Booooring

  2010-09-30 / 15:23:14 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Hellou, klockan är snart halv 4 och jag håller på att dö av trötthet, vet inte varför. Men jag är galet trött! Kan knappt sitta vid datan utan att ögonen vill duna in.
Kunskaper om Kolmila fick man ju, om man lyssnade speciellt mycket vet jag inte. menmen.. Sen gjorde vi någon tipsrunda, man fick köpa Kolbulle om man kände för det vilket var fläskpannkaka och smakade skit (?) Vi hade en guide som berätta lite om milan och allmänt tråkigt..  Frös som fan gjorde jag !
Vi slutade rätt tidigt ändå och fick skjuss på en "bur" bakom en traktor till busshållsplatsen där bussen tog oss till Handen och sen hem därifrån.

..

  2010-09-30 / 08:13:55 / / 24 KOMMENTARER
Har ni några kärleksprolem jag kan hjälpa er med eller som ni vill dela med er av?

SKOOOOGEN

  2010-09-30 / 08:09:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon !
Igår kom jag hem runt 11 och gick och la mig. Vaknade 7 utan larm och trodde jag försovit mig men det hade jag inte. Idag ska vi nämnligen till skogen och till någon Kolmila? Verkaar super tråkigt, menmen.. Vet inte när jag kommer hem, ska möta Elin Torsler också efter skolan :) Aja, puss


Det här är en kolmila, kul??

OUTFIT

  2010-09-30 / 08:07:10 / my look / 5 KOMMENTARER
Simpelt..

TWO MORE

  2010-09-29 / 15:31:27 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Såhär såg mina VITA Converse ut. (dom va vita)
Schhnygg Chey..
Nej nu blir det duschen och strax kommer Elin Hultman och vi ska prata lite, sen hämta brorsan. Pussar så länge !

orienteriNG SUGER

  2010-09-29 / 15:27:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
En dag i skogen, vad ska man säga? ALDRIG MER... Fyfan vad jag aldrig kommer göra det där igen. Jag höll på riktigt på att sluta andas ett tag, sen trmpade jag i träsk tuuuusen gånger, fick grenar i hela ansiktet, ramlade, kom vilse, tappade bort dom jag va med. Ungefär... Låter det kul? Nej. Det va det inte heller, men vad gör man inte för sitt jädrans betyg. Jag fick G- förra gången, nu hoppas jag på VG iallafall.

Snart hemma. Spring i skogen, blöt, lerig....

  2010-09-29 / 15:13:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

100media_imag017 (MMS)

Snart hemma. Spring i skogen, blöt, lerig. Tur att jag inte är som pissie :)


BLACK/WHITE

  2010-09-29 / 10:25:48 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Nu ska jag stänga av telefonen och fixa lite att ta med mig, sen kila upp till bussen. Vi hörs under dagen, ska va barnvakt senare också. Pussss

I WAS JUST A DREAM

  2010-09-29 / 10:16:10 / musik / 0 KOMMENTARER

YEAH BABY

  2010-09-29 / 09:53:48 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Sport-bhn är på och idag blir det orientering som sagt. Uppe lite tidigt iallafall mot vad jag kunde vara. Det tar inte så lång tid att sätta på mukisarna och sätta upp en toffs.. Menmen, nu hinner jag äta en riktig frukost också :) Bussen går 10 över 11 och tar mig till Handen Terminalen där det blir en liten promenad ner till Rudan.
Kommer säkert mobilblogga något under dagen med rubriken "vilse i skogen vandrar vi omkring" Haha det gick inte speciellt bra för mig och Malle sist (a) Men nu jääävlar!

MJUKIIS

  2010-09-28 / 23:48:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Satte på mig mjukisarna och gick ut för att äta middag med trevligt sällskap. Där efter blev det bara chill och bananer. Kom precis hem med sällskap till dörren, tänkte kolla lite på datan sen sätta på en härlig film att somna till, ska även kolla lite läxor.
Imorgon är det dags för orientering, SUPER KUL ! really..Men blrjar sent så vi hlrs imorgon, pussar

..

  2010-09-28 / 17:10:42 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
It was just a dream..

FUCK YOU

  2010-09-28 / 07:29:27 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Blev en tokigt en kväll igår. Somnade inte förnst efter 2 halv 3. Vaknade iallafll i tid och nu är jag klar fixad, ska packa väskan och sen kila. Vi hörs efter skolan, puss

OUTFIT

  2010-09-28 / 07:27:12 / my look / 1 KOMMENTARER

ARMBAND

  2010-09-27 / 22:57:17 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Dessa snygga armband kommer från butiken som ägs av modern min. Coozie som jag skrev om tidigare. Butiken har en hel del smycken med massa olika texter som "Capre diem, Hope, Love forever". Priserna är kind of high. Men det är absolut värt det.
Någon frågade om vart jag köpt min smyckeshand, morsans butik ofc.
225 kr.

SVAR PÅ FRÅGOR DEL 2

  2010-09-27 / 22:04:17 / svar på frågor / 0 KOMMENTARER
BOR DU OFTAST HOS DIN MAMMA ELLER PAPPA? :) Jag bor två veckor sen byter jag hus, två veckor där sen byter jag osv. JAG FÅRSTÅR INTE RIKTIGT HUR MÅNGA SYSKON DU HAR? En "riktig" om man säger så, sen två halv syskon. VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR ÄLDRE? Jag har ingen aning, något bra med mycket cash och som jag trivs med. VILKET GYMNASIUM SKA DU GÅ? :D Inte heller någon aning där, inte i Haninge iallafall. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG SÅ SJUKT MYCKET! PUSS&KRAM <3 Tack så mycket ! Puss HEJ!
BÄSTA TIPSEN FÖR ATT TA HAND OM HÅRET? Borsta varje kväll hårt i hårbotten, innan du går ut ur duschen skölj med iskallt, använd silikon droppar. Platta inte håret för ofta. BÄSTA BODYLOTIONEN? Jag tycker om alla sorters bodylotions, men dom med extra god lukt som luktat länge är ju awsome. WHY YOU ARENT FRIEND WITH ALEXANDRA IGNELL ANYMORE? Ja du... Lång historia.
VILKEN TYP AV KLÄDSTIL FÖREDRAR DU? :) Casual SKULLE DU TÄNKA DIG ATT KUNNA LÄSA OCH KOMMENTERA EN LITEN BLOGG? TYP SOM MIN TYP BARA EN GÅNG BARA FÖR ATT SE OM DEN VERKAR BRA? :) <33 SKULLE VARA COOLT OM DU SKULLE KOMMENTERA DEN :O <3 Haha förlåt men nu pratar du med mig som om jag är kändis. Haha klart jag komenterar andras bloggar. Spelar ingen roll om dom är små eller stora
FAVORIT: LÅT - Många, men några är: Onlygirl, TeenageDream, Från hjärtat. FÄRG - Svart MATRÄTT - Kött och pommes AFFÄR - H&M och Gina Tricot. ARTIST - en av dom är The fray. KLÄDESPLAGG - vet inte. VART HAR DU KÖPT KOFTAN SOM DU HAR PÅ DIG PÅ INLÄGGET NEVER NEVER! Lindex/Kappahl tror jag. OCH VART HAR DU KÖPT DINA HÖGA MOCKA STÖVLAR:) Zoe. GILLAR DU KARTELLEN? Dom är bra.
VAD TYCKER DU OM DERAS NYA LÅT FALLANDE ÄNGLAR? Sådär om jag får säga mitt ! VILKA ÄR DOM SNYGGASTE I DIN SKOLA FÖRUTOM DOM I DIN KLASS. SYFTAR PÅ TJEJER ;) VÄLDIGT BRA BLOGG. /EMMA Har inte koll på namn och alla tjejer, sorry dude :)

COOZIE

  2010-09-27 / 18:50:19 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Jag skulle blogga, men har inte ens öppnat böckerna. Dags nu! Käkade och blev kvar sittande med att snacka med lossas pappa. Han är en bra en..
Tänkte ta mig en dusch och sen måååååste jag plugga, prov imorgon. Pratade även med mamsen och hon frågade om jag kund jobba på lördag och även onsdag veckan efter (på min födelsedag) Då ska jag stänga butiken SJÄLV. Lägg märke till det, Haha men jag klarar det. Jag klarar ALLT !
Kolla hemsidan: www.coozie.se

TILL ER

  2010-09-27 / 18:36:45 / deep / 0 KOMMENTARER
Jag blir så glad av allt possitiva komenterer jag får. För att jag inte alltid kör på "Svar på tal" eller komenterar tillbaka i era bloggar så läser jag, believe me ! Varenda liten komentar läser jag och det possitiva stannar inom mig. Ni är grymma läsare och måste ge er cred även fast jag knappt bloggat har ni stannat kvar. Mina 8 hundra läsare. Puss på er alla !

MÅR INTE BRA

  2010-09-27 / 15:16:49 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Hejhej på er.
Jag gick till skolan och fick sån sjuk magvärk. Vet inte vad det kan bero på. Eller jo kanske, det är mycket nu! Min mage är orolig och när jag tänker på en viss person får det mig att vilja spy.. Jag klarade inte av det och försökte äta, men det gick inte. Så det blev hemgång och här hemma skulle jag börja plugga men märkte att pappret är kvar i skolan så jag satt och läste i boken istället vilket ledde till zZzzZ, skönt som ATTAN va det.
Magen är lite bättre,  men mår fortfarande illa. Käkade 1 rostmacka och lite nyponsoppa. Måste fylla magen  med något, ingen frukost och ingen lunch vilket inte är så bra. Aja nu måste jag försöka plugga med annat. Puss

OUTFIT

  2010-09-27 / 08:23:19 / my look / 1 KOMMENTARER
Nu: Skola !

SEN KVÄLL

  2010-09-27 / 00:34:03 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Ond rygg
Huvudvärk
Klump i magen

PARTY LIKE A ROCKSTAR

  2010-09-26 / 21:37:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hellou !
Igår jobbade jag som sagt och tjänade lite cash. Sen hem fort och fixa mig och vidare till Elin. Där blev det tacos och massa mys, sen vidare till Vega på fest. Super kul var det, lite kaos i början men sen blev min kväll lyckad. Trevligt folk och grymt fint hus. Lite kul att brudarna som var där fick en helt annan syn på mig, om ni läser det här så now you know me ;) Kom hem till Elin missinassen och gick och la mig nästan direkt. at 5.. Vaknade halv 1 imorse och käkade frukost med brudarna och sen några timmar senare vaknar Elin&Nicole. Vi gjorde inget speciellt, tog det lugnt, tillslut var det jag och älskling Elin kvar, vi poppade popCorn och drack Cola till "In her shoes".
Mormor&Morfar kom hit och firade bror och syster. Vi åt fika och sådär.
Tack allihoppa!

..

  2010-09-26 / 20:13:32 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

SVAR PÅ FRÅGOR

  2010-09-26 / 20:08:24 / svar på frågor / 0 KOMMENTARER
DEN DÄR BILDEN DÄR NI BADADE NAKNA ?(nakna va vi iförsej inte) HÖRDE ATT NÅGRA HADE SEX DÄR... OCH DU VAR JU OCKSÅ NAKEN :O TRODDE DU HADE MER SKAM I KROPPEN :O Haha det här är lite kul att höra, att du slänger "skit" på mig för att jag badar i en pool. Ungefär.. Haha så du menar att jag ska går runt i poolen, be dom tända lampan, fixa syklop och dyka under vattnet för att kolla om någon knullar? Please, get a life!!
VART HAR DU KÖPT DITT NAGELKIT & HUR TYCKER DU DET FUNKAR?
HAR DU HAFT EN S.K FJORTISTID? KAN DU VISA NÅN BILD?
VART KÖPTE DU DITT LÖSHÅR? Vet inte vart det är köpt, men tror det kan finnas på Kicks eller Cubus eller något. Haha OM jag har? Var mega fjortis förut.. Mitt löshår är köpt på Thai Mahal på Drottninggatan

VAD ANSER DU OM SVERIGEDEMOKRATERNA? REGERADE DU STORT EFTERSOM DU HAR EN STYVMAMMA MED ANNAN ETNICTET?Jag tycker inte om Sverigedemokraterna. That's it!
E DET VERKLIG SLUT MELLEN DIG O JOHAN ?:(<3 JAG VET ATT DU INTE VILL ATT VI SKULLE FRÅGA NÅT MEN SNÄLLA BERÄTTA LITE VA SOM HÄNDE O VARFÖR DET BLEV SLUT ,  TRODDE ALDRIG ATT DET SKULLE HÄNDE :( Varför skulle jag ljuga? vill inte svara på några frågor. Trodde du really att jag skulle va tilsammans med honom hela mitt liv? Nja... inte direkt!
FETT FIN BLOGG DU HAR MEN FRÅGAN ÄR
VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR STOR
OCH VILKET LAND TYCKER DU MEST OM? :)
Jag har ingen aning, inga planer alls! Thailand helt klart.
HUR TYCKER UD ATT DU HAR FÖRÄNDRATS SOM PERSON UNDER DE SENASTE ÅREN? :) JÄTTE BRA BLOGG :)<3Jag har gått från osäker till självsäker och jag kan stå upp för mig själv och stå för det jag gjort och sagt. Jag har förändrats utseende mässigt, iallafall om man gämnför för ungefär 2-3 år sen. Jag har börjat sätta mina mål för livet, se vad/vilka som är bra för mig och inte. Jag har förändrats till det bra hållet iallafall.

BÄR DU LÖSHÅR VARJE DAG? Nej
OM DU FICK VÄLJA TRE SAKER ATT TA MED DEJ TILL EN ÖDE Ö, VILKA SAKER SKULLE DET VARA? Jag skulle nog tagit med mig en telefon, mat och en vän.
KAN DU INTE BLI BLOND IGEN? :D HAHA. Nej verkligen inte :o
KRAM, DIN BLOGG ÄGER. <3 Tack så mycket!


Står inne på lagret och letar efter grejer...

  2010-09-25 / 11:30:36 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

100media_imag011 (MMS)

Står inne på lagret och letar efter grejer. Det är inte lätt kan jag säga :o


GRATTIS !!!

  2010-09-25 / 09:21:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon !
Jag fick vakna tidigt idag eftersom jag ska hjälpa min älskade mamma och jobba. Lönedag och det blir mycket folk. Jobbar från tio till 5 ungefär och efter det blir det tjejmiddag ;) Måste skynda mig, vi hörs under dagen!
Grattis till min älskade syster som fyller hela 17 barre idag !!! Puss

PARTYYYY

  2010-09-25 / 02:33:43 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hellou, en darrig emelie här.
Kom precis hem efter partyyyy. Var i Gudö med en massa folk. Drack inte en skvätt vilket är vääääldigt grymt ;) Skulle ta mig hem, och det innebär att jag måste gå genom en skog. Sätter på lampan lite innan och svänger ner till höger för att gå in i skogen, EN HALV METER FRAMFÖR MIG STÅR TVÅ ÄLGAR. Om jag va rädd? Ringde min äälskade Elin T och nästan grät. Sånna är farliga vafan ?! Aja, jag gick upp till bussen och ringde mamsen som kom och hämtade mig. Nu sitter jag på rummet och ska sätta på en rulle för att somna till. Vi hörs imorgon, puss

I WANT YOU TO MAKE ME FEEL LIKE IM THE ONLY GIRL IN THE WORLD

  2010-09-24 / 18:21:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

..

  2010-09-24 / 18:13:51 / deep / 0 KOMMENTARER
Tumblr_l8zqwlqn3h1qzhcgro1_500_large

LIFE IS GOOD

  2010-09-24 / 17:18:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Har absolut ingentng att skriva. Ikväll ska jag ha kul, vet inte vad som händer. Men något kul iallafall. Ska börja planera nu. Vi kanske hörs med mobilen eller något. Pussar

God morgon. På g till skolan. Tänkte bara ...

  2010-09-24 / 09:21:20 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

100media_imag010 (MMS)

God morgon. På g till skolan. Tänkte bara slänga in ett inlägg


SOV GOTT

  2010-09-24 / 00:58:57 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
somnar sittandes snart, börjar halv tio imorrn, så vi hinner antagligen ses med en outfit. Puss (slängkyss)

-

  2010-09-24 / 00:49:24 / deep / 0 KOMMENTARER
Jag är rädd, samtidigt som jag har all mod i världen.
Jag är säker, samtidigt som allt i mitt huvud snurrar runt, runt..
Jag är lycklig, samtidigt som det saknas vänner.
Jag är glad, samtidigt som jag är förbannad.
Jag har inte alla hästar i stallet helt enkelt !

MIN HELG

  2010-09-24 / 00:27:29 / / 0 KOMMENTARER
Fredag - Skola, sen hitta på något. Don't know yet!
Lördag - Tjejmiddg, fiestaaaa :D
Söndag - Hemmadag

MY LOVERS

  2010-09-24 / 00:20:19 / / 0 KOMMENTARER

MINA SYSKON

  2010-09-24 / 00:19:09 / emelie englund / 6 KOMMENTARER
Här har vi världens bästa lillebror, 4 bastare. Riktig cutieeepaj. Det är min "lossas" bror. Vi har samma mamma.
Det här är min lillasyster, prinsessa och älskling. Vi har bara samma pappa. (bilderna är gamla)
Och så min irriterande, mensbarns syster. Storasyster dåra. Riktiga. Victoria surispuppis!!

SJUKT

  2010-09-24 / 00:04:53 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Sådär jag, då va man klar med sin älskade uppsatts efter 12 slaget. Tjiho! Dock har syster haft datan i 2 timmar då jag försökt fixa mina naglar, men fyfan vad det blev fult. Målar över dom istället. Sen gjorde jag mig en ansiktsmask och har pratat lite med mamma såhär på kvälllskvisten. Det är helt sjukt vad jag egentligen har fulla veckor i skolan. Idag känns allt sjukt..

KUSIN

  2010-09-23 / 19:30:30 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag och min älskling gick hem till mig efter skolan och gjorde mat. Vi har pluggat en hel del, gjort en hel uppsats faktist. Ska följa henne till bussen nu. Vi hörs sen, puss

THUERSDAY MORNING

  2010-09-23 / 07:57:26 / emelie englund / 3 KOMMENTARER

God morgon ! Ska strax till skolan, men tänkte att jag ska slänga in ett inlägg ;)
Skola idag, precis som alla andra vardagar. Slutar 2, hem och hämta Locho och sen hem och plugga. Det är så det ser ut idag, iallafall just nu ! Vi kanske hörs någon gång under dagen. Pussss

OUTFIT

  2010-09-23 / 07:46:35 / my look / 1 KOMMENTARER
Trött tjej...
Bilden är tagen igår, så jag ser inte ut sådär exakt. Har toffs och andra smycken. Big deal!

Med denna bild

  2010-09-23 / 00:10:14 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Säger jag god natt!

HEY HO, LET'S GO !

  2010-09-22 / 23:34:05 / frågestund / 31 KOMMENTARER


FACELOOK IDAG

  2010-09-22 / 23:24:36 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Det blev inte mycket till outfit idag, bara tröjan där och sen svarta jeans. Håret fick bli i flätor tills jag kom fram till skolan. Så det inte blir lockigt osv.
Efter stan åkte jag och Elin Breime in till stan och skulle som sagt kirra presenter. Menmen... Får fixa det en annan dag. Jag kom till Haninge vid 7 och drog till Elin Torsler en sväng. Hon pluggade, sen blev det Idol med hon och hennes syster Emelie. Och en stund efter det kom mamma och hämtade mig.

SHOPPING

  2010-09-22 / 23:17:51 / shopping / 0 KOMMENTARER
Skulle till stan för att köpa presenter till allihoppa, men nej det blev till mig själv -.-

USE SOMEBODY

  2010-09-22 / 22:57:49 / musik / 1 KOMMENTARER

ELIN TORSLER

  2010-09-21 / 22:45:41 / / 1 KOMMENTARER
Elin <3 Emelie
Jag älskar dig och kommer alltid göra, min prinsessa.

I CAN'T FORGET

  2010-09-21 / 22:40:24 / deep / 0 KOMMENTARER
Sommar sommar sommar, vilka tider det var. Att lära känna nytt folk, festa, umgicks, varm kvällar. Kommer sakna sommaren 2010 så jävla mycket och kommer minnas den ännu mer. Kan nästan minnas hur mycket alkohol jag druckit, hur många fester jag vart med, hur många killar jag pussats med, hur många tjaffs jag haft, hur mycket pengar man la ut på mat för att kunna äta pizza med vännerna. Rhodos var så avslappnat, roligt och varmt. Man fick sin egen tid. 1 vecka av 10 var jag med min själv. 7 dagar av 70. Resten var det alltid någon brevid mig. Spelade ingen roll om jag var tillsammans med exet eller inte, då fanns mina vänner där och fick mig på super humör.
Så vill jag ha det, min vänner står alltid kvar. Och jag kan ibland ine förstå vilka underbara människor jag har runt om mig. Blääää, nu blev det något helt annat. Men jag älskar er !!!

...

  2010-09-21 / 21:54:43 / emelie englund / 5 KOMMENTARER

9:D

  2010-09-21 / 21:30:33 / / 0 KOMMENTARER
My lovely friends and classmates. I fucking love you all, you make my day !

ONLY GIRL

  2010-09-21 / 19:32:03 / musik / 1 KOMMENTARER
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

TRASSEL

  2010-09-21 / 19:24:25 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hellouu !!
Har ju min nya kära mobil och självklart iste jag inte hur man ställde larm. Så jag försov mig i morse. Vaknade PRECIS när vi började. Kanon kul! Så jag skyndade mig till skolan och var där till nästa lektion. Dagen flöt på bra och sen slutade jag, kom hem och fick lite sällskap och sen upp till centrum för att fixa lite grejer . Sprang runt där ensam. Har presenter jag ska köpa lite TRE pers den här månaden har redan köpt till 2 ... 5 familjemedlemmar fyller i månaden September. Tjiho jag blir bankrutt. Men självklart hittade jag inget. Så jag tog bussen hem och här har jag ätit lite mat och måste plugga, men bajs tråkigt. Måste göra rent min hårförlängning, men orkar inte. Måste göra naglar, men har inget tålamod. Bläää vill bara va.
Men nu är det dags att köra igång. Kisses så länge!
Badat i klor (pool) knas..

SVAR PÅ TAL - BOYSBOYS

  2010-09-21 / 19:12:26 / / 0 KOMMENTARER
Hej :) Jag behöver lite råd. Jag gillar en kille som går i nian och han är ganska populär och typ alltid omringad av tjejer. Jag själv går i åttan och har inga killkompisar men är mellanpoppis. Jag vill verkligen få honom att lägga märke till mig men vet inte hur det ska gå till. Har redan sagt hej till honom en gång men det var för ett år sen typ. Behöver verkligen din hjälp bästa Emelie :) Och jag tror jag ska ge upp honom för det är typ omöjligt att det skulle bli han och jag men om jag gör det så vet jag att jag kommer ångra mig och det vill jag inte. Han är allt jag vill ha, kan inte sluta tänka på honom. Skulle bli jätteglad och tacksam ifall du svarade! Help me get him now ;

Svar: Tjena bruden. Jag är ingen kärleks expert även fast jag vart med om det mesta. Jag vet inte, ta kontakt med honom. Gör en förändring, kanske någon ny sminkning eller sådär. Försök prata med honom. Det är svårt i och med att jag inte vet hur du är, alltså om du är blyg eller inte. Men skulle jag vart du hade jag kanske tagit kontakt med honom någonstans och kanske "gå in i honom" i skolan och sen vända dig om och blinka med ena ögat och säga: oj förlåt !
Hahah, nej men jag vet inte riktigt vad man ska göra. Ge det en chans, du kommer ångra dig, så ta chansen !!
Gör som Rommis, gulle!

haffaT

  2010-09-21 / 00:09:26 / / 4 KOMMENTARER

depend

  2010-09-20 / 23:59:15 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Nu var det ett tag sen jag gjort mina älskade naglar. Måste göras snart, har förberett. Tjihooo!!!

NU ÄR DEN MIN !!!!

  2010-09-20 / 23:57:11 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

SHOPPING

  2010-09-20 / 23:55:07 / shopping / 0 KOMMENTARER

nu vet ni

  2010-09-20 / 19:11:49 / emelie englund / 7 KOMMENTARER

JAG ÄR INTE TILLSAMMANS MED JOHAN LÄNGRE.
Inga komentarer eller frågor.


ALDRIG

  2010-09-19 / 17:09:46 / musik / 0 KOMMENTARER
Hoppet är det sista som lämnar dig..

Elin

  2010-09-19 / 16:59:19 / / 2 KOMMENTARER
Hoppas du har det bra! Du vet att jag klarar mig, love you <3

PEACE

  2010-09-19 / 16:39:16 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Damn, det är såå hot i mitt hus, det är helt sjukt! Solen ligger på vid köket all the time, från morgon till kväll. Och vi har bara mottagning till mobila internet. KUL ! fönster från golv till tak också. Dags för duschen snart alltså.
Jag sitter hemma, ensam.. Pappa och Zandra + lillasyster är någonstans och storasyster jobbar. Ska plugga lite, äta mat och sen drar jag ut och gör lite grejer. Måste tanka ner musik också. Puss

MY ROOM NOW

  2010-09-19 / 16:26:46 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Minns ni när jag pratade om mitt rum för jätte länge sen? Mitt loft, min trappa och stora garderob?
Det har tagit lång tid, nu har jag fått min trappa, fast den är inte klar. Den ska bli vit med ek på trappstegen. Ska byta ut garderob, mublera om helt, slänga upp sängen upp på loftet, fixa någon inredning till under loftet. Det tar sin lilla tiiiiiid!!

B E L I E F . .

  2010-09-19 / 13:50:00 / emelie tipsar / 0 KOMMENTARER
Måste tipsa om en skön blogg, två brudar med tok fin personlighet och as snygga. READ READ READ !!

PARTAJJJJ

  2010-09-19 / 13:25:21 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Igår vart det party, vilket slutade med ambulans, polis, baxade grejer, spräckt skalle, fulla människor osv. Men vi hade så jävla kul. Damn I love my new life !!!!!

TJIHOOO

  2010-09-18 / 18:21:52 / emelie englund / 3 KOMMENTARER


Är hos min älskling Elin Torsler och väntar på maten, duktig och snäll som jag är städade jag hennes rum, hon blev rörd.. hah! Igår va vi hos David med ett par stycken och sen hem till Elin och slagga. Idag har vi vart i centurm en stund, fixat lite grejer. Jag träffade en kompis och nu är jag hos Elin my love!

It's you and me biatch <3


FACELOOK

  2010-09-17 / 08:48:03 / facelook / 4 KOMMENTARER
Idag ska jag träffa min älsklings Torsler. Puss nu drar jag..

oufit

  2010-09-17 / 08:42:11 / my look / 0 KOMMENTARER
Nya tights från syster.

...

  2010-09-17 / 08:16:50 / deep / 0 KOMMENTARER

FRUKOST

  2010-09-17 / 08:01:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
God morgon!
Igår var jag ute med några kompisar, Sa hej då till Elin och pratade ut med en annan kompis. Känns bra! Kom hem runt 11 och la mig direkt. Nu är klockan åtta och om en timme ska jag till bussen. Lite brottom.  Kisses

BYE BITCHES

  2010-09-16 / 19:01:03 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


Jag ha inte speciellt mycket att säga nu för tiden. Har absolut inga nya bilder och ingen bra uppdatering. Tror jag kör på en liten paus till efter helgen eller något. Kanske slänger in något inlägg sådär, men vi får se :) Puss


GIVE ME

  2010-09-15 / 19:02:44 / deep / 0 KOMMENTARER

Damn vad jag saknar att vara borta. På andra sidan jorden i don't give a fuck. Bara bort.. Mycket just nu, jag vill ha leendet och skrattet. Men det finns inte där!


SORRY

  2010-09-15 / 18:53:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Heeej, nu sittter jag vid en data. Känns bra!

Idag har jag vart i skolan, åkt till Handen och tagit en fika med Elin och pratade om allt. Sen tog jag bussen hem och har precis ätit pannkakor tillsammans med padre och syster. Har inte så mycket mer att göra förutom att jag ska möta Elin Torsler senare och prata lite. Har inte så mycket att göra tills dess så jag får sitta här. Det kankse rullar in något inlägg till ;)


Hejhopp. Uppdateringen suger ju helt ärli...

  2010-09-14 / 21:52:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Hejhopp. Uppdateringen suger ju helt ärligt. Men jag är ledsen, mitt internet suger på ren svenska här. Plus att jag knappt är hemma om dagarna och kvällarna i och med att det finns inte speciellt mycket att göra. Har träffat pojken, mina vänner och pluggat en hel del. Har mycket i skolan och det måste ni förstå också. Men jag ska försöka bli bättre. Btw va det någon Snorunge som la en rökbomb i skolan idag, människor -.- ! Haha nej nu är det film och jag och prinsen ska fortsätta kolla. Vi hörs när vi hörs. Puss :)


LIIIPS

  2010-09-12 / 18:14:17 / emelie englund / 7 KOMMENTARER


I'm to cool for you..

Sitter hemma i soffan och väntar på mat, har kollat på TV-pucken där min käraste barndomsvän var med och även vann. Damn om jag var stolt? Bäst i Stockholm i sin ålder. Duktig pöjk! Har även fastnat framför Idol reprisen och sen pluggat lite. Ska åka och möta Elin med min data senare också. Men nu är det mat. Puss

2 more

  2010-09-12 / 18:09:35 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Fina tjejer och härliga boys från Hoffmaestro!

Sitter på bussen Påväg hem och ska plugga....

  2010-09-12 / 14:30:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

dsc02854 (MMS)

Sitter på bussen Påväg hem och ska plugga. Va barnvakt Imorse så sov hos mamma igår med pojken :) gjorde en orienterings uppgift nu på morgonen/ dagen tillsammans med kusinen. Vi hörs senare efter jag pluggat. Puss


hIGHWAYMAN

  2010-09-11 / 12:30:39 / musik / 1 KOMMENTARER

photo


HOFFMAESTRO

  2010-09-11 / 12:25:14 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Igår ändrades mina planer. Skulle äta middag med familjen men istället gick jag på Hoffmaestro på Grönan. Det var grymt! underbart folk och dom är bara såå gryma live. Dock var en hel del tjaffs och mycket folk. Menmen, så är det när man står och puttar, idioter! Såg även fula Pissie Kissy, så jävla uggly säger jag bara !!!!!

I väntan på färjan

Hoffmaestro!!!

Flippat

Dålig bild, men suukt med folk!!


THIS IS ME, EMELIE

  2010-09-10 / 07:39:13 / deep / 0 KOMMENTARER


Jag är inte den personen som bryr mig speciellt mycket om hur jag ser ut och om jag har smink eller inte skiter jag i. Jag trivs självklart bättre med smink. Men what the fuck, jag är som jag är? Folk får jag säga vad dom vill, jag bryr mig inte direkt.

Förut var jag en person som tog på mig mjukisar när någon tyckte att jag var tjock.För mjukisbyxor "gömde" mina ben. Jag hade inte jeans en stor del av 6:an eller 7:an. Har alltid haft komplex för mina ben på något sätt. Fråga mig inte varför, men så är det bara. Men för att få bort sina komplex måste man börja som i mitt fall visa sina ben. Nu går jag aldrig runt i mjukisbyxor i skolan för jag skiter i vad folk säger. Kan inte säga att allt handlar om svartsjuka för det gör det säkert inte. But I'm what I'm and that's all I'm.


Ta mig tillbaka..

  2010-09-10 / 07:31:50 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


HERE I'AM

  2010-09-10 / 07:30:51 / emelie englund / 1 KOMMENTARER


God morgon!


Igår köpte mamsen Donken till mig som jag tog med till Elin. Vi satt och tog det lugnt, pratade och sen somnade jag på soffan. Elin väckte mig halv 12 och vi gick upp i sängen och sov. Vaknade 7 och ska går till bussen om en halv timme. Har gymnastik första lektion så ser ut som skit ungefär.Haha, sen blir det skola och efter det en tripp till Handen för att köpa present till lossas pappan som fyllde år igår. GRATTIS i efterskott!


MY BABY

  2010-09-09 / 19:10:22 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Mamma kommer snart och ska skjussa mig till Elin. Tjänade ihop en slant för barnvakten och lär väl köpa något smask till mig och Elin. Vi hörs självklart där, har lite bilder och sånt skit som lär komma upp sen. Pussar

KUSIN&VÄN

  2010-09-09 / 18:56:23 / / 0 KOMMENTARER
Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Malin Englund.. <3

HOUSE

  2010-09-09 / 18:53:49 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Huset går framåt. Vet inte om ni sett det förut men det såg ut som en betongklump. Jag älskar mitt hus, har en egen dörr till mitt rum, ett lagom stort rum, ett loft och kommer ha en stor garderob. Vad mer begär man? Hoppas det blir klart snart, det har tagit alldeles för lång tid och det kommer ta betydligt längre tid. Men det kommer bli bra :)

NEVER NEVER!

  2010-09-09 / 18:49:09 / deep / 4 KOMMENTARER
Jag kan inte sluta tänka på hur bra jag egentligen har det. Jag är 14 snart 15 år och har nästan allt. Iallafall allt jag behöver. Självklart har allt sina brister, det händer att det blir konflikter, mår dåligt, har dåliga dagar osv. Men ingenting är som förr, ingenting ! Förutom att jag fortfarande har min pojkvän, mina vänner och familj. Allt är så underbart!
Man ska vara tacksam för det man har, gämnför dig aldrig med någon annan.
För du är som du är och har det du har..

HOLD MY HAND

  2010-09-09 / 18:45:09 / musik / 0 KOMMENTARER

IGÅR - SKOLFOTO

  2010-09-09 / 18:30:53 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Här fixas det..
Min outfit&älskade kusin Malin
Jag&Söta Laven

MIN SÖTNOS

  2010-09-09 / 18:24:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Här ligger min bror framför Pippi..

MOPEDBIL, TJIHO!

  2010-09-09 / 18:19:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Var i skolan idag som vanligt, allt gick bra! Slutade innan två och fick skjuss i denna otroligt söta bil av Diddi och Evelina. Jätte gulligt. Gissa om jag blev sugen på att köpa en...?!?!?! Från Handen tog jag bussen hem till Vega och packade lite grejer, ska sova hos min älskade bästis ikväll. Men nu sitter jag barnvakt för lillebrorsan. Hämtade honom från dagis och ska vara barnvakt till 7 halv 8 ungefär då skjussar mamsen mig till Elin. Puss

OUTFIT

  2010-09-09 / 18:00:02 / my look / 1 KOMMENTARER

Jag lever! Sitter i skolan på lektion. Har...

  2010-09-08 / 12:59:58 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

dsc02842 (MMS)

Jag lever! Sitter i skolan på lektion. Har haft skolfoto idag. Blev bra faktist :) efter skolan ska jag möta pojken. Vi hörs sen. Puss


PARFyMER!

  2010-09-07 / 18:10:34 / emelie tipsar / 5 KOMMENTARER


Mina favorit parfymer. Älskar dom allihoppa!

Från Vic(k)toria Beckham, Escada, Britney Spears , Ed Hardy och DKNY. Alla har sin söta doft. Jag gillar inte "starka" parfymer. Håller mig till den söta&"frukt" doften. haha nu gick det för långt. Ska vara tyst. Jag tipsar er om det här iallafall :) Puss


MINA ÄLSKADE Djur

  2010-09-06 / 22:58:16 / emelie tipsar / 0 KOMMENTARER
Från vänster: H&M, H&M, JC och västen från Vero Moda. Love them!

DAGENS

  2010-09-06 / 22:49:07 / my look / 1 KOMMENTARER

DAGENS

  2010-09-06 / 22:48:45 / my look / 1 KOMMENTARER

SWEET DREAMS

  2010-09-06 / 22:47:43 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Vill bara meddela om att jag lever. Internetet är som sagt like hell här iochmed att vi inte har någon täckning. Man tycker väl att det ska funka, men nej!
Träffade Elin och vi mötte även upp Johan, jobbade på brännan och åkte sen hem. Jävla busshelvetet går ju lika ofta som man ser kungen liksom. Noll tålamod.. Men vi kom hem tillslut, har pluggat det sista och nu ska i kolla på film. Har hämtat ett glas med fanta så nu säger vi god natt :) Puss

MIN BABY

  2010-09-06 / 18:41:48 / emelie englund / 0 KOMMENTARER



Hellou, skoldag till 3 och sen buss hem. Har packat upp mina kläder och pluggat. Nu har jag precis ätit och ska åka och träffa Elin en stund och sen Johan. Vi kommer hit ikväll och ska sova. Men vi hörs senare säkert, puss


ZzZZzz

  2010-09-05 / 23:24:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Nu har jag vart barnvakt sen 7 och lillesyrran har vaknat 2-3 gånger och längtat efter mamma&pappa. Nu är dom äntligen hemma och jag har fått lite läxor gjort. Nu blir det en dusch, lite plugg och ner i min iskalla säng. Burr!! Imorgon är det skola, början nio och slutar 3. Vet inte vad som händer sen, men det märks som vanligt.

Sov gott!


SKINNPAJJEN

  2010-09-05 / 23:18:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER


Nu är det dags att ta fram skinnjackan igen. Skönt med lite höst, stora halsdukar, mössor, stövlar, vantar osv.


BLONDIE

  2010-09-05 / 23:09:39 / emelie englund / 0 KOMMENTARER







RHODOS 2010

  2010-09-05 / 22:24:38 / emelie englund / 0 KOMMENTARER







FJORTIWSSSS

  2010-09-05 / 15:17:02 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hemma hos mig, ensam. Ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska till pappa idag så har packat lite och ska städa innan jag drar. 2-3 veckor hos pappa nu. Uppdateringen kan suga, kan vara bra. Vet inte hur det är med internet och sånt där nu. Men mitt rum ska börja fixas nu iallafall. Skönt!
haha den här bilden är tagen i 6:an om jag inte minns fel nu. Så jävla klockren, haha!

long time ago

  2010-09-05 / 15:07:36 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

FREDAGS

  2010-09-05 / 14:56:51 / my look / 4 KOMMENTARER
Jag och älskling i fredags. Där har ni min outfit också!

SJUKHUS BESÖK I TIMMAR..

  2010-09-05 / 14:55:13 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Hellou.. Bad update !
Men jag ska berätta vad som hänt. I lördags åkte jag och älsklingen till Sågen och käkade. Sen vidare till Tyresö på lite partaj. Vilket ar trevligt tills min kära vän blev lite aggresiv och ja... Det hände lite grejer så det blev SÖS direkt. Bussbyten och väl framme var det väntan i FEM timmar innan han va klar. Helt sjukt! Men det ar lördag, mycket händer då. Där satt 7 pers och bara väntade. Slocknade halv 6 imorse ungefär.

eleven

  2010-09-04 / 09:51:52 / emelie englund / 6 KOMMENTARER

en två tre fyra fem sex sju åtta nio tio ELVA månader idag. Lovely!

Vad ska man göra en sådan dag? Ligga och mysa i sängen med en film. Gå på bio, käka på restaurang, Umgås med vänner? Hmm... något att fundera på. Men i'm happy och jag älskar min pojke. Puss

J hjärta E


MAAAAAAAT

  2010-09-02 / 16:05:42 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Helloulou, har kollat på en film sen jag kom hem och pluggat lite. Dö trist ! Men filmen "Farsan" som jag tror att dom flesta av er sett var helt okej. Jag ska snart börja gå och möta pojken. Vi blir hemma ikväll med lite gott till filmen A-team. Men nu är jag hungrig, funderar på om jag ska köpa något att äta när jag ändå är i Djurgårdsplan? Orkar inte laga mat...
Vi hörs senare, puss

PUSS

  2010-09-02 / 10:44:55 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
God morgon !
Jag har inte så mycket att säga. Ska hoppa in i duschen sen till skolan och hämta lite böcker. Vi hörs senare. puss

ZzzZZz!

  2010-09-02 / 00:54:23 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Nej nu är det dags för mig att lägga mig och läsa. Har suttit vid datan i stortsätt hela dagen och nu är det slut med det. Hemma imorgon också o jag inte sagt det. Sov gott och dröm sött!

<3

  2010-09-02 / 00:10:16 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
She loved a boy who loved her back

DET VA ETT JÄVLA LIV

  2010-09-01 / 22:54:09 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Sådär, nu är designen klar och magen mätt. Har dock inte ätit såhär sent om ni uppfattar det så. Utan jag käkade, hjälpa mamma att fixa lite låtar till hennes telefon. Lossaspappa hade lite arbetskompisar här hemma och satan vad det lät ner dom tjoade medans spelet BUZZ var igång. Haha man blev lit smått irriterad när brorsan faktist sover och jag hörde inte ett ljud från min dator när det var på högsta volym. Sen åkte vi och hämtade Syster från jobbet och hon övningskörde hem. Gick super, tog lite längre tid. Menmen, vi svängde förbi statoil också för att köpa lite gottigott. Jag är ju trots allt sjuk och kommer va hemma imorgon också, hade feber idag och jag vägrar vara sjuk i helgen. Min och älsklingens 11 månaders dag faktist (vi börjar inte om)

What hurt's the most?

  2010-09-01 / 19:07:51 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
...

HUR KÄR FÅR MAN BLI?

  2010-09-01 / 12:49:57 / deep / 2 KOMMENTARER
Nu har jag börjat på den här boken vid namn av "Hur kär får man bli?" som ni ser. Jag har bara läst 20 sidor ungefär och kan inte säga så mycket. Men jag har hört att boken är jätte bra !
Sen något/några år tillbaka har jag haft det svårt med läsförståelse. Jag får t.ex läsa en sida 2 gånger, eller en mening flera gånger. Det är för att jag förstår inte vad jag läser. Jag kan läsa och läsa, ögonen går från sida till sida och sen om och om igen. Men jag förstår inte vad jag läst, jag kan inte återberätta det jag läst.
I 2:an till 5:an läste jag hur mycket böcker som helst, varje kväll läste jag och där med fick jag bra resultat på "LUS" eller vad det nu hette man hade då. Sen slutade jag vilket jag ångrar för nu har jag fått svårt. Att träna upp sig i det igen är inte det lättaste men det man kan göra är väl att läsa och läsa. Jag vill inte bli "särbehandlad" om man nu får uttrycka sig så. Lite taskigt kanske. Men det är ingenting jag vill, att ha dysleksi (?) och få boken uppläst från CD eller av lärare. Inget jag vill så därför har jag börjat läsa en hel del.
Jag kan aldrig läsa en bok som är dålig, det måste hända någonting från början. Annars ger jag upp, då är det ingenting för mig. Ungdomsböcker är bland det bästa jag vet, lite drama, kärlek, tjaffs och så vidare.
Nu när det är Nationella prov så blir jag lite panikslagen, hur ska jag träna upp mig innan februari? Mina resultat på tester i skolan gällande läsförståelse sög. Om 9 var högst hade jag 1, ETT förstå?! Ändå fick jag mitt VG i Svenska. Jag älskar att skriva, skriver jag inte i bloggen skriver jag i böcker jag har hemma. Historier och sånt det är verkligen my style! Men man får hoppas och ge sig själv en spark i röven så man kommer igång. Tjiho, lycka till Emelie!

SCHEMA FÖR ÅR 9

  2010-09-01 / 11:10:14 / emelie englund / 8 KOMMENTARER
Jag är ganska nöjd med mitt schema faktist. Dock för långa lektioner ibland och långa dagar överhuudtaget. Men det går fort. Fredagar vill man såklart sluta tidigt, men man kan ju inte få som man vill hela tiden ;)

du är

  2010-09-01 / 10:34:20 / emelie englund / 2 KOMMENTARER

min drog för tillfället

  2010-09-01 / 10:15:31 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Halstabletter&Hostmedicin. Lovely!

RSS 2.0