VicEmAl

  2009-09-30 / 23:56:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Jag saknar tiderna med er, mina systrar !


ÄKTA BLONDIN

  2009-09-30 / 23:47:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Det här måste vart år 2008 runt maj någon gång. Att jag var fjortis redan då kan man ju fråga sig, men det där är faktist min riktiga hårfärg, men blir mörkare genom åren och som liten var jag platina blond. Så ni som säger att jag är fake och en BIMBO. Thats me isånna fall !


GJORDE DU ?

  2009-09-30 / 23:37:39 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


- Jag har haft lugg

Men hade den aldrig utsläppt, tyckte inte det passade på mig och det var för jobbigt att platta och fixa den varje morgon. Så Never again !!
  


EMELIE TALAR UT

  2009-09-30 / 23:25:09 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Jag tycker det här året har gått så fort, tyckte nyss att det va vinter, tyckte nyss att jag va brunett, tyckte nyss att jag hängde på grönan med bandana, vita läppar och oranget ansikte, tyckte nyss jag stog i kyrkan och va brudtärna till mamma och lossaspappa, men allt bara gick förbi lika fort som det kom och solen går ner lika fort som den gått upp. Dagarna bara springer iväg. För ett år sen snart blev jag 13 bast, nu är jag 14 (eller blir) Ett år äldre och bara 4 år till friheten men ändå helvetet.

Det här året ut har jag bestämt mig för att ta tag i mig själv, sköta skolan, äta 4 gånger om dagen (måste för min magkatarr) ta mina mediciner, sluta röka, ta det lugnt och bli en bättre dotter. Mina föräldrar har stått ut mycket med mig under det här året. Men jag är trött på att sitta inne på helgerna, jag vill ta vara på mitt liv som liten, jag vill ha mycket att komma ihåg till när jag blir äldre. Och jag vill framför allt ha kul ! Yeah fine, alla saker jag gjort och gör är inte bra, det är inget som jag vill komma ihåg som vuxen. Men jag är som jag är och ingen förutom jag själv kan ändra på det.

Tillbaka till det jag egentligen skulle ta upp... Allt har gått så fort, jag låg nyss i alla julklappspapper med massa julklappar framför mig, jag satt nyss hos min lillasyster på hennes 1 årsdag, jag låg nyss hemma och grät för exet. Men allt har gått förbi, jag är lycklig, jag mår bättre nu än då (om man bortser från en hel del) men jag lever i nuet. Att leva livet som ung är ett måste, jag vill bli stor, men ändå inte. Är för rädd för det...


Sommaren 2009

Grönan / Sommarkrysset sommaren 2008

Vintern 2008

JANUARI 2009 (?)

Julafton 2008

FRESCH

  2009-09-30 / 22:58:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARERHar målat både fot&hand naglarna, tagit brun utan sol och användt mig utav BIOLAGE - smoothing shine milk


WITCH PIECE

  2009-09-30 / 21:32:41 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har jag precis kollat tv med pappa, tagit mig en glass och nu ska hoppa in i duschen. Sen tänkte jag skriva av mig lite om en person som gör mig jävligt irriterad och sen tänkte jag köra en hiss&diss, skriva av mig lite i övrigt och lite sådär. Vi hörs sen baby <3

Haha do you want a piece of me ? ;)

IDOL

  2009-09-30 / 20:05:27 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Ska sitta bänkad framför tv:n med världens bästa pappa. Vi hörs sen !

Glömmer aldrig den dagen, jag älskar dig !


I NEED

  2009-09-30 / 20:01:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Som ni vet så fyller jag snart år, Jag önskar mig mycket i år. Kläder, smink, ny kamera, pengar, presentkort, underkläder, halsduk, and so on... Vet inte om ni som följt min förra blogg läser fortfarande. Men jag fick iallafall en kamera i julas om jag inte minns fel. Jag tyckte den va jätte bra men först spräckte jag rutan på den men det gick att använda iallafall, och nu har den fuckat upp totalt. Det går inte ens att sätta på skiten så pappa,  jag vill ha en ny :) Det är egentligen det som står högst upp på min önskelista för jag behöver det verkligen. Så självkär som jag är (a)

Lyckat -.-

SKOLFOTO

  2009-09-30 / 19:25:48 / emelie englund / 12 KOMMENTARER

Fick hem mitt skolfoto idag.. Ja vad säger man? Det kunde blivit bättre


HÖSTEN

  2009-09-30 / 18:43:48 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Nu är snart hösten här, är det bra eller dåligt? Jag tycker hösten har både för och nackdelar, det blir kallare och mörkare fortare, men mycket finare. Gula röda och oranga löv, stora halsdukar, uggs, stövlar, solsken och helt underbart. Jag känner nu att jag saknat hösten lite. Har inte tänkt på det så mycket i sommar, men nu känner jag verkligen hur härligt det är !

För mig är höst varma färger, mulliga kläder (mysiga, stickade osv.)


IT'S OUR SONG

  2009-09-30 / 17:17:48 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag kommer aldrig glömma dagen då det här blev våran låt. Du är min och jag är din !

min bästavän <3


INTE MIN GREJ DET DÄR

  2009-09-30 / 17:05:58 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Tjenixen, jag kan inte kalla mig själv för världens bästa idag. Känner mig värdelös ! Vi tog bana "A" som är den lättaste, vi fick 2 timmar och en kvart på oss och skulle röra oss melan 3 kilometer. Jag och Malin tog 4/10 kontroller, skulle gå på en stig för att komma till 5:an vad fan händer? Jo, ingenting ! Allt vi ser är skog, inte en människa. Tillslut går vi bara rakt fram och hoppas på att komma ut någonstans och ja det gjorde vi, men VART? Sanningen svider... JORDBRO ! Vad är det här? Så vi fick knata tillbaka och jag vägrade gå mer så jag drog där i från. (Är man envis så är man...)

men vi är bäst ändå, vist bebis?

DO YOU REMEMBER

  2009-09-30 / 10:56:42 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


Det va tider det, 2008 !


OUTFIT

  2009-09-30 / 10:42:17 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Min läckra outfit för skooogen


BREAKFAST

  2009-09-30 / 10:12:44 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

God morgon sötnosar, gud så skönt att sova lite längre. Jag börjar som sagt inte halv 1 utan tio över 12 ska jag vara där ;) Ska antaglligen ta halv 12 bussen upp till centrum och tjejerna ska möta mat där.

Har precis ätit frukost, tog en liten baguett och jouice (sämsta frukosten för magen) menmen ! Ska snart börja byta om och göra mig redo för att springa i skogen, jag och malin ska lätt få VG om vi inte springer vilse såklart (a) Det skulle vara så typiskt mig faktist.


SOM NEW MJUSIK

  2009-09-30 / 00:54:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Har precis laddat ner iTunes på min data vilket gör så att jag kan fixa låtar till iPoden. Men jag tänkte att jag ska lägga mig i sängen, klockan är ju 1 men jag sov idag när jag drog hem från skolan. Så jag är inte så trött nu, men det är dags ! Har iallafall haft besök här och sen har jag bara laddat er massa olika sorters musik till iPoden.

Depp, techno, hiphop, svenskrapp, och yeah you know ! Ska iallafall lägga mig i sängen och lyssna på musik, försöka läsa lite rill proven på tisdag. Det gäller att få det här att bli bra nu som jag sagt, jag ska bli bättre !

Aja vi hörs imorgon :)


Jag saknar sommaren, med dig !

GUESS WHAT

  2009-09-29 / 20:29:37 / emelie englund / 12 KOMMENTARER


Emelie Mikaela Englund...


Thats me biatch, witch day is it today? Självklart är det min namnsdag, nästan så att jag glömt bort det själv :o Vad säger man ? Make me proud baby <3


BEBIS

  2009-09-29 / 19:51:19 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

LA LA LAND

  2009-09-29 / 18:59:38 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


I am confident
But I still have my moments
Baby, that's just me
I'm not a supermodel
I still eat McDonald's
Baby, that's just me

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
Because of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land machine
Machine, machine

Who said I can't wear my
Converse with my dress
Well, baby, that's just me [ah]
Who says I can't be single
And have to go out and mingle
Baby, that's not me

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
'cause of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land...

Tell me, do you feel the way I feel
'Cause nothing else is real
In the la-la land machine

Well, some may say I need to be afraid
Of losing everything
Because of where I
Had my start and where I made my name
Well, everything's the same
In the la-la land machine

Well, I'm not gonna change
In the la-la land machine
Well, I will stay the same
In the la-la land machine

Machine
Machine
I won't change anything in my life
I won't change anything in my life
I'm staying myself tonight
I'm staying myself tonight
La, la, la, la, la


VAD ÄR KÄRLEK?

  2009-09-29 / 18:28:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.


Första kärleken

Första kärleken kommer när som helst i livet. En del blir kära på dagis och en del först i vuxen ålder, men tonårstiden är ofta en tid då kärleken blomstrar ordentligt. Man får en chans att testa sina känslor på en eller flera personer. Ibland nöjer man sig med att bara titta och drömma och man kan leva en hel vecka på att "hon såg på mig". Ibland får man chans att bli ihop med den man är kär i. Det kan vara en fantastisk upplevelse. När man blir ihop med sin prins eller prinsessa övergår sagan till verklighet och en helt ny tid i livet börjar.


Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek? Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.


För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.


En sak är säker,
kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


EMMSI

  2009-09-29 / 16:47:11 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Jag vet att jag inte haft tid, jag vet att jag inte hört av mig. Och ja jag har ersännt det själv, men det är såhär nu och jag ska absolut höra av mig och träffa mig stumpan. <3


PLUGGIS

  2009-09-29 / 16:38:21 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu ska jag ta mig en liten pluggtime. Måste göra det nu, har spanska och engelska till torsdag&fredag. Vi hörs efter det

me right now

<3

  2009-09-29 / 16:30:13 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag älskar dig brother, du vet att jag alltid kommer finnas för dig även fast jag är en bit bort.


LÅTEN SPELAS OM&OM IGEN

  2009-09-29 / 16:22:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


tonight i've fallen and i can't get up


ABOUT JOHAN

  2009-09-29 / 16:18:08 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


Det går as bra !


Vi är inte tillsammans och inte bara vänner. Någonstans där emellan?
Tack så mycket

NopeRESTEN AV SVAREN

  2009-09-29 / 16:07:03 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
1. favoritfilm?
2. vad gör du helst på fritiden? :P
Din blogg är BÄST emelie!! :D
Vet inte vilken film som är min favorit faktist !
Träffar mina vänner, sitter vid datan, tar hand om mig själv, shoppar ;)
TAAAAAACK <3


Ärd u beroende av rökning?
skit i det du så lever du längre ;)
Är du oskuld?
Privat
Gillar du Johan?
Ja det gör jag
Du är underbart söt!
Tack så mycket <3

röker du pga grupp tryck?
nej, det va första blosset jag gjorde för grupptrycket
känner du victoria larsson
nej, eller tror inte det

Hvordan er det å være verdens største fjortis? etter min mening vertfall..
Känner mig inte träffad så jag kan tyvärr inte säga hur det känns baby ;)

Hey blog girl <3 Jag är en tjej som bara DIGGER dig och din blogg !!!!!!! (L) Jag avundas er lepppene!. <3 vi har ett par frågor till er baby!:)
Är du Hetro, bisexuell eller lesbisk? <3:)
vad är din yndlingssrettenn?
vad är din yndlingsslandet (utom Sverige och USA)
Puss Puss från mig. <3
Haha no. inget av det ;) I love boys
förstår inte dom andra frågorna tyvärr

vad är det första som du kollar på hos killar?
vad tycker du om mig, asså du känner ju inte mig men första intrycket ;)
Personlighet&omtanke
Jag kan inte dömma någon jag inte känner

kaffor e du så jævla tragiske ? HAHA heile norge ler av deg ! xP
Vad glad jag blir att ni ler av mig, tycker jag är jätte kul, att jag till&med är känd där känns helt underbart, funderar på om jag ska åka dit och bo hos någon av er som ler av mig ? Någon som erbjuder sig?

Hur gåre me Johan då? ;)
Skit bra

HAHA VARFÖR HON ÄR SÅ TRAGISK? SKRATTAR HELA NORGE ÅT HENNE? HELA SVERIGE SKRATTAR ÅT ERA ONÖDIGA KOMMENTARER, IDIOTER:)
Hahah elin gumman du är underbar :)

på ditt inlägg: outfitt. där du har på dig en vit topp, grå kofta och jeans? hoppas du vet vilken jag menar? :) men vart har du köpt toppen?
gina tricot, det är en midjekjol egentligen ;)

kan du lägga ut en bild på dig naken någon gång?
Ja men gud absolut, helt naken eller med underkläder?

hur ofta rakar du dig? är den hårig eller rakad?
hoppas du driver...

hur kan du va så jävla sööt? jag älskar din blogg och dig såklart<3 hur gör du så fina header?<3
Tack så mycket vad jag blir glad :) Headern har en kompis gjort till mig !

