THE SCRIPT

  2013-06-28 / 09:47:32 / Emelie Englund / 1 KOMMENTARER

Igår var vi på the script och jäklar vad bra det va!!!


SHE CAN DO IT

  2013-06-26 / 14:19:35 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Ett av syrrans modelljobb, hon är fantastisk!
 

ICONA POP

  2013-06-25 / 16:11:25 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Bild tagen från färjan till Husarö.

Idag har jag bara haft en skön dag hemma. Min pojkis kom runt halv ett och då åt vi mat jag hade lagat. Innan det låg jag ute och solade någon timme. Vi har kollat på den nya Die Hard och ska nu göra oss i ordning för att åka in till stan och chilla på Djurgårn och sen kolla på Icona Pop. Ha en trevlig kväll!
 

HEMMA

  2013-06-24 / 13:36:30 / Emelie Englund / 2 KOMMENTARER

Hemma från en super härlig helg i skärgårn. Efter att vi kommit hem så sov vi, och sov och sov. Utvilad och glad är jag påväg till jobbet :)


MIDSOMMAR

  2013-06-20 / 18:36:41 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Min midsommar kommer tillängnas på Husarö tillsammans med min pojkvän och hans vänner. Det ska bli så himla roligt, jag ha med mig en massa gott och badkläder och allt vad det nu är. Kameran är också med så jag hoppas på mycket bilder därifrån. Som ni föstår kommer jag inte uppdatera så mycket, men föhoppningsvis sitter ni inte bänkade framför datorn heller. Glad midsommar ♥
 

MAMMA

  2013-06-20 / 17:32:54 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Du är världens bästa

BUSY GIRL

  2013-06-20 / 00:24:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Gammal bild.

Oj oj oj, idag har jag haft fullt jäkla upp. Vaknade tidigt, åkte in till Fridhemsplan och gjorde fransar, direkt därefter åkte jag på tom mage och gjorde naglar, sen till min pojkvän och fick lite mat och mös med honom, sen in till stan för att ta en fika med Paulina. Hemma efter en lång resväg, bussen ända in till mig var för tidig så missade den. Gick i regnet ungefär 2 km. Ja jag var ganska pissed. Men nu är jag hemma, har tagit bort sminket, haft ansiktsmask, borstat gaddarna och kollat bloggar. Nu blir det Lost !

P.J.S

  2013-06-19 / 09:13:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 
Jag blev typ kär i den här jackan när jag såg den. Först och främst färgen, jag älskar militärgrönt. Sen var den lite "kavaj"-aktig och så mjuk och skön. Fel årstid att användas egentligen, dock på sommarkvällarna skulle den kunna slinka fram. Men mer mot hösten. 

506

  2013-06-18 / 21:09:32 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

JACUZZI

  2013-06-18 / 21:06:15 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
 
Om det var härligt att ta ett bad i solen? Svar ja.
Och min lilla princessa är ju världens finaste, titta bara på henne. 

BUBBELBUBBEL

  2013-06-18 / 19:56:35 / Emelie Englund / 0 KOMMENTARER


  2013-06-18 / 09:00:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 

JOBB

  2013-06-17 / 13:27:03 / Emelie Englund / 1 KOMMENTARER


MATHILDE

  2013-06-17 / 11:03:20 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
När jag och mamsen var inne i stan gick vi förbi Mathilde och vi hade turen att deras rea precis startat samma dag så jag kom hem med en jacka och två koftor och en smalare plånbok, haha. Men jag är super nöjd. Pricken över i var ju att jag fick denna skönhet som nästan är lika stor som mig. Jag har konstigt nog en liten fetish för påsar. Jag älskar att få fina påsar när jag handlar. Denna är i tyg/flis eller vad det nu är och den är perfekt för stranden eller när man ska resa t.ex. 

PETTER

  2013-06-17 / 09:16:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
En sån känsla när Petter sjöng "längesen" inför Gröna Lund. Alla sjöng med och hans röst höll nästan på att spricka och gråta. Har nog fått fel bild av Petter, han har alltid verkat så hård, men han sa ett antal gånger hur tacksam han är att det var så mycket folk, trots vädret. Sista gången lät det som att han grät. Så jävla bra !

