<3

  2010-03-31 / 19:32:35 / emelie englund / 2 KOMMENTARER


FÖRRA SOMMARN

  2010-03-31 / 19:28:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Minns vilka jag umgicks med, vad jag gjorde på kvällarna, vad jag brydde mig om allting. Mitt utseendefixerande tog över mig själv. Jag gick aldrig ut utan smink, låshåret skulle alltid vara i. Nu bryr jag mig inte om jag är osminkad eller inte eller om jag har löshår eller inte. Trivs självklart bättre med längre hår och smink. Men jag är jag och min pojkvän älskar mig för den jag är.


MINA SMYCKEN

  2010-03-31 / 19:19:42 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Igår gjorde jag som jag sa lite axel smycken vissa blev bättre än andra. Inte speciellt komplicerade smycken menmen. Det funkar nog ;) Satte på lite naglar igår också men är än inte klar. Älsklingen kom och då ville jag inte hålla på med naglarna. Så det får jag göra senare idag.


Vi båda var hemma idag och tog det lugnt på morgonen, sen åkte vi till Handen och köpte massa påskägg och jag köpte även hårfärg ett halsband och ett block :) Ni får se det ikväll! Mötte Elin en stund eftersom vi inte kommer ses förnst nästa vecka :( Efter det hämtade vi lillebror och gick hem med honom. Sitter just nu och kollar på film faktist !


SVAR PÅ TAL - stor jacka?

  2010-03-31 / 19:12:21 / / 0 KOMMENTARER

lite stor jacka?
svar:
actually, en helt annan modell än vad andra har. Nämnligen en Snow Mantra. En längre modell med mer detaljer. Dock är det XXS så för stor är den inte, men ni kan klaga hur mycket ni vill. I Dont Care !! ;)


CHIL-KVÄLL

  2010-03-30 / 19:31:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, älsklingen kanske kommer senare eller inte. Vi får se ! Ska försöka fixa mina naglar (förlänga dom), klippa håret, måla naglar, smörj in mig med massa godis och kanske sy in lite byxor och sånt ? Får se hur mycket jag hinner med.

Vet inte om jag bloggar mer ikväll men det lär jag göra, Kanske kommer lite resultat bilder eller något ? Aja vi får se om jag hittar på något. Och ja Johan ska svara på era frågor ;) Puss på er

(funkar inte att ladda över bilder nu)


bilder ni aldrig sett

  2010-03-30 / 19:26:33 / emelie englund / 1 KOMMENTARER




SCHH..

  2010-03-30 / 19:16:44 / / 0 KOMMENTARER


- Jag skriver om en person varje kväll. Kan vara en person som gör mig förbannad eller överlycklig. Det skrivs i en bok och en vacker eller riktigt uggly day kommer personen få dom här breven eller vad man nu ska kalla dom och det kommer göra mig glad att jag gett bort dom.


EGNA SMYCKEN

  2010-03-30 / 19:07:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Håller just nu på att göra egna accesoarer till axlarna på tröjor. koller bli gryymt ;)


DINNER

  2010-03-30 / 18:53:49 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hejhej, sorry ! Var sjuk idag också. Har lite feber och rostig i hela kroppen. Måste bli frisk till torsdag !! Så idag har jag städat hela rummet, hängt upp 3 tvättar och satt på två nya. Satt på diskmaskinen och städat lite i hela huset. Känner mig jätte duktig. Har även lagat mat nu på kvällskvisten. Gjorde bacon och pasta vilket va mycket uppskattat.


MIN POJKE

  2010-03-29 / 20:55:35 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Älsklingen kom till mig och vi har bara ätit lite gott och kollat på Boy A. Sen åkte han iväg så hämtade vi upp honom när vi åkte och hämtade kläder från pappa. Just nu har vi gjort en kopp tée, Marabou och melon. Ska lägga oss framför en film och ta det lugnt. Imorgon får vi se om det blir skola. 

haha Johan är Clone Wars med brorsans saker :)


OUTFIT

  2010-03-29 / 13:07:08 / my look / 2 KOMMENTARER



LUNCH

  2010-03-29 / 13:05:19 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Läkaren gick väl helt okej,fick tid halv 11 som sagt och kom där ifrån lite innan tolv. Sen åkte jag hem. Fick klart för mig att det var halsfluss men ingen öronnflammation. Höll på att börja gråta när hon pillade i mina öron, det gjorde så in i hevete ont !!

Kom iallafall hem för en stund sen och har gjort äckliga nudlar och fruckit påskmust och ätit riskakor. Min frukost&lunch.


VÅRDCENTRALEN HERE I COME

  2010-03-29 / 10:00:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

God morgon.  Jag är hemma idag, mina halsmandlar är stora som satan och mitt öra gör ont. Hittar i tempen med ringt vårdcentralen har jag gjort och fick tid halv 11. Sen åker jag hem till min mamma och tar det lilla lugnan där.

Har bara slängt på mig ett par tights, längre tröja och min skinnjacka. Har ingen lust med annat. Men efter Vårdcentralen åker jag till mamma och vi kanske hörs där. Puss på er <3


SJUKLING

  2010-03-28 / 23:46:31 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nej nu hostar jag så att det kom fram tårar. Tycker ändå att jag vart duktig på att uppdatera idag. Men måste stänga ner för att sova, ska bli frisk nu när vi har planer i helgen. Måste även packa väska så det tar lite tid.

Imorgon när jag vaknar måste jag ringa till vårdcentralen och boka tid, sen ska jag ta tempen, om jag har inte har feber går jag till skolan, om jag har det så åker jag hem till mamma och tar det lugnt där. Fast det beror på om jag har halsfluss också, det smittar sjukt snabbt så då får jag inte gå till skolan. Aja vi får se ! Så om jag åker till mamma imorgon så hörs va, annars... Ses vi imorgon kväll antagligen ;) puss på er och krya på mig !!


Sleep well...


DU ÄR BÄST

  2010-03-28 / 23:19:33 / emelie englund / 4 KOMMENTARER


Jag älskar dig mest,
du är så jävla underbar min prins. Du&Jag <3


...

  2010-03-28 / 23:14:57 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Det hoppar så mycket grodor från din käft, ändå sitter du framför din data och kollar min blogg varje dag. Säg inte till folk att du gråter, och är jätte ledssen för det här för det är skit snack, vilket jag inte ens bryr mig om. Jag skiter i dig nu, och kommer alltid göra det !

TORSDAG - im gone !!

  2010-03-28 / 23:08:21 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Juste, har glömt att berätta ! På torsdag åker jag och min prins iväg ett tag. Vi ska bort från Stockholm och till lite mer inte city ställe. Nämnligen Dalarna, eller Avesta Krylbo. Haha det förvånar mig inte om ni rynkar pappan just nu, jag vet inte helles exakt vart det ligger. Men det är lite med landet ställe. Det ska bli grymt skönt att komma iväg några dagar och bara ta det lugnt. Hitta på saker och ja.. 

