
när djävulen haffa mig och mitt liv blev fucked up!
- ingen kunde se, nej, ingen kunde fatta
och som en smutsfläck blev jag sopad under mattan
men ingen tog hänsyn och denna lilla sak blev mitt livs äventyr!
instängd på rummet, det som först starta som en
liten skitsak blev sedan fem gånger större!
oron blev en sjukdom, som ledde till nåt hemsk
fan jag hatar det som hänt ni var fem mot en,
jag var fast och förlamad försöker glömma,
men fan vad jag hatar när jag tänker tillbaka
Utan er varje dag, skulle världen vara svår
allt vi gått igenom, alla år efter år
visst blev det bråk och vi putta på varandra
har aldrig slagit er, har visat er respekt
jag älskar er mest allting som har hänt,
och minnen vi skapat .


jag hoppas att jag är den förebild som jag vill vara


TONÅRSLIV

  2009-10-01 / 19:59:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Passar så in på mig !


LADIES

  2009-10-01 / 18:33:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Fyfan vad vi är snygga tjejer. Grr på oss ;)

denise, malin och jag


SJÄLVKLARHET

  2009-10-01 / 18:31:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Såg den hemska frosten på taket imorse så jag rotade fram min älskade vinterjacka och tog den på mig idag. Tills det blev det UGGS ! Brrr... hatar att vara frusen !


En trött Emelie, syns det ?


OUTFIT

  2009-10-01 / 07:20:14 / emelie englund / 5 KOMMENTARER


Spets, grr !


RSS 2.0