JUST DRIVE

  2013-09-29 / 17:35:21 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
En bild som Johanna tog på mig i fredags. 
 

DAGENS LOOK

  2013-09-28 / 11:01:10 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jeans från BikBok Tröja (ny) från Odd Molly tack mamsen! Jacka från PJS.
 
Nu åker jag in till Farsta och jobbar ett par timmar, det har vart löning så det kommer bli mycket o göra!

ARTON ÅR

  2013-09-28 / 10:57:58 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Sju jävla dagar kvar och sen är jag 18 barre!!! Waaaaaaah vad tiden går fort! 

PÅ BURREN

  2013-09-27 / 08:43:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 Sitter på bussen på g till skolan, lite sen men ingen fara. Idag blir det en kort skoldag sen ska jag träffa en kompis :) trevlig helg på er <3

FOLLOW YOUR DREAMS

  2013-09-26 / 18:51:00 / deep / 1 KOMMENTARER
Jag är ingen människa som vill sitta framför skolbänken i framtiden. Det tror jag inte att jag är ensam om, många idag vill oftast tjäna pengar. Pengar pengar pengar. Idag har vi andra värderingar. Folk planerar inte att plugga till läkare, psykologer eller advokater. Vi lever i nuet, även fast jag hatar ordet "Yolo" så är det ett ord som verkligen passar in på samhället idag, på människorna i samhället. Man lever bara en gång. Jag kan iallafall tänka så ibland, ska jag köpa de här dyra skorna? Kan jag äta ute femte dagen i rad? Ja, och jag gör det för att jag kan. Det är den sämsta men bästa förklaringen. Jag handlar grejer jämnt, vänner påminner mig om det väldigt ofta. Jag kan göra av med många tusen på en månad. Gör det mig lyckligare? Både ja och nej, klart det är en frihet att inte behöva tänka så mycket när man handlar, att aldrig behöva säga "jag har inga pengar", men jag sliter för mina pengar. Jag jobbar ta mig fan minst tre pass i veckan plus helger plus att jag har skola. Det här har jag gjort i snart fyra år nu och det är en självklarhet för mig, jag vill ha pengar, jag vill kunna röra mig fritt och leva livet. Jag sparar även pengar, om lite mer än ett år ska jag flytta hemifrån, då ska jag ha en handpenning till ett radhus. Big dreams tänker ni? Hah, ni ska få se, jag vet att jag klarar det! 
 
Många ungdomar lever på sina föräldrar vilket jag inte hade tyckt va helt fel om jag hade haft chansen. Men jag blev vuxen snabbt i ung ålder. Som fjortonåring stog jag på Coozie och jobbade för 50 kronor i timmen vilket var guld. Ingen annan gjorde det så jag kunde köpa den dyraste spriten och den största mängden. Jag kunde skämma bort min dåvarande pojkvän och även mig själv, jag försörjde mig själv helt enkelt. Jag har aldrig klagat, jag älskar att känna mig vuxen, redan då för tre år sen ville jag flytta hemifrån och nu har jag kommit lite längre på vägen. 

Det är så olika från person, idag är det inte svårt att få ett jobb men sluta inte. Det är så värt det, jag har haft tur med tanke på att det var min mamma som ägde företaget förut. Ge inte upp,tro på dig själv, ha drömmar och sträva mot dom.  
 

TODAYS

  2013-09-26 / 00:11:01 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
För några dagar sen fick jag nog, jag va inte nöjd med mitt hår. Så jag köpte en ljusbrun (notera ljusbrun) och en asblond och blandade ihop dessa och la sen i det i håret. Detta blev resultatet, nästan svart hårig i underhåret och grön i nyansen. Haha värdelöst, men det kan inte alltid bli som man tänkt sig, eller hur? Jag trivs iallafall i något mörkare hår, speciellt på hösten!