1. Hur många blonderingar har du gjort?
minst 10
2. Hur mycket har du tränat på att göra ett hjärta med läpparna?
det är en talang jag har ;)
3. Hur många unika brukar du ha per dag?
runt 800

kan ja få din msn?:D
nej jag vill helst inte lägga ut den igen, eftersom jag förra gången fick en massa addningar per dag och det var bara massa äldre gubbar som trodde att jag va 17. Så tyvärr !


FOOD

  2009-09-29 / 15:41:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu sitter jag på mitt rum, försöker få i mig någonting att äta vilket jag inte gjort på hela dagen och gårdagen. Åt en banan imorse men det gjorde inte mycket till hjälp.

Ja ni, vad händer idag? Måste plugga lite, ska ta hand om mig själv och tagga till för morgon dagen då det blir origentering i Rudan. Börjar dock halv 11 vilket är rätt skönt. Så ska vi springa runt där och leta massa grejer. *Suck* Men det är betyg nu så bara att kämpa och se allting från den possitiva sidan ;)

älskade kusin

  2009-09-29 / 15:21:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag säger inget mer än att jag älskar dig så jävla mycket och du betyder hemskt mycket för mig.


ÄÄÄH ?

  2009-09-29 / 14:57:44 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


vänta lite nu, är det
MIN eller din blogg?
Säg fan inte åt mig vad jag ska göra för det har du inte ett piss med att göra.

Jag hade en dålig dag igår då jag bara låg och grät hemma, jag hade ingen jävla lust att ens sätta mig upp, att flytta på mig, att ÄTA, jag låg bara i min säng hela kvällen. Jag va irriterad, sur och ledsen. Förstår ni inte bättre ?


OUTFIT

  2009-09-29 / 14:46:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

OUTFIT

  2009-09-28 / 08:10:30 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Converse, tights och en tunika.


Ingen förlängning&lite mascara bara

ALEXANDRA IGNELL

  2009-09-28 / 07:43:40 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Tack för att du finns, vi ska klara det här !


BABY

  2009-09-28 / 07:41:32 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon, gud vad skönt att sova tidigt igår. Jag som ju bara 3 timmar i lördags. Va uppe till 5 och skulle vakna 8-9. Så nu hoppas jag att jag pallar med den här dagen iallafall :)

Jag börjar klockan nio och slutar 4, vilket jävla helvete . Usch ! Men måste man så måste man. Ska iallafall börja lektionen med att få en påminellse om vad jag fått för anmärkningar förra veckan, det känns ju lite sådär !Efter jag slutat ska jag träffa min Johan en stund och sen hem tror jag.


ZzzzZZz

  2009-09-27 / 23:03:16 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Klockan är 11 idag, jag är helt slut. Börjar klockan 09.00 och ska sova nu, fuck you !


OUTFIT

  2009-09-27 / 20:13:50 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

TEARDROPS ON MY GUITARR

  2009-09-27 / 16:15:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

MJUSIK IS THE LIFE

  2009-09-27 / 14:39:22 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Sitter på mitt rum, har ingenting att göra, spelar musik i ett par hörlurar jag lånat av Alexandra. Har städat mitt rum lite snabbt men ska fortsätta snart. Min dag har inte vart den bästa så jag ber om ursäkt för alla tråkiga inlägg och dåliga uppdatering. Men jag hoppas jag kommer ha mer tid ikväll. Puss på er


HEARTBEAT

  2009-09-27 / 14:11:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Håll ditt hjärta hårt, för du vet aldrig när du förlorar det nästa gång !


äälskling

  2009-09-27 / 14:04:53 / emelie englund / 7 KOMMENTARER


NÅGRA SVAR

  2009-09-27 / 13:52:50 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
har velat någon gång vara äldre än vad du är ?
har du varit riktigt kär någon gång?
p.s kan du inte uppdatera lite bättre? och komma på något mer kul till bloggen. så kommer man bli lite mer beroende. jätte söt är du iaf puss :P
Ja klart jag har ?
Ja absolut.
Jo jag ska börja uppdatera bättre ;) tack tack, pussis
Jeg er norsk, så jeg håper det går greit om jeg skriver på norsk? :)
Spm:
Hvor har du fått tak i extensionsen din?
hva slags farga har du farget det med?
jag förstår knappt någonting, men jag försöker, hah
Det köpte jag i Sthlm på drottninggatan.
Starkaste Blonderingen
har du haft sex?
Skit i det du så lever du längre !

kan du skriva ett inlägg där du visar hur du sminkar dig? :)
för du gör dt sjukt bra!
tack så mycket, ja absolut det ska jag göra, redan ikväll kankse ? ;)

hur gjorde du för att din statistik blev så hög? :D
Jag la in "driv" videos, döpte dom till mitt bloggnamn och sen kollar folk in din blogg, jag har uppdaterat  som fan vajre dag (men nu har det blivit sämre)

1.Vilka bloggar läser du?
2.Vill du bli en storbloggare?
3. Kan du sjunga?
Alla kända, min kusins, mina väners och självklart min egen
varför umgås du inte med emma bergkvist och amanda konrasdal längre? eller vad hände mellan er eller vad man ska säga :P
Du som vet att jag inte umgås med dom längre, antar jag känner dom, prata med dom. Jag minns faktist inte !

Vill du bli en känd bloggare?
Asså jag vet inte längre, jobbigt att gå utanför dörren och alla vet vem man är lixom

vad är meningen med ditt liv?

Leva livet, vad tänkte du på? Är det något du vill komentera mer eller?

heey! vi er to norske blogg''testere'' som du kan kalle oss.. vi går rundt i verden for å se på forskjellige blogger og sånt, for å se hvordan ungdom har det nå for tiden:) håper du vil svare oss:
1. har du silikoen i leppene eller i puppene?
Haha, jag är 13 lilla du? Alltså, nej det har jag inte ;)
2. er du poulær?
Alla älskar mig
3. ser du på deg selv som fjortiss?
Nej, man är inte fjortis för att man är blond
4. har du mange fiender og venner?
Haha nej, alla älskar mig sa jag ju, har bara vänner inga fienden
5. til sist : ser du dine egne bloggvideoer, jeg mener, man ser halve bh'en din, bare så du er klar over det!
HAHAHAHAH SER DU MITT CAREFACE?
ps: ikke ta noen av disse spørsmålene våres personlig, bare ver så vennlig å svar:D
K

FAN

  2009-09-27 / 11:26:28 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Sitter här med tårar i ögonen, tänk om man kunde spola tillbaka tiden och ångra saker man gjort. Dagens ungdommar tänker med röven idag, folk börjar röka, dricka, sola solarium, va uppkäftiga, va ute sent och så vidare. Jag ska säga såhär, jag har också vart den där lilla skitungen, jag har också solat solarium, druckit, röker och vart värsta snorungen. Men det är dags att ta tag i allting nu.

Jag har träffat en underbar kille som jag vill träffa hela tiden, men man har inte tid, jag har inte tid för mig själv, mina vänner blir sura för att jag inte har tid för dom. Jag hinner inte med skolan och så vidare.

Jag bor inte hos min mamma längre, tillslut fick jag nog. Men nu då? aa shit, allt är såå kaosat just nu. Vi hörs när jag känner för det !


09:11

  2009-09-27 / 09:11:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
God morgon, nu är lilla jag vaken, ska strax gå till bussen och åka hemmåt tänkte jag. Lilla Jonna ligger och sover brevid mig, jätte söt! Haha men jag skriver när jag kommer hem, då blir det bilder också ;) Kiss <3

/ hemlig beundrare

  2009-09-27 / 04:59:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

EMELIE ÄLSKAR BAJS! :D


<3

  2009-09-27 / 03:25:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

KLADDKAKA

  2009-09-27 / 03:22:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Vi sitter hos Elin efter en trevlig kväll med massa folk här. Mitt i natten ska vi göra en kladdkaka jag Elin, Jonna och Fredde.


KISS

  2009-09-26 / 19:49:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu drar jag och Alexandra ut, vet inte vad som händer ännu men folk ska vi träffa iallafall. Puss på er kameran är med och jag hoppas jag kan uppdatera när jag kommer hem, då kommer även svaren på frågestunden och aknske ett videoinlägg ?love u

STRESSAD.COM

  2009-09-26 / 18:18:16 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
hAR INTE VART SÅHÄR STRESSAD PÅ LÄNGE, SKA LOCKA HÅRET KLART SMINKA MIG, IN OCH ÄTA HOS KUSINERNAFASTER NU, HEM FIXA MIG KLART OCH SEN UT ! shiiiiit, vi hörs när jag kommer hem för nu ska jag springa in och äta.

Min söta kusin

<3

  2009-09-26 / 16:52:05 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Musiken på högsta volym och en varm dusch. Puss

Jag&syster


HAHA FUCKFACES

  2009-09-26 / 16:01:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Okej haha tjenatjena igen, nu är jag hemma och gud vad jag skrattar åt alla komentarer jag får. Herregud för det första ni norskar skriv på engelska så jag kan be någon översätta för jag förstår inte erat äckliga språk. Och om jag är så jävla tragisk haha SLUTA LÄS, jag överlever utan er fula ungar. Ser ut som skit hela bunten !

Ni kan fan inte ha sett så jävla många i norge asså, fyfan ! Haha hur har ni blivit uppforstrade? IP-adress och en anmälning på det där asså ;) Bye suckers

HOS ALLE

  2009-09-26 / 15:33:14 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Vi drog ut runt 8 och mötte Dahlia i centrum, sen träffade vi Viktor och massa annat folk. Sen åkte vi runt lite här och där och när alla skulle på fest i Sågen åkte jag och Johan hem och kollade på film och så somnade vi. När klockan var 3 gick vi in i min säng och la oss.Vaknade 12 och gick ner och åt frukost. Sen träffade vi Alle sen stund och så lämnade jag han vid bussen.

Nu sitter jag & Vickie hos Alle och snackar lite, men nu ska vi hemmåt och öppna presenter (vickie)


Vi drar ut !

  2009-09-25 / 19:32:23 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu drar vi ut Jag Johan Och Alexandra vi ska mötta upp Dahlia i C se får vi se vart vi ska! ses när jag kommer hem kanske puss!

2 COOL 4 YOU

  2009-09-25 / 08:37:51 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Efter skolan ska Johan med hem till mig så ska jag duscha och fixa iordning mig, vet inte om vi ska ut ikväll eller om det blir filmkväll det lär vi ju märka. Alexandra är på också så det blir myspys !

Men nu måste jag dra mig till skolan, vi hörs absolut när jag kommer hem ;) Puss


UTSLÄPPT VS TOFFS?

  2009-09-25 / 08:35:03 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Vad tycker ni ? ;)


OUTFIT

  2009-09-25 / 08:31:44 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Kom på att jag köpte en ny tröja iggår, hade helt glömt bort den :o
Gina tricot 99 :- nu !


16 jävla bast

  2009-09-25 / 07:47:02 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Grattis syster,
love you ! Förlåt för att jag inte kunde komma på din födelsedag. Men du vet varför, vi får ta någon myskväll ute på stan eller något du och jag :)


HAR SAGT DET FÖRUT

  2009-09-25 / 07:44:04 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

&säger det igen...We all love it baby, jag lever på mina bröst !


ELJOHANO

  2009-09-25 / 07:42:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Gud vad folk frågar om jag och Johan är tillsammans, Ni får vänta till frågestunden ;) Rawwwr

baby

YESTERDAY

  2009-09-25 / 07:36:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag åkte till tandläkarn runt 1 och där mötte jag Alexandra, så gick vi in dit och blablabla (seecrets) sen gick vi till centrum, köpte lite presenter till systern min och tog e latte på Sandys, åkte och träffa Johan och copany, tog det lugnt och kom hem runt 10. Jag skrev ett inlägg men efter jag skrivit det så la jag mig i sängen och snackade med lite folk. Och somnade självklart. Haha !


Eljohano <3


its cold

  2009-09-24 / 22:11:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Kom precis hem, ska ta en dusch och värma mig. See you later ! puss

SMACK

  2009-09-24 / 08:39:45 / emelie englund / 8 KOMMENTARER

Nu måste jag gå till skolan, vi hörs när jag kommer hem vilket troligen blir ikväll. Men nu har ni lite att läsa om iallafall, glöm inte frågestunden alla sötnosar, kiss and goodbye !

Vist är jag sweet idag?


FRÅGA/SVAR

  2009-09-24 / 08:37:11 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Det var någon liten filur som frågade vart den vita tubtopen kommer ifrån.
Den kommer från Gina Tricot och är egentligen en midjekjol men jag har den som top istället ;)

HEJ JAG ÄR EN FJORTIS, ehm VAR !

  2009-09-24 / 08:33:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Hej jag har skitit på mig blicken, känner ni igen den?