Vill ju komma iväg med min älskling, men det här är inte det ända vi ska göra kan jag säga, hahah mutch more ;) Men det blir senare, men dit ska vi nu på torsdag. Jag&Johan :) <3

Här är stationen vi hoppar av på :)


SVAR PÅ TAL - oh yeah

  2010-03-28 / 22:41:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

jag gillar dina uppdateringar på söndagarna, vad hände med dom?
Svar: Here it is honey boney ;)


IN PÅ NEW HOUSE

  2010-03-28 / 21:58:56 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Sitter just nu och äter godis, det får man göra när man är sjuk&annars, hehe.. Ska strax hoppa in i duschen och ta massa godis i håret, måla naglar, smörja in kroppen och sist men inte minst, packa väskan. Åker nämnligen till mamma imorgon. Bara att proppa ner allt jag har här hos farfar för nästa gång jag ska till pappa då är vi i det NYA HUSET :D tjihoo !!


CUKELTUR - kiss i brallan (nästan)

  2010-03-28 / 21:51:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Vaknade imorse och åt upp dom sista Ostbågarna tillsammans med älsklingen framför filmen JallaJalla. Haha riktigt rolig film det där :) Senare tog vi en promenad ner till bankomaten för att sen gå och käka Thaimat vilket var stängt så vi gick tillbaka till Johan och lämnade kortet och tog cykeln till en liten restaurang. Riktigt skoj cykel-resa det där. Käkade kebab och älsklingen tog kött med pommes. Sen cyklade vi hem, jag skjussade Johan och höll nästan på att kissa på mig, så mycket skrattade jag ! Tog det lugnt hemma, var skit grinig för att jag blivit sjuk, har öroninflammation och hallsfluss troligen. Så jag käkar ihjäl mig med Ipren och sprutar nässpray i örat för det ska tydligen hjälpa mot öronen !?

Aja, sen åkte vi och mötte upp Elin&Johan. Tog bussen till Sågen och bytte, sa farväl til min pojke och bytte sen buss till hemmet. Har vart lite social med familjen och kollat på tv. Men kilade upp på rummet för ett litet tag sen och har precis mailat min inlämning om droger till min lärare.



IGÅR

  2010-03-28 / 21:42:46 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Åkte till Elin och firade hennes mamma med massa andra. Käkade god marränswitch (?) och satt och pratade med Elins pojkvän Johan. Allt detta medans min pojkvän var med grabbarna, basta och drack bira. Haha himloans trevligt ;) Runt 11 följde Elin&Hennes Johan mig till bussen som tog mig till Söderbymalm där jag mötte upp Johan som var väldigt nykter. Åkte sen hemmåt ända till honom. (Skarpnäck) Vi låg hemma och jag hade ont i örat. Kollade på film tills jag somnade.

hahahaha, snyggingar :)


ÄNDRADE PLANER - igår

  2010-03-27 / 15:52:25 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

God förmiddag.
Igår blev det ingen bio, istället köpte vi fett med godis, chips och dipp och åkte hem till Elins Johan och kollade på film. Det blev Taken vilekt var gryyymt bra ! Sen åkte vi istället hem till mig runt 12 - 1 för vi orkade inte åka in till stan. Somnade nästan direkt och nu på morgonen har jag gjort ett helt arbete som ska lämnas in på måndag. Känner mig jätte duktig ! Dock har johan inte fått speciellt socialt bemötande men jag ska kila upp till honom nu och mojsa ner mig.

Senare sk ajag till Elins mamma som har fest och vara där en stund, sen vet jag inte vad som händer. Men ikväll åker jag till min baby och sover. Ha en bra dag så hörs vi när vi hörs, puss :)

My babyboy <3


ALICE I UNDERLANDET

  2010-03-26 / 20:42:19 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Tjotjo, Elin, älsklingen och jag är hos mig och har precis fixat oss. Skulle kolla bio med Elins johan, men det blev ändrade planer. Så nu vet vi inte vad vi ska göra, men vi ska iallafall möta Elins Johan snart och sen får vi se vad som händer. Åker och sover hos pojken ikväll. Men han har inget internet så vi hörs imorgon eller något ;) puss


heeej:D

  2010-03-26 / 15:23:32 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Nu är jag och snyggve Elin hemma och ska strax kila till gymmet för att springa på bandet. Senare vet vi inte vad som händer, aja vi hörs sen. Puss

haha :D


PUSSPUSS

  2010-03-26 / 07:39:54 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Dags för mig att kila till skolan, slutar tidigt idag. Sen åker jag och älsklingen Elin och tränar. Ni får ha det så bra bitches. Puss på er och ha en bra dag. Vi hörs Förhoppningsvis senare om jag får tillfälle till datan :)


RESULTATET PÅ HÅRET

  2010-03-26 / 07:38:47 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Eftersom min utväxt är blond nu för tiden så när jag färgar blir den aldrig lika mörk som resten av mitt hår, även fast jag bara färgar utväxten. Så min utväxt är lika ljusare än resten av håret, menmen ;)


TACK PAPPA

  2010-03-26 / 07:33:23 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Åååååh min älskade pappa kom hem med en Canada Goose till mig igår !  I love you <3


SVAR PÅ TAL - jag suger?

  2010-03-26 / 07:29:46 / / 3 KOMMENTARER

du bloggar sjukt lite!
du suger!
din kille har sabbat ditt liv
Hahahaah ska jag skratta eller gråta? Jag bokstavligen Älskar när folk skriver sånt här och vist att jag bloggar sjukt lite, men att jag suger var inte speicellt nödvändigt att skriva. I don't give a Fuck !? Har jag inte lust att blogga så gör jag inte det, mina 700 läsare får vänta. Har heller ingen data därav dålig uppdatering. Sitter på pappas data som han oftas har så där harni en annan anledning. Ajajaj, där har du fel nutteplutt, min pojkvän har gjort mitt liv till det bästa så att han sabbat det kan du glömma. Du är bara avundsjuk, suck !!


TRÄNING

  2010-03-24 / 19:33:04 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Är hos snyggngen Elin nu efter en liten powernap, massa pluggning och mat hemma. Vi ska åka och träna så vi hörs sen när jag kommer hem förhoppningsvis. Har massor att göra, men jag hoppas jag hinner slänga in ett inlägg eller så :)

HOME DAY

  2010-03-24 / 14:11:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Helloulou, kort dag idag och jag är på grymt bra humör. Ska verkligen ta tag i att plugga nu och fixa massa grejer som t.ex städa, ta hand om mig, plugga osv. Känns grymt bra att ha en dag i veckan som hemma dag, hela dagen :) Och snart flyttar vi in i vårat nya hus, och snart har jag och älskling vart tillsammans i ett halv år. Snart är det lov, Snart är det sommar åååh !! Im happy today :)

Sitter och äter lite mellis, blev pissäcklig mat i skolan och maten räcker inte till hela skolan så jag åt nästan ingenting. Ska sätta på musik och plugga galeeet :D puss så länge

Jag älskar dig min prinsessa, tack för att du finns <3


DET BLIR BRA UPPDATERING IMORGON

  2010-03-23 / 23:09:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hellou bitches. Sitter hos johan nu :) Han ligger i sängen coh jag sitter lite vid datan. Vi har precis pluggat lite och gick ner med David och köpte pizza (mohaha) Annars idag har jag inte gjort så mycket. Åkte in till stan efter skolan och mötte Älsklingen&Surre sen åkte vi hem och hyrde film. Det blev The Boondock Saints 2. Helt okej film, helt snurrig i början men den funkade. Vi ska aldeles strax lägga oss och sova, blir uppstigning tidigt imorgon och efter skolan ska jag hem och plugga hela dagen, så vi lär ju höras en hel del imorgon. Min sämsta uppdatering nu för tiden asså. Sorry !!