HOROSKOP - VÅG

  2013-09-25 / 16:08:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

En bra vecka för att dra på sig lite förskott i skolan eller på jobbet, kära Våg! Till helgen kan du däremot lägga alla höga ambitioner på hyllan bara en liten, liten stund, pusta ut, tacka lönekontoret för lön för mödan, och sedan bara njuta av dina vänner och socialisera så mycket du orkar – vilket är mycket för en Våg! För den som anstränger sig lite är en flirt möjlig… Jag vet att du längtar efter goda nyheter, kära Våg, och jag kan faktiskt lova dig en hel del – i alla fall så vill planeterna dig väl! Åtminstone kommer kärlekslivet fortsätta visa sig spännande och fullt av överraskningar, men det här året utan de lite mer ruffa perioderna som du genomlevt de senaste tre åren. Det kan dyka upp en hel del oväntade personer i ditt liv, och trots att du söker mer seriösa relationer kan du komma att bli överraskad över hur givande dessa tillfälliga möten är. De tycks lära dig mer om hur du ska sätta upp dina egna regler, och så fort du stöter på någon som försöker få dig att foga sig efter hen ska du verkligen se upp. Dessa personer går bort, utan istället är det mer fria typer, kanske Vädurar och Vattumän, som kommer få dig att må bra detta år. Dessa individer är fria, öppna och excentriska – något som lockar dig lite extra i år. Om du är i en relation kan det vara en god idé att försöka få relationen att bli lite mer fri och testa nya saker för att få lite energi och friska fläktar mellan er. Vågen tenderar att forma sig efter andra, men det här året behöver du helt klart lite mer utrymme för egna behov och att bestämma själv. Se fram emot speciellt romantiska, flirtiga och avgörande perioder i från och med mitten av mars till slutet av maj, stora delar av augusti, september, oktober och november. 

Jag tror på horoskop, gör ni?

 

GAMLA/NYA

  2013-09-25 / 15:06:00 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Fy satan vad värdelösa dessa skal är, egentligen. Man pröjsar 350 spänn och efter ett veckor är det avskalat och sprucket och allt vad det nu är. Ändå köper man, haha! Jag har aldrig köpt mitt till fullt pris, skulle nog aldrig göra det. Många hemsidor säljer för en hundring eller två, bättre än 350/400? Yes, ett fet klipp vart det, 100 spänn tror jag att jag pröjsade. Värt :)

BÄLTEN

  2013-09-25 / 12:14:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Skärp kan göra så himla mycket tycker jag. Jag har ett par stycken och nyast är detta från Michael
Kors. Me love! Jag var tvungen att köpa det. Brett och saftigt, det är så det ska vara. 

MARC JACOBS SKAL

  2013-09-25 / 10:02:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
New in, Marc by Marc Jacobs skal. Syndes inte så mycket då min mobil är svart, menmen :)

8 KM

  2013-09-25 / 09:04:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Fyfan va kallt det är ute!

...

  2013-09-24 / 23:27:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
En dag ska jag vända mig om

ZEBRA SITCKERS

  2013-09-24 / 23:11:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Haha dessa stickers till naglarna har legat och dammat hos mig i över ett år, nästan två. De har gått igenom
flytt och allt möjligt så de hade gömt sig, idag städade jag rummet och hittade. Haha, det är coolt, det är det. Men inte min stil. Lite för "hårt" för mig. Dessutom tror jag inte ens att dom kommer sitta kvar efter duschen ikväll, men hellre det än att bara kasta. 

SAD BUT TRUE

  2013-09-24 / 21:23:00 / deep / 0 KOMMENTARER

NEW IN

  2013-09-24 / 19:57:22 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Michael Kors skärp. 

DET HÄR "JÄVLA" VIDEOINLÄGGET

  2013-09-24 / 12:55:00 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
Haha fy farao vad hemskt det är att prata med en kamera. Men here it is, enjoy!

TO THE MOON AND BACK

  2013-09-24 / 08:25:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Gud jag har verkligen missat att använda det här grymma linnet som jag köpte i en butik i Barca
som jag inte kan namnet på just nu. Haha, Tror att den inte användts för att den är så genom-
skinlig. Men jag diggar den!!

VATTENPENSLAR

  2013-09-24 / 00:49:09 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
 
Jag testade på lite nytt i Photoshop och waaah I love this !!
 