Kommer ihåg att jag alltid gjorde så förut, putade med läpparna, armar hit&dit, ruffsa håret, och fan vet jag. Den här bilden får mig att tänka tillbaka på tiderna då man va fjortis. Jag tar inte åt mig nu när folk kallar mig fjortis för då vet folk inte hur jag såg ut förut. Ska leta upp massa bilder och visa er så ni får se hur jag förändrats.

Jag tycker att för att ma är blond är man inte fjortis, det sägs att fjortisar söker uppmärksamhet? Blondiner behöver inte söka uppmärksamhet, det får dom ändå ;) Grrr...


SVAR PÅ TAL

  2009-09-24 / 08:16:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARERLåt mig rätta till ett par saker !


sv: för det första, du döper dig själv till "snyggast" står du inte för vad du heter? Och mitt smink, älskling bry dig om dig själv istället jag gör precis som jag vill. Mina tuttar värkar du va jävligt intresserad av, och du är en tjej, haha lebbvarning? P u s h - u p  heter det ju btw (det märks att du är 14) och ja jag har Bar med inlägg i, vem har inte det lixom? Alla tjejer med en vadd eller liknande har push-up. 33? hallå jag är 13 än så länge gumman. VAAAA omg har du större bröst än mig? Omg jag tar mitt liv, jag måste... shit jag har inte störst bröst längre :'(  (omg)


JAG HAR EN LITEN FRÅGA

  2009-09-24 / 08:09:18 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

Kikade igenom alla mina komentarer och såg att det va en jäääääädrans massa Norska människor som skrivit, haha en del tycker jag är bimbo (tar det som e komplimang) och andra tycker jag är skit fin. Norska människor alltså ... * Suck* Men iallafall frågan är:


Älsklingen lilla, falsk? höh why? jag menar... jag är fan äkta rakt igenom förutom mitt hår som är blonderat. Jag är blond egentligen men inte så ljus. Och resten av det du skrev, vad betyder det? Jävla idiot lär dig svenska för fan!

yeeees jag är känd i Norge, tjihooo !!!

Svenska tack

OUTFIT

  2009-09-24 / 07:54:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Svarta jeans: Gina Tricot
Vit tubtopp: Cubus


-

  2009-09-24 / 07:11:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Det man inte vet, lider man inte av ...


HIGH VOLYM

  2009-09-24 / 07:06:15 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag börja fixa mig inför skolan,  slutar 4 men jag ska till tandläkarn 14.00 och kommer antagligen inte hinna tillbaka så jag möter upp Alexandra&Nicole och hittar på något?

Vet inte vad jag kör på för kläder idag känner att jag behöver någonting nytt, men jag vet inte vad? Jag fyller ju år snart, hoppas på mycket fina saker då :) Men nu ska jag börja fixa mig, vi hörs snart babes <3

CHILLDAG

  2009-09-24 / 06:56:15 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Träffade jag Johan&Alle vid min skola, så satt vi på i V-malm ett tag och sen mötte vi upp Elin i S-malm och knata upp till Handen där vi satte oss på Sandys och snacka en jävla massa, haha! Elin lämnade oss och åkte hem, vi åkte till Vendelsömalm igen och satt där ett tag köpte med oss chips&dipp och gick hem till mig och kolla på Idol och Greys anathomy (?) Runt halv 12 åkte dom hemmåt :)


OUTFIT

  2009-09-24 / 00:01:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

IDOL NU

  2009-09-23 / 20:20:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Heeeej alla sötnosar, kom precis hem med Alle&Johan, vi har köpt med oss chips&dipp och tänkte kolla på lite TV och bara mysa galet. Vi hörs senare. Love yah <3

Sexiiii

TRÖTT

  2009-09-23 / 07:27:08 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Har brottom till skolan, ska ta blodprover nu på morgonen. Ha en skön dag ! Love you

SOV SÖTT

  2009-09-23 / 00:03:53 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Usch jag är helt slut, tror jag ska gå och lägga mig, vakna upp imorgon och vara happy. Har lite planer för morgon dagen men dom får ni höra imorgon för nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite ;) Kiss and goodbye !

Jag vill hinna locka mitt hår imorgon !!

BTW

  2009-09-22 / 23:46:46 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Så bytte jag outfit imorse !

MYS DAG

  2009-09-22 / 23:34:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjänare, jag kom precis hem från att lämnat Johan vid bussen. Jag mötte han vid bussen då satt vi där och väntade på att Alle skulle komma, så va vi ute en stund, sen gick vi hem till mig, kolla lite på datan, gick ner och käkade och sen ut och träffa Alle igen. Vi skulle egentligen hemmåt runt 8 för att kolla på Idol men deet hann vi ju inte så när vi kom hem la vi oss i sängen och lyssna på musik.


DONT MISS ME

  2009-09-22 / 16:09:08 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Nu ska jag gå och möta Johan, vi hörs antagligen senare ikväll när jag vart lite social. Kiss and goodbye :)

I'M HAPPY TODAY

  2009-09-22 / 15:49:59 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Tjenixen, nu är jag hemma. Johan är påväg hitåt och ska mysa lite med mig, sen ska vi möta Alle som mår sisådär !

Dåligt uppdaterat

  2009-09-22 / 07:29:30 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Bloggen har inte uppdaterats lika mycket u på sistonde, det ska bli bättre i promise. Tänkte börja med lite "viste du att...? hiss/diss, och lite nya grejer" Det kommer bli mycket bättre.

Eftersom unika besökarna låg på 919 igår så fick jag vääärsta dåliga samvetet att jag inte uppdaterat. Men som sagt, alla ni nya jag ska verkligen uppdatera ;)

*blink*

OUTFIT

  2009-09-22 / 07:25:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

ska sätta på mig lite smycken också !

FRÅGA VAD DU VILL

  2009-09-21 / 23:45:39 / emelie englund / 32 KOMMENTARER

sov gott

  2009-09-21 / 23:45:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nej jag funderar på att gå&lägga mig, sova och vakna pigg som sata imorgon och kanske tillochmed hinna locka förlängningen? Who know? Haha men mer uppdatering blir det förhopppningsvid imorgo då jag ska träffa Elin Torsler och träna lite med henne, bara ta hand om oss själva och ut och motionera har vi tänkt oss.

Aja vi hörs mer imrogon, dålig uppdatering men jag har no time just nu ! puss

...

  2009-09-21 / 23:20:03 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


I can fucking knock you down with mt blold hair, sexy boobs, big lips and famous charm so take your proud ad kiss my toes !


SHOWER

  2009-09-21 / 22:52:45 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir fööör sent ! Kiss and goodbye så länge :)


HELLOU

  2009-09-21 / 22:48:19 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjääänare, nu är jag hemma efter en lååång kväll. Jag är sjukt trött just nu. Skolan gick segt, hade prov sen 2 timmars matte och massa annat. Vid 4 kom Johan till skolan så satt jag och tog det lugnt sen åkte vi hem till mig, satt och kollade på tv&så vidare. Sen mötte vi Alle och gick till konsum, satt där på en bänk och tog det lugnt, pratade om allting. Så mötte vi Elin Torsler och några i v-malm, satt där ett tag, tog fraväl av Johan sen gick vi hemmåt.

OUTFIT

  2009-09-21 / 07:32:18 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Efter skolan vet jag inte vad som händer, men jag ska inte hem iallafall, det kommer nog bli en kaos dag. Jag har en hel del att utföra idag. Aja vi får se & vi kommer höras senare ikväll ! Puss ha en bra dag


MYCKET NI INTE VET - nu gör ni

  2009-09-21 / 07:04:09 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Ingenting som jag skulle gjort igår blev gjort. Jag har bara pratat med mina vänner, pratat om det som behövdes. Mina problem växer, både inne&utanpå. Jag känner mig inte trygg här längre. Hos dig är jag osäker, rädd för vad som kommer sägas och jag förändras även där. Mitt sanna jag är som bortblåst för du gör som du gör. Du kan inte bete dig såhär längre för jag klarar inte av det. Jag kommer känna mig så liten, rädd och ensam snart om du fortsätter. Mitt liv är kaos just nu, inte allt men det mesta.

Min mamma&jag bråkar hela tiden och det började då hon och pappa kom på första gången att jag rökte. Jag ljög och sa att jag bara testat, och ja det va en myt. Jag fick knappt några straff för det och jag fortsatte ju såklart. Andra gången dom kom på mig det va då min mamma tog bort min blogg, hon tyckte att det blev för mycket, hon tog allt jag tyckte va roligt. Tror ni det hjälpte? Nej självklart inte, allt blev annorlunda hos henne så jag kände att jag orkar inte mer, jag mår inte bra här så jag flyttade till min pappa. Under hela sommarlovet har vi fått en bättre relation, vi har kommit varandra mycket närmare och det är så jävla skönt tycker jag för min pappa tänker alltid tillbaka på hur det var för honom när han va liten, samma med min lossasmamma det va bara 10 år sen hon va som jag.

Mina vänner, jag försöker hinna med er alla, men jag måste hinna med mig själv först. Jag kan inte gå efter allas villkor. Jag är jag och den som inte accepterar mig kan  dra, Jag vet vilka vänner jag har som jag verkligen litar på och dom vet vilka dom är. Alltid är det någon jag bråkar med, blir jag sams med den ena bråkar jag med den andra, tredje & fjärde och det är jobbigt. En dag bestämde jag mig för att Nej nu ska jag fan skärpa mig, jag ska va den vännen alla vill ha och ställa upp för alla jag känner är värda att ställas upp för. Jag blev vän med dom jag bråkade med och det va bra ett tag tils jag märkte att det ska inte behöva vara såhär. JAG ska inte behöva vara den snälla som alla kan få trampa på. Någon liten vän svek mig hit&dit och tillslut sa jag till mig själv&mina vänner: Nej nu ska jag sluta bråka, jag ska bli en bättre person, jag ska inte bli sur för mista lilla, något missförstånd som kommer upp så kollar man om det är så eller om det är rykten. Och nu har jag bara fått bra komplimanger av allt folk runt omkring mig, jag vågar stå upp för mig själv och det är viktigt, jag vågar säga till mina föräldrar att jag fortfarande röker, att jag ska på fest, att jag sitter åt helvete hemifrån. Man ska göra det för man kommer mycket längre på det.

Skolan, Går bokstavligen åt helvete, behövs egentligen inte sägas så mycket mer. Jag måste gå och kolla vad fan det är för fel på mig för det är inte kul att gå in på en lektion och så fortf man öppnar böckerna säga: jag fattar intenting, jag kommer iyr fatta, gud vad svårt, osv. Det är så på varje lektion, allt har blviit så jädrans mycket värre.

Min magkatarr kommer tillbaka pågrund av alla problem männikor ger mig&jag själv såklart.

Det man måste göra är väl ta det lugnt, inte stressa&leva i nuet? Man lever ju trots allt bara en gång... Tänk på det


WHERE DO YOU GO

  2009-09-20 / 23:04:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

when you are lonely ?


MUPPAR

  2009-09-20 / 20:36:27 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


ORKAR INTE

  2009-09-20 / 20:22:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Usch nu är jag trött på att plugga. Min bästa syster hjälpte mig med matten och sen kom Zacke. Medans jag pluggat har jag självklart ätit chips, det är en självklarhet för mig.

Ska ta mig lite glass och läsa NO:n tänkte jag sen efter det hoppar jag in i duschen, ta fram kläder till imorgon och kanske locka håret? Ska försöka hinna. Men nu ska jag köra igång, puss

PLUGGTIME

  2009-09-20 / 17:48:59 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Suck, men jag har prov imorgon och har svårt för Fysik så jag ska göra mitt bästa. Vi hörs absolut efter det, ska köra VÄRSTA racet med inlägg så kika in senare ;)

OUTFIT

  2009-09-20 / 17:40:39 / emelie englund / 1 KOMMENTARERGina tricot !


KÄNNER NI IGEN MIG?

  2009-09-20 / 17:29:02 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Jag är jävligt taggad på att bli brunett alltså ...


BILDER FRÅN HELGEN

  2009-09-20 / 17:15:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

I fredags

Emma idag

Jag&Alle i fredags

Alle igår på VegaBaren

OH GRR

  2009-09-20 / 15:19:16 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Allt om gårdagen kommer när jag har tid. Nu är jag hos mamma och firar lillebror som fllde 3 år i fredags. Sen ska jag tärffa Torsler en snabbis och sen hem och pugga, tror inte det kommer lbi så mycket uppdatering idg förnst jag har pluggat klart.

Men nu ska vi hemmåt, kiss and goodbye !

Slumpade bild.

Ha en bra kväll

  2009-09-19 / 17:02:54 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Ni skulle fått ett videoinlägg att titta på, men det tar sån jäkla tid. Det får komma en annan dag eller någonting ! Puss

PARTY PARTY PEOPLE

  2009-09-19 / 17:01:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska vi till Vegabaren och äta, sen vidare på fest. Kommer troligen inte uppdatera mer idag om det inte blir ikväll ! Men let's go vi är taggade till 100. Är ni ? ;)

Puss från oss !