Gammal bild :)


JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT

  2010-03-23 / 07:05:07 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Världens bästa pojkvän <3


SCHOOL

  2010-03-23 / 07:03:39 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

God mrogon, jag hann blogga lite :)

Ska strax kila till bussen med David (som bor granne med Johan typ) och så åker vi tillsammans till Haninge. Vet inte vad jag har för planer efter skolan men det märker ni ;) Dags för mig att kila, puss och kram <3

Haha David


MUST HAVE

  2010-03-23 / 07:01:34 / emelie englund / 3 KOMMENTARER



GOD NATT

  2010-03-22 / 21:52:39 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

God kväll. Efter skolan mötte jag upp Elin snygging och åkte till handen. Hon köpte lite stuffs sen åkte jag hem coh pluggade&åt och sen åkte jag och mötte Johan. Nu är vi hemma och har handlat 6-pack cola och chips ofc) haha i know you love it ;) Dags för mig att mojsa ner mig i sängen med min gnälliga pojke så jag får väl säga god natt ;) <3

Förresten, imorgon åker jag tidigt från Johan så hinner inte uppdatera förnst på kvällen, puss

Gammal bild från förra året , jag och Frida <3



Och förresten en sak till, Johan svarar på frågorna när han kan. Haha han har aldrig tid för det där :(


GOD MORGON

  2010-03-22 / 10:08:45 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

God  morgon, vi alde att gå upp tidigare så vi hinner ta det lite lugnt, äta i lugn och ro och sådär. Håret blev bra men väldigt mörkt, haha ! Klippte mig lite också så det är skönt. Jag&Malle har ätit lite frukost nu precis och ska kika bussen och sen möter jag Viktor en stund innan vi börjar. Och sen går jag hela dagen till 4 och sen vet jag inte vad som händer. Känns konstigt att åka till skolan efter 3 veckor. Varav 1 veckas lov och 2 veckors prao och för er som inte har förstått det så praoade jag 1 vecka på BR och en på Vila ;)

haha grrrr, jag och snygomalin med färg i håret ;)


HÅRFÄRG

  2010-03-22 / 10:00:05 / shopping / 0 KOMMENTARER


Jag brukar köra på den billigare varianten av hårfärg just för att jag alltid haft den sen jag blev brunett igen. Känner att jag inte vågar köpa någon annan just för att jag inte vet hu resultatet blir. Men runt 60 kronor på H&M ingen big deal ;)


TELEPHONE

  2010-03-21 / 19:31:21 / musik / 0 KOMMENTARER


Hello hello baby you called
I can’t hear a thing
I have got no service
In the club, you say? say?
Wha-wha-what did you say huh?
You’re breakin’ up on me
Sorry I cannot hear you
I’m kinda busy


HOS KUSINEN

  2010-03-21 / 19:24:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Åkte till Malins praoplats på Fridhemsplan och käkade Grillad Sandwich och drack latte. Vi tog en morotskaka och delade på och åkte sen till Tcentralen och köpte hårfärg. Och sen tog vi bussen hemmåt. Sitter i soffan och kikar på Gossip Girl och väntar på grillat med potatisklyftor. Sover hos Malin idag och innan vi somnar ska vi plugga. Puss


OUTFIT

  2010-03-21 / 19:14:48 / my look / 1 KOMMENTARER


Ny tröja, vitt linne från Gina Tricot, gröna leggings.


LOVE IT

  2010-03-20 / 12:26:14 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Nu pker vi till Farsta och shoppar, puss

GÅRDAGEN

  2010-03-20 / 11:37:31 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Fyfan vilken rolig kväll vi hade igår. Åkte hemifrån runt 5 och kom fram till heron 20 över 6. En riktigt hemsk bussresa kan jag säga ! Haha men till slut kom vi fram. Sprang in på Willy's och köpte dricka och godis, sen Donken och käkade middag. Fort in på bowlingen och skorna på. Haha vad ska man säga? Min Johan vann, Sen kom Elin, Sen Elins Johan och SJÄLVKLART jag sist. Förvånar det er? haha det borde det inte göra. Men vi bowlade iallafall en timme och sen åkte vi hem. Satt framför en film med Syster och hennes kompis Emma. Sen gick jag & Johan upp och la oss.


ahha hej uppstoppad :|





SVAR PÅ TAL - först, sen och nu?

  2010-03-20 / 11:12:22 / / 0 KOMMENTARER

du hade alexandra först slutade umgås med henne och ni var så bra vänner tror ja för ja läste era bloggar när ni jämt var då och sen börja du kalla hon den tjejen romina din bästa vän att du älskar henne och du var aldrig med elin då vf slutade du umgås med romina ? och började med elin
ja menar inget illa men du skriver själv att man inte ska kalla nån än bäste vän och skriva en massa saker om den

Okej, ja jag gick snabbt mellan mina vänner. Vet ni varför? Just för att testa på lite olika. Alexandra var&är ingen kompis för mig pga olika anledningar. Romina vände för fort vilket jag inte accepterar plus massa annat skit. Jag är ingen hund efter mina vänner. Känner jag att jag har gjort fel och vill ha tillbaka den personen så säger jag självklart förlåt och sånt där. Men jag ville inte göra det för varken Alle eller Romina och det står jag för. Det är synd att behöva ha ovänner. Men det är inga personer jag kommer bli tight med igen känner jag just nu ! Elin har alltid vart mig trogen, hon har alltid ställt upp även fast vi inte hållt kontakten på ett tag. Vi bråkade inte när jag började umgås med Romina utan vi tappade bara kontakten. Ville inte höra av mig för att jag hade hört massa grejer, men det visade sig inte vara sant. Och Elin är en person jag litar på.

Jag har det problemet att släppa in folk alldeles för fort i mitt liv och det är verkligen ett problem. Har varit värre men har insett att det är inte bra. Man vet aldrig vad för människor man släpper in och vad man kan gå miste om sen. Avundsjuka har vart det största problemet under hela mitt liv med mina vänner. Folk accepterar inte att jag har pojkvän, andra vänner osv. Ingenting jag vill ha och göra med. Så nu vet ni, jag står för att jag pendlade fort mellan mina vänner, men det här är anledningen till varför !


HELL

  2010-03-19 / 16:00:16 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Tjenahopsan. Kom hem för någon timme sen efter issta dagen på praoen. Snart börjar helvetet! Men först ska vi njuta av helg. Ikväll ska jag, snyggingen Elin, Coolingen Johan (hennes johan) och älsklingen åka in till Heron City och bowla ikväll :) Tjihooo ! ska bli skit roligt och jag ska vinna!

Dags för mig att börja fixa mig, see you <3


DUSCHEN VÄNTAR

  2010-03-18 / 13:31:41 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Sitter i älsklingen stora tröja och saknar honom redan, även fast han bara vart borta i två timmar. Men han kommer hem snart och tar hand om mig och min onda hand. Men innan det ska jag hoppa in i duschen, kiss and goodbye <3


HOROSKOP - Vågen

  2010-03-18 / 13:10:00 / / 1 KOMMENTARER


Gå in här för att kolla ditt Horoskop -
http://www.veckorevyn.com/horoskop/2010/nytt-horoskop-173/index.xml


SOME STUFFS

  2010-03-18 / 12:42:57 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


snygga sänglakan är ett måste.