DAGENS LOOK

  2013-09-23 / 22:31:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Dagens look var enkel att välja imorse. Jag har köpt mig ett par beiga Primeboots (likadana som mina grå)
bara för att jag diggar dom. Vita jeans som förövrigt är de gamla jeansleggingsen från Gina Tricot utan fickor
bak. Haha jag hatar dom, men jag hittade ett par gömda i garderoben i storlek XS som jag tryckte på mig. Brukar inte vara van med så "hårda" jeans då jag gillar stretch, men vad gör man inte? Hehe.. Toppen är från Berns och koftan viste jag att jag skulle kunna använda en vacker dag, det är en gammal rackare från Vero Moda som fungerade perfekt till mina dojjor. Jag måste ju matcha you know :D 

PW

  2013-09-23 / 22:22:31 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hejsan hopsan vänner och ovänner!
Idag vaknade jag tidigt som satan och gick upp för ett hård jävla powerwalk. Jag slog rekord 
på min runda som är på 6 km. 48,50 minuter, det är ganska bra! Sen gjorde jag mig i ordning
för att åka till jobbet, mamma hämtade mig efter så övningskörde jag hem till pappa och hämtade
grejer och sen hem hit. Riktigt lång och jobbig dag, men träningsverk äger! 

RETUSCHERING

  2013-09-20 / 15:33:35 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
SvartVit Retusch, något stökig med födelsemärken osv. Sen lite korn på det.
Riktig Glamour Redigering. Smoodad hud, större ögon och läppar, mindre käke, och aa allt är ordnat helt enkelt. Tro inte på allt ni ser i tidningar, fyfan alltså va det går att göra saker på Photoshop!!
Skulle ni vilja lära er? Har ni photoshop?

MOBILINLÄGG

  2013-09-19 / 20:43:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Gud vad roligt att så många tycker om när jag pratar om mitt jobb och visar upp bilder. Jätte roligt, det är svårt att inte prata om det med tanke på att jag jobbar väldigt mycket! 

Butiken jag jobbar i ligger i Farsta, det finns webbshop men en fysisk butik i Farstcivil namn Coozie. Vi går in grymma grejer hela tiden, namn blir helt tokig och pank för den delen. Förutom massor med Yankee Candle (!!!) så har vi som jag nämnt tidigare börjat ta in kläder. De är lite dyrare, inte som på H&M eller Gina. Det som är så roligt är att alla bär de inte, vi har väldigt publika märken. Idag fick vi in lite nya kläder, sjalar och smycken dom snart kommer upp på webb singår ni se om ni gillar det! Kramar på er och förlåt för sämre uppdaterinJasmin mamma har snott vårt objektiv så jag har inte fotat någonting... Bättre nästa vecka :) 

INNAN JAG BYTTE OM

  2013-09-18 / 17:39:00 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
 

DAGENS JÄVLA LOOK

  2013-09-18 / 11:32:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Snabba bilder med vanliga Zoom objektivet. Det får duga!!

WOMAN THAT NEED MONEY

  2013-09-18 / 10:33:38 / emelie englund / 3 KOMMENTARER
Tiggare. 
Jag vet inte vad jag tycker och tänker riktigt när det gäller tiggare. Kvinnan på bilden sitter mot en vägg på Götgatan precis intill en bankomat. Hon bugar och ber, och någonstans får jag ont. Men jag kan inte riktigt känna med dom här människorna med tanke på alla "bossar" många av de har över sig som tar pengarna de samlat in. Jag är förmodligen inte ensam om att tycka såhär. 

I Sverige får nästan vem som helst bidrag, kvinnan på bilden behöver inte sitta såhär. Det kanske ger henne ett par ynka kronor om dagen, kanske ingenting alls. Jag förstår inte varför man gör så mot sig själv, det vill säga om man verkligen inte behöver. Det finns tiggare som verkligen inte har pengar och boende, men i Sverige är det för många. Därför tror inte jag på de som sitter där, jag har sett kvinnan förut, hon ser helt "okej" ut. Det finns värre män eller kvinnor som haft samma kläder på sig de senaste fem åren. Vad tycker ni? Håller ni med mig?

HAPPY BIRTHDAY

  2013-09-18 / 10:19:11 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Älskade lillebror som blir hela sju år idag!!

BLACK

  2013-09-16 / 10:40:00 / emelie englund / 9 KOMMENTARER
Lite bilder från mitt gamla jag. Vad tycker ni? Passar jag bäst i svart?

MIN FÄRGFÖRVANDLING

  2013-09-15 / 17:13:00 / emelie englund / 5 KOMMENTARER
Jag har fått frågan om hur jag gick från svart till där jag är nu.
Det här är avfärgningen som jag använde mig av, jag köpte den på Kicks och jag köpte två stycken med tanke på att jag hade ganska långt hår. I flera år har jag färgat svart en gång i månaden med tanke på att jag fick en ljus utväxt rätt snabbt. Det viktiga att tänka på när man gör avfärgning är att har man utväxt så är det superviktigt att inte lägga färg på den, annars kommer utväxten bli kritvit. Fråga om mer råd hos Kicks.
Såhär vart mitt hår efter en avfärgning, jag hade väldigt tur med tanke på att det kan bli hur som helst. Jag fick en rätt så jämn röd färg och jag trivdes faktist ganska bra. Min utväxt var dock gul, vit och orange. 
Mood är en väldigt billig färg, fungerar väldigt bra men man måste tänka på att det är inte lika mycket färg i dessa som i vanliga färger. Om jag vid vanliga fall köper två hårfärger så behöver jag tre med Mood. Tror de kostar runt 40-50 spänn!
Jag la i blonderingen och sen den mörkguldblonda och det gav mig en jämn färg i hela håret. Fortfarande väldigt röd/orange i färgen. Men efter det här fick mitt hår vila, iallafall ett litet tag :D
Askblond tar bort det röda/oranga så jag la i en mellanblond (skulle valt mer ask nu i efterhand)
Sen dess lät jag håret va i sol, och av att duscha blev det mer utvättat.
Såhär var jag hela sommaren, nu ha jag lagt i en färg som tonade ner det oranga och slingade blondt.
Det gäller att ha tålamod, jag är fortfarand einte nöjd och har säkert hållt på i ett halv år snart. Men man ska vara rädd om sitt hår. Tänk på att askblond alltså grön och matt färg tar bort det röda! Lycka till :)
 
 

FÖRE/EFTER

  2013-09-15 / 13:07:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

PÄLSVÄST

  2013-09-15 / 10:37:50 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag har en svart pälsväst hemma som jag aldrig använt. Jag vet inte riktigt när och till vad jag ska använda den till. Helst av allt skulle jag vilja ha en mer beige/brun, men nu är den svart och jag får väl ha den över skinnjackan eller något. Den är inte riktigt jag.

STREETPHOTO

  2013-09-15 / 10:18:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
I fredags hade vi foto hela dagen, då skulle vi plåta gatufotografier vilket innebär fota randoms på stan. Det var riktigt svårt tyckte jag med tanke på att man är skraj på reaktionen man ska få. Egentligen bör man fota närmare. Men det var för läbbigt för mig, här ovan är några bilder som jag tog. Som tur var fick jag ingen arg reaktion eller utskällning!!

FÖRE/EFTER - pilen på bilden

  2013-09-15 / 09:41:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER

OUTFIT

  2013-09-15 / 09:13:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Beige outfit jag glömt att visa
Skor från Nelly. Byxor från Zara. Tröja från Coozie. 

MYSMIDDAG

  2013-09-14 / 17:33:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Sådär nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att äta middag med min prins. Puss

MARC BY MARC

  2013-09-12 / 19:02:45 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 

MIN STORA TJEJ

  2013-09-11 / 13:33:00 / emelie englund / 4 KOMMENTARER
 
Min underbara lillasyster är nu med och pryder Lindex hemsida och snart deras butiker.
Är hon inte helt fantastisk? Så himla stolt är jag ♥
 

ESTER ELENORA

  2013-09-11 / 11:10:00 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Jag har nämnt att vi tagit in kläder till butiken va? Här är iallafall en av de plaggen som jag föll
pladask för. Ryggen är to die for. En skön tröja i One Size som är hel snygga till beiga eller
vita jeans och beiga skor. Jag tror jag har min outfit för idag fixad!!
Baksidan - såååå fin!

JUICY COUTURE

  2013-09-11 / 10:38:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
För några veckor sen fick jag hem det här fina armbandet. Jag är inte speciellt guldig, men jag får bli det nu!
Är ni också sådär att om ni köper något som ni verkligen tycker är snyggt så anpassar ni er efter det?
Kanske är det bara jag som är konstig haha.. Jag älskar btw asken !!!

LYX I VARDAGEN

  2013-09-11 / 10:02:03 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
I'm in löwe i Lisbeth Dahl's necessärer, de är som en dröm. Jag vill nästan in ha den i väskan
för jag tror att den ska gå sönder, eller bli smutsig. Jag har tidigare haft en därifrån som också
var sådär puder-rosa och med stora diamanter som "knäppe". Den ligger där i bakgrunden på en
av bilderna. Vi har självklart tagit in dessa till butiken och de finns flera olika, någon är slutsåld
men paljetter och en grå necessär finns också. De kostar runt 300 kronor. Gå in och kika: Coozie.se

SHOPPING

  2013-09-11 / 09:32:21 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Enkel men snygg väska från Marc by Marc Jacobs. 

KVÄLLENS

  2013-09-10 / 22:44:55 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Efter jag hade varit inne i stan idag vart det hem och duscha och sen åka in igen. Middag med
pojken och hans familj hade jag helt glömt bort så det vart lite stressigt. Jag tog på mig en skjorta
som jag aldrig använder och min matchande blå Odd Molly kofta. Maten var super god, vi åt på
Un Poco vilket är Sebastian Ingrossos restaurang. Mycket bra! Nu ligger vi i sängen och ska kolla
på Idol, jag har inte alls hängt med i år, det är så kul att se. Sov gott :)

DAYLOOK

  2013-09-10 / 22:38:14 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Tidigare var jag inne i stan med kusin Malin och kikade lite. Det var så fint väder så jag körde klänning!

FRISSIGT

  2013-09-10 / 08:56:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 
Jag älskar längden på mitt hår just nu.
Innan var det bara långt och tråkigt, nu är det fräsch och mer frisyr!
 

ÖNSKELISTA 18 ÅR

  2013-09-09 / 22:55:34 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Detta är ögonskugga för ögonbrynen som får de att se mer naturliga ut. Jag målar
med en skugga nu med, men den är inte direkt till för att användas där. Det spelar
egentligen ingen roll om prosukten är "gjord" för ögonbrynen eller ögonlocken. Dock
har den jag använder nu glitter i sig. Så jag skulle behöva denna från Make up Store!
Hur underbar är inte denna från Hunkydory? Waah, jag vill ha en snygg mössa i vinter. Måste dock
ha en till varje jacka, haha. Matchnings-Emelie. Jag tänkte att denna skulle passa bra till min nya
beiga jacka (i inlägget under)? Finns i fler färger.
Jag och min syster fick en sånna här plattänger fast den tidigare årsmodellen förut,
men den ena gick sönder och sen tog syrran med den vi delade på till Australien
så jag har för tillfället ingen plattång. Lånar mammas och lotsasmammas ibland,
men det skulle va skönt att ha en egen. Jag diggar den här från Braun!
Till min pojkvän köpte jag en sån här fast svart/grå nu när han fyllde år.
Jag skulle lätt kunna tänka mig en sån fast i denna färg att ha busskort
och bankomatkort, legg osv. Annars älskar ju jag min Michael Kors plånka.
Fick tillfällen när en stor plånbok är för mycket så skulle denna funka perfekt!
Waaaaaah, så söt, så mysig. Jag såg den här inne på Mathilde igår och jag
måste fasiken ha en. Blir det inte till min födelsedag så köper jag den själv!!
Från Odd Molly
Jag har länge velat ha en clean, fräsh, enkel och silvrig märkesklocka. 
Var tidigare inne på en Michael Kors, men Marc Jacobs är cleanare och
billigare för den delen. Det här är en klocka som förhoppningsvis följer
med en större del av livet. Funkar till allt!!
 
Ray Bans är något som alla har, men jag tycker om dom.
Original guld med svart/grönt glas är classy.
Sämsta bilden, men Marc Jacobs har börjat med make up
och jag skulle inte tackat nej till de här mulliga höstfärgerna.
Finns att köpa på Sephora!
Jag tror inte att jag är ensam om att digga det här läppstiftet?
Jag vet inte varför jag promt ska ha ett, jag är ingen läppstift-människa
men att ha den där ståendes på byrån eller liggandes i sminkväskan 
hade inte varit helt fel. Vet dock inte vilken färg, men någon gång vill
jag ha ett sånt här läppstift!! YSL
 

DAGENS LOOK

  2013-09-09 / 21:14:17 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Jag har blivit en riktig Odd-människa. Det har blivit mycket Odd Molly på senaste tiden!! 
Både tröjan och koftan är därifrån. Byxorna från Zara.

I'M IN LÖÖÖÖÖWE

  2013-09-09 / 21:06:05 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Alltså WOW. Jag är så himla glad över att min pojkvän tvingade mig att köpa den här jackan. 
Igår när vi var inne i stan köpte jag denna ljuvliga jacka från Odd Molly. Det är en different modell
och färgen är jag mest lycklig över. Jag skulle köpa en ljus/silver/ljusgrå jacka från Hunkydory 
(deras förra modell) men de tog slut och om jag vart ledsen? Istället blev det den här. Ryggen är
så himla vacker och den är varm och den är snygg. Stor fet kyss till min älskling, puss!

VIDEOBLOGG

  2013-09-09 / 19:16:29 / emelie englund / 1 KOMMENTARER
Nu har jag gjort den där jädrans videobloggen. Snart kommer den upp, ska bara redigeras ihop !!
Håll utkik :)

LITE SJÄLVKÄR

  2013-09-09 / 08:01:55 / Emelie Englund / 0 KOMMENTARER

I fredags hade vi fotolektion och Madde tog en hel grym bild på mig tycker jag. Haha! Ibland får man väl såga så om sig själv? Denna bild ska retusheras med plutiga läppar och stora ögon (det är uppgiften). Jag lägger upp den redigerade sen!


GÅRDAGEN

  2013-09-09 / 07:57:53 / Emelie Englund / 0 KOMMENTARER

Hej på er och förlåt för trög uppdatering. Jag har inte haft så mycket tid till att uppdatera. Men igår var jag och min älskling som fyllde år hos hans mormor och fikade, sen åkte vi in till stan och shoppade (jag köpte en odd Molly jacka!!) och vi avslutade kvällen på T.G.I Fridays vilket var super!

Idag ska jag jobba, därför jag är uppe så tidigt. Sen ska jag bara hem och ta det lugnt!! Tisdag är jag ledig så då ska jag bara sitta framför datorn och göra såna där måsten! Hörs mer senare ❤


NYFÄRGAT

  2013-09-05 / 10:01:54 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 

TODAYS

  2013-09-03 / 14:10:00 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Jag har så jädrans svårt att hitta kläder imorse, brukar aldrig vara ett problem men imorse körde det ihop sig.
Ville ha allt på samma gång. Det blev iallafall ett par nya grå byxor med Primeboots och en puder rosa blus. Kram hej då nu blir det jobb :)

FUCK THIS MORNING

  2013-09-03 / 13:09:06 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
 

DAGENS LOOK

  2013-09-02 / 22:26:00 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Hel grym tunika från Hunkydory och klackar på det!

ÄNNU MER NYTT

  2013-09-02 / 12:14:23 / emelie englund / 2 KOMMENTARER
Just nu består mitt liv bara av jobb, därför har jag ingen tid till att göra annat vilket leder till sånna här inlägg. Men jag älskar det, jag älskar mitt jobb och alla nya grejer!!! Man dör ju. Kolla www.coozie.se för mer!!
Förresten, tänkte köra en liten tävling här till er? Skulle det vara något? Jag tänkte plocka något från butiken och låta er få vara med och vinna? I så fall, vad? Kolla på hemsidan och komentera här vad ni skulle vilja vinna :)MY LOOK

  2013-09-01 / 11:10:52 / emelie englund / 0 KOMMENTARER
Igår hade jag på mig en ny blus från Culture med vita jeans.

NY BIKINI

  2013-09-01 / 09:02:31 / Emelie Englund / 0 KOMMENTARER


RSS 2.0