MINNS NI?

  2009-09-19 / 15:57:04 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Favorit i Repris. Men jag har märkt att jag inte är ensam om att kunna göra såhär...

Ersänn att ni testat framför spegeln nu (a)


OUTFIT

  2009-09-19 / 15:46:33 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu är vi hyffsat klara. Vet inte vad vi ska göra, men antagligen fixa lite här hemma och dunka musik.


Lockat hår, tights, tubtopp, "jacka" och sotade ögon. Sweet !


JAG SKA VASKA MIG, mohaha

  2009-09-19 / 12:15:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu har vi ätit frukost och tänkte hoppa in i duschen. Tiaooo

WHIT YOU

  2009-09-19 / 10:09:46 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Jag älskar dig för precis den du är. Jag kan ibland bete mig som din mamma men gumman det gör jag för att jag bryr mig. Jag har gått igenom mycket och det har även du. Du vet att jag alltid sett upp på dig, du har vart min förebild under några år och nu har jag lärt mig. Folk säger att jag är precis som du & det tar jag som en komplimang. Jag kanske inte är lika söt, kanske inte har lika vackert léende men personligen. Vi  får ofta höra att vi är bitchiga / "malliga". Yeah jag kan hålla med dom, för det är vi. Men vi har våra bra sidor också !

Bitchig
= R E S P E K T

Jag vill säga tack för alla gånger du ställt upp för mig, alla gånger du lämnat någon för att jag ska ha en famn att gråta i. När jag är ledsen kommer du innan jag ens blinkat. Jag är så jävla lycklig ! Har jag dig så känns allting bra, goda råd, komplimanger & allt som gör en glad.

Jag älskar dig Alexandra Ignell ! www.smilies.blogg.se


BUHU

  2009-09-19 / 09:59:54 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag tappade mitt lock igår någonstans på festen eller ute, jag märkte inte när jag tappade det -.-
 Såååå typiskt mig !


NYVAKEN, härligt !

  2009-09-19 / 09:42:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Ni ser en sliten emelie på bilden, gårdagens smink, uppsatt hår i en toffs, ingen BH och nyvaken.


Igår mina vänner, jag och alle fixade oss för att dra ut. Då åkte vi till centrum och mötte lite folk. Sen åkte vi hem till Robin där det blev lite fest, vi var väll runt 20-30 pers från&tillbaka? Där stog vi och dansade och sjöng. Kul va det ! Runt halv 1 drog vi hem till Alle snodde med oss halva skafferiet och satt inne på hennes rum och kollade TV. Vindruvor, godis, läsk, och två olika chips satt vi och mumsade på :)

Imorse vaknade jag klockan sex av att jag låg tvärs över sängen med kläder och allting på. Haha typiskt mig? Jag känner verkligen inte när jag kommer somna, det är stört :o? Så la vi oss till rätta och somnade om i 3 timmar. Jag vaknade av att det är någonting som låter utanför och kan inte somna om så jag satte mig här vid datan och satte på lugn musik för att alle ska kunna somna om !


FIXXXXX

  2009-09-18 / 18:47:13 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu är vi hemma hos mig och fixar oss, det blir troligen utgång !

Everybody love my boobies :o ?

17:00

  2009-09-18 / 17:00:02 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Tjenare, nu är jag hos alle ! Efter skolan skulle jag tagit blodprover men det blev inte så för labbet va stängt idag så jag ska dit nästa vecka. Då skjussade pappa upp mig till centrum där jag mötte Elin och lånade ut ett par klackskor hon ska låna. Sen kom Alexandra så satt vioch snacka lite, jag köpte mina älskade uggs och så gick vi runt lite.

Alle har precis duschat och vi ska ta halv 6 bussen hemmåt så vi kan fixa oss och dra ut ikväll. Vet inte vad vi ska göra exakt men det visar sig, vi hörs när jag är hemmma. Puiss

Snyggosar, kollla mina tänder, mohaha !

MALLE&JAG

  2009-09-18 / 07:30:43 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu drar vi till skolan ! Tiaooooo

OUTFIT

  2009-09-18 / 07:13:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARERSov gott / tidig kväll

  2009-09-17 / 23:18:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu har jag gjort det jag skulle. Håller på att måla naglarna nu också. Har verklgie ingen blogglust just nu. Ska måla klart naglarna, läsa igenom allting igen, snacka lite med folk på msn och sen gå och lägga mig. Uppdaterar imorgon ! Puss

BAD&PLUGG I ETT

  2009-09-17 / 20:58:13 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nej nu funtar jag på att skita i allting, tappa upp ett bad, äta pepparkakor, dricka Cola och sätta på engelska skivan som läser upp glosorna till imorgon. Men först ska jag se klart på Idol. Måste plugga efter så vi hörs väl där någon gång ! Kisses


NI MISSAR VÄL INTE?

  2009-09-17 / 20:15:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Ändrade planer, jag och pappa ska sitta och kolla på Idol ta något gott att äta och dricka cola. Pluggandet får göras sen. Puss


JAG ÄR VÄRDELÖS

  2009-09-17 / 20:13:04 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Egentligen borde jag inte sitta här, jag borde sitta med näsan i böckerna och plugga. Har fasiken prov på måndag och kan inte ett piss & om jag känner mig själv så kommer jag knappast plugga någonting. Så jag ska sätta igång nu. Skriva sammafattning, trycka in det i huvet! Eller iallafall försöka, förstår inte vad det är som är så svårt. Vad det är som får mig att inte förstå. Tänker jag på annat? Ja mina tankar flödar iväg, jag är aldrig koncentrerad på lektionerna förutom när jag sitter och jobbar självständigt med musik i öronen !


VIDEOINLÄGG

  2009-09-17 / 19:38:42 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Lägg märke till min vackra svala. Självklart hörs jag mest ;)

barnvakt

  2009-09-17 / 19:06:24 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Hon somnade men vaknade när jag la ner henne i sängen. Gud vad irriterad jag är just nu, det känns som att jag kan slå sönder någonting ! Jävla unge.

(men du vet att jag älskar dig, alla gånger förutom när du ska sova)


@elins place

  2009-09-17 / 16:28:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Sitter hemma hos Elin och myser. Vet inte vad jag ska göra nu men jag har inte lust att träffa någon när jag ser ut såhär så jag tror jag drar hemmåt snart. Måste plugga lite till provet vi har på måndag. Vi hörs när jag är hemma !

Jag för länge länge sen!


DJURGÅRDEN

  2009-09-17 / 07:26:07 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


- Jag är Djurgårdare ..

Jag har vart det i hela mitt liv tror jag, mina föräldrar och storasyster är Hammarbyare men jag har alltid (så långt jag kan minnas) vart Djurgårdare. Förutom när jag va tillsammans med Fabian, haha då fick jag blir Aik:are (det låter som 3 år&det var jag också) haha nej men jag va väll runt 9-10 års åldern. Man va ju tvungen att tycka som pojkvännen ;) Tills jag fick honom att gå över till DIF, yeah !

Har btw bara gått på några enstaka fotbolls/hockey matcher. Har inte sett en ända match på TV, jag vet inte ens vart på listan dom ligger eller vad någon spelare i laget heter. Men jag är Djurgårdare ändå (a)


OUTFIT

  2009-09-17 / 07:20:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

jeans: Cheep Monday
linne: Gina Tricot
rosa topp: Gina Tricot

IM TIRED

  2009-09-17 / 07:13:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon, somnade självklart med datan i knät igår och vaknade av ett jävla duns då det va min data som ramlade ner på golvet -.- Gud jag får sluta ta med mig datan till sängen eller så går jag bara och lägger mig när jag känner mig trött? Lite enklare, lite bättre !

Var jätte seg imorse så jag har bara satt på mig jeans ett linne och en söt liten kofta/tröja eller vad man nu ska kalla det, kände inte så mycket för att va snygg idag, hårförlängningen blir home today. Som jag sa igår, jag går till fyra idag, efter skolan vet jag inte om jag ska till stan sen, men det lär både ni&jag märka :)

orättvist

  2009-09-16 / 23:47:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nej jag är jätte trött idag, kände att jag låg kvar i sängen alldeles för länge imorse. Låg i 1 timme och bara njöt ! Tänk om man kunde göra så varje morgon. Nej självklart inte, utan imorgon börjar vi kvart över 8, vi börjar dagen med hemkunskap vilket är rätt najs, sen har vi bara långa och tråkiga lektioner till klockan 4. Jätte kul !


NU

  2009-09-16 / 22:37:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

FRÅN IDAG:

  2009-09-16 / 22:37:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Min urusla mobilkamera -.-

Haha sorry

  2009-09-16 / 20:55:45 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Jag kom hem - jag drar ut !

Måste möta Elin en stund, hon kommer till busshållsplatsen nära mig. Är inte borta länge. Puss

Love you darling

BLÄÄÄ

  2009-09-16 / 20:53:13 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Neeej ! jag vill inte ha vinter, jag vill inte frysa, jag vill inte bli mulad, jag vill inte bli förkyld, jag vill inte se vitt på träden, jag vill ha sommar året om !

Men jag har saknat att ha min Goose ! yammi...


HERRE MIN GUD

  2009-09-16 / 20:49:52 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Heeeej, nu är jag hemma igen, gud jag har inte bloggat på hela dagen :o I gotta take my life !

Aja jag är hemma nu, har vart i centurm ätit lunch med Elin Hultman, träffat massa folk där, Alle blandannat, sen åkte jag hem, delade ut reklam skit som gick åt helvete, ska sluta på skiten. Sen har vi vart ute, vagnen till reklamen gick sönder, det tog fucking 3 timmar. och ÅÅÅÅH vad sur jag är ! Aja får iallafall min lön snart.

Jag& fialotta !

IM BUSY

  2009-09-16 / 17:26:18 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Tjenare sötnosar, jag är hemma. Ska blogga jätte mcyekt när jag kommer hem. Vi har visning så jag och syster ska ut och jobba. Puss vi hörs sen med massa uppdatering ! puss

DET GÅR INTE

  2009-09-16 / 00:12:40 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Ställ frågan till dig själv... Vad fick du fram för tankar?


FRÅGOR/SVAR

  2009-09-16 / 00:09:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
postat av: Sara
Jag hann inte fråga något i din frågestund så jag gör det nu istället. Jag vill fråga dig lite saker.
1. vrf la du ner din förra blogg? hade det någonting med din mamma att göra?
2. har det hänt något mellan dig och din mamma?
3. har du pojkvän?
4. hur lång är du?
5. varför började du blogga? :)
6. är du känd? ligger du med på topplistan?
hoppas verkligen att du svarar på dom frågorna, skulle vara jätte kul :) puss på dej <3

sv: Hej sara förlåt, jag såg inte förnst nu att du skrivit några frågor här !
1. Min mamma fick nog, jag gjorde dumheter (haha) och då sa hon till mig att hon skulle ta bort min blogg, jag kunde inte göra annat än säga lösenordet lixom.
2. Ja det har hänt en hel del, jag bodde inte där på flera flera veckor pga flera skäl
3. A seecret
4. Jag vet inte exakt, men runt 160 plus / minus
5. För jag ville ha någonstans att skriva av mig, att dela av mitt liv och det verkade som en rolig grej.
6. haha nej det kan jaginte påstå ;)
Puss puss

OUR THING

  2009-09-15 / 23:09:05 / emelie englund / 6 KOMMENTARER
När alla tjejer är samlade, vid tjejmiddag eller vad som helst. Då äre FIREPOWER !


Det har lixom blivit våran sak :)

MINA VACKRA VÄNNER

  2009-09-15 / 22:58:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
+ alla andra såklart !

GROPEN

  2009-09-15 / 22:12:56 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Tjenare sötnosar, jag är hemma nu. Känns som att det alltid börjar så... men jag går ut och in hela tiden, kankse ska sluta med det, ni lär ju märka att jag är hemma (a)

Aja, ingenting blev som det skulle känns det som, jag skulle träffat Elin Torsler men jag ringde, jag smsade, jag åkte hem till henne, jag plingade på hennes dörr. INGET SVAR ! Vad gör man? Jag desperat satte mig med mobilen smsade massa folk som kunde träffa mig och självklart kom räddaren i nöden Bella. Vi behövde snacka lite eller rättare sagt hon, allt löser sig gumman ! Sen satte vi oss i Vendelsö och snackade, det va massa folk där vi va med och sådär.Tillslut får jag ett sms av elin att hon somnat så min lilla prinsessa och hennes prins kom och joinade oss. Runt 9 tog jag bussen hemmåt.