&matchande små korgar

En söt liten hjärtkudde i babyrosa, I löööve <3


MITT NYA RUM

  2010-03-18 / 12:40:02 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Som dom flesta kanske vet så ska vi flytta snart. Mitt rum ville jag ha lite Different så jag tänkte att jag skulle göra ett litet loft. Där sängen står, sen under det ska jag ha ett litet mysrum med massa kuddar, skrivbord osv. Måste ha en Stooor Garderob och sen blir det en stege. På loftet ska det vara en heltäckningsmatta och sen en glas-skiva så jag inte ramlar ner och sen på alla väggar ska det självklart vara MASSA fotton på mig, mina kompisar , min pojkvän och min familj ;) Det är väl så långt jag tänkt än så länge. En stor spegel måste jag ju också ha, sen har jag även en ytterdörr så ett skoställ och krok att hänga jackan på skulle inte sitta fel. Kommer älska mitt rum, JAG LÄNGTAR !!

Är ingen mästare på paint, men ungifär såhär ser edt ut när man kommer innanför dörren.


KLUMPIDUNS!!

  2010-03-18 / 11:29:13 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu blir ni fundersamma va? Det var ju så att klumpig som jag är, eller nej... inte klumpig. Jag har ingen aning. Men so what ! Igår kväll skulle vi göra nudlar vilket vi gjorde. Johan har en sån där Gas-spis vilket jag inte är bästavän med. Ska ta bort kastrullen från "plattan" och där fick jag en chock. Handtaget var STEKHETT och jag ställde ner den försiktigt utan att säga ett ord. (Johans mamma låg och sov) Spolade sen med ISKALLT vatten i några minuter. Gick in till älsklingen och berättade vad som hänt. "Gumman, kan jag göra något? sa han." Där låg jag med handen i en stor bunke med iskallt vatten tills klockan var halv 2. Då hade Johan somnat och jag insåg att jag inte kunde sova, så jag satte på Mamma Mia och somnade till den runt 4. Sov i 3-4 timmar sen fick jag ont igen men lyckades somna om. Vaknade upp&var helt slut. Ringde Vila och sa att jag inte kom idag och hon förstog mig.

Det var min kväll/natt. Johan är i skolan och jag sitter här hemma nyvaken. Har precis gjort lite frukost som jag även ätit upp.

Stackars hand..


BLOGGATORKA

  2010-03-17 / 20:49:01 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Ska börja fixa klart allting och åka till min pojkvän och sova där. Har inte så mycket mer att säga. bloggtorka !


LÅNG DAG

  2010-03-17 / 20:31:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Slutade tidigt idag också så jag mötte älsklingen och gick och käka, han skulle möta en kompis och jag skulle in till Fridhemsplan till Malins praoplats vilket jag gjorde också. Blev bjuden på latte och morotskaka som var gudomlig. Hon praoar alltså på Café ;) Sen åkte vi vidare in till Hötorget och gick runt och kika lite, fick med mig det på bilden i inlägget under och är väldigt nöjd. Dock är jeansen utsvängda men får dölja dom i mina knähöga stövlar tills jag har tid att sy in dom. Tyckte dom var så snygga så kunde inte hålla mig !

Runt 6 åkte vi hem och när jag precis kom hem skulle jag möta ElinPelin och snacka lite, så det gjorde vi. Satt ute och snackade tills hon skulle gå och träna såhär på kvällskvisten.

haha min lilla pingla till syster (säg mmmmmwhaa till kameran, haha puss)


SHOPPING

  2010-03-17 / 20:14:22 / shopping / 1 KOMMENTARER


jeans, tröja med detaljer, tröja med störra axlar, tights och halsband fick jag med mig hem idag ;)


kan du inte lägga ut tydligare bilder på allt och säga vad det kommer i från, för så agerar en bra bloggerska!
sv: Haha omg jag är en dålig bloggerska :| kill me.. PLEASE!! (daaah, like I care?) Ska du ha ett svar på vart allt kom ifrån, kom med en bättre attityd tack :)


INGEN DATA

  2010-03-15 / 18:44:23 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Min data är helt kraschad så jag sitter på systers data just nu, brukar sitta vid pappas när han inte är i behov till den. Så uppdateringen blir inte sådär jätte bra just nu. Men pappa ska kolla på den ikväll och se om vi kan fixa den. Har inte heller alla bilder&sådär så det blir mest uppdatering om ad jag gör på dagarna tills min data funkar igen !

FÖRSTA DAGEN PÅ VILA

  2010-03-15 / 18:14:04 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Tjoosan, min dag har vart wonderful. Börjar 10 och fick gå klockan 1 pågrundav att det inte fanns något att göra. Tog sen bussen till haninge Centrum där jag mötte min lilla Elin och lite senare kom min pojkvän och Surre. Elin skulle åka och ta spruta så vi gick runt med CV som Surre skickade in i olika butiker. Sen åkte jag hem. Har nsackat lite med syrran och plockat ur diskmaskinen (duktig va?)


KISS&GOOD BYE

  2010-03-14 / 23:03:01 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Är hos älsklingen nu och ska lägga mig i sängen och mysa galet med Marabou. Börjar 10 imorgon så jag får se om jag hinner uppdatera imorgon eller om jag gör det när jag kommer hem eller något. Men medans kan ni fråga Johan frågor i inlägget under ;) Puss&sov gott <3


LITE ANNORLUNDA FRÅGESTUND - AVSLUTAD

  2010-03-14 / 23:00:31 / frågestund / 35 KOMMENTARER


Fick önskemål om att ni skulle få fråga min pojkvän om mig, så svarar han när han har tid&lust !


AVSLUTAD !!!!!!!!


FRÄÄSCH

  2010-03-14 / 20:27:28 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Mötte upp Elin en stund och har kommit ut från en fräsig dusch, och haft ansiktsmask, krämer, godis för håret och satt på mig mjukis kläder. Jag pratade med johan nu och vi kunde inte bestänmma oss om vi skulle sova hos han eller hos mig. Men tillslut kom vi fram till att vi ska sova hos han. Ska bara trycka i mig lite mat, packa väskan och sen åker jag och möter min baby. Dags att hjälpa papsen med the foood. Pussis

haha hellou im drogad  (?) haha intre dirket ;)


                                                                Han bor i Björkhagen

SHOPPING

  2010-03-14 / 16:10:15 / shopping / 0 KOMMENTARER
Har köpt lite smått och gott förra veckan när jag praoade. Sprang runt lite hur&var på lunchrasten och smycken har man aldrig för mycket av, eller hur? Och verkligen inte rosetter ;) Loooove



VIT PÄLLSVÄST

  2010-03-14 / 15:50:01 / shopping / 3 KOMMENTARER

En 5:e i min samling. Nu fattas det bara en svart tror jag :)


SOOOL

  2010-03-14 / 14:12:21 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



GOD MORGON

  2010-03-14 / 13:50:17 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu är vi vakna och jag har redan varit nere och ätit frukost. Idag vet vi inte vad vi ska göra riktigt, det är ju fint väder ;) Men vi hörs sen Puss


I'M TOO COOL FOR YOU

  2010-03-14 / 01:40:01 / musik / 1 KOMMENTARER


Im too cool to know you


SOMMAREN MED GÖRAN

  2010-03-14 / 01:29:02 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Tjenare, kom precis hem från Johan efter en mysig kväll med lite spel och film. Vi såg Sommaren med Göran och åt chips, dipp och godis :) Nu är vi hemma hos mig jag och min älskling. Ska mojsa ner mig hos honom, sluta ögonen och sova. Imorgon är det inga speciella planer än så länge, får se :) Vi hörs iallafall imorgon, puss

Ps: älsklingen har somnat, han har blivit trött på att jag sitter vid datan & bloggar och läser bloggar i flera timmar, I'm bad..

