GUYS

  2010-02-03 / 22:40:17 / /


Killar finns det 100 miljader olika av. Players, utnyttjare, omtänksamma, seriösa osv. Finns hur mycket som helst. Den dagen du hittar prinsen är du världens lyckligaste, I promise. Men det får ta sin lilla tid, don't give up !

Vad killar gillar är väldigt svårt att säga faktist, en del aknske gillar olika utseenden, olika personligheter osv. Det är svårt att säga, men yngre killar vet jag är väldigt nyfikna på att bli av med oskulden. Någon kompis kanske inte är oskuld längre, då blir man ännu mer stressad. Men det är en ensak, vem vet? Sen har killar olika sätt att se på tjejer, och tjejer ser olika på killar. Man har olika förhållanden, i ett förhållande kanske man träffas en gång i veckan och i ett annat jätte ofta. Vissa kanske är urgulliga mot varandra och andra inte. Vissa kanske aldrig gör ngåot tillsammans och andra gör. Ni förstår det beror helt på olika förhållanden. Omtanke är alltid viktigt att ge, får du inget av honom så tycker jag inte att du ska ge allt för mycket.

Hur man får en kille intresserad. Flörta, fråga efter nummer, spela svår svår svår. Men inte FÖR svår - då tröttnar han. Spring inte heller efter som en hund - då tycker han bara att du är jobbig. Säg inte alltid ja -  då tar han dig förgivet.



Anonym

jätte bra <3

2010-02-03 @ 22:56:44
de du

e du oskuld

2010-02-07 @ 18:59:24
URL: http://hjxgn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious
RSS 2.0