Mitt rum nästan ekar, haha har taigt bort så mycket grejer nu när vi haft visning. Gud så skönt det ska bli att flytta, att få helt nytt, att byta place, efter 14 år på samma ställe tröttnar man. Men det är ändå nära till allt, och alla. Vega, ooh i like it ;)

I love you my babyboooo

´bye

  2009-09-15 / 16:53:34 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
nu drar jag ut

DOM SKA BLI MINA

  2009-09-15 / 16:31:58 / emelie englund / 7 KOMMENTARER

&Paulinas, hihihi !

EMELIE TIPSAR

  2009-09-15 / 16:21:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


FIZZY .


Luktar sjukt gott, kan användas som parfum till&med. Finns en parfum i märket "FIZZY" också och den luktar fräscht, lite annorlunda och håller länge. Tar den efter varje gång jag duschat, yammi !


JAG MÅSTE ÄTA HELA TIDEN

  2009-09-15 / 16:09:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Im home bitches. Är jätte trött, har inga bilder att bjuda på och ska börja plugga lite för att sen dra ut en stund. Träffa Elin, sen kommer Elin nummer 2 hit och ska hjälpa mig med reklamen som ska ut idag, sen slutar jag på den där skiten -.- Inga stora summor men vääärsta arbetet. Det är verkligen inte värd det tycker jag !

Juste läkarbesöket gick väldigt bra, nu vet jag vad jag får äta&inte. Och vad jag ska göra när jag får ont och så vidare. Ska även ta massa prover och skit för det här nu blandannat i armväcket,har gjort det förut och blev helt svimfärdig. Huvudet snurrar som satan eftersom man tömmer på blodet. Aja nu ska jag ut en stund tror jag ! Puss

Har ni hört det här förut, EMELIE HAR BILDBRIST !! shit trodde adlrig jag skulle säga det :o

AJ MIN MAGE

  2009-09-15 / 07:21:29 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
God morgon !

Jag är redo för skolan, men har absolut ingen lust (såklart) Imorse när jag kollade ut genom förnstret va det värsta dimman, då somnade jag om en stund tills klockan ringde igen. Idag har vi spanska, SO, lunch, Svenska och sen Matte. slutar kvart i 3. Men klockan halv 12 ska jag åka till läkarn och prata om min mage. Har vääärsta magvärken nu, måste ta min medicin, fixa allt inför skolan och sen gå till bussen. Ha en bra dag

This is how i look, jeansleggings, svart linne, grå kofta och en vit halsduk !

ZzZZzZZzz

  2009-09-15 / 00:52:59 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu ska jag gå och lägga mig, läsa spanskan sen kommer jag sova som en stock. Ska försöka få igång allting här på bloggen igen, som hiss&diss, viste du att, frågestudner och veckans blogg. Det kommer bli asa bra ;) Nej men nu ska jag sova. Kiss and goodbye !

FÖDELSEDAG

  2009-09-15 / 00:49:18 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Ni har väl inte glömt att jg fyller år snart? 14 bast, känns rätt najs alltså. 5:e oktober blir jag storflicka glöm inte bort det, skriv upp det i mobilen, almanackan eller vad som helst för det får i bara inte glömma.

Önskelistan är så svår i år, pappa & mamma ka inte köpa så mycket  kläder, det blir bara fel då, då vad ska man önska sig lixom?

Skulle absolut inte sitta fel !

2007

  2009-09-15 / 00:34:30 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Ni som säger att jag är fjortis, take a look before you say something !

KLAGA INTE

  2009-09-15 / 00:00:30 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Efter det här inlägget ska ni fan inte klaga på att ni aldirg får se mig lée, jag har ett komplex över mina tänder därför ler jag aldrig med öppen käft på bilder, hällre putar jag med läpparna. Ville bara att ni skulle ha det klart för er, det kommer inte många bilder till, så njut.I smile but im just faking :)

DET VAR DÅ DET

  2009-09-14 / 23:18:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Om jag kunde skulle jag vilja blåsa bort alla problem och leva livet. Precis som det var för flera år sedan, inga problem, allt flöt på, skolan gick bra, man hade 10 killar samtidigt, en vän man verklgen litade på, och ingen stress. Vad är det här ?

HJÄLP MIG

  2009-09-14 / 22:34:14 / emelie englund / 17 KOMMENTARER

Fördelar:  Snyggt, Man behöver inte använda lika mycket smink för håret är så ljust att man ser brun ut, Blondt är mer "jag".

Nackdelar: Jag får mörkutväxt, i vinter ser håret gult ut eftersom snön är så vit, det syns mer om det är slitet, men blir lättare tolkad som fjortis.


Fördelar: Man ser äldre ut, Ser friskare & mer vårdat ut, förlängningen syns inte lika mycket.

Nackdelar: Jag får blond utväxt.

Vad tycker ni? Till Höstlovet kanske man ska bli brunett igen ?


I remember ...

  2009-09-14 / 22:02:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


I remember the times we spend together
On those drives
We had a million questions
All about our lives
And when we got to New York
Everything felt right
I wish you were here with me
Tonight

I remember the days we spend together
Were not enough
And it used to feel like dream
Except we always woke up
Never thought not having you here now
Would hurt so much

Tonight I'm falling and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight


I remember the time you told me
About when you were eight
And all those things you said that night
That just couldn't wait

I remember the car you were last seating
And the games we would play
All the times we spilled our coffees
And stayed out way too late

I remember the time you sat and told me
About your Jesus
And how not to look back
Even if no one believes us
When it hurts so bad
Sometimes not having you here
I say

Tonight I'm falling and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight

I say
Tonight I'm falling and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you I can just look up
And know the stars are
Holding you, holding you, holding you
Tonight


Girltalk

  2009-09-14 / 21:56:59 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Förlåt, men efte rjag käkat drog jag ut och mötte Elin&Bella en stund. Ska se till att sno bilderna Bellplutt tog så ni har lite nytt att se ;) Btw så spelade både Elin&Bella in när jag sjöng och lekte med elden, hhaha va rätt rädd att pissa på mig faktist, eller är det inte så man säger ? "Lek inte med elden då kommer du kissa på dig" haha aja skitsamma. Måstes egentligen plugga men ska skriva massa nödiga inlägg nu, har rätt dåligt samvete för att jag inte uppdaterat någotign på hela dagen nästan :O See you soon again <3


idag är jag kock

  2009-09-14 / 19:12:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tjenare sötnosar. Efter skolan gick jag hem till Elin där Dutten också va, så satt vi och snacka. Sen åkte jag och Dutten till Brandbergen och köpte choklad. Sen hemmåt !

Nu står jag och gör mat till hela familjen, vääääärsta lyxmiddan ! (köttbullar&mackaroner) Men vi hörs senare ikväll. Puss & Kramis

after school

  2009-09-14 / 08:19:59 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Idag börjar mitt nya liv, gud vad jag älskar det ! Jag och E.T kör om på nytt. Ska självklart träffa henne efte rjag slutat och den tredje, TRION ! Vi kommer väl antagligen sätta oss på ett fik, snacka och dricka latte, det är som vanligt ;)

Har brottom att sätta i förlängningen, puss

OUTFIT

  2009-09-14 / 08:17:36 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hittar inte kameran, världens dåligaste webb har man också !

Tunika och tights, simpelt !


Hej du är gay

  2009-09-14 / 07:53:24 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

+ printa bilder från mina videos, OMG !

YAMMI

  2009-09-14 / 00:20:01 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag & Elin idag, bild tagen från bellas blogg :)

Nej nu ska jag ta mig en tupplur, vaknar upp imorgon och ta en dusch, börjar 9 men slutar dock 4. Förlåt för dålig uppdatering här på kvällen, men jag har varit irriterad som satan ! Sov gott

emelie is in tha house

  2009-09-13 / 22:45:59 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Kom precis in från att träffat Elin och snackat lite med henne, det behövdes. Sen kom Bella dit också så satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Så skönt att prata ut ibland !

ALLT FÖR DIG

  2009-09-13 / 19:06:06 / emelie englund / 6 KOMMENTARER
Har precis ätit grillat med familjen, satt på mig myströja och fick sms från min älskling att jag ska möta henne för att prata, självklart gör jag det. Så jag dar ut, kommer hem om någon timme eller någonting !

VÅRAT NEW LIFE

  2009-09-13 / 15:48:44 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har vi varit en snabbis på Konsum, Elin lekte nyttig och köpte vindruvor medans jag köpte godis (hihi) Vi har suttit och planerat och kommit överens om vårat nya liv. Det står skrivet i almanackan och det ska bannemej hållas nu. Vad som står kanske ni får vet sen, om jag är snäll (a) Eller då kanske alla börja sitt nya liv som oss? Då blir det inte "våran grej".  Aja haha !

Min buss går om 10 minuter ses sen <3

PLUGGTIME

  2009-09-13 / 14:26:32 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nuär vi hemma hos Elin, pluggat har vi gjort och sjungit Magnus Uggla och Tomas Ledin. Nu ska vi till Konsum och köpa massa gott. Puss

Sötnos

OUTFIT

  2009-09-13 / 12:33:08 / emelie englund / 0 KOMMENTARERNu drar jag till Elin, vi hörs senare !


RESTEN AV SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

  2009-09-13 / 12:09:54 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Postat av: skalman
Vad har du för BH storlek?
sv: fortfarande 75 C -.-
Postat av: E
Vilket gymnasium vill du börja i sen, och vilken inriktning osv?
sv: jag har ingen aning faktist, är rätt sugen på någonting kul, som fotograflinje eller frisör? Jag vet ingeting just nu, men i stan vill jag gå, eller iallafall utanför Haninge !
Postat av:
hur gammal var du nar du hade din första pojkvän?
sv: Jag gick nor på dagis, haha nej men mitt första seriösa va vid 9 års åldern, eller mindre
Postat av: m
kan du visa i ett videoinlägg hur du sminkar dig?
sv: jag och videoinlägg går inte ihop, haha men vist det kan jag väl göra när jag känner för det ;)
Postat av: regina
sålde du någonsin din dator och köpte en minidata ?
sv: haha nej tyvärr, det blev fel med pengarna, helt knas så jag behöver min data jag har nu

Postat av: paulina
Vilken är din favoritfärg? :)
sv: hmm... rosa, svart, vitt och brunt ! Kan inte bestämma mig för en

Postat av: Rolkan
du är galet fin!
sv: tackar man tackar :)
 
Postat av:
hur / vad äter du för att få så fin kropp :)?
sv: för det första tack :) för det andra, haha vad jag äter? äter inte speciellt ofta, är aldrig hungrig, tränar gör jag inte heller, så jag vet ej fan :o
Postat av:
oskuld?
sv: nyfiken ?
Postat av:
Hur gammal är du?
sv: Jag är 13, fyller 14 i oktober
Postat av:
favoritblogg? :)
sv: har ingen dirket favorit, förutom min egen såklart ;)
Postat av: lovisa
1. får du idol bilder ofta?
2. hur skulle du beskriva dej själv med 3 ord?
sv: nja jag har fått några stycken men har glömt bort att lägga in dom
omtänksam, envis, dåligförlorare
Postat av:
vilken stad bor du i?
är du oskuld?
vem är din största idol?
tycker du själv att du är snygg?
sv: Stockholm i mitt hjärta
Skit i det du ?
Jag ser bara upp till mig själv, ingen annan !
JAAAAA, as läcker ;)
Postat av:
hur många har du runkat? :)
sv: Gud va nyfikna folk va, VADÅDÅ ?
Postat av: johanna<3
hur kan du vara så himla söööt? jag älskar värkligen din blogg<333
sv: Åhh tack så mycket, haha (a) puss


OUTFIT

  2009-09-13 / 11:04:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


STÄDTANT

  2009-09-13 / 10:43:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Rjingeling, kom hem för 40 minuter sen. Vi ska storstäda hela huset igen för visning idag klockan tre då jag blir "utslängd" från huset (haha) Vi får självklart inte vara här och stå som fån när det kommer folk och ska kolla på huset. Så jag åker till älsklingen Elin.

Imorse vaknade jag av mig själv klockan halv 8 och min klockan va ställd på 9. Så jag la mig lite skönare i den lilla soffan vi somnat i både jag och Elin. Sen när min klockan ringde gick jag upp plockade ihop mina saker, skrev en lapp till Elin och sen gick jag. Precis när jag kollat på busstabellen kommer bussen, så jädrans timat ;)

Nej nu ska jag plocka bort alla mina smink-saker och skit som står framme. Vi hörs sen <3

MYSPYS

  2009-09-13 / 01:27:33 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu sitter jag hos Elin min älskling med tända ljus, tée och vi har precis ätit en nattmacka. Kvällen har varit rätt chill, först va jag hos lossasppappa som hade en liten fest. Sen gick jag till Elin så träffade vi lite folk och va hemma tidigt med Lucas & hans kompisar.

Nu ska vi mysa galet, snacka massa girltalk och dricka tée. Kolla på 50firstdates. Vi hörs imorgon, Puss och sov gott !