<3

  2010-03-13 / 20:17:29 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


MYSKVÄLL

  2010-03-13 / 20:00:23 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Sitter på rummet färdig fixad, jag&Johan blev väckta av att papsen ringde och bad oss följa med till huset (det nya) och hjälpa till, självklart gör vi det. Köpte med oss McDonald's hem och kollade på Luftloftet som sprängdes (?) sen började vi fixa oss. Ska åka till Johan där Elin också är och mysa galet, kolla film och spela spel eller något ;)


Ja det är spets, och den kommer fårn Gina Tricot men finns inte längre.


IGÅR

  2010-03-13 / 19:51:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Igår slutade jag två och då var Elin där. Vi tog bussen hem till Elins pojkvän Johan och fixade oss. Sen mötte vi min älskling i Gullmars och åkte in till stan och åt i Kungshallarna (as usual) Sen gick vi in på bion. Satte oss på balkongen på första raden i mitten. (haha) grymma platser !  Det var den konstigaste filmen jag sett. Man förstog ingenting. Vi såg Shutter Island, så vi gick därifrån och var besvikna. Åkte åt varsitt håll och när jag och min Johan kom hem så somnade vi nästan direkt. Men vi hade en mysig dag igår så jag ska inte klaga :)

Elin&hennes Johan

Jag&Elins Johan

Min Johan&Elin

Jag&älskling

snyggosar :)

Imorgon

  2010-03-11 / 23:13:02 / emelie englund / 7 KOMMENTARER


Imorgon jobbar jag till 2 och sen måste jag hem för att fixa mig osv. Senare ska jag och det lite halv nya paret Elin&Johan plus min älskling ofc kolla bio och ut och äta. Så vi hörs antagligen imorgon innan vi åker in till stan :) puss och sov gott. Psst - Min pojke sover redan ...



Hahaha, vänta lite. Du som påstog att det va jag på bilden som kysser en kille och min pojkvän är i bakrunden är lite halv skruvad. Snälla för det första, min pojkvän skulle nog inte stå i bakrunden och le sådär om jag kysste en annan kille och jag skulle aldrig få för mig att göra något sånt. För det andra, haha det är inte ens jag på bilden (vilket jag tror att du vet, men du vill bara låta pantad i skallen) och för det tredje Är jag och Elin så lika? Det viste jag inte och jag tar det som en komplimang :) Puss på dig, or not..


VÄRSTA DAGEN PÅ LÄÄÄNGE

  2010-03-11 / 23:09:40 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Hellou bitches, måste snabbt berätta om min dag. Herregud den värsta någonsin känns det som. För det första så försvann min mobil (någon liten skitunge tog den från golvet när jag montera ihop en stundsmatta) sen tog jag fast en liten unge runt 8 bast för snatteri. Jag var upprörd och i chocktillstånd ett tag. Men det var rätt märkte jag nu i efterhand, man behöver åka dit för att lära sig ! Iallafall, jobbade över 30 min p.g.a alla olika skäl och mobilen fick jag tillbaka förresten. Mitt i all röra kommer min babu Elin H till praoen och vi går och fikar i Farsta sen åkte hon åt sitt håll och jag mötte Johan och Surre i Gullmarsplan. Vi åkte till Dif och köpte godis och nu är vi hemma. Elelr vi har vart det ett långt tag. Har ätit, duschat, myst och lite sånt där.

Fick lite ångest över att jag inte pluggat vilket jag måste börja göra nu eftersom veckorna går fort. Ska ta med massa papper till praoen imorgon så jag får det klart.


SKVALLER? nja..

  2010-03-11 / 00:03:20 / emelie englund / 8 KOMMENTARER

Hellou, nu har vi fruckit rabarber&jordgubbssaft, ätit ostbågar och Marabou choklad apelsinkrokant. (nu vet alla det) och kollat på en jätte bra film en stund, endast slutet. Ska kila iväg och borsta tänderna och tvätta bort sminket. Och ska garva ihjäl mig åt skvallerbloggen som ska skvallra men så jävla mycket skvaller va det väl inte. Bara mest frågor / fakta. Haha t.ex att jag är tunnhårig och att jag och min pojkvän firar varje månad med att köpa något till varandra. Hahaha jag dör, men något dom missat är att den senaste månader (alltå 5 månadsdagen) köpte vi inget till varandra, vi va inte ens med varandra, så daaah !?

Gammal bild hos älskling


DAGENS OUTFIT

  2010-03-10 / 20:46:37 / my look / 0 KOMMENTARER


IT'S TIME

  2010-03-10 / 20:44:47 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Dags för mig att sätta igång. Ska packa väska, byta om, kolla buss och sen åker jag :) Vi hörs hos johan darlings <3


MIN DRÖM...

  2010-03-10 / 20:38:56 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


...skulle vara för det första att det är du och jag föralltid. För det andra, jag skulle vilja åka utomlands med dig, bara du och jag. Gå på stranden i flipflop och shorts. Det skulle vara underbart. Att bara över huvudtaget komma bort med dig. Jag skiter i vart men bara det är du och jag så är jag världens lyckligaste tjej. Jag skulle göra allt för dig, vet du det? Att se dig ligga i sängen och lée sådär charmigt  som du brukar är så jävla underbart. Jag älskar alla stunder med dig, varenda sekund. Du är den som står mig närmast hjärtat och jag utan dig fungerar inte. Vi ska fixa allt tillsammans, du&jag, mot allt&alla. Jag kommer alltid finnas där för dig oavsätt om det är du & jag eller inte. Jag älskar dig mest <3 


YEAH BIIIATCH, love brown

  2010-03-10 / 20:32:09 / / 1 KOMMENTARER


Antar att en hel del kommer bli blondiner i sommar vilket ni tror att jag ska också eller hur? Haha nope, jag och Elin ska vara off. Eller rättare sagt sticka ut vilket jag älskar :) Jag ska låta mitt hår blekas av solen sen göra blonda slingor i tror jag. Ska bli underbart :) Vill inte slita sönder mitt hår igen på 16 blekningar.


VILKEN OUTFIT?

  2010-03-10 / 20:19:41 / frågestund / 28 KOMMENTARER


Rösta på din favorit :)


SCAARY ?

  2010-03-10 / 20:12:39 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Jag&Emmsi Pemmsi<3 haha olyckligt skratt, gaaaalet smexigt..
Dagen gick bra. Jag fick fixa en hylla som tog mig 3 timmar att göra (komplicerat att berätta) sen byggde jag och en annan kille där två fotbollsmål och sen slutade jag så det var skönt :) Åkte till Gullmars och mötte johan en stund, tog bussen med han till Sågen och bytte sen där. Han skulle träffa sina kompisar så jag åkte hem en stund. Ska möta han snart och åka och göra lite saker och sen åker vi hem till honom och sover :)


SNABBT SÅDÄR

  2010-03-10 / 07:57:17 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

God morgon, är uppe i tid idag och ska aldeles strax gå till bussen men tänkte blogga lite först.

Min dag ser ut som så: jag börjar 9, jobbar till 16.00 (tror jag) sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men jag kommer hem på kvällen antagligen. Bad update I know ! Men jag jobbar till sent och gör annat på kvällarna som jag inte hinner med på dagarna. Så det så :) Ska ta lite mascara och sen går jag nog. Ni får ha en bra dag sötisar. Puss


JAG VILL HA VÅÅR

  2010-03-09 / 21:34:22 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


SVAR PÅ TAL

  2010-03-09 / 21:15:40 / / 0 KOMMENTARER

Hej innan ja skriver så vill ja ba säga att dinblogg äger men de känns som om du slutat uppdatera som förr älskade att läsa dina dagar du hade på söndagarna. aja skitsamma den är ändå bäst över till en fråga ja behöver hjälpm med, du kan lägga upp de på bin blogg o svaret undrer, de är så här här ja bor i jönköping så du kan fatta att du har läsare aja ah o ja är lika gammal som dig fast 1 månad äldre men de e typ samma sak och ja har förlorat min bästavän för hon var tsm med min bror och dom var de i 6 månader och ja hade kännt henne sen ja var 3 år gammal hennes familj kännde mina och min hennes aja ja förlorade henne innan julas och de sög och ja tänker på alla minnen jämt ja har problem med killar ja väljer alltid dom killarna som är bara ute efter min kropp och de är väldigt jobbigt eller att dom playar och ja vet hur de känns frö den som har blivit playad för 2 år sen var ja de och ja ångrar de värkligen skitmkt men nu har ja en kille som sagt och de e helt cp att va tsm med han frö de e kanppt seriöst och han e borta nu i 3 veckor i norge för att proa o vi har varit tsm i 3 veckor på onsdag men kännt varandra i 10 år aja och de e killar som håller på mig vissa ja har varit tsm med och vissa inte men ja vet inte hur ja ska göra med mitt förhållande eller satsa på nya e så rädd för att bli sårad för ja vet hur de känns och ja vill gärna ha en kille som din typ en sån som finns för dig ,finns ingen här som kan va seriös

ta vara på den studen med johan emelie han värkar as gollig mot dig och du mot han ni e helt klart perfekta för varandra, han gör allt för dig känns de som när man läser och tänk alla tjejer skulle nog vilja ha en sån kille och min kompis har en kille som med heter johan och är exakt som dig i da berättade hon att hon vaknade i går med han och hade ont i magen och allt sånt där och han tog bilen och åkte och köpte henne tableetter och han e 19 beror de på att dom som är äldre e mognare eller vad e felter ? pusss älskardin blogg

Förlåt om jag är dum i huvudet men jag hittar inte frågan i den här långa fina, sorgsa texten. Jag är ledsen för att du förlorat din vän, och blivit playad. Om du inte känner dig säker med din pojkvän ska du inte vara tillsammans med honom tycker jag och om någon kille håller på med dig och du inte vill så säg ifrån? Man ska inte bara stå där och ta det där. Det är både respektlöst av dig och han som håller på. Ta det inte fel, jag menar... om du älskar dig pojkvän vilket jag tror att du gör eftersom du är tillsammans med honom så ska du stå för det och itne hålla på emd andra killar.

Jag är jätteglad för att jag har Johan, han är min största kärlek och jag håller honom hårt&närmast mitt hjärta. Jag tror att det beror på just att dom är äldre och vet hur dom ska behandla sin flickvän rätt. Alla killar är inte sånna, men jag har det och jag tar vara på det jag har och speciellt Johan för jag vet att han skulle inte byta ut mig mot någon. Förlåt om jag misstog dig eller något, men komentera igen om det är något jag missat, puss på dig <3


AJAJAJ

  2010-03-08 / 23:23:25 / emelie englund / 4 KOMMENTARER

God kväll, är hos mannen nu och har världens ondaste huvudvärk. Har precis tagit en värktablett och ska lägga mig ner i sängen med mannen och ta det lugnt tills vi somnar. Måste upp tidigt imorgon så vi hörs imorgon kväll antagligen. Puss

brist på bilder hos Johan .


Den som budar högst på förlängningen får den, nu vet du som frågade :)


1:a praodag

  2010-03-08 / 21:08:19 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Hejhej, kom hem för en stund sen med min man. Prao dagen gick helt okej, sprang mest upp&ner till lagret och sådär. Börjar 8 imorgon och slutar 4 så sover hos älsklingen och tar bara tunnelbanan därifrån imorgon bitti. Efter praoen iallafall gick vi runt lite och jag köpte ett armband och två örhängen. (ni får se dom sen) Ska packa mina grejer och kila iväg till köket och äta lite kräm och dricka läsk sen åker vi till älsklingen. Vi hörs där :)

söta elin&Johan


GOD NATT

  2010-03-08 / 00:07:43 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

eemsn på bdb, är de du?
Nej har inte Bdb.
jag ville fråga hur bra kvalite det är på håret?
Jätte bra, går att färga, platta, locka osv.
hur lång är den?,:)
Vet inte riktigt, 40-50 cm. 
ja undrar hur mkt du vill ha för den för ja skulle gärna vilja köpppaaa den
Säg ett pris själv, minst 350.

nu ligger jag och älsklingen i sängen efter varma mackor, dusch, ansiktspeeling&mask, massa myspys och datasittande. Ska gå och lägga oss snart för jag ska vara i Farsta klockan 10 imorgon. Åker runt 12 till tandläkarn. Nu ska vi sova. Puss


BLONDT

  2010-03-07 / 20:05:46 / emelie englund / 12 KOMMENTARER


Ni får komentera ett pris och et e-mail i komentarsfältet i det här inlägget. Högsta pris får den ;)


SHOPPING

  2010-03-07 / 19:51:28 / shopping / 0 KOMMENTARER


BLONDT HÅR FINNS KVAR

  2010-03-07 / 14:44:47 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Det var någon som frågade vart jag köpt min blonda förlängning och den har jag kvar om du vill köpa.

Jag&älsklingen vaknade upp hos mig vid 1 och gick ner och åt frukost. Vi ska börja fixa oss för att åka till centurm och kolla lite. Lovet är slut och det är dags att praoa i två veckor. Jag kommer åka till Farsta varje morgon och ska praoa första veckan på BR och andra på Vila. Vi hörs sen <3

jag&pappi i somras i Blekinge


SOLIGT VÄDER

  2010-03-06 / 14:00:17 / emelie englund / 7 KOMMENTARER

Tjenare, åkte till pojken igår och tog det lugnt. Vaknade runt 12 och ska börja fixa mig till stan. Ikväll blir det nog hemmakväll med matlagning a la Emelie och sådär. Bara jag och älsklingen ! Mysigt va? Ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem :) puss

jag älskar dig mest av allt <3


SVAR PÅ FRÅGOR

  2010-03-06 / 13:37:06 / / 0 KOMMENTARER

vad heter din textstil på bloggen? asså på dina inlägg. tacksam för svar :) arial är du inte rädd att bli smittad av honom? Det är min pojkvän herregud ska jag springa härifrån för att han spyr? Nej självklart hjälper jag honom. Om jag skulle vart magsjuk så skulle jag vart smittad redan nu men det är jag inte :) Du äter godis hela tiden men du blir ändå inte tjock :P hur gör du haha Haha absolut ingenting Vilka är dina favorti chips då :) Har inga favoriter, eller isånnafall lövtunna salta :) kram älskar din blogg :) <3 Tacktack, puss Vart har du köpt linnet sötnos? Inte mitt men fanns på Gina Tricot, vet inte om det finns kvar !


...

  2010-03-05 / 11:52:48 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
I dont know why she leaving or where she gotta go, but i guess she got a reason but I just dont wanna know...

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD?

  2010-03-05 / 11:49:33 / / 0 KOMMENTARER

Har tänkt på en sak. Att säga bästavän till flera är fel. Men att säga älskling, gumman, fis, sötnos, baby osv. Det är inte fel, eller? Jag kallar alla jag tycker om för gumman,gubben, fis, snygging eller något annat. Vist Bästavän har en helt annan betydelse men fortfarande så är det bara ett ord man säger&förhoppningsvis menar.

Jag var en sån här fjortis som kallade alla för bästavän förut. Och Yes jag ser på vissa bloggar att folk är så nu men dom kommer över det. Man inser en vacker dag vilka som är äkta och inte. Jag har sprungit runt och testat en hel del vänner jag ångrat att jag träffat&är glad över att jag träffat. Sånna där falska, skumma, idiotiska människor man inte vill ha något med att göra. Men dom raderar man bort den dagen man inser. Lyssna aldrig på vad andra säger om någon du tycker om. En vän, kille, vad som helst. Du hittar din egna uppfattning om honom/henne och kanske du kommer vara glad för det eller inte. Den människan som säger till dig "han/hon är inte bra osv" kan ha rätt, kan ha fel, kan vara avundsjuk, kan känna något för honom eller något sånt. Lita på dig själv och det du själv tycker, lyssna inte för mycket på alla andra !


ALONE IN A BIG HOUSE

  2010-03-05 / 11:26:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

With Elin T sleeping upstairs. Nej min engelska är inte speciellt bra. Elin Hultman (det är snurrigt med alla elinar) har åkt och fikat med sin lossasmamma och Elin Torsler ligger uppe på rummet och sover. Jag sitter i köket med fötterna på bordet och känner mig hemma. Det var precis det Elin sa till mig innan hon gick "Ät vad du vill, gör vad du vill, fråga inte om någonting, känn dig hemma" Hahah min lilla skit :)

Planerna idag är väl inte så värst spikade. Tar mest dagen som den kommer och sådär. Men jag kommer nog träffa Johan en stund om han blir helt frisk och ikväll vet jag inte vad som händer. Men jag vägrar sitta hemma iallfall !

Här har vi Elin Torsler (till vänster) och Elin Hultman (till höger)


ÄNDRADE PLANER

  2010-03-04 / 14:40:12 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Är kvar hos Johan men ska åka till Handen och träffa snyggingen Elin. See you <3

SJUKA PÖJK

  2010-03-04 / 13:14:21 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

Min baby har spytt hela natten så jag får hoppas på att inte åka på magsjuka jag med. Jag som hatar att spy !

Iallafall vi har som sagt 5 månader idag och tänkte hitta på någonting vilket jag tror inte blir av idag, båda två är hängiga, trötta och bara blää. Så vi åker nog till mamma och hämtar lite grejer och sen till papsen och bara tar det lugnt så får vi hoppas på att må primaballerina imorgon ;) Ska lägga mig i sängen med älsklingen. Kiss and goodbye

"Johan poose"


NO LIFE

  2010-03-04 / 13:03:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Vad har du för bakgrund? 
en bild på mig själv (ofc)

Ringsingnal?

On the beach

Hur mycket batteri har du kvar?
19%

Vem ringde du senast?
mamma

Vem ringde dig senast?
Elin Hultman baby

Hur många kontakter har du sammanlagt?
196

Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Du får inte spy :o <3

Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?

Comviq

Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Hej gumman vet du någon fest eller nåt ikväll? <3

Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
God natt min älskade lilla ängel, glöm aldrig att jag gör allt för dig och att jag älskar dig <3

Vad står det i ditt första utkast?
Om mitt liv fortsätter såhär kommer jag dö lycklig

Och ditt 5:e utkast?
har inget

Har du några sparade medelanden?
ja 

Har du något i utkorgen?
nej

Vad är rekord på snake på din mobil?
Finns ingen orm i min mobil.

Vem är på plats 35 i din telefonbok?
eew <3

Vad har du för kontakter som börjar på E?
Edman, eew, Elin baby, Elin, Elin Trosler, Elin Torsler hem, Ellinor, Elunb, Emelie breime, Emil Å, Erika, ernesto, Evelina, Ewmas, Exclusiivt.

Hur många sms har du skickat, samanlagt?
fyrtiofemtusentvåhundraett

Vad står det i dina anteckningar?
Jag älskar dig du är mitt liv/ din eljohano <3
Du är mitt liv <33!! / Woody
&sen massa skit i skolan som jag ska komma ihåg (prov, osv)

Har du privat nummer just nu?
Haha nej


5 MÅNADER

  2010-03-04 / 12:38:45 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Jag älskar dig så jävla mycket älskling. My biggest and best love <3


BATH

  2010-03-03 / 21:56:59 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Tjena, kom hem till älsklingen och väntade på att han skulle bli klar sen åkta vi till Gullmarsplan och mötte snyggingen Elin. Åkte vidare till stan och köpte lite skit (till johan) och satte oss på ett fik ochdrack latte och varmchoklad. Gick runt en stund till och åkte sen hem. Gick och mötte David vid konsum och köpte mina lovely chips som den lilla filluren stör sig på ;) Drog förbi David och kollade på film och nu är vi hemma. Ska snart hoppa in i badet där älsklingen redan sitter. Vi hörs sen puss

haha so sexy <3

baby och jag


HAHA IDIOTISKT

  2010-03-03 / 21:49:01 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

du äter hela tiden :P varje helg äter du godis chips och dricker läsk :P

Hahahaha so what? Snart kommer jag rulla fram, är det något du är orolog över eller. haha isånnafall är det jag som ska vara det men det är jag inte så kiss my as ;)




Får aldrig nog av gottigott :)


OUTFIT

  2010-03-03 / 11:14:23 / my look / 5 KOMMENTARER


GOD MORGON

  2010-03-03 / 10:44:08 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Nu är vi vakna och ska fixa oss. Elin ska åka till stan och äta lunch med sin farmor och jag ska till älsklingen. Senare vet vi inte vad vi gör så vi kanske hörs sen :)

lilla fis <3


HOS ELLIPLUTT

  2010-03-02 / 22:52:51 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Hejsan hopsan, först måste jag bara säga tack till alla era söta komentarer, det gör mig jätte glad :)

När jag gick ut mötte jag Johan och vi satte oss på Mias och jag åt lite. Sen kom Elin dit och vi sa hejdå till babyboo Johan och åkte till Handen och köpte godis och chips och sen hem till Elin. Vi har bastat i typ en timme och snackat massa tjejsnack. Och gick sen upp på rummet och sitter i sängen och ska mysa galet.


NY DESIGN

  2010-03-02 / 17:55:15 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

Tjenatjena, nu har vi fotat en hel del och har gjort en ny design också. Hoppas ni tycker om den, ska ändra lite små saker sen också ;) Ska snart börja göra mig i ordning för att möta Romina och prata lite och sen möter jag Elin. Vet inte om jag sover hos Johan eller hemma eller vart jag nu sover. Papsen har inte ring så jag vet inte riktigt om jag åker till han idag.


FRÅGA FRÅN MIG TILL ER

  2010-03-02 / 17:49:32 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

Vet någon hur man tar bort mellanrummet där uppe?

Skulle vara jätte gulligt om någon svarade på det :)


PICS

  2010-03-02 / 17:33:15 / / 7 KOMMENTARER










BYTER HUS IDAG

  2010-03-02 / 12:04:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

God morgon!

 Emma ligger fortfaande och sover medans jag är vaken. Ska snart börja fixa mig i ordning för att möta sötisen Malin och sen åka hem till mig. Senare ska jag nog träffa Elin som kommer hem från hennes Bror idag. Och ska även till papsen idag så det är mycket som händer ;)

Pappii <3


SLEEP WELL

  2010-03-02 / 00:22:27 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Imorgon ska jag vakna upp hos Emma ta det lugnt och sen möta kusinen Malin och vi ska fota lite har vi tänkt. Dags för mig att vara lite social med Emma Pemma. Puss på er <3

Förresten, min data är helt pajj nu så jag vet inte hur bra uppdatering det blir imorgon.

Jag&älsklingen Malin


SVAR PÅ ERA FRÅGOR

  2010-03-02 / 00:16:15 / / 0 KOMMENTARER

Hur gammal är Johan ? :)
18 år

Först måste jag bara säga att du och Johan är bara för söta tillsammans!!!!!fråga;man brukar ju säga att det är killens ansvar när man har sex, men om han är yngre än en själv är det fortfarande hans ansvar då? Älskar din blogg + dig du är så jävla söt!:o <3
Jag skulle nog säga att det är bådas ansvar, asså... Ingen har direkt något ansvar om båda vill så why not. Tack så mycket :) puss

tycker du att det fungerar med att använda hårförlängningar med clips-on? Ramlar det håret då ur lätt ur ditt riktiga hår? Ser man att du använder clips när du har/hade det?
Ja det tycker jag absolut. Nej det beror helt på om du sätter det bra, alltså om det har ett fäste där du sätter fast clipsen. Man kan se att man har clips, helt klart. Men det beror också på hur man sätter det ;)

hej jag undrar om dom youtube filmerna där du har blont hår och där du visar hur du sätter i clipsen? spelar du värsta fjortisen och driver , eller var du så då? föressten diggar jag din blogg :)
Haha ja va nog lite så förut men överdrev helt klart :) Tackar

hur blev du & Johan tillsammans ? :)
Vi träffades ett tag innan han tog första steget.

naw, du och johan är jätte sweet tillsammans! :-)
men iaf, till frågan.
när började du blogga & hur många besökare har du?
keep going girl
Tack så mycket :) Jag började blogga för länge länge sedan och jag har runt 600-700 per dag.

Hej Emelie! :)
måste först säga att ja älskar din blogg,
du skriver så bra inlägg & ja, JAG ÄLSKAR DEN!
du är så sjukt fin & du är helt klart perfekt!!! :o
Tack så myket lilla söta du :)
Nu kommer frågorna:
1. Vad är din normala hårfärg? (asså din riktiga hårfärg)
Var platinablond ett tag nä'r jag var yngre men blir mörkare och mörkare genom åren
2. Vilken är din favorit affär?
Jag vet inte riktigt, skulle nog säga H&M eller Gina.
3. Är Johan den bästa killen du haft? :)
Utan tvekan, ja !!
Du är så sjukt fin emelie !!!!!
Taaaack så mycket :D

badaar du och johan nakna när ni badar?
Nej du vet, vi har vart tillsammans i 5 månader snart och badar med bikini. Vi har även kläder på när vi sover,d et är ju så läskigt annars. Haha driver, klart vi gör :o

haru strulat nån gång?
Aldrig i hela mitt liv, dah OFC ?

Älskar din blogg!Den är mycket bättre och roligare att läsa än kissies, dessies, paows o.s.v.
Tack så hemskt mycket :)

(frågorna)
1.många väskor och skor har du? :)
Haha har tyvärr inte räknat alla, sorry !
2.Vilken är din favorit klädaffär ?
Läs åvan.

Hej emelie vill ba säga att din blogg e bäst assw du skriver allt va du gör tycker och sånt och bra bilder så fortsätt med de och sen min fråga va vill du bli och hur e ditt självförtroende och när en kille säger du e söt hur gör du då
Tack, Jag vet absolut inte vad jag vill bli och mitt självförtroende är inte det bästa men det är på bättringsvägen, när en kille säger att jag är söt säger jag tack eller det beror på :)

har du blivit mobbad, kränkt, utnyttjad eller nåt liknanade så att du har mått dåligt?
älskar din blogg, den är bäst!
Inget jag vil ta upp här faktist. MEn ja något av det har hänt mig.

har du någonsin haft ätstörningskänslor? Ångest över mat och så?
Kan jag inte direkt påstå.

Jag och min pojkvän var tillsammans i 1,5 år och det tog slut för 1 mån sen, Ta vara på varenda liten minut ni har tillsammans, blir så glad över att se hur lyckliga ni är tsm! Lycka till i framtiden!
Ååh tack så mycket det ska jag göra. Puss på dig och lycka till du med.

johan och du är ju tillsammans :) är de det första seriösa förhållandet du har haft ?
älskar din blogg
Trodde mina förhållanden innan var seriösa men inget har varit så perfekt som det här. Så ja jag kan väl säga att det är mitt första seriösa förhållande.

hur kan du och johan va så pårfekta tillsammans . ni verkar ju göra allt tsm , tröttnar ni aldrig på varanndra ? jätte bra blogg föresten !
Gör man det roligt så blir det underbart.

Kan man färga sitt hår från mörkbrunt till ljusbrunt? Eller måste man färga hos frisör? :D
Du måste färga det blondt för att sen kunna göra det ljus brunt tror jag, eller om du gör blonda slingor hela tiden :) 

var bor du någonstans ? :)
I Haninge :)

Vaär du mest/minst nöjd med dej själv?
Mina tänder skulle jag nog säga&mitt hår är jag minst nöjd med, mest vet jag inte :o
Hur berskriver du dej själv som person?
Omtänksam, snäll, gullig, humörsvängningar.
Hur gammal är Johan?
18

Jätte bra blogg! Keep going :)
Tack så mycket :)

vart har du köpt skinnjackan på bilden nedanför? :D
Vero Moda.

Hür stor BH brukar du?
D- kupa

Stringlr hotpants?
Både och

hej ,
vad tycker du om dom i din skola ?
Helt olika
och är din skola bra ?
Inget jag skulle rekomendera faktist.


VARNING

  2010-03-01 / 22:53:16 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Tjena tjena, är hos Emsi nu och vi har flamsat runt som idioter och skulle först in till stan och fika men orkade inte så istället åkte vi till Trollbäcken för att köpa lite mums men där va det stängt så vi åkte tillbaka till Dif och köpte godis där och åkte sen hem. Nu har vi suttit här en stund och ska kolla på tv eller något.

sexy ladies, varning för fula ansikten


SIMHALL

  2010-03-01 / 11:29:21 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

God morgon, nu är vi vakna och ska åka och simma med famlijen.

Vi hörs sen !


RSS 2.0