EN SÅN DÄR OUTFIT

  2013-06-17 / 08:59:44 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Jeans - Zara
Blus - Odd Molly
 
 
 

SKITUNGE

  2013-06-16 / 08:43:44 / Emelie Englund / 1 KOMMENTARER

Den här lilla skiten har jag blivit väckt av sju gånger imorse. Hon fick sova i min säng, vaknar 06.20 av att hon ligger och tittar på mig. Kul, hade sovit 5 timmar och ska jobba idag. Men jag satte på en film åt henne och somnade om. Filmen hackade, hon viste inte vart hon skulle trycka och hon undrade varför jag va trött osv. Därav 7 väckningar, jag kan ju inte va sur. Hon är ju för söt. Men trött kommer jag vara, helt klart ! :D


HEY

  2013-06-14 / 11:29:28 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Nu blir det shopping med mamsen i stan och sen rockar vi Petter på Gröna Lund!
 

  2013-06-14 / 08:33:18 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 

BRAVADER

  2013-06-13 / 22:47:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Igår vart det studentfirande hos fina Elin som hängt med mig i sex års tid. Det vart god mat och mycket alkohol och en super trevlig kväll. Jag tillsammans med Jennifer och Elin nummer två ställde oss och höll ett helt spontant tal vilket ledde till många tårar. Gud, att man alltid blir så känslig med alkohol, haha! 

IGÅR

  2013-06-13 / 22:11:53 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Tröja från Barcelona

VART HADE JAG VARIT UTAN DIG?

  2013-06-12 / 08:56:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
 
Världens bästa mamma, det är du!
 

KVÄLLSGOS

  2013-06-11 / 21:51:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Det är så himla skönt att bara vara hemma, göra det som faller en in och bara vara. Ibland behövs det, speciellt för mig som alltid har tusen bollar i luften. Idag har jag städat rummet, dammsugat huset och lite annat skit. När mamsen kom hem gick vi en powerwalk på en timme och sen åt vi tacos på balkongen, riktigt mys!
Efter att ha dödat några timmar på internet så ska jag nu sätta på serien LOST och äta kesella. 
Imorgon blir en dag med full rulle. Först jobb till klockan tre, sen studentmottagning hos min vän.

JAG DRAR EN RUN

  2013-06-11 / 17:00:16 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
De bästa skorna.

DU OCH JAG

  2013-06-11 / 16:42:40 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Du är den bästa av dom bästa, I love you the most ♥

NÄR SKA DU FÅ VA DU?

  2013-06-11 / 15:39:00 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Var du en av de som gick i trean och inte fick ha parfym men tog några sprut på morgonen ändå? Eller när föräldrarna förbjöd smink och ändå kladdade du på lite av den bruna torra maskaran som du lånat från mamma, innan pappa kom hem från jobbet tvättade du bort det. Inte ville du att pappa skulle bli sur heller? BH och string fick inte användas förrän efter lågstadiet men kom igen mamma, inte ville jag gå med pyttesmå myggbett under det tighta linnet?
Det började egentligen med smink, nagellack och plattång och allt detta har nu gått till fransförlängning, gelenaglar och extensions. Det blir allt viktigare och viktigare att se bra ut och vi gör allt för att leva upp till varandras förväntningar.  Titta på modetidningarna idag, det finns i princip aldrig någon med lite hull på magen som får ställa upp som bikinimodell. Enda modellen som inte är den stereotypiska smala, perfekta modellen skulle vara om en kvinna gått ned ett par kilo och sedan en intervju på hur hon gjorde det. I värsta fall photoshopas valken eller det lilla gäddhänget bort. Är inte det tragiskt?  

Förutom att ha klet i ansiktet och plattat hår så spenderar vi tusentals timmar vartenda år på gymmet. Det sägs att ”strong is the new skinny”, men är det så viktigt att vara skinny? Att man påverkas av bilder på tjejer med den perfekta, runda, plutiga rumpan med en glipa mellan låren. Idag är det så viktigt att ha smala slanka lår med en platt mage och helst av allt ska det vara en bula på armen. Det har aldrig varit tjejernas ”grej” att ha sex-pack, men vi drar oss närmare och närmare till killarnas normer: att vara muskulösa och vältränade. Förr fanns det inte på kartan att bära keps till vardags ihop med ett par joggingskor, men det är nu mer mode för de feminina.

Tränar du inte så blir du automatiskt fet, mullig, tjock eller slö, man är åtminstone utstött och konstig. Det känns så i alla fall. Folk svälter sig på grund av all denna hets att vara smal som en pinne och ha långt hårsvall med perfekt gyllenbrun solbränna och en grön tallrik på matbordet. Dagens samhälle blir bara värre och värre och jag gör absolut ingenting för att ändra på det. Jag är en i mängden och jag påverkas precis lika mycket som många andra. Jag springer och köper snygga gymkläder och hoppas på att bli mer motiverad. Jag gör gelenaglar var tredje vecka och det går inte en dag utan att jag går utanför dörren utan solpudret som får mig att se levande ut. De målade ögonbrynen får mig att se ut som en clown, var det någon som sa till mig en gång. Jag har nopprat ögonbrynen så mycket att de knappt växer längre och låter ögonbrynspennan göra sitt. Varenda morgon går jag upp och sminkar mig, men framförallt markerar jag ögonbrynen. För ungefär tre år sen färgade jag håret från platinablond till svart och det såg ut som att jag inte hade någonting från ögonen och upp till hårfästet. Jag började fylla de få hårstråna jag hade. Varenda kväll innan jag ska ha ett möte med John Blund och fulat till mig en gnutta så hatar jag att se mig själv i spegeln. Förutom det rödflammiga ansiktet och små ögonen så har jag inga ögonbryn. Det är i alla fall vad jag tycker. Jag har fått kommentarer som ”Det ser ut som att du har spermier som ögonbryn” och jag kan inte göra annat än att skratta. Klart jag inte vill behöva kladda en massa i ansiktet för att gå utanför dörren, men hade jag inte gjort det så hade jag fått kommentarer som ”Vart är dina ögonbryn?” Så jag struntar faktiskt i om jag har spermier i ansiktet, det har jag med glädje.

Jag hatar att se smala och vältränade tjejer, det är då min avundsjuka är på topp och min självkänsla i botten.  Jag känner press inför varenda sommar då världens befolkning checkar in på gymmet, knäpper bilder på nyttiga måltider och skriver statusar om hur långt de sprungit. Jag är lite av en dubbelmoral, när jag väl kommer igång med träningen är jag precis likadan. Jag vill visa hur duktig jag är och jag vill att hela världen ska veta det. Men hur långt ska detta beteende få gå? När ska vi få ligga och trycka en chipspåse och dricka en två liters cola utan stora reaktioner som: Vad fan hände med henne? När ska vi bara få vara vi? 

INSTAGRAM @BARCELONA

  2013-06-11 / 14:18:23 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 
 
Jag har som jag sagt varit i Barcelona vilket inte är så värst längesen. Jag åkte tillsammans med Adam och hans familj och släkt och kortfattat så är Barcelona helt klart en jävligt cool stad som är värd att åka till. 
Vi var där i fem dagar och hann med både det ena och det andra. Shopping, sevärdigheter, Camp Nou, god mat, stranden och så vidare. Jag tänkte berätta lite om varenda grej i egna inlägg och visa bilder. Jag har så sjukt mycket bilder som jag bara ska ordna till lite. 

MY ROOM

  2013-06-11 / 14:12:47 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har jag äntligen städat klart och mitt Yankee ljus har fått fylla rummet med världens godaste doft.
Nu är jag nöjd!

SKITTLES

  2013-06-11 / 14:09:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

 

CLEANING MY ROOM

  2013-06-11 / 12:04:55 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

Då var det tisdag, ännu en ledig dag och jag ska städa mitt rum från topp
till tå tillsammans med musiken på högsta nivå. (Det typ rimmade, haha)

TATUERING

  2013-06-10 / 12:48:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER

Time is like the ocean, you can only old a little in your hands.

STUDENTEN - sån lycka!

  2013-06-10 / 10:09:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
 
Min fina vän Elin tog studenten onsdagen oc jag var där när hon kom springandes. En sån lycka och jag grät. När det rinner över av sånt som är bra som kommer glädjetårarna fram. Äntligen slipper du skolan, och nästa år är det min tur! Därefter vart det flakåk som ni ser och där uppe stog jag också. Äckliga och dyngsura efter en och en halv timmes åk så fick vi skjuts hem och gjorde oss i ordning för en riktigt trevlig kväll. Nu längtar jag tills det är min tur !!

LILLEBROR

  2013-06-10 / 09:46:12 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

VAD SÄGER NI?

  2013-06-10 / 09:13:26 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
O gosh! Precis godkänt 120 kommentarer. Trodde inte att det var sant när jag såg det. Jag som inte ens bloggar längre. Haha man kanske ska börja igen? :D Jag har ju trots allt hur mycket som helst att visa er. Jag har fått sommarlov, varit på studentmottagningar, besökt underbara Barcelona, ändrat hårfärg ytterligare och tattuerat mig. Vad säger ni, ska jag försöka dra igång igen?

(gammal bild)