OUTFIT

  2009-09-12 / 16:58:34 / emelie englund / 1 KOMMENTARERVi hörs ikväll, sent antagligen !


Lets fixa mig

  2009-09-12 / 15:13:14 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nej nu ska jag börja fixa mig, sen dra mig vidare till mamma där det  är 40-års fest för lossaspappan. Det kommer massa folk och sådär. Sen drar jag antagligen ut och träffar en kompis. Vi hörs later bitches <3


Me like

  2009-09-12 / 15:03:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Säg Helloooou to hösten !

- Stora halsdukar
- Kyla
- Uggs
- Vantar
- Mörkare
- Stövlar
- Knästrumpor
- Pälls
- Stickat


ACCEPTERA - DRA

  2009-09-12 / 14:59:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag är så jävla trött på att man inte kan vara sig själv bland vissa människor...

Att behöva spela glad, att behöva spela någon man inte är, att behöva ha en viss klädstil, hår, utseende, kropp, personlighet osv. Man måste ha allt för at bli omtyckt eller ens accepterad. Attityd är rätt viktigt det med. Jag är som jag är, diggar inte folk det så kan dom dra. Jag har mitt motto som jag står vid (rubriken)
Jag är blond, har humor, har den kroppen jag har, är glad och frammåt. Frågan är bara vad alla andra tycker? Esch, skitsamma jag är som jag är !

TACK FÖR EN LYCKAD KVÄLL

  2009-09-12 / 14:44:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

FÖRLÅT för dålig uppdatering, men jag kom hem för några timmar sen, har laddat över massa bilder från igår och ätit lite mat med syrran och killen.
Jag Malin & Fia fixade mat och oss själva, städade lite och sådär. Vid 6 kom alla poch vi satte oss och åt. Efter det öppnade vi presenter och Malin fick skit fina saker av alla brudar. Vi dansade, sjöng och lekte 3 år igen, pratade massa tjejsnack och sen ut på altanen, körde "jag har aldrig" och lite seecrets kom ju fram såklart ;) Tillslut skulle några av dom gå men vi fortsatte ha våran myskväll ute med filtar godis och chips ! Halv 1 va jag och Emma hos henne.

Jag fixade min snygging.

mumma !

jag och emma dance baby

Våran lilla laven & söta frida

vacker

Malin, Sofia och Frida

Sötnosarna Diddi & Evelina

I love u


Allihoppa + Laven
Jag älskar er brudar !


BILDER FRÅN IGÅR

  2009-09-12 / 11:03:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Det kommer mer sen !

MALIN&SOFIA

  2009-09-11 / 16:13:24 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Fia blöder näsblooood !

älsklingen har öppnat sina presenter !

brudaaaar <3

Nu ska vi börja fixa oss och maten plus städning and so on... Musiken spelas på hög nivå. Vi hörs när jag har tid med er :)

Bye sweetheart

  2009-09-11 / 08:15:06 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Kanske skulle börjat dagen med God morgon ! Jag har lite brottom, ska städa mitt rum (för vi har visning idag) sen ska jag äta frukost, så jag måste rappa lite. Börjar nio och slutar 1, skööönt !

Efter skolan ska jag fixa lite grejer, bland annat åka och köpa lite mer grejer till Malin och sen ska jag hämta systemkameran hos mamma, hem och fixa mig för att sen gå över till Malin och hjälpa henne ;) Det är min dag, uppdaterar nog dåligt ikväll, men vi hörs när jag kommer hem från skolan&efter jag gjort allting jag ska göra. Puss& ha en bra dag <3

OUTFIT

  2009-09-11 / 08:10:04 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Enkelt, och snyggt !

GRATTIS GUMMAN

  2009-09-11 / 08:00:39 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu är du 14 bast min lilla prinsessa, i 14 år har vi hållt ihop, sen blöjan. Du är så jäla underbar. jag älskar dig för att du är du, för att du alltid ställer upp, för att du är så jävla snäll, för att du är min bästavän, för att du alltid är ärlig, för att man alltid kan lita på dig, för att du har hjälp mig i alla år, för att du bara överhuvudtaget finns mitt lilla hjärtegull. Malin Englund <3

Jag skulle kunna rada upp så jävla mycket men det tar vi en annan dag.

Hold on little girl

  2009-09-10 / 23:03:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Come on baby, come on over, let me be the one ho show you

Sovgott !


TIDIG KVÄLL

  2009-09-10 / 22:51:24 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Nej jag tar en paus från datan, och bloggen och lyssnar istället på min nya spellista på Sportify, resten av svaren på frågestuden kommer imorgon, och jag ska även försöka hinna med att starta Veckans blogg tävlingen. Är inte på humör just nu, är stressad och har ont i magen, ska ta min medicin, fixa mig inför natten och sen gå och lägga mig.

Kläderna är framme, tror det bara bli jeans någon kofta och Converse? Går bara till ett så :) Men nej nu måste jag läsa igenom engelskan vi har till imorgon det kommer gå åt helvete men jag ger det ett försök, funker det inte så river jag sönder boken. Mitt tålamod är kort !

Ni får en fet kiss från mig, bara för att ni är ni :)

VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

  2009-09-10 / 21:17:49 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag förstår inte, jag förstår ingenting nu för tiden. Varför är jag så känslig? Varför gråter jag för igenting, jag vet att jag är värd mer än det här. Jag vet att jag har mina vänner jag kan lita på. Varför ? Mina tankar flödar åt helvete, skolan går åt pipan och magkatarren har kommit tillbaka, jag vill inte sluta liggandes på sjukhus med feta magsår,men det är det jag kommer få om det fortsätter såhär. Jag älskar mina vänner som älskar mig för den jag är, mitt liv skulle inte va någonting utan er. Men det här funkar inte, ibland får du mig att känna mig mindre värd, du får mig att känna mig osäker på det jag sagt,  I'm nr 2 right now...

 


VISTE DU ATT?

  2009-09-10 / 20:59:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


- Jag och min syster har vart värsta fansen av "Spice girls"

Haha ja det är sant, mamma köpte tröjor, byxor, alla deras skivor och typ muggar och massa skit med dom på till oss. Jag va såklart "emma" och vickie va "victoria" i gruppen. Vi sjöng alltid deras låtar. Fyfan vilka minnen ! Jag har mina små seecrets ...

Den sista är ju bäst ;) IF YOU WANNABE MY LOVER, pff !


FALL

  2009-09-10 / 20:52:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


En ny låt i iPoden, helt klart !


SANDYS

  2009-09-10 / 19:55:40 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Efter skolan mötte jag upp Elin&Elin i centrum på en fika, mysigt tjejor !

HUR TROR JAG?

  2009-09-10 / 19:41:46 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Skolfotot, hmm... hur tror jag att det blev?  antingen ser jag ut som en bitch eller AS happy -.-

10 FÖRSTA FRÅGORNA

  2009-09-10 / 19:18:12 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Postat av: jonas
var går gränsen på hur gammal en kille får vara?
sv: Har inte dirket någon speciell ålder ?

Postat av:
Hur sminkar du dej? du kan få göra ett smink inlägg om du vill? :)
sv: Nej men gud :o  får jag verkligen det ? va snäll du är :) haha absolut

Postat av: Lollo
Tänker du söka till IDOL ?
sv: HAHA jag? Med min sköna stämma, nejnej never

Postat av:
va har hänt med dej och din mamma?
sv: thats a long story, kan faktist ta och berätta det någon gång

Postat av:
vad tycker du om dessie & kissie?
sv: Kissie: hmm... vad ska man säga? Säger som alla andra, 18 årig fjortis, patetisk och jätte omogen, men ändå läser man bloggen ? haha
Dessie: Hon har blivit bättre än hon va förut tycker jag, när hon väl uppdaterar uppdaterar hon mycket, men personligen tycker jag hon är väldigt fjortis av sig.

Postat av: en som undrar........
Har du hållit på med Marcus Rosmalm?
sv: nej men tjenare, vackert namn :) hur menar du hålla på?

Postat av: clara
vad får dig att må som bäst?
hur går det med killarna?
hur ser drömkillen ut på både in&utsidan? :]<3
sv: mina vänner, min familj !
Haha as bra ;)
oj... Snäll, omtänksam, frammåt&piercat ögonbryn är ju sååå hett

Postat av: Frida och Micaela
Vilka bloggar följer du? :)
sv: Dom stora bloggarna och mina vänners ;)

Postat av:
ska vi?
sv: que ?

Postat av: linnea
kan du inte göra video inlägg typ en två gånger i veckan iaf, bloggen blir roligare/bättre då ;)
hur har du och elin torsel & elin hultman lärt känna varandra?
puss
sv: haha videoinlägg är ingenting för mig, låter som ett miffo haha !
hmm... jag och elin hultman lärde känna varandra genom min brother fabian, dom va tillsammans och så träffade jag elin boström en dag, senare den dagen träffade vi Fabian och Elin hultman. Elin torsler har jag lärt känna genom att hon umgicks med folk jag kände, så varje gång kollade hon snett på mig, så skrev jag till henne och så började vi småtjaffsa, sen började vi prata och träffades, är så himla glad att jag lärde känna dom mina små änglar <3

OUTFIT

  2009-09-10 / 18:38:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Tillslut slängde jag bara på mig någonting

ÄR VÄSKAN UTE&GÅR MED MIG?

  2009-09-10 / 07:37:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hahah det kan man tro, fy satan vad den väger, gympagrejer, kläder till skolfotot, locktång, smnk, smycken, böcker och så vidare. Jag vet ej fan vad man kan hitta i min väska :o Är inte alls taggad för skolan, nu när man vart hemma i några dagar, att gå upp halv 7 är det värsta. Sen att sitta där och inte förstå någonting är sååå boring. But I must  be better then this, I can do it !

Gympakläder på redan nu, har idrott som första lektion ;)

4:a alternativ

  2009-09-10 / 06:43:51 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hellou allihoppa, jag har vaknat nu. Tvingade mig upp när tanken slog mig att vi har skolfoto idag, jag har inte valt kläder så jag hjar lite brottom... Hårförlängingen kommer jag sätta i i skolan för vi har gympa första lektionen så det kommer bli helt förstört om jag har det ända från morgonen ;)

På lunchen kommer antagligen jag och alla brudar stå och sminka och fixa oss, haha !

Har 4:a alternativ att välja mellan, orkar jag dra med mig alla till skolan? &låta tjejerna bestämma?
Hmm... sminket, parfumen och locktången ska iallafall med ;)

EL TRIO

  2009-09-09 / 23:32:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Imorgon efter skolan ska jag träffa dom här två pinglorna. Måste börja tänka på refrängen kankse hälsa på John Blund, jag ska ju ändå upp halv 7 imorgon och fixa allting. Det ligger en fet hög med kläder jag har att välja mellan imorgon ! Locktången ska med och smink såklart.

Sov gött ! <3


FÖR ATT FÅ DESSA SNYGGA LOCKAR

  2009-09-09 / 23:09:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Behöver du :Haha videoinlägg är inget för mig

  2009-09-09 / 22:50:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
vad har jag gjort när jag inte bloggat?

- Försökt få till ett videoinlägg - men nej det gick inte
- Pratat i telefon
- Rotat upp hela min väska med kläder&garderob
- Testat hur jag ska ha håret
- Tagit fram allting som folk ska låna till imorgon
- Pluggat lite grann !

Det jag har kvar att göra är väl mest att ta fram kläder till imorgon och sen packa väskan läsa igenom engelskan. Puss så länge

HEMSK DAG IMORGON

  2009-09-09 / 19:36:26 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Går till fyra, idrott första lektionen och sen matte, spanska, lunch, NO, svenska och sen skolfoto ! Fyfa hur ska jag palla ? WHatever, måste man så måste man ...

BITCH

  2009-09-09 / 18:49:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

EMELIE TIPSAR

  2009-09-09 / 16:50:29 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
För er som har magkatarr och äter Ipren för att lindra smärtan. STOPP !
Det är som att hälla salt i ett sår, köp istället INSIDE. Starkare mediciner och ger mer resultat

Finns receptfritt på apoteket !

BLIR DET FÖR MYCKET?

  2009-09-09 / 16:44:52 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

För ett skolfoto, jag vet inte hur jag ska göra !


CHECK

  2009-09-09 / 14:14:14 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Duschen är avklarad

VECKAN UT

  2009-09-09 / 13:56:59 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Torsdag: Måste till skolan för skolfoto, slutar fyra JIPPI !
Fredag: Tjejmiddag med brudarna, yammi
Lördag: Ut och partaja med Torsler ?
Söndag : Dega


Tror min helg är planerad faktist, känns rätt tryggt. Ska fixa allting inför imrogon, välja kläder, locka håret och sådär. Presenten är klar till Kusinen som fyller 14 bast på fredag, systemkameran är även paxad ! träffa min älskling torsler som jag saknar så. Och sen den typiska söndagen precis som alla andra söndagar, hemma, dega, ta hand om sig själv och planera inför veckan därpå !

Hur ser eran helg ut? Festa, va med brudarna, eller pojkvännen?

Ladies <3


OUUF jag är lättad

  2009-09-09 / 12:10:39 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Hellou bitches, im home !

Läkarn sa att jag hade magkatarr (som jag redan viste) och ett virus på det. Hon klämde och kände på mig och sen fick jag ta något test, svaret på om jag har någonting kommer på fredag antagligen. Men nu fick jag förklarat för mig att jag måste äta mat. Lite och ofta vilket innebär att jag kommer äta frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Sen fick jag medicin mot min magkatarr också ! Hoppas det blir bättre nu.

Måste iallafall till skolan imorgon för det är skolfoto, slutar fyra *SNARK*, så ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, duscha, måla naglarna, locka håret och så vidare. Ni vet som man gör innan skolfotot ;) Men nu sk ajag inte sitta vid datan. See you

TÄNK OM JAG HAR SVININFLUENSAN?

  2009-09-09 / 10:09:44 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Ni förstår antagligen att jag är hemma idag, ska åka till läkarn och kolla vad det är med mig. Har vart sjuk i flera veckor nu. Så jag och lossas mamma åker iväg så att vi är där halv 11. Vi hörs sen !

Solbrillorna är på, vill inte visa mitt slitna jag ;o

JAG ORKAR INTE

  2009-09-09 / 00:30:05 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Går du nu - kommer du aldrig tillbaka ...


BAD NEWS

  2009-09-09 / 00:25:04 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag har blivit dålig på att uppdatera.

sitter egentligen konstant vid datan men uppdaterar inte, varför undrar ni då? Jo för jag har ingenting att skriva, har ingen kamera så det bli utan bilder och det känns ju lite sådär. Att ta massa webb-bilder är inte kul. Men snart är det min födelsedag och då hoppas jag på en ny kamera ;) Jag har egentligen inte tid med bloggen just nu, men jag ska uppdatera så mycket jag kan. Att skriva 1 mening som "Hej bloggen, nu är jag hemma från skolan" är sååå booring. Vill skriva lite längre och mer seriösa inlägg.

Måste även börja panera lite nu, shit I have things to do ! Men det gör jag när jag har tid, whatever ska börja runda av och lägga mig isängen, tänka på mina skumma tankar och bara låta ögonlocken falla ner. Vi höres imorgon <3

We all love emsn


PLANS

  2009-09-09 / 00:14:36 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Imorgon funtar jag på om jag ska gå till skolan, har egentligen jätte ot i halsen, förkyld och hosta men man vill ju inte komma efter och bli dålig i skolan, speciellt inte jag som förstår så lite av skolan ! Så jag funderar på att gå dit, fixa mig på morgonen, gå upp kvart i 7 då pappa väcker mig och lossas som att det regnar. Då kanske man bli friskare? hmm...

Imorgon är planerna att passa lillebror medans mamma går på föräldramöte, och lossas padre fyller år. Honom ska vi fira i helgen ! ;)

Vad är det som händer?

  2009-09-08 / 23:47:30 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nej nu har jag pluggat lite . Har fått svårare att koncentrera mig, kan inte göra det hemma... Allt har blivit så jävla mycket jobbigare, är det dyslexi tar jag livet av mig !

Gud så mörk håriga vi alla va ! love yah

HAVE YOU SEEN ALLE?

  2009-09-08 / 22:23:48 / emelie englund / 9 KOMMENTARER

I hope so...

Idol är klart för en timme sen, trodde det skulle vara mycket bättre, men det är så tråkigt när man vet att allt är FAIL. Alexandra våran lilla pingla grät, hon är så jävla bra i våran ögon ändå och hon va tvungen att göra det hon gjorde i TV. Så det är skitsamma . Alexandra gumman du är bäst !


osminkade är vi allihoppa

  2009-09-08 / 19:40:42 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu är Alle balle här också, vi ska se på Idol ikväll, gråta och förhoppningsvis skratta. Innan det börjar ska jag plugga lite, C yah later  <3


I know U know me

  2009-09-08 / 18:33:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Märks det att hon känner mig FÖR väl? Nej juste... ni vet ju redan allting om mig :o


Hejhej hallå

  2009-09-08 / 18:17:09 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag är inte taggad för någonting, känner mig stressad och hängig. Har int euppdaterat på hela dagen pågrund av en hel del grejer. Jag och pappa har precis hämtat mina böcker hos kusinen Malin. Måste sätta mig och plugga någon halvtimme, ligger efter en hel del !


kiss and goodbye

  2009-09-08 / 12:26:01 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Jag är hemma idag, men orkar inte sitta vid datan just nu !

puss

  2009-09-07 / 23:16:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag ska gå och sova nu, känner mig jätte hängig. Vet inte om jag kan gå till skolan imorgon. Sov gott !

FRÅGA MIG VAD DU VILL

  2009-09-07 / 23:14:51 / emelie englund / 27 KOMMENTARER
Ni hade många frågor så vi kör på en frågestund istället :)

BETTY BOOP

  2009-09-07 / 23:06:17 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

14 bast

  2009-09-07 / 22:35:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Snart är du stor flicka min lilla prinsessa, du är så jävla bra för mig gumman, vi ska göra din dag oförglömlig. Du, jag och brudarna på fredag ;) love you cusin <3

människor alltså

  2009-09-07 / 21:06:56 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
17? Det va lite överdrivet lilla gubben, du är 22 och stöter på mig, det verkar lite sådär va ?
Ska aldrig mer lägga ut min msn eller FB här, fick mer än 30 addar på bara någon timme :o

Flickan det är jag ...

  2009-09-07 / 20:36:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag borde nog sova men jag är inte mig lik
Grannarna här under spelar ganska hög musik

Jag hör inga ord men jag kan tyda den ändå
Texten handlar om en flicka som ingen förstår sig på Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet Flickan i texten är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Jag ligger kvar i sängen fastän klockan är tolv
Jag tänker på sången jag hörde genom mitt golv Raderna om flickan som någon skrev
Allt det där någon skrev finns i min dröm Flickan hon säger jag är ingenting
Alla gamla tankar bara snurrar omkring Och jag vill aldrig älska nån så djupt igen
Ger man av sig själv blir man bara alltid bränd !

girltalk is mah thing

  2009-09-07 / 20:12:17 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Sådär, hemma, har ätit, kollat Facebook och lite små skit, pappa kom precis hem med den feta väskan från mamma med kläder och massa skit och självklart glömde Vickie locktången -.- Gosh jag måste ha den !

Efter skolan åkte jag till centrum för att möta Elin, vi tog en latte på Sandys och gick rut lite i affärer hittade tyvärr ingenting varken jag eller Elin så vi tog bussen hemmåt.

Oj nej va lyckad bild :)

VIST ÄR JAG SÖT IDAG?

  2009-09-07 / 08:40:48 / emelie englund / 8 KOMMENTARER

im fresch

  2009-09-07 / 07:39:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon sötnosar. Jag har precis duschat hela mig, så himla skönt att tvätta ut all hårspray och skit sen i lördags och allt annat skit !

Ja vaknade faktist klockan 07.00 idag, minns inte när jag skulle upp men jag gick upp 7 iallafall och hoppade in i duschen, tog en skönhetsdusch på 30 minuter och nu sitter jag här i min handduk. Måste föna och pratta håret och kanske locka löshåret ? Aja har iallafall brottom <3

The grass is not always greener on the other side

  2009-09-07 / 00:57:16 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Nej nu ska jag lägga mig i sängen, skriva lite i almanackan och tänka på allt som är bra.

Imorgon börjar jag 9 och slutar 4 (?) ska bli så jädrans tråkigt känner jag, kommer inte orka hålla humöret uppe hela dagen. Men det får folk acceptera. Efter det vet jag inte om vi ska till gymmet men det återstår och ser. Hinner knappt komma hem innan jag ska åka igen. Usch sena dagar är inte min grej men whatever skolan är hemsk och det är jag inte ensam om att tycka.

Klockan står iallafall på tjugo i 7 och jag börjar nio, hade tänkt att duscha innan och kanske locka håret ? Beror på när jag komma upp, efter bara 6 timmar kanske jag inte är så sugen. Men so what, jag ska klara det ;)

OOOOOh, värsta hottie

ATT DÖLJA NÅGONTING

  2009-09-07 / 00:34:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Det kan vara sig själv eller någonting man har gjort/gör.

Jag har döljt någonting för mina föräldrar väldigt länge, vad vill jag inte att ni alla ska veta. Men ingenting bra iallafall. Vissa döljer att man mår dåligt, andra att man döljer sig själv. Det finns så mycket olika människor. Öppna, tysta, blyga, pratglada, uppmärksamma, och så vidare. Vi alla är olika !

Att dölja sig själv är inte alltid bra, man ska aldrig gå runt med någonting inom sig som får en att må dåligt, att gå runt med det i sina tankar, i sitt huvud, allting bara snurrar får dig att må sjukt dåligt, istället går du till en psykolog eller vän som du kan lita på. Din mamma stället säkert gärna upp också.

Mina vänner har jag alltid pratat med, jag har alltid någonting nytt att berätta det tror jag att ni känner igen (som läser det här) Har alltid vart det lilla "pratkvarnet" i familjen och även bland alla mina vänner. Jag älskar att synas och få uppmärksamhet, men inte alltid, bara när jag vill det !

Om jag ska beskriva mig själv så måste jag ju först säga att jag är ...
väldigt omtänksam, jag bryr mig om mina vänner, ibland så mycket att jag glömmer mig själv.
jag är öppen, kan prata med vem som helst (nästan)
jag älskar att stå i centrum, massa uppmärksamhet, blickar, komplimanger och så vidare
jag är rädd för ensamhet, hatar att sitta ensam en helg, kan inte sitta stilla.
jag är stark som person, skiter i kritik, oc vad folk tycker om mig
jag bjuder ofta på mig själv, älskar att skämma ut mig, så jädrans kul

Hur kan du beskriva dig själv som person? Låt mig få veta, jag som är så nyfiken !

GISSA VAD JAG SYSSELATT MIG MED?

  2009-09-06 / 22:44:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Självklart har bebisen Elin ållt mig sällskap. Har bara STÄDA kvar att göra. Har ingen lust...


Frossle.se

  2009-09-06 / 19:38:42 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Ni ser den lilla rutan som det står Frossle på? Klicka på den och registera dig så tjänar du dina pengar direkt ;) Redan när du registrerar dig får du 50 kronor ! BRA VA?


Det finns bara ett alternativ

  2009-09-06 / 16:21:54 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Jag ska ta och väcka min lille bebis som ligger och sover nu, hon behövde det ! Sen ska jag börja dra mig hemmåt, ta något smått att äta och börja med allting, vilket innebär städa, packa och plugga ! Bläää jag vill inte ... men jag måste, 8:an det är betyg och allvar. Vi hörs snart, när jag kommer hem eller någonting ! Kiss and goodbye <3

when i'm gone

  2009-09-06 / 16:09:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?


BILDER FRÅN IGÅR

  2009-09-06 / 15:20:11 / emelie englund / 11 KOMMENTARER

DAGENS PLANER

  2009-09-06 / 11:49:26 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
- Packa
- Städa
- Träffa Nicole
- Gymma
- Blogga
- Plugga


Måste ta igen det jag ligger efter i, tror jag ska börja redan nu, vi hörs senare.

MONGO's

  2009-09-06 / 11:17:37 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


GOSH ...

  2009-09-06 / 11:12:04 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Minns ni förra gången vi va ute och plåta? Då hittadejag en myra på trädet och gjorde värsta blicken och självklart tog någon kort då. Denna gång fick jag barr och mossa i håret och fick fram något väääldigt vackert ;)


YESTERDAY

  2009-09-06 / 10:56:33 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Tjäääänare, förlåt för jätte dålig uppdatering .

Men igår efter jag fixat mig klart va jag tvungen att äta hemma, så vi kom inte ut förnst runt 8, då skulle vi till Nicole men hann inte det, istället gick vi hem till mig en stund sen blev vi dragna till fest på Gudö, så vi åkte dit, det va massa folk och ramlade bara in mer och mer, vilket inte va så bra menmen :) Vid 11 - halv 12 tog jag bussen hemmåt och la mig i Vickies säng vid datan och självklart somnade jag *suck* så därför blev det ingen uppdatering igår.

Bilder från kvällen kommer när jag fått dom av Elin, hon hade sin systemkamera med sig ;)


FIX&TRIX

  2009-09-05 / 18:20:13 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Min väska är hämtad, jag har jobbat klart och fick ett par skor och hårspännen av mamsen.

Ikväll ska vi till en kompis (säger inte vem för då kommer folk storma) och ta det lite lugnt. Vi håller just nu och fixar oss jag och min Elin. Den här kvällen ska bli lyckad har jag bestämt, med massa brudar. Ohh i love it !


i gotta help på mom

  2009-09-05 / 08:27:29 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

God morgon, nu undrar ni säkert varför jag gick och la mig så tidigt igår och varför jag vaknade så tidigt?

Jag ska till mammas jobb idag occh fixa lite, hon behövde hjälp och det ska hon få. Vet inte hur länge vi jobbar men det får vi se. Ni kan gärna gå in på hennes hemsida, www.coozie.se och kika lite, kanske visa mamsen vilken snygg lykta det finns, eller vilka fina tavlor, kuddar och så vidare. Vi har allt ;)

Men då vet ni, i hörs senare puss på er lovers <3

Yeah we are crazzyyyy !


PLÅTNING

  2009-09-05 / 08:23:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER@ Alle

  2009-09-04 / 19:22:18 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

Hej alla söta, nu är vi hos Alle, har precis ätit och ska fixa oss lite och sen vet jag inte vad vi har för planer. Men nu ska vi försöka hitta på något medans vi lyssnar på Sara löfgren - starkareNU DRAR VI UT

  2009-09-04 / 18:06:20 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Jag & Alle gick ut och fota lite. Lite smakprovALLEMUTTA

  2009-09-04 / 15:55:43 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

Nu håller jag och snyggot Alle på att fixa oss, vi ska ut och träffa lite folk. Piss och kram så länge

UNTILL YOU LOVE YOU

  2009-09-04 / 14:10:15 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


You know sometime when u see your self
Just see your self
Someone not good enough
And though there's times when you feel like
You can't do nothing right
And then security takes ahold
Obscures your vision of your soul
You can't see what's inside
Open up your eyes

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

I know sumtime its so hard to keep
Up your self esteem
Sometime u can feel so small
And its so easy to tell yourself
You're not worth much at all
When you aren't sure of who you are
Now it's tearing you apart
You can't see what is true
Change your point of view

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

Find what is real is what's inside you
Know there's no one else in this world like you
Take maybe just a little time to start and see
Just who you really are

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love u

Take a look in the mirror
You're beautiful
Take a moment to love
The one you are
Learn to accept yourself
'cause this that's true
You can't love nobody else
Until u love

Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
ohhh ohhh
Take a look in the mirror
Take a look in the mirror
You're beautiful


HEMMET

  2009-09-04 / 14:07:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Tjingeling, gud så härligt med en kort dag.

 Anledningen till inläggt nedan va för att jag fick panik imorse, viste inte vad jag skulle ha med mig eftersom jag inte har med mig mina kläder från pappa. Menmen det löste sig tillslut, håret fick sättas upp i en bulle och lite mascara på.

No labb, NO och engelska va dom ända lektionerna vi hade idag. På lunchen gick jag och Laven hem till mig och hämtade en läxa jag glömt hemma. Då bytte jag även till myskläder, orkade ingenting så nu sitter jag här hemma i luffarkläder, usch hatar at ha det utanför hemmet ! Men det är ändå bara skolan ;)


FAN

  2009-09-04 / 07:38:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Ingenting är bra denna morgon, jag får inte till det !

SOV GOTT

  2009-09-03 / 23:17:26 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

TIDIG KväLL

  2009-09-03 / 23:15:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Gud nu är jag helt slut. Mitt rum är inte klart ännu, ska sätta upp lite ramar, fixa lite bilder att byt ut. Flytta på lite saker. Blev rätt nöjd faktist, men istället blev det negativa att jag är helt slut efter det här. Har hållt på i flera timmar nu !

Imorgon tror jag att jag tar mig till skolan för sen ska jag träffa Max och Alle. Vet inte vad vi ska hitta på men jag funderar på att ha en liten plåtning? I love the camera baby ! Det visar sig, jag tar ofta dagen som den kommer :) Ska försöka lägga mig nu så jag kommer upp i tid imorgon och hinner fixa mig för en gång skull !?

BUUHU

  2009-09-03 / 19:42:29 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nu har jag badat klart, ätit tjock pannkaka och ska börja med rummet.

ALLA SOM HAR SMSAT MIG, MITT COMVIQ KOMPIS HAR GÅTT UT !

BATH

  2009-09-03 / 16:23:50 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Jag fryser så vattnet i badkaret håller på att fyllas upp. Så ska jag ligga där och ät min lunch/middag (chips) och dricka saft, lyssna på högmusik och tänka på hur stolt jag är över mig själv ! Ha det bra så länge. Puss


VAD SKA JAG HA I HÖST?

  2009-09-03 / 13:26:23 / emelie englund / 7 KOMMENTARER

Nytt hit&dit, skor, jackor, tunikor osv. Jag har aldrig tyckt att jag passat i UGGS eller stövlar. Förra året gick jag runt med klackskor, ballerinaskor och sneakers när det va snö ute. Jag är som jag är ! Men jag funderar på om jag ska köra på lite "inte emelie" i år. Kanske ska köpa mig ett par UGGS och stövlar?

stickat är en självklarhet, så himla fint !

Jackan, lite varmare och lite finare. Vid speciella tillfällen är den på.

Skinnjackan, lite mer varma färgen till och en stor halsduk


THE GIRL KNOW

  2009-09-03 / 13:09:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Något jag alltid undrat, varför ska man alltid dricka tée och äta godis när man är sjuk? haha alltså... Det hjälper ju inte? Jag äte gärna godis när jag är sjuk, man ligger ju ändå bara hemma och degar, klart man ska sysselsätta sig med någonting, men godis är väl ändå inte bra? ;)


ABSOLUT

  2009-09-03 / 13:05:47 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


Har inte så mycket från min VÄRSTA fjortistid, men såhär såg jag ut för 2 år sen, haha !

VI KÖR IGÅNG IGEN

  2009-09-03 / 11:42:13 / emelie englund / 17 KOMMENTARER


Klart du vill att din statistik ska stiga fort som satan? Se till så att dina läsare röstar fram dig här så ska du få skina !


Allt du behöver göra är :
- komentera det här inlägget och skriv din blogg


MODELL FÖR EN DAG

  2009-09-03 / 10:43:48 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
För ett par år sen va jag Alexandra&Victoria på modell för en dag. Satan va kul det va! Jag älskar att bli plåtad, jag måste va kamera kåt eller någonting ? Det är verkligen någonting jag vill göra igen. Ska man önska sig ett presentkort där kanske?

2006 tror jag att det va?

det va du och jag

  2009-09-03 / 10:36:48 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


VI va som plåster på varandra, VI pratade exakt varje dag, det va VI mot världen, VI va dom som alla va aundsjuka på


du&jag har sånna jävla minnen, dalarna.. fyfan va kul det va, skratt tårar, sena kvällar vid sjön, killar, snö, sol, våran lilla stuga, gumman tänk på alla tider vi haft tillsammans, är det inte undebrart? Jag va nr1, DU va min nummer 1. Det spelade ingen roll hur mycket folk ljög, det spelade ingen roll hur du eller jag betedde oss, vi höll oss fast vid varandra. I två snart 3 år har vi känt varandra. Vi började va trion, du jag&elin. Glömmer aldrig dagen vi stog nere i Elins källare och tog bilder, keps, foundation på läpparna, push-up och ja vad säger man? Nu när jag tänker tillbaka minns jag faktist tillochmed vad du hade på dig den dagen. Rosa linne och jeans som gick till knäna. Aja iallafall, från tion gick vi vidare till du&jag, bara vi, bästaste. Vad hände egentligen? Bråk ska inte få oss att glida ifrån, ett litet (vet inte om det va så litet,menmen) bråk ska inte skilja oss åt.

Jag kommer alltid finnas för dig min lilla bebis och jag kommer ställa upp så fort du behöver mig, tvivla ALDRIG på det, jag älskar dig !


VART SKA MAN BÖRJA?

  2009-09-03 / 10:24:29 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hej allihoppa, jag gick hem från skolan för jag kände mig dålig, och eftersom det går virus och så vidare så fort nu så jag blev hemskickad.

Istället ska jag göra lite matte (jag ligger efter) skriva min engelska läxa på datan och skriva ut, duscha, noppa ögonbrynen, vila, dricka tée, STORSTÄDA MITT RUUUUUUM och även mublera om. Jag kommer hålla på till sent ikväll, men det ska bli skiiiiiit snyggt har jag bestämt ;)


FÖRSOVIT MIG

  2009-09-03 / 07:48:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Självklart skulle jag upp tidigare för att kunna fixa mig lite extra idag, MEN vad händer? Klart man stänger av väckarklockan, så jäla typiskt mig !

ar tagit mig ett glas med yoghurt och flingor, ska äta upp det, borsta gaddarna och sen gå till skolan. See yah after schoool :)


OUTFIT

  2009-09-03 / 07:45:43 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

"NU RÄCKER DET EMELIE"

  2009-09-03 / 00:21:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nej nu kom mamma in och bad mig stänga ner och det ska jag göra också. Kommer antagligen skriva imorgon innan jag drar till skolan för jag går upp en halvtimme tidigare ;) Kyss och smek, sov sött !

KVÄLLSMIDDAG

  2009-09-03 / 00:06:50 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har vi precis ätit lite kvällsmat, har knappt ätit på hela dagen så vi tryckte i oss lite plättar jag och syster yster :)

SOMMARMINNEN

  2009-09-02 / 23:35:05 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Ja ni, vad har man egentligen gjort nu sommar 09?

Vart i Värmland, Åre, Blekinge, suttit vid en sjö och tagit det lugnt med poolarna, förlorat en&annan vän, träffat massa nytt folk, partajat, tagit det lugnt ! Det är väl det man har gjort under sommarlovet, vist självklart massa mer, men just tagit det lugnt, sommarn har varit rätt tråkig i år. Man förväntade sig någonting mer och bättre. Menmen, brun va man ett tag, sjuk har man vart också, blondare har man blivit och snyggare? Eller har jag fel? ;)


Gud vad söta vi är syster


DAGENS KÖP

  2009-09-02 / 22:20:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Solpuder

Seecrets

SKAKA FETTET BABY

  2009-09-02 / 21:55:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jag fick strömavbrott imorse så kunde inte uppdatera.

Men jag gick i skolan som vanligt, slutade klockan 1 och åkte till Centurm och mötte Alexandra, där tog vi en fika, jag köpte lite mer presenter och sen kom Elin och joinade oss. Sen väntade vi där i centrum tills vi skulle gå till gymmet och träna. Där stog vi på gymmet och blev svettiga, smexigt va?

När jag kom hem va mammas vännina och hennes barn här. Mysigt ! Nej nu ska jag skriva lite och sen hoppa in i duschen och stretcha inför imorgon då vi kör på BODYATTACK ! Shake that as säger jag bara ;)

Jag och Laven idag :)


OUTFIT

  2009-09-02 / 21:30:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Skum färg på bilden !


TACK JOCKE

  2009-09-02 / 00:53:56 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Fick en födelsedagspresent i förskott av syrrans pojkvän. Sött va ? (a)

Så att man slipper sminket !

SOV SÖTT

  2009-09-02 / 00:19:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Mamsen kom in med tabletter som gör så att man inte bli sjuk. Känner man att man håller på att bli sjuk så ska man äta ESBERITOX 3 gånger om dagen. Smakar inte sådär jätte gott... Menmen  !

Har ingen ork till att uppdatera just nu, imorgon ska jag efter skolan träffa Alexandra på en fika och prata lite (gud vad vi pratar, haha). Sen måste jag till pappa och packa väskan. Och sen hem och bara ta hand om mig själv och städa mitt rum. Aja vi hörs imorgon bitti iallafall <3 puss och sov gott

OMG, känner ni igen mig ? :|

JAG DIGGAR DET

  2009-09-01 / 23:27:23 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Gud så läckert ;) (ehm...)

Vist saknar man tiderna som fjortis? Allt va så jävla kul då, alla såg ut som alla, alltså megafjortisar. Nu är det "ute" . Ingenting är acceptabelt. Man är fjortis bara man är blond, Vart är allting påväg? Det här är inte bra inte...


THANK YOU

  2009-09-01 / 21:53:22 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Gud förlåt för att ja inte uppdaterat på hela dagen. Men imorse hade jag inte tid, och har inte vart hemma på hela dagen.

Efter skolan åkte jag Malin & Sofia till dom och hämtade bikini och sånt, sen tog vi bussen till Eddies dagis och hämtade honom och tog bussen till Torvalla, bytte om och gick in och bada, köpte med lite havrebollar och godis innan så vi hade något att smaska på. Efter vi hade badat i någon timme duschade vi och klädde på oss. Tjockade oss lite med en pommes och sen tog bussen hemmåt och på den satt Vickie och Jocke.

Här hemma har vi ätit glass, snackat lite, och bara tagit det lugnt. Hade en jättemysig dag med min älsklings Eddie och mina brudar såklart. Tack !

RSS